• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

jackson2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
یه سوال داشتم
من یه مشکل برام پیش اومده
حدود یه هفته ست که به طور خود به خود! وقتی تلفن زنگ میخوره اینترنت قطع میشه و بعد 1 دقیقه وصل میشه
کسی میدونه مشکل از چیه؟؟

اسپلیتر رو چک بکن

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
اگر شما درست گفته باشی ! این خودش نشون میده که همه ی بدبختیا و محدودیتها اول از گور شاتل بلند شده و بعدا سرایت کرده
N_aggressive%20%284%29.gif
N_aggressive%20%2827%29.gif

سلام :) نه دیگه توجه نکردی ااین یعنی شاتل انقدر بزرگه و قدرت داره که تمام شرکتها تو مسیرش راه میرن اگر کسی هم نخواد تقلید کنه سوت میشه مثله لایزر .....
با چک کردن فروم ها فهمیدم دیر و زود تمام شرکت ها قوانین شاتل را پیاده میکنن چه 6 ماه چه 1سال این درس برای بزرگ کردن شرکتشونه که از شاتل یاد میگرن
نتیجه ی بعدی اینه که حتی اگر از شرکت شاتل هم برید باز باید با قوانین شاتل دست و پنجه نرم کنید حالا یا تو خود شاتل یا تو پارس آنلاین یا ......... پس منم که از شاتل راضیم دیگه از این به بعد هم باهاش میمونم ..:rolleyes:

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
خیلی ممنون. اکو آفیس 512 دارم. کرجم. شاید چون آفیسه ندادن... :D ولی امسال صبر میکنم اگه ندادن میرم داد و بیداد! :p

ببین از حقت نگذر زنگ بزن واحد فروش کرج یا تهران 23099 یا کرج بگو بذار اگه بهت تعلق میگیره بهت بدن ........
تولدت کی مگه ؟ من بهمنم شما چی ؟

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
کسی میدونه ؟ این محدود کردن یوزرهای پر مصرف بر چه اساسی انجام میشه
یعنی مثلا بعد از چقدر دانلود یا چند روز یا چطور؟
چون خود پشتیبانی شاتل میگن ما نمیدونیم!

jackson2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
سلام :) نه دیگه توجه نکردی ااین یعنی شاتل انقدر بزرگه و قدرت داره که تمام شرکتها تو مسیرش راه میرن اگر کسی هم نخواد تقلید کنه سوت میشه مثله لایزر .....
با چک کردن فروم ها فهمیدم دیر و زود تمام شرکت ها قوانین شاتل را پیاده میکنن چه 6 ماه چه 1سال این درس برای بزرگ کردن شرکتشونه که از شاتل یاد میگرن
نتیجه ی بعدی اینه که حتی اگر از شرکت شاتل هم برید باز باید با قوانین شاتل دست و پنجه نرم کنید حالا یا تو خود شاتل یا تو پارس آنلاین یا ......... پس منم که از شاتل راضیم دیگه از این به بعد هم باهاش میمونم ..:rolleyes:
سلام
به نظرتون احترام میگذارم. ولی این جور برداشتها نشون میده که وقتی شرکتها بخوان قانون رو دور بزنند دست به یکی میکنند و مشترک هم اینجا ضرر میکنه ونه شرکتها (با همین روشه که الان هر چیزی رو توی بازار میخوای بخری قیمتش با هفته ی پیش فرق کرده و گرون تر شده)
البته این قانون محدودیتی که توی شاتل هست عمرا توی هیچ شرکت دیگه ای پیدا نمیکنی (هیچ شرکتی سرعت 3 کیلوبایت در شب رو سرعت استاندارد و واقعی اعلام نکرده و نمیکنه)

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

من چند وقت پیش می خواستم سرویسم رو عوض کنم , ولی وقتی درباره بقیه سرویس های موجود در شهرستانمون تحقیق کردم دیدم که همشون تقریبا یکی هستند و انتخاب از بین بد و بدتر بود تا چند وقت پیش با چند تا از دوستانم آشنا شدم که در پارس آنلاین کار می کردند آنها هم خودشون از وضع اینترنتشون می نالیدن و من به این نتیجه رسیدم که همشون یکی هستن :|

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
کسی میدونه ؟ این محدود کردن یوزرهای پر مصرف بر چه اساسی انجام میشه
یعنی مثلا بعد از چقدر دانلود یا چند روز یا چطور؟
چون خود پشتیبانی شاتل میگن ما نمیدونیم!

منم مشمول این قانون مزخرفشون شدم و شبانم رو تقریبا به صفر رسوندن!:(

trusted

Registered User
لایک‌ها
8
اگر شما درست گفته باشی ! این خودش نشون میده که همه ی بدبختیا و محدودیتها اول از گور شاتل بلند شده و بعدا سرایت کرده
N_aggressive%20%284%29.gif
N_aggressive%20%2827%29.gif

این نشون میده که شاتل مسیری رو پیش داره میره که خیلی از ISP ها تازه دارن اون مسیر رو پیدا می کنن و تازه به این فکر افتادن که از روی اون کپی برداری کنن
:cool:

flower boy2

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان میخوام 128 پارس نامحدود بگیرم .میشه بگین سرعت روزانه وشبانه دانلود معمولا رو چنده؟
ممنون

jackson2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44

این نشون میده که شاتل مسیری رو پیش داره میره که خیلی از ISP ها تازه دارن اون مسیر رو پیدا می کنن و تازه به این فکر افتادن که از روی اون کپی برداری کنن

سلام

این جور برداشتها نشون میده که وقتی شرکتها بخوان قانون رو دور بزنند دست به یکی میکنند و مشترک هم اینجا ضرر میکنه ونه شرکتها (با همین روشه که الان هر چیزی رو توی بازار میخوای بخری قیمتش با هفته ی پیش فرق کرده و گرون تر شده)

البته این قانون محدودیتی که توی شاتل هست عمرا توی هیچ شرکت دیگه ای پیدا نمیکنی (هیچ شرکتی سرعت 3 کیلوبایت در شب رو سرعت استاندارد و واقعی اعلام نکرده و نمیکنه)

LiGA.iR

Registered User
لایک‌ها
12
درود بر دوستان ..

