• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
کاربر حرفه ای کسی که میدونه Ping چیه، کسی که با برنامه های real time کار میکنه، مثلا با remote desktop، کسی که چند تا packet lost توی کارش تاثیر میزاره، کسی که از پروتکل های https و ***** استفاده می کنه و.....
غیر حرفه ای کسی که فقط میل چک می کنه، 2 سایت خبری میره و میاد تو فروم از چیزی تبلیغ می کنه که اطلاعات کاملی درباره اش نداره.

خدایی آنلاین فیلم میبینین؟؟؟؟؟ :D ایول، فکر کنم تو ایران نفر اولین!! بعدشم شما با تورنت کار میکنین، همینه مشکلی ندارین:D، بچه ها اینجا از تورنت دانلود می کنن مشکل دارن.
قبلا گفتم پست رو بخونین بعد پست بزنین، الان میگیم یکم اطلاعاتتون رو زیاد کنین، بعد پست بزنین.

درباره جمله ای که بولد کردم لطفا کمی توضیح بدید. مثلا کی و کجا و درچه موقیعتی اگه packet lost اتفاق بیفته، کار یک کاربر حرفه ای مختل میشه؟!!

فقط امیدوارم نگید بازی آنلاین که بدجوری از تعریف کاربر حرفه ای ناامید میشم! :D

/

ضمنا اون پروتکلهای https و ***** رو هم لطفا یه توضیحی بدید... به نظر خیلی خوف میان! :D چطوری باید ازشون استفاده کرد؟ :D مثلا بخوایم بریم یه وبسایتی که با پروتکل ssl رمزگزاری شده رو ببینیم، باید private key خودمون رو بسازیم بعد با پابلیک کی اون سایت درخواستمون رو بفرستیم؟ :D

jackson2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44

تبلیغ نبود دوست عزیز واقعیت بود و هست و چیزیه که اتفاق افتاده و بنده به عنوان یه کاربر افتخار می کنم که ISP که من ازش سرویس دارم توی ایران اول هستش
:cool:
آواتار شما هم کاملا گویا و مشخصه که .... :D
سلام

همونطور که از آواتارم معلومه من یکی از مشترکین شاتلم و نه کارمندش....:D

در مورد تبلیغات شما هم این رو بگم که:
شاتل خودش به هر روشی که میتونست این رو به کاربراش گفت که چندم شده و جایزه..... گرفته
حالا شما چه اصراری داری که یه چیزی که گفته شده و هر کاربری توی پنلش که وارد میشه باز هم براش تکرار میشه رو اینجا دوباره بگی؟؟؟

درضمن عموما مردم وقتی از چیزی هم راضی باشند تا قبل از اینکه ازشون سئوال نشه نمیان تبلیغش رو بکنند.... حالا شما که تبلیغ شاتل رو میکنی و میگی واقعیته خب با شرکت درمیون بگذار خدا رو چه دیدی شاید از خجالتت درومدند.....:blush::D:p:lol:

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
چه جالب اینجا همه اونهایی که به ظاهر پارس دارن و خیلی هم از سرویسشون راضی هستن بیشتر فعالیتشون شاید همه فعالیتشون
تو جبهه شاتله شما که پارس دارید انقد هم راضی هستید خوب بیاید همون طرف تا از تجربیاتتون بتونیم استفاده کنیم لازمه اینجا باشید و کل و کل کنید ؟؟؟
لازمه ؟؟

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
خوب پس حواستو جمع کن فشارمو بهت وارد نکنم چون ظرفیت نداری به اتفاق اساس برات میفته!
در ضمن من شاتل ندارم فشار سنج
پستی چقدر بهت میدن؟!
۱۵۰۰؟
خوبه ۴۰-۵۰ تا پست در ماه بدی ۱۰۰ تومن میره رو حقوقت!
عذر میخوام شما شاتل نداری بعد اینجا چقد حقوق میگری که به قول یکی از دوستان جو رو متشنج کنی ؟؟؟؟؟
ماشالا در همه ی قسمت ها و در بیشتر زمینه ها فعالیت دارید
مطمئنید که adsl دارید ؟؟؟؟

trusted

Registered User
لایک‌ها
8
سلام

شاتل خودش به هر روشی که میتونست این رو به کاربراش گفت که چندم شده و جایزه..... گرفته
حالا شما چه اصراری داری که یه چیزی که گفته شده و هر کاربری توی پنلش که وارد میشه باز هم براش تکرار میشه رو اینجا دوباره بگی؟؟؟

