jackson2010
کاربر تازه وارد
یه سوال داشتم
من یه مشکل برام پیش اومده
حدود یه هفته ست که به طور خود به خود! وقتی تلفن زنگ میخوره اینترنت قطع میشه و بعد 1 دقیقه وصل میشه
کسی میدونه مشکل از چیه؟؟
اسپلیتر رو چک بکن
یه سوال داشتم
من یه مشکل برام پیش اومده
حدود یه هفته ست که به طور خود به خود! وقتی تلفن زنگ میخوره اینترنت قطع میشه و بعد 1 دقیقه وصل میشه
کسی میدونه مشکل از چیه؟؟
اگر شما درست گفته باشی ! این خودش نشون میده که همه ی بدبختیا و محدودیتها اول از گور شاتل بلند شده و بعدا سرایت کرده
خیلی ممنون. اکو آفیس 512 دارم. کرجم. شاید چون آفیسه ندادن... ولی امسال صبر میکنم اگه ندادن میرم داد و بیداد!
سلامسلام نه دیگه توجه نکردی ااین یعنی شاتل انقدر بزرگه و قدرت داره که تمام شرکتها تو مسیرش راه میرن اگر کسی هم نخواد تقلید کنه سوت میشه مثله لایزر .....
با چک کردن فروم ها فهمیدم دیر و زود تمام شرکت ها قوانین شاتل را پیاده میکنن چه 6 ماه چه 1سال این درس برای بزرگ کردن شرکتشونه که از شاتل یاد میگرن
نتیجه ی بعدی اینه که حتی اگر از شرکت شاتل هم برید باز باید با قوانین شاتل دست و پنجه نرم کنید حالا یا تو خود شاتل یا تو پارس آنلاین یا ......... پس منم که از شاتل راضیم دیگه از این به بعد هم باهاش میمونم ..
کسی میدونه ؟ این محدود کردن یوزرهای پر مصرف بر چه اساسی انجام میشه
یعنی مثلا بعد از چقدر دانلود یا چند روز یا چطور؟
چون خود پشتیبانی شاتل میگن ما نمیدونیم!
اگر شما درست گفته باشی ! این خودش نشون میده که همه ی بدبختیا و محدودیتها اول از گور شاتل بلند شده و بعدا سرایت کرده
اصلا تلفن جای دیگه وصله البته به همین خطاسپلیتر رو چک بکن
این نشون میده که شاتل مسیری رو پیش داره میره که خیلی از ISP ها تازه دارن اون مسیر رو پیدا می کنن و تازه به این فکر افتادن که از روی اون کپی برداری کنن
سلام نه دیگه توجه نکردی ااین یعنی شاتل انقدر بزرگه و قدرت داره که تمام شرکتها تو مسیرش راه میرن اگر کسی هم نخواد تقلید کنه سوت میشه مثله لایزر .....
با چک کردن فروم ها فهمیدم دیر و زود تمام شرکت ها قوانین شاتل را پیاده میکنن چه 6 ماه چه 1سال این درس برای بزرگ کردن شرکتشونه که از شاتل یاد میگرن
نتیجه ی بعدی اینه که حتی اگر از شرکت شاتل هم برید باز باید با قوانین شاتل دست و پنجه نرم کنید حالا یا تو خود شاتل یا تو پارس آنلاین یا ......... پس منم که از شاتل راضیم دیگه از این به بعد هم باهاش میمونم ..
حرفای بی مربوط نزن تورو خوا
شاتل دزد ترین شرکت adsl هست
اینو با پوست استخون درک کردم
هیچ شرکت دیگهای با اینکه اونام کیفیت خوبی ندارن اما به اندازه شاتل سره ملت رو کلاه نمیراره!
شاتل بدرد یه سری افراد که از اینترنت فقط یاهو مسنجر و چت بلدن میخوره چون واسه اونا خوبه! یک زره بیشتر بخوای استفاده بکنی از اینترنت دیگه اون موقع واویلا
اوخی ...خیلی دوست داری نظراتت و به دیگران تحمیل کنی ؟؟
ببین من رضایت دارم چون نیازمو برآورده کرده این مشکلاتی که شما داشتی من نداشتم پس دلیل نمیشه حرفای همدیگرو نقض کنیم
شما نارضایتی تو اعلام کن منم رضایتم و پس بابای
آره دوست دارم شما مورد داری سفت کن تحمیل نشه بهت!
خوب میگم که شما همون یاهو و چت میکنی خوب بسه دیگه برات! قبلا گفتم
این نشون میده که شاتل مسیری رو پیش داره میره که خیلی از ISP ها تازه دارن اون مسیر رو پیدا می کنن و تازه به این فکر افتادن که از روی اون کپی برداری کنن
پ ن پ بزرگ شدن بده !
بعدشم اصولا ارق ملی من بالاست وقتی از یه شرکتی گروهی هرچی یه چیز بخرم و مخصوصا راضیم باشم ازش حمایت میکنم چون نمک شناس هستم داره خدمات شون میگیرم درسته هزینه شو میدم ولی اذیتم نمیکنه.......
همین تیمهای فوتبال من که اصلا فوتبال بازی نمیکنم ولی عاشقه پرسپولیسم دیشب تا ببره خودمو کشتم واسش ... دلیل نمیشه همیشه چیزی بهم برسه تا مثل آدمای حزب باد عمل کنم.....
حالا فهمیدی چرا ؟؟؟!