• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

jackson2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
..........................

شما اصلا معنی تخریب و انتقاد رو میدونی یا فقط معنی تعریف و تمجید رو بلدی

شما خودت که معلومه از کجا تغذیه میشی دیگه تابلو تر از این هم میشه؟ جوابی نداری که بدی فقط الکی همه رو دشمن فرضی تلقی میکنی:blush:

یه جوری از شاتل تعریف میکنی کسی ندونه فکر میکنه نامزدته:D شما اصلا خودت یه عکس با مودم داری که اینقدر isp و شاتل شاتل میکنی:D:blink::p:lol:

اول و آخر شدن isp ها اصلا ربطی به کاربرها نداره اگه اینجا همه چیزش طبق اصول بود میشد ملاک قرارش داد اما در حال حاظر ......

در مورد دانلود هم من طبق قرارداد از شرکت توقع دارم که در مواقع زیادی نا امیدم کرد

trusted

Registered User
لایک‌ها
8
خب واقعا حرفاتون خنده دار، من در چند جمله جواب میدم.
راجع به packect lost، اگه تا حالا ویدئو کنفرانس نداشتین یا از remote desktop یا برنامه های شبیه موقعی که packet lost هست استفاده نکردین، پیشنهاد می کنم یک بار برای تست هم که شده، استفاده کنید. اون موقع شاید شاید شاید متوجه بشید :D
بازی های آنلاین هم یکی از پرکابردترین استفاده از نت هست، می تونین یک سرچ کوچولو تو نت بزنین و ببینین فقط بازی WoW چند میلیون گیمر داره. دلیل نمیشه چون اسمش "بازی" هست، به چشم یه چیز به دردنخور بهش نگاه کنین. کسایی هستن که ماهیانه چند هزارتومن خرج بازی می کنن. (دیگه راجع به کلنهای آنلاین چیزی نمیگم)
راجع به پروتکلها هم بگم، اگه باز خودتون رو نمیزدید به اون راه، حتما میدونسیتید که شاتل با 3 تا ISP دیگه روی این پروتکلها اختلال ایجاد کرده بودن، و دسترسی به سرورهایی که از این پروتکل استفاده می کنن، غیر ممکن بود. ساده ترین مثال، VPS ها بود. از سایت های پرداختی اینترنتی آنلاین خارجی هم بگذریم. به این میگن استفاده از این پروتکلها، لزوما استفاده از پروتکل به معنی ساختن key نیست.

//

واقعا دلیل حمایتتون رو نمی فهمم، اینها به صورت علنی دارن حق شما رو می خورن، به جای اعتراض دارین ازشون دفاع می کنین!!!
در جواب کسایی که می گن ما از شرکت های دیگه اومدیم تا شاتل را خراب کنیم، شما دیدین مثلا من از شرکت دیگه تعریف کنم؟؟؟؟ دلیل اینکه ضد شاتل پست میزنم، چون دیدم از من دزدی کردن، باید یه جوری تلافی کنم و نزارم همین بلا رو سر کس دیگه بیارن. شما هم اگه واقعا کارمند شاتل نیستین، به جای حمایت و تبلیغ که سودی براتون نداره، از نت استفاده کنید و لذت ببرید، چرا میخواین برای شاتل مشتری پیدا کنید؟؟ برای شما چه سودی داره؟

حرف های شما بیشتر خنده داره

شما می دونی منبع Packet Lost از کجاست؟ شما یه نگاه به لینک زیر بکن اوضاع کلی رو نگاه کن بعد در موردش قضاوت کن

Details for Asia /// Internet Traffic Report

چه فکری می کنید به این راحتی این حرف رو می زنید که شاتل و سه ISP دیگه روی پروتکل ها اختلال ایجاد کرده بودن ؟؟!! کلا بیکارن بیان اختلال خودشون ایجاد کنن و خودشون نارضایتی ایجاد کنن؟!!

چه منبعی دارید که به این راحتی و اینطوری می گید؟ میشه منبعتون رو ذکر بفرمایید؟

trusted

Registered User
لایک‌ها
8
شما اصلا معنی تخریب و انتقاد رو میدونی یا فقط معنی تعریف و تمجید رو بلدی

شما خودت که معلومه از کجا تغذیه میشی دیگه تابلو تر از این هم میشه؟ جوابی نداری که بدی فقط الکی همه رو دشمن فرضی تلقی میکنی:blush:

یه جوری از شاتل تعریف میکنی کسی ندونه فکر میکنه نامزدته:D شما اصلا خودت یه عکس با مودم داری که اینقدر isp و شاتل شاتل میکنی:D:blink::p:lol:

اول و آخر شدن isp ها اصلا ربطی به کاربرها نداره اگه اینجا همه چیزش طبق اصول بود میشد ملاک قرارش داد اما در حال حاظر ......