درضمن عموما مردم وقتی از چیزی هم راضی باشند تا قبل از اینکه ازشون سئوال نشه نمیان تبلیغش رو بکنند.... حالا شما که تبلیغ شاتل رو میکنی و میگی واقعیته خب با شرکت درمیون بگذار خدا رو چه دیدی شاید از خجالتت درومدند.....:blush::D:p:lol:

اگر شما از مشترکین شاتل هستید (که بعید می دونم) و اینقدر از سرویس ناراضی هستید چرا به جای این همه پست دادن و وقت صرف کردن برای بد جلوه دادن شاتل سرویس رو فسخ نمی کنید؟ چه دلیلی برالی این همه فعالیت شما توی این تاپیک ها هم اینجا و هم p30w هستش؟!!!

اگر مشترک شاتل نیستید ، پس این آواتار چی هستش؟ چرا تو تاپیک ISP خوب خودتون پست نمی دید؟

کاملا آواتار و پست های شما مشخص و واضحه که با هدف تخریب و متشنج کردن تاپیک های شاتل پست می دید تا اینکه بررسی و نقد سرویس شاتل
!

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
سلام

آخه دوست عزیز ....
بیشتر اونایی که اینجان و ناراضی هستند خودشون میگن از شاتل رفتند و ما را خوشحال کردند ، پس پنل کاربری ندارند ایشون می خواهند اونا بفهمند تا .........

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
این قانوی شاتله که وقتی می خای انصراف بدی پوست رو می کنن ... از بچه های دیگه هم که انصراف دادن بپرس همین بوده :skull:

نه جونم اون زمان که من پارس آنلاین داشتم هم وضع همین بود خوبه من سرویسم 1ماهه بود بعد که رفتم شاتل خطمو دادم واسه رانژه هنوز پارس آنلاین داشت تیله بازیشو میکرد یادش رفته بود خطمو از رانژه در بیاره ای بابا من و بردی به خاطرات مضخرفی که با پاری آنلاین داشتم ................

در ضمن شما فسخ کردی و دیگه شاتل نداری پس حالا بای بای حالا بای بای با یه خدافظی خوشحالمون کن برو تو همون پارس پست بزن ........ :lol:

trusted

Registered User
لایک‌ها
8
چه جالب اینجا همه اونهایی که به ظاهر پارس دارن و خیلی هم از سرویسشون راضی هستن بیشتر فعالیتشون شاید همه فعالیتشون
تو جبهه شاتله شما که پارس دارید انقد هم راضی هستید خوب بیاید همون طرف تا از تجربیاتتون بتونیم استفاده کنیم لازمه اینجا باشید و کل و کل کنید ؟؟؟
لازمه ؟؟

ما هم هنوز متوجه نشدیم که چرا برخی از دوستان که از شاتل سرویس ندارن توی تاپیکش این همه فعالیت منفی می کنن !!!

حتی باز هم اگر از شاتل سرویس داشته باشن دلیل این همه بدگویی و تخریب چی هستش؟ خوب راه ساده تری به نام فسخ سرویس وجود داره

این همه پست تخریبی دادین این همه آواتار طراحی کردید این همه ضد شاتل گفتید ، آخرش چی شد؟ شــــاتل بهتــرین ISP کشـــــور شد :D :lol:

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
نوشته اصلی توسط m_amin خوب پس حواستو جمع کن فشارمو بهت وارد نکنم چون ظرفیت نداری به اتفاق اساس برات میفته!
پستی چقدر بهت میدن؟!
۱۵۰۰؟

شما هم شاتل نداری پس شما هم خدافظ بابای
واقعا برای این طرز فکرتون متاسفم پس شما هم که تو فروم پاس داری پست میزنی که همه دارن میگن شبانه سرعت افتضاحه و مشا یکنفر میگید نه !!! شما چقدر از پارس حقوق میگیرید هان ؟

Last edited:

trusted

Registered User
لایک‌ها
8
من خودم به عنوان یه کاربر ترجیح می دم از یه ISP سرویس بگیرم که حداقل چهارتا استاندارد رو رعایت کرده و دو ساله پشت سر هم تو کشور اول شده :p

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54

ما هم هنوز متوجه نشدیم که چرا برخی از دوستان که از شاتل سرویس ندارن توی تاپیکش این همه فعالیت منفی می کنن !!!