میخواستم ببینم شاتل وایرلس هم ارئه میده ؟؟

من میخوام وایرلس بگیرم لطفا راهنمایی کنید .. میخوام حداکثر سرعت دانلودم 100 باشه و حداقلشم 70 باشه دیگه کمتر نشه .. !

شاتل میگن خیلی خوبه ..

میخواستم ببینم وایرلس هم ارئه میدن ؟؟ کسی تا حالا گرفته ؟؟؟

اینجایی که ما هستیم تا مرکز شهر 10 کیلومتر راه هست و میخوام وایرلس بگیرم

لطفا یه شرکت خوب با این سرعتی که گفتم تو منطقه ورامین جواب بده معرفی کنید ..

دمتون گرم

reb00t

Registered User
لایک‌ها
42

شاتل بزرگ شه چیش به تو میرسه ؟ بزرگ بودن خوبه ؟

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
پ ن پ بزرگ شدن بده !
بعدشم اصولا ارق ملی من بالاست وقتی از یه شرکتی گروهی هرچی یه چیز بخرم و مخصوصا راضیم باشم ازش حمایت میکنم چون نمک شناس هستم داره خدمات شون میگیرم درسته هزینه شو میدم ولی اذیتم نمیکنه.......
همین تیمهای فوتبال من که اصلا فوتبال بازی نمیکنم ولی عاشقه پرسپولیسم دیشب تا ببره خودمو کشتم واسش ... دلیل نمیشه همیشه چیزی بهم برسه تا مثل آدمای حزب باد عمل کنم.....
حالا فهمیدی چرا ؟؟؟!:D

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
حرفای بی مربوط نزن تورو خوا
شاتل دزد ترین شرکت adsl هست
اینو با پوست استخون درک کردم
هیچ شرکت دیگهای با اینکه اونام کیفیت خوبی ندارن اما به اندازه شاتل سره ملت رو کلاه نمیراره!
شاتل بدرد یه سری افراد که از اینترنت فقط یاهو مسنجر و چت بلدن میخوره چون واسه اونا خوبه! یک زره بیشتر بخوای استفاده بکنی از اینترنت دیگه اون موقع واویلا

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
حرفای بی مربوط نزن تورو خوا
شاتل دزد ترین شرکت adsl هست
اینو با پوست استخون درک کردم
هیچ شرکت دیگهای با اینکه اونام کیفیت خوبی ندارن اما به اندازه شاتل سره ملت رو کلاه نمیراره!
شاتل بدرد یه سری افراد که از اینترنت فقط یاهو مسنجر و چت بلدن میخوره چون واسه اونا خوبه! یک زره بیشتر بخوای استفاده بکنی از اینترنت دیگه اون موقع واویلا

اوخی ...خیلی دوست داری نظراتت و به دیگران تحمیل کنی ؟؟
ببین من رضایت دارم چون نیازمو برآورده کرده این مشکلاتی که شما داشتی من نداشتم پس دلیل نمیشه حرفای همدیگرو نقض کنیم
شما نارضایتی تو اعلام کن منم رضایتم و پس بابای :D

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
آره دوست دارم شما مورد داری سفت کن تحمیل نشه بهت!
خوب میگم که شما همون یاهو و چت میکنی خوب بسه دیگه برات! قبلا گفتم

اوخی ...خیلی دوست داری نظراتت و به دیگران تحمیل کنی ؟؟
ببین من رضایت دارم چون نیازمو برآورده کرده این مشکلاتی که شما داشتی من نداشتم پس دلیل نمیشه حرفای همدیگرو نقض کنیم
شما نارضایتی تو اعلام کن منم رضایتم و پس بابای :D

7O7

Registered User
لایک‌ها
23

............................................................................................................... what does that mean ?......................................................................................................................

reb00t

Registered User
لایک‌ها
42
پ ن پ بزرگ شدن بده !
بعدشم اصولا ارق ملی من بالاست وقتی از یه شرکتی گروهی هرچی یه چیز بخرم و مخصوصا راضیم باشم ازش حمایت میکنم چون نمک شناس هستم داره خدمات شون میگیرم درسته هزینه شو میدم ولی اذیتم نمیکنه.......
همین تیمهای فوتبال من که اصلا فوتبال بازی نمیکنم ولی عاشقه پرسپولیسم دیشب تا ببره خودمو کشتم واسش ... دلیل نمیشه همیشه چیزی بهم برسه تا مثل آدمای حزب باد عمل کنم.....
حالا فهمیدی چرا ؟؟؟!:D

ای کاش یه کم خودت بزرگ میشدی و به جای دودره بازی در تقسیم پهنای باند به یوزر ها عین یک انسان با ارق ملی بالا سرویس میدادی به ملت ...

بالا