در مورد دانلود هم من طبق قرارداد از شرکت توقع دارم که در مواقع زیادی نا امیدم کرد

در اولین فرصتی که از شاتل مشکلی دیدم همینجا خودم می گم و معنی انتقاد رو شما متوجه میشی و همینطور تفاوت بین انتقاد و تخریب رو
:lol:

چرا اول یا آخر شدن ISP ها ربطی به کاربرها نداره ؟ پس احتمالا به بقال سر کوجه ربط داره :D

اصلا به خدمات و کیفیت سرویسی که به مشترکا داده میشه ربط نداره ، همون احتمالا به بقال سر کوچه ربط داشته باشه :lol:

طبق قرارداد !!! باشه شما راست می گی
:D

خوبه حرف خودتون رو هم قبول ندارید ، اگر طبق قرارداد بخوان بهتون سرویس بدن همون 512 رو باید 6 کیلوبایت بهت سرویس بدن ، می دونی که سرویس اشتراکی گرفتید نه اختصاصی

ولی عمرا زیر بار این مورد شما بری

jackson2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
در اولین فرصتی که از شاتل مشکلی دیدم همینجا خودم می گم و معنی انتقاد رو شما متوجه میشی و همینطور تفاوت بین انتقاد و تخریب رو :lol:
چرا اول یا آخر شدن ISP ها ربطی به کاربرها نداره ؟ پس احتمالا به بقال سر کوجه ربط داره :D
اصلا به خدمات و کیفیت سرویسی که به مشترکا داده میشه ربط نداره ، همون احتمالا به بقال سر کوچه ربط داشته باشه :lol:
طبق قرارداد !!! باشه شما راست می گی :D
خوبه حرف خودتون رو هم قبول ندارید ، اگر طبق قرارداد بخوان بهتون سرویس بدن همون 512 رو باید 6 کیلوبایت بهت سرویس بدن ، می دونی که سرویس اشتراکی گرفتید نه اختصاصی

معلومه که برای عموم کاربرا مهم نیست گیریم شاتل پنجم میشد پس طبق استدلاش شما همه کاربراش رو از دست میداد
اگر طبق قرارداد باشه من ممکنه قبول کنم ولی مطمئنم شما دیگه روت نشه بیا اینجا تبلیغ کنی! شاید بری پیش بقالی تبلیغ کنی

trusted

Registered User
لایک‌ها
8
جوابی نداری که بدی فقط الکی همه رو دشمن فرضی تلقی میکنی:blush:

شما اصلا خودت یه عکس با مودم داری که اینقدر isp و شاتل شاتل میکنی:D:blink::p:lol:

جواب که اصلا فکرشو نکن که نداشته باشم ولی اصولا درباره سوالات منطقی و بحث های مفید ، منتها شما فضای تاپیک رو متاسفانه به جایی دارید می برید که بیشتر دعوا و کل کل باشه تا بحث های مفید.

بحث مفید کنید ما در خدمتیم

در مورد عکس با مودم هم خدمت شما عرض کنم ما مثل شما نیستیم از این کارا کنیم ، اونا که ترافیک رایگان باز هستند بیشتر این عکس براشون لازمه

در مورد دانلودت هم خدایی یه عکس از سه ماه اخیر دانلود های رایگانت بزار ببینیم چقدر از ترافیک رایگان یه ISP توقع داشتی (البته بعید می دونم که شاتل داشته باشی )

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
خوب سرعت هم که امروز عالیه 7 کیلوبایت بر ثانیه! واقعا عالیه برا 128
خوب قانونی برای خودش وضع کرده شاتل و خوب در آمدی هم داره

1961722637.png

Last edited:

trusted

Registered User
لایک‌ها
8

معلومه که برای عموم کاربرا مهم نیست گیریم شاتل پنجم میشد پس طبق استدلاش شما همه کاربراش رو از دست میداد
اگر طبق قرارداد باشه من ممکنه قبول کنم ولی مطمئنم شما دیگه روت نشه بیا اینجا تبلیغ کنی! شاید بری پیش بقالی تبلیغ کنی