حتی باز هم اگر از شاتل سرویس داشته باشن دلیل این همه بدگویی و تخریب چی هستش؟ خوب راه ساده تری به نام فسخ سرویس وجود داره

این همه پست تخریبی دادین این همه آواتار طراحی کردید این همه ضد شاتل گفتید ، آخرش چی شد؟ شــــاتل بهتــرین ISP کشـــــور شد :D :lol:
صد در صد یه نفعی به این افراد خواهد رسید .....

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
واسه اینکه شاتل رو بشناسی یک ماه هم استفاده کنی میشناسیش!
قبلا داشتم!
بعدم همون پولی که دادم به شاتل که کوفتش باشه حداقل یه کاری میکنم کسی دیگه طرفش نره!
شما موردی داری با فعالیت من؟!
نه Cable دارم!

عذر میخوام شما شاتل نداری بعد اینجا چقد حقوق میگری که به قول یکی از دوستان جو رو متشنج کنی ؟؟؟؟؟
ماشالا در همه ی قسمت ها و در بیشتر زمینه ها فعالیت دارید
مطمئنید که adsl دارید ؟؟؟؟

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
بای بای رو به شاتل بگو کم کم باید کاسه کوزش رو جمع کنه!
من تو پارس پستی نزدم که خوبه یا بده چون استفاده نکردم ازش اما شاتل استفاده کردم میدونم چه جوریه پول آدم رو میخوره!
شما واسه خودتو خانوادت و همکارات متاسف باش بهتره برات

نوشته اصلی توسط m_amin خو

ب پس حواستو جمع کن فشارمو بهت وارد نکنم چون ظرفیت نداری به اتفاق اساس برات میفته!
پستی چقدر بهت میدن؟!
۱۵۰۰؟

شما هم شاتل نداری پس شما هم خدافظ بابای
واقعا برای این طرز فکرتون متاسفم پس شما هم که تو فروم پاس داری پست میزنی که همه دارن میگن شبانه سرعت افتضاحه و مشا یکنفر میگید نه !!! شما چقدر از پارس حقوق میگیرید هان ؟

jackson2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
اگر شما از مشترکین شاتل هستید (که بعید می دونم) و اینقدر از سرویس ناراضی هستید چرا به جای این همه پست دادن و وقت صرف کردن برای بد جلوه دادن شاتل سرویس رو فسخ نمی کنید؟ چه دلیلی برالی این همه فعالیت شما توی این تاپیک ها هم اینجا و هم p30w هستش؟!!!

اگر مشترک شاتل نیستید ، پس این آواتار چی هستش؟ چرا تو تاپیک ISP خوب خودتون پست نمی دید؟

کاملا آواتار و پست های شما مشخص و واضحه که با هدف تخریب و متشنج کردن تاپیک های شاتل پست می دید تا اینکه بررسی و نقد سرویس شاتل !

شما که IQ اینقدر بالاست اگر من کاربر شاتل نبودم حداقل از یه شرکت دیگه در مقابلش تعریف و تمجید میکردم دقیقا مثل کار شما

افرادی مثل شما که اینقدر از بقیه که ناراضی هستند انتقاد میکنند چه سودی میبرند که هم در P30W که ایدی جعلی درست کردند و اون افتضاح رو درست کردند
توی این تایپیک هم به همین روش

