خب واقعا حرفاتون خنده دار، من در چند جمله جواب میدم.
راجع به packect lost، اگه تا حالا ویدئو کنفرانس نداشتین یا از remote desktop یا برنامه های شبیه موقعی که packet lost هست استفاده نکردین، پیشنهاد می کنم یک بار برای تست هم که شده، استفاده کنید. اون موقع شاید شاید شاید متوجه بشید
بازی های آنلاین هم یکی از پرکابردترین استفاده از نت هست، می تونین یک سرچ کوچولو تو نت بزنین و ببینین فقط بازی WoW چند میلیون گیمر داره. دلیل نمیشه چون اسمش "بازی" هست، به چشم یه چیز به دردنخور بهش نگاه کنین. کسایی هستن که ماهیانه چند هزارتومن خرج بازی می کنن. (دیگه راجع به کلنهای آنلاین چیزی نمیگم)
راجع به پروتکلها هم بگم، اگه باز خودتون رو نمیزدید به اون راه، حتما میدونسیتید که شاتل با 3 تا ISP دیگه روی این پروتکلها اختلال ایجاد کرده بودن، و دسترسی به سرورهایی که از این پروتکل استفاده می کنن، غیر ممکن بود. ساده ترین مثال، VPS ها بود. از سایت های پرداختی اینترنتی آنلاین خارجی هم بگذریم. به این میگن استفاده از این پروتکلها، لزوما استفاده از پروتکل به معنی ساختن key نیست.
//
واقعا دلیل حمایتتون رو نمی فهمم، اینها به صورت علنی دارن حق شما رو می خورن، به جای اعتراض دارین ازشون دفاع می کنین!!!
در جواب کسایی که می گن ما از شرکت های دیگه اومدیم تا شاتل را خراب کنیم، شما دیدین مثلا من از شرکت دیگه تعریف کنم؟؟؟؟ دلیل اینکه ضد شاتل پست میزنم، چون دیدم از من دزدی کردن، باید یه جوری تلافی کنم و نزارم همین بلا رو سر کس دیگه بیارن. شما هم اگه واقعا کارمند شاتل نیستین، به جای حمایت و تبلیغ که سودی براتون نداره، از نت استفاده کنید و لذت ببرید، چرا میخواین برای شاتل مشتری پیدا کنید؟؟ برای شما چه سودی داره؟