نه دوست عزیز هر کسی با توجه به خدمات و کیفیت و بر خورد با مشترکاش رتبه هم کسب می کنه ، همیشه اونی برنده هستش که تلاش بیشتری کرده باشه شاتلم از این قاعده مستثنی نیست ، مطمئن باش این رتبه نتیجه تلاش این شرکت رو می رسون و نه شما و نه هیچ کس دیگه نمی تونه این مورد رو رد کنه

پس شما طبق قرارداد ، همون 6 کیلوبایتت رو دانلود کن و بزار ما و کاربرای دیگه با Eco512 از سرعت 250 کیلوبایت لذت ببریم

دیگه حرف خودتم قبول داشته باش لطفا ، طبق قرارداد سرعتت مناسبه ، پس بچه خوبی باش و برو از سرویست لذت ببر ، اگرم ناراضی هستی یه راهی به نام فسخ وجود داره واقعا خیلی سادست
:blush:

bugz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23

حرف های شما بیشتر خنده داره

شما می دونی منبع Packet Lost از کجاست؟ شما یه نگاه به لینک زیر بکن اوضاع کلی رو نگاه کن بعد در موردش قضاوت کن

Details for Asia /// Internet Traffic Report

چه فکری می کنید به این راحتی این حرف رو می زنید که شاتل و سه ISP دیگه روی پروتکل ها اختلال ایجاد کرده بودن ؟؟!! کلا بیکارن بیان اختلال خودشون ایجاد کنن و خودشون نارضایتی ایجاد کنن؟!!

چه منبعی دارید که به این راحتی و اینطوری می گید؟ میشه منبعتون رو ذکر بفرمایید؟

باز من به تک تک سوالتون جواب میدم، کاری که شما نمی کنید.
خب محض اطلاعت لازم نیست به اون لینک سر بزنی، چون با neoTrace، تریس کن می بینی نت رو از کجا می گیرن و packet lost کجا اتفاق می افته. اگه نمی تونن اینترنت سالم بدن، قیمتهاشون رو بیارن پایین، من چرا باید ماهی 43تومن بدم برای سرعت 256، وقتی نمی تونن نت با سرعت ثابت و بدون packet lost بدن؟؟؟؟؟
چون فقط برای این 4 شرکت اتفاق افتاده بود. چه سودی داره؟ سودی بهتر از این که پهنای باند کمتری استفاده میشه؟ شبها 1 به بعد پورت ها را محدود می کردن، بعد اینکه یه ماه پیگیری کردم، آخرسر قبول کردن که "اشتباها" این اتفاق می افتاده!!! من که ART3 داشتم چرا شبها بدون فیلترشکن حتی پیج هم نمی تونستم باز کنم!!! واقعا میگم! حتی پیج!! منبع موثقتر از این؟
حالا شما که هر پستی ازت کوت کردم و جواب دادم بعدا جواب ندادین، بگین ببینم چه سودی براتون داره که حمایت می کنین؟ اصلا بزارین بقیه بد بگن، شما چرا بهتون بر می خوره؟؟؟

project_igi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
آقا بجای دهن به دهن شدن با اینا، بهترین تنبیه براشون اینه که از این شرکت دیگه اینترنت نگیرید. به همه توصیه کنید که از این شرکت نگیرن. چون جز به بیشتر تلکه کردن پول مردم به هیچ چیز دیگه فکر نمی کنن. اینو مطمئن باشید.

pmn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
خداییش نیم گیگ دانلود کردی؟ میشه یک گزارش از یک ماه گذشتت بزاری ببینیم چقدر دانلود کردی؟
اگر نیم گیگ دانلود کردی و سرویست شیر شده من خودم اولین نفری هستم که سرویسمو فسخ می کنم

--------------------------------------------------------------------------------------
سلام بر استاد trusted،
اینم توضیحی که خواسته بودین:
20 روز بود خطم رو محدود کرده بودن،
روزیکه پول تمدید رو ریختم به حساب، شبانه رو باز کردن
(معلومه که شاتل خیلی عشقه دلاره!)

اونشب حدود 620 مگ دانلود کردم ،
بلافاصله از فرداش دوباره شبانه رو بستن که تا حالا ادامه داره،
لیست کامل دانلودها رو بدون کوچکترین تغییری اینجا گذاشتم،
(یک فایل هم کم و زیاد نکردم)
himym.723-24.rar.html- 141mb
deho.822-23.rar.html- 302mb
Game.of.Thrones.S02E07.480p.HDTV.x264-IMMERSE.rar- 176mb
و چند تا هم فایل 10 ، 15 کیلو بایتی
( عکس رو هم اتچ کردم)
.