پس شما نیا اینجا ادای پدر شاتل رو در بیار . اگر وکیلشی یا کارمندش یا هر چیز دیگه ای خوشحال میشیم مدرکش رو هم نشون بدی:blush:

jackson2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
من خودم به عنوان یه کاربر ترجیح می دم از یه ISP سرویس بگیرم که حداقل چهارتا استاندارد رو رعایت کرده و دو ساله پشت سر هم تو کشور اول شده :p

اگر یه مطلب نوشته باشی که تا حدودی معقول باشه همینه. بقیش که مثل خاله سوسکس که به بچش میگفت قربون پاهای بلوریت برم:blink:
ولی این نکته که شاتل با چه روشی اول شده و معیار اول شدن چی باشه مهمه:cool:

jackson2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44

اخه چرا کولی بازی در میاری کجا اینهمه.... اینهمه

شما این همه دم به دیقه از شاتل تعریف کردی باید انتقادش هم بشنوی که شاید به بالاتریا گفتی اونها هم سرویس دهی شون رو بهتر کردند:p

jackson2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
آخه دوست عزیز ....
بیشتر اونایی که اینجان و ناراضی هستند خودشون میگن از شاتل رفتند و ما را خوشحال کردند ، پس پنل کاربری ندارند ایشون می خواهند اونا بفهمند تا .........

سلام
چرا از رفتنشون خوشحال شدید؟ میدونی چرا میپرسم چون اگر اینها حتی توی محله ی شما هم بودند در سرویس دهی به شما تاثیر خاصی نداشت چه برسه به الان که همه در نقاط مختلف کشور هستند

bugz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
درباره جمله ای که بولد کردم لطفا کمی توضیح بدید. مثلا کی و کجا و درچه موقیعتی اگه packet lost اتفاق بیفته، کار یک کاربر حرفه ای مختل میشه؟!!

فقط امیدوارم نگید بازی آنلاین که بدجوری از تعریف کاربر حرفه ای ناامید میشم! :D

/

ضمنا اون پروتکلهای https و ***** رو هم لطفا یه توضیحی بدید... به نظر خیلی خوف میان! :D چطوری باید ازشون استفاده کرد؟ :D مثلا بخوایم بریم یه وبسایتی که با پروتکل ssl رمزگزاری شده رو ببینیم، باید private key خودمون رو بسازیم بعد با پابلیک کی اون سایت درخواستمون رو بفرستیم؟ :D

خب واقعا حرفاتون خنده دار، من در چند جمله جواب میدم.
راجع به packect lost، اگه تا حالا ویدئو کنفرانس نداشتین یا از remote desktop یا برنامه های شبیه موقعی که packet lost هست استفاده نکردین، پیشنهاد می کنم یک بار برای تست هم که شده، استفاده کنید. اون موقع شاید شاید شاید متوجه بشید :D
بازی های آنلاین هم یکی از پرکابردترین استفاده از نت هست، می تونین یک سرچ کوچولو تو نت بزنین و ببینین فقط بازی WoW چند میلیون گیمر داره. دلیل نمیشه چون اسمش "بازی" هست، به چشم یه چیز به دردنخور بهش نگاه کنین. کسایی هستن که ماهیانه چند هزارتومن خرج بازی می کنن. (دیگه راجع به کلنهای آنلاین چیزی نمیگم)
راجع به پروتکلها هم بگم، اگه باز خودتون رو نمیزدید به اون راه، حتما میدونسیتید که شاتل با 3 تا ISP دیگه روی این پروتکلها اختلال ایجاد کرده بودن، و دسترسی به سرورهایی که از این پروتکل استفاده می کنن، غیر ممکن بود. ساده ترین مثال، VPS ها بود. از سایت های پرداختی اینترنتی آنلاین خارجی هم بگذریم. به این میگن استفاده از این پروتکلها، لزوما استفاده از پروتکل به معنی ساختن key نیست.