خب استاد trusted نمی خواد سرویستو فسخ کنی و...
فقط به اون رییس هات بگو : چاپیدن مردم هنر نیست
اگه راست میگن طبق قرارداد شبانه ی رایگانو برقرار کنن

فایل های ضمیمه

• Capture3 - Copy.JPG
    Capture3 - Copy.JPG
    72 KB · نمایش ها: 69
Last edited:

jackson2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
روز بود خطم رو محدود کرده بودن،

..........................

سلام
من هم تجربه مشابه شما داشتم و به همین صورت دوباره بعد از تمدید فردا شبش محدود شدم تقریبا تا پایان دوره

(در ضمن امیدوارم طرفدار های شاتل به خاطر نوشته های قبلی م از من رنجیده خاطر نشند )

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
بیش از یک سال و نیمه که با شاتل فسخ کردیم و عمریست که راحتیم (بماند که 1 ماهه افتادیم گیر آسیاتک!
axe.gif
)

یک کلام ختم کلام فسخ کنید بره! اینقدرم جوش نزنید!! تا وقتی که شاتل ببینه هر کاری بخواد می کنه و کسی صداش درنمیاد و همه تمدید می کنن، بازم ادامه میده:دی
flaming.gif

پرابلم:دی

reb00t

Registered User
لایک‌ها
42

طبق قرارداد بخوان بهتون سرویس بدن همون 512 رو باید 6 کیلوبایت بهت سرویس بدن ، می دونی که سرویس اشتراکی گرفتید نه اختصاصی

مشکل سر اینه که شرکت دزد شاتل نمی فهمه و یا سعی می کنه همه رو فریب بده که--> ضریب اشتراک رو یوزر ها ایجاد می کنند و اگر شاتل به عمد سرعت رو روی 6 بیاره قابل پیگرد قانونی می باشد چون یک دزدی پهنای باند است ...

Last edited:

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
خب واقعا حرفاتون خنده دار، من در چند جمله جواب میدم.
راجع به packect lost، اگه تا حالا ویدئو کنفرانس نداشتین یا از remote desktop یا برنامه های شبیه موقعی که packet lost هست استفاده نکردین، پیشنهاد می کنم یک بار برای تست هم که شده، استفاده کنید. اون موقع شاید شاید شاید متوجه بشید :D
بازی های آنلاین هم یکی از پرکابردترین استفاده از نت هست، می تونین یک سرچ کوچولو تو نت بزنین و ببینین فقط بازی WoW چند میلیون گیمر داره. دلیل نمیشه چون اسمش "بازی" هست، به چشم یه چیز به دردنخور بهش نگاه کنین. کسایی هستن که ماهیانه چند هزارتومن خرج بازی می کنن. (دیگه راجع به کلنهای آنلاین چیزی نمیگم)
راجع به پروتکلها هم بگم، اگه باز خودتون رو نمیزدید به اون راه، حتما میدونسیتید که شاتل با 3 تا ISP دیگه روی این پروتکلها اختلال ایجاد کرده بودن، و دسترسی به سرورهایی که از این پروتکل استفاده می کنن، غیر ممکن بود. ساده ترین مثال، VPS ها بود. از سایت های پرداختی اینترنتی آنلاین خارجی هم بگذریم. به این میگن استفاده از این پروتکلها، لزوما استفاده از پروتکل به معنی ساختن key نیست.

//

واقعا دلیل حمایتتون رو نمی فهمم، اینها به صورت علنی دارن حق شما رو می خورن، به جای اعتراض دارین ازشون دفاع می کنین!!!
در جواب کسایی که می گن ما از شرکت های دیگه اومدیم تا شاتل را خراب کنیم، شما دیدین مثلا من از شرکت دیگه تعریف کنم؟؟؟؟ دلیل اینکه ضد شاتل پست میزنم، چون دیدم از من دزدی کردن، باید یه جوری تلافی کنم و نزارم همین بلا رو سر کس دیگه بیارن. شما هم اگه واقعا کارمند شاتل نیستین، به جای حمایت و تبلیغ که سودی براتون نداره، از نت استفاده کنید و لذت ببرید، چرا میخواین برای شاتل مشتری پیدا کنید؟؟ برای شما چه سودی داره؟

عرض کنم که ریموت دسکتاپ یا ویدیو کنفرانس ارتباطی دوطرفه بر پایه تایید اطلاعات دریافتی است. یعنی تا شما 100% اطلاعات رو در یک رنج تعیین شده دریافت نکنید، اجازه دریافت اطلاعات بعدی داده نمیشه. در واقع امروزه هیچ برنامه شرکتی رو پیدا نمیکنید که packet lost در ارتباطش اختلال اینجاد کرده باشه! شما حتی اگه در حد فوق دیپلم دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر بودید، مورد به این سادگی رو میدونستید!! و دست پیش رو نمیگرفتید که پس نیفتید... ادعا کردن خیلی راحته، ولی یکی که کارشناس نرم افزار هست و از سال 2008 مدرک mcse داره اگه بخوای باهاش کل کل کنی مطمئن باش کمی میاری عزیزم! ;)

وقتی کسی رو می بینم که داره از یه بازی رایانه ای حمایت میکنه و داره دلیل میاره، اصولا وارد بحث باهاش نمیشم... چه استادم بوده باشه، چه شاگردم! بهش میگم: ok! :lol:

عزیزم شما قبل از اینکه بدونی vps چیه، من سرور اختصاصی داشتم... با کارتهای اعتباری کار میکردم و کار میکنم! به هیچ عنوان این موضوع که میگن شاتل بعضی پروتکلها رو محدود کرده درست نیست!

سرویس من 512 آفیس است که 10 ماه تمام سرعت دانلودم بالای 60 کیلوبایت بود. چند وقت پیش با پشتیبانی تماس گرفتم و سرعت منو 2 مگ بستن یعنی سرعت دانلود بالای 250 کیلوبایت! ترافیک رایگان شب هم ندارم، یعنی شب هم برام کنتور میندازه! تا بحال یک بار هم قطعی نداشتم، اختلالهایی هم که بوده همشون از قبل اعلام شده... حالا متوجه شدید چرا از شاتل راضی هستم؟!!

trusted

Registered User
لایک‌ها
8
خداییش نیم گیگ دانلود کردی؟ میشه یک گزارش از یک ماه گذشتت بزاری ببینیم چقدر دانلود کردی؟
اگر نیم گیگ دانلود کردی و سرویست شیر شده من خودم اولین نفری هستم که سرویسمو فسخ می کنم

--------------------------------------------------------------------------------------
سلام بر استاد trusted،
اینم توضیحی که خواسته بودین:
20 روز بود خطم رو محدود کرده بودن،

لیست کامل دانلودها رو بدون کوچکترین تغییری اینجا گذاشتم،
(یک فایل هم کم و زیاد نکردم)
himym.723-24.rar.html- 141mb
deho.822-23.rar.html- 302mb
Game.of.Thrones.S02E07.480p.HDTV.x264-IMMERSE.rar- 176mb
و چند تا هم فایل 10 ، 15 کیلو بایتی
( عکس رو هم اتچ کردم)
.

بنده هنوز هم روی حرف خودم هستم شما یه گزارش مصرف از تاریخ 91.1.30 تا 91.2.30 از پنل کاربریتون بزار بعدش ما در خدمتیم

رئیس من و شمائیم ، همیشه یه مشتری خوب (مثل من
:D ) حکم یه رئیس رو واسه یه شرکت داره

گزارش سه ماهه ترافیک رایگانتو بزار ببینیم چقدر دانلود کردید تا در صورت نیاز بنده سرویسم رو فسخ کنم ،
مرسی

trusted

Registered User
لایک‌ها
8
مشکل سر اینه که شرکت دزد شاتل نمی فهمه و یا سعی می کنه همه رو فریب بده که--> ظریب اشتراک رو یوزر ها ایجاد می کنند و اگر شاتل به عمد سرعت رو روی 6 بیاره قابل پیگرد قانونی می باشد چون یک دزدی پهنای باند است ...

خیلی به دیگران راحت انگ دزدی می زنید شما !!! کافر همه را ...

شما هم مثل برخی از دوستان با طراحی آواتار ضد شاتل قصد ....
:lol:

اون ظریب نیست = ضریب هستش دوست عزیز (کمی روی املا کار کنید
:D)

در رابطه با سرعت باید خدمت شما عرض کنم که بازم اگر شاتل به عمد این کارو انجام بده که نمیده و این تصور ذهن شماست ، طبق قراردادی که شما اون اول امضا کردید سرعت شما با توجه به اشتراکی بودن سرویس مناسبه و کاملا قانونیه :happy:

bugz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
عرض کنم که ریموت دسکتاپ یا ویدیو کنفرانس ارتباطی دوطرفه بر پایه تایید اطلاعات دریافتی است. یعنی تا شما 100% اطلاعات رو در یک رنج تعیین شده دریافت نکنید، اجازه دریافت اطلاعات بعدی داده نمیشه. در واقع امروزه هیچ برنامه شرکتی رو پیدا نمیکنید که packet lost در ارتباطش اختلال اینجاد کرده باشه! شما حتی اگه در حد فوق دیپلم دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر بودید، مورد به این سادگی رو میدونستید!! و دست پیش رو نمیگرفتید که پس نیفتید... ادعا کردن خیلی راحته، ولی یکی که کارشناس نرم افزار هست و از سال 2008 مدرک mcse داره اگه بخوای باهاش کل کل کنی مطمئن باش کمی میاری عزیزم! ;)