//

واقعا دلیل حمایتتون رو نمی فهمم، اینها به صورت علنی دارن حق شما رو می خورن، به جای اعتراض دارین ازشون دفاع می کنین!!!
در جواب کسایی که می گن ما از شرکت های دیگه اومدیم تا شاتل را خراب کنیم، شما دیدین مثلا من از شرکت دیگه تعریف کنم؟؟؟؟ دلیل اینکه ضد شاتل پست میزنم، چون دیدم از من دزدی کردن، باید یه جوری تلافی کنم و نزارم همین بلا رو سر کس دیگه بیارن. شما هم اگه واقعا کارمند شاتل نیستین، به جای حمایت و تبلیغ که سودی براتون نداره، از نت استفاده کنید و لذت ببرید، چرا میخواین برای شاتل مشتری پیدا کنید؟؟ برای شما چه سودی داره؟

trusted

Registered User
لایک‌ها
8
شما که IQ اینقدر بالاست اگر من کاربر شاتل نبودم حداقل از یه شرکت دیگه در مقابلش تعریف و تمجید میکردم دقیقا مثل کار شما

افرادی مثل شما که اینقدر از بقیه که ناراضی هستند انتقاد میکنند چه سودی میبرند که هم در P30W که ایدی جعلی درست کردند و اون افتضاح رو درست کردند
توی این تایپیک هم به همین روش

پس شما نیا اینجا ادای پدر شاتل رو در بیار . اگر وکیلشی یا کارمندش یا هر چیز دیگه ای خوشحال میشیم مدرکش رو هم نشون بدی:blush:

نیاز نیست که از یه شرکت دیگه تعریف و تمجید کنید ، اینطوری یه بچه هم می فهمه که شما از کجا داری تغذیه میشی :D

شما به سبک خودت و با زیرکی خاصی سعی در خراب کردن و بد جلوه دادن بهترین ISP کشور داری که همینجا باید خدمت شما عرض کنم که زیاد تلاش نکن و وقتت رو بزار چهارتا کتاب اخلاق و چهارتا مطلب علمی بخون
:blush:

اگر یه مطلب نوشته باشی که تا حدودی معقول باشه همینه. بقیش که مثل خاله سوسکس که به بچش میگفت قربون پاهای بلوریت برم:blink:
ولی این نکته که شاتل با چه روشی اول شده و معیار اول شدن چی باشه مهمه:cool:

تمامی معیار هایی که ISP های دیگه نداشتن رو شاتل داشته که تونسته اول بشه ، حالا اگه ISP دیگه غیر شاتل اول می شد شما بازم اینو می گفتی؟؟ نمی گفتی دیگه

از اونجا که شما ید طولانی در راه مبارزه با شاتل داری حتی بهترین چیزهاشو داری نفی می کنی

شما بگو معیار اول شدن یه ISP جز کیفیت و خدمات خوب چی می تونه باشه؟

اخه چرا کولی بازی در میاری کجا اینهمه.... اینهمه

شما این همه دم به دیقه از شاتل تعریف کردی باید انتقادش هم بشنوی که شاید به بالاتریا گفتی اونها هم سرویس دهی شون رو بهتر کردند:p

اینهمه نیست؟!!! خود شما پست هات تو p30w موجوده که داری به صورت کاملا فعال پست میدی اونم از نوع تخریبی .

آمار میگیری ، آواتار تهیه می کنی ، لینک میزاری و هزار و یک تحلیل می کنی فقط و فقط شاتل رو بده کنی

حالا اون نظر سنجی بودار بماند که آخر معلوم نشد که چه شخص یا اشخاصی برای خراب کردن وجهه شاتل انجامش دادن که چه بسا اونم از دستاوردهای برخی از دوستان آنتی شاتل باشه
:D

در مورد انتقاد هم باید بگم :

شما جز افت سرعت شبانه مگه انتقاد دیگه ای هم می تونی از شاتل بکنی؟ یا مگه چیز دیگه ای هم دارید ؟

اون افت سرعت شبانه رو شما می دونی من هم می دونم که فقط و فقط یه سری یوزر های خاص (دانلودر های سیر نا شدنی ) دارن که از ساعت 1 شروع می کنن دانلود تا 8 و پهنای باند رو می ترکونن و شاتل میاد سرویساشونو با هم شیر می کنه که لاقل دیگران از پهنای باند لذت ببرن والا غیر از این مشکلی دیگه از شاتل دیدی به ما هم بگو

که از دید من این مشکل نیست و کاملا منصفانه هستش

بالا