وقتی کسی رو می بینم که داره از یه بازی رایانه ای حمایت میکنه و داره دلیل میاره، اصولا وارد بحث باهاش نمیشم... چه استادم بوده باشه، چه شاگردم! بهش میگم: ok! :lol:

عزیزم شما قبل از اینکه بدونی vps چیه، من سرور اختصاصی داشتم... با کارتهای اعتباری کار میکردم و کار میکنم! به هیچ عنوان این موضوع که میگن شاتل بعضی پروتکلها رو محدود کرده درست نیست!

سرویس من 512 آفیس است که 10 ماه تمام سرعت دانلودم بالای 60 کیلوبایت بود. چند وقت پیش با پشتیبانی تماس گرفتم و سرعت منو 2 مگ بستن یعنی سرعت دانلود بالای 250 کیلوبایت! ترافیک رایگان شب هم ندارم، یعنی شب هم برام کنتور میندازه! تا بحال یک بار هم قطعی نداشتم، اختلالهایی هم که بوده همشون از قبل اعلام شده... حالا متوجه شدید چرا از شاتل راضی هستم؟!!

خب چون واقعا اطلاعاتتون در حد همون دانشگاه آزاده، فقط به یه کوت از ویکیپدیا بسنده می کنم، چون همین قدر بستونه!
When caused by network problems, lost or dropped packets can result in highly noticeable performance issues or jitter with streaming technologies, voice over IP, online gaming and videoconferencing, and will affect all other network applications to a degree.
خب معلوم شد کی سوادش چقدره. من نمیگم مدرک خودم و دادشم چیه و از کدوم دانشگاه هاست، چون مثل شما ذوق زده نشدم و نیازی ندارم چیزی ثابت کنم.
شما به کسی که راجع به گیم حرف میزنه بگین: OK من به کسی که اطلاعاتش در حد شماست و با مدرک دانشگاهیش خوشحال میگم: OK :D
راجع به پروتکل هم قبلا هم اینجا هم تو p30 گفتن، قطعه، دیگه خودتون یه سرچی بزنید میبنید، حوصله پیدا کردن ندارم.
خب اینی که گفتین عذر بدتر از گناهه!!! این یعنی تبیض، یعنی یهجور دزدی! ملاک خوبی برای خوب بودن شاتل نیست!! شما با 250 دانلود میکنید، در حالی که کسی نمی تونه حتی پیج باز کنه!!! شاید دلیل راضی بودنتون باشه، اما دلیل حمایت و بحث کردنتون رو نمی فهمم.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
خب چون واقعا اطلاعاتتون در حد همون دانشگاه آزاده، فقط به یه کوت از ویکیپدیا بسنده می کنم، چون همین قدر بستونه!

خب معلوم شد کی سوادش چقدره. من نمیگم مدرک خودم و دادشم چیه و از کدوم دانشگاه هاست، چون مثل شما ذوق زده نشدم و نیازی ندارم چیزی ثابت کنم.
شما به کسی که راجع به گیم حرف میزنه بگین: OK من به کسی که اطلاعاتش در حد شماست و با مدرک دانشگاهیش خوشحال میگم: OK :D
راجع به پروتکل هم قبلا هم اینجا هم تو p30 گفتن، قطعه، دیگه خودتون یه سرچی بزنید میبنید، حوصله پیدا کردن ندارم.
خب اینی که گفتین عذر بدتر از گناهه!!! این یعنی تبیض، یعنی یهجور دزدی! ملاک خوبی برای خوب بودن شاتل نیست!! شما با 250 دانلود میکنید، در حالی که کسی نمی تونه حتی پیج باز کنه!!! شاید دلیل راضی بودنتون باشه، اما دلیل حمایت و بحث کردنتون رو نمی فهمم.

شما هنوز نمیدونی network با internet فرق داره، ورداشتی یه کوت از network آوردی و ادعا هم داری؟ واقعا که خوش به حالت... فقط آرزو میکنم کاش تحصیلاتت رو در یه رشته درست و حسابی حتی همون دانشگاه آزاد که ما قبولش نداریم ادامه می دادید!

شما حتی از ابتدایی ترین مبانی زیر ساخت اینترنت بی اطلاعید... شما یه ping یاد گرفتی خیال میکنی اونجا می نویسه 0% lost یعنی همه چی عالی! در حالی که اگه کمی مطالعه میکردی می دیدی که هر چقدر نسبت سیگنال به نویز signal to noise ratio کمتر باشه، هزاران بار packet lost بیشتر از حالت عادی میشه... ولی پروتکل tcp/ip این کمبود رو جبران میکنه مگر در همون بازی هایی که گفتم. امثال شما با بازی کردن فکر میکنن چون هزاران نفر دیگه این بازی رو میکنن، پس حرفه ای هستند! پیشنهاد میکنم در مورد سیگار کشیدن و یه سری عادات این توجیه ها رو بزارید کنار وگرنه خودتون ضرر میکنید! کاملا معلومه سن و سالتون زیر 18 ساله مخصوصا از اونجا که داداشتون رو کشیدید وسط! فکر نمیکنم صحبتی از داداش شما شده باشه؟ وگرنه ما هم اینجا بچه محل زیاد داریم!!!!! :lol: :lol: :lol: پس سعی کنید از بزرگتر و کسی که بیشتر از شما میدونه یاد بگیرید نه اینکه بخواید حرف نادرست و غلط خودتونو به کرسی بشونید... این کار خیلی راحته، من همین الآن میگم حق با شما بود! شما راست میگی! شما دانشمند! فقط قضیه اون طرف میشه که میگفت" آنکس که نداند و نداند که نداند، در جهل مرکب ابدالدهر بماند!!" :D

bugz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
شما هنوز نمیدونی network با internet فرق داره، ورداشتی یه کوت از network آوردی و ادعا هم داری؟ واقعا که خوش به حالت... فقط آرزو میکنم کاش تحصیلاتت رو در یه رشته درست و حسابی حتی همون دانشگاه آزاد که ما قبولش نداریم ادامه می دادید!

شما حتی از ابتدایی ترین مبانی زیر ساخت اینترنت بی اطلاعید... شما یه ping یاد گرفتی خیال میکنی اونجا می نویسه 0% lost یعنی همه چی عالی! در حالی که اگه کمی مطالعه میکردی می دیدی که هر چقدر نسبت سیگنال به نویز signal to noise ratio کمتر باشه، هزاران بار packet lost بیشتر از حالت عادی میشه... ولی پروتکل tcp/ip این کمبود رو جبران میکنه مگر در همون بازی هایی که گفتم. امثال شما با بازی کردن فکر میکنن چون هزاران نفر دیگه این بازی رو میکنن، پس حرفه ای هستند! پیشنهاد میکنم در مورد سیگار کشیدن و یه سری عادات این توجیه ها رو بزارید کنار وگرنه خودتون ضرر میکنید! کاملا معلومه سن و سالتون زیر 18 ساله مخصوصا از اونجا که داداشتون رو کشیدید وسط! فکر نمیکنم صحبتی از داداش شما شده باشه؟ وگرنه ما هم اینجا بچه محل زیاد داریم!!!!! :lol: :lol: :lol: پس سعی کنید از بزرگتر و کسی که بیشتر از شما میدونه یاد بگیرید نه اینکه بخواید حرف نادرست و غلط خودتونو به کرسی بشونید... این کار خیلی راحته، من همین الآن میگم حق با شما بود! شما راست میگی! شما دانشمند! فقط قضیه اون طرف میشه که میگفت" آنکس که نداند و نداند که نداند، در جهل مرکب ابدالدهر بماند!!" :D

من فرقشون رو نمی دونم یا شما اصلا نمیدونه network چیه؟ :lol::lol: وای!! وای!!! اون network که شما فکر کردی متن منظورشه، به اون میگن شبکه داخلی، متن منظورش شبکه به طور کلیه!!!! باز هم چون اطلاعاتتون واقعا افتضاحست، اما اعداتون نه، دوباره از ویکیپدیا تعریف اولیه اینترنت رو میازم:
The Internet is a global system of interconnected computer networks that use the standard Internet protocol suite (often called TCP/IP, although not all applications use TCP) to serve billions of users worldwide. It is a network of networks that consists of millions of private, public, academic, business, and government networks, of local to global scope, that are linked by a broad array of electronic, wireless and optical networking technologies
به خدا زشته اصلا نمیدونین شبکه چیه. به خدا میگم!!! کسی که میگه سال 2008 فارغ التحصیل شده!!!
گفتم مدرک من و داداشم، چون هردوتامون تو این گرایشیم، اما اون تخصصی تره، خواستم بگم تحصیلاتی که برای شما آرزوه، برای ما خاطره شده.
نه من مطمئن باشین من زیر 18 سال نیستم، اما حرفهای شما رو می بینم الان شک می کنم که با یک آدم فارغ التحصیل حرف می زنم. این حرفها رو تو راهنمایی و دبیرستان بهم میزدیم!!!:lol:
شما راست میگی! شما دانشمند!

در آخر هم فقط همین یک جمله رو میگم و دیگه بحث رو ادامه نمیدم.
Never argue with fools, they will drag you down to their level and beat you with their experience !

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
من فرقشون رو نمی دونم یا شما اصلا نمیدونه network چیه؟ :lol::lol: وای!! وای!!! اون network که شما فکر کردی متن منظورشه، به اون میگن شبکه داخلی، متن منظورش شبکه به طور کلیه!!!! باز هم چون اطلاعاتتون واقعا افتضاحست، اما اعداتون نه، دوباره از ویکیپدیا تعریف اولیه اینترنت رو میازم:

به خدا زشته اصلا نمیدونین شبکه چیه. به خدا میگم!!! کسی که میگه سال 2008 فارغ التحصیل شده!!!
گفتم مدرک من و داداشم، چون هردوتامون تو این گرایشیم، اما اون تخصصی تره، خواستم بگم تحصیلاتی که برای شما آرزوه، برای ما خاطره شده.
نه من مطمئن باشین من زیر 18 سال نیستم، اما حرفهای شما رو می بینم الان شک می کنم که با یک آدم فارغ التحصیل حرف می زنم. این حرفها رو تو راهنمایی و دبیرستان بهم میزدیم!!!:lol:

در آخر هم فقط همین یک جمله رو میگم و دیگه بحث رو ادامه نمیدم.
Never argue with fools, they will drag you down to their level and beat you with their experience !

اون شبکه داخلی رو بهش میگن lan پروفسور!! :D local area network!! شما که اینقدر کمبود زبان انگلیسی داری و چپ و راست میخوای از اطلاعات فندقی که داری تظاهر کنی که یک زبانشناس عالی هستی، پیشنهاد میکنم وقتی میخوای برای خودت یه متن رو بخوانی اول بگرد توی ویکی پدیای فارسی! چون هنوز اونقدر مهارت درک زبانیت قوی نشده که بتوانی مطالب تخصصی که در حیطه دانشت نیست (و هیچ وقت هم نخواهد بود!!) رو درک کنی!

خودت داری جواب خودتو میدی !! :D با خودت چند چندی؟! :D داری میگی منظور از network شبکه به طور کلیه، اونوقت اومدی پست قبلش میگی منظور از اون network یعنی اینترنت و شاتل! :eek: :lol:

نمیدونم چه اصراری دارید که به طرف مقابل بگید اطلاعاتتون افتضاحه... جز اینکه از لحاظ روانی چیزی که خودتون هستید رو به بقیه نسبت میدید که دست پیش رو گرفته باشید!!

من سال 2008 مدرک mcseم رو گرفتم، یعنی اینقدر درکش سخته؟ این مدرک هیچ ربطی به تحصیلات دانشگاهی نداره! البته از شما انتظاری ندارم که بدونید mcse چیه! :lol:

تقریبا مطمئنم زیر 18 سال هستی، فوقش یکی دو سال بزرگتر... ولی به اندازه یه بچه 15 ساله ادب نداری که به بزرگتر از خودت احترام بزاری، برای دانش و اطلاعاتش ارزش قائل بشی و به اشتباهت اعتراف کنی! به هر حال قبلا هم گفتم شما راست میگی! شما درست میگی! شما دانشمند! :D

به هر حال تا اینجاش هم خیلی بهت لطف کردم که جواب کاربر تازه وارد 2 ساله ای رو دادم که تمام پستهاشم توی همین تاپیک بوده! اصولا اینجا این جور کاربرها رو اصلا حساب نمیکنن! :lol: و میزارن هر چی دل تنگشون میخواد بگن! :D شما هم هر چی دل تنگت میخواهد بگو که باعث خنده اهل فن میشه، اگرم احیانا" حرف حساب داری برو با بزرگترت (داداشت!) بیا! :lol: خودمونیم دیگه جایی نگی داداشم داداشم که ...... :lol: :lol: :lol:

بالا