• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

delta21

Registered User
لایک‌ها
392
با سلام خدمت شما
من شارژ اینترنت ADSL ام تموم شده میخوام تمدید کنم از دوستان کسی میدونه کدوم شرکت یا همون isp بهتره؟
خودم ماهان نت دارم.در روز سرعت دانلود تا 1.8 Mb/s میره ولی شبانه 450 Kb/s هست
میخوام سرعتش در زمانیکه دانلودش رایگانه زیاد باشه و نزدیک به سرعت مواقع غیررایگانش باشه.
من تهرانم.سمت نارمک.
خیلی ممنونن

ehsan885

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز . یه سوال داشتم. من سرویس 128 اکو دارم . ماه پیش 48 گیگ دانلود کردم ولی از اول این ماه سرعت دانلود شبانه اومده روی 8kb
تا چه مدت روی این سرعت کم میمونه؟

گاندلف

Registered User
لایک‌ها
219
سلام دوستان عزیز . یه سوال داشتم. من سرویس 128 اکو دارم . ماه پیش 48 گیگ دانلود کردم ولی از اول این ماه سرعت دانلود شبانه اومده روی 8kb
تا چه مدت روی این سرعت کم میمونه؟

پرسيدم گفتن مشخص نيست ممكنه تا 45 روز محدود بشين.

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
الان سرویس من تو کرج چند روزه که روزی 600 بار دیسکانکت میشه
کسه دیگه ای هم این مشکل رو داره؟؟

behnamcp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
وقتي از اينترنت استفاده نمي كنيم مانند وقتي كه كامپيوتر خاموشه آيا بايد مودم adslرو خاموش كنيم يا بايد بگذاريم همين طور روشن بمونه؟؟؟

bird of prey

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
وقتي از اينترنت استفاده نمي كنيم مانند وقتي كه كامپيوتر خاموشه آيا بايد مودم adslرو خاموش كنيم يا بايد بگذاريم همين طور روشن بمونه؟؟؟

سلام میتونی روشن بزاری چون از روشن و خاموش بودنش فرقی نداره

alone-one

Registered User
لایک‌ها
82
دوستان کسی از منطقه فرد اسدی تهران از شاتل استفاده میکنه؟
میخوام از وایمکس به adsl کوچ کنم،از خدمات شاتل راضی هستین؟(دوتا نظر بدین،با در نظر گرفتن اینترنت شبانه و درنظر نگرفتنش)
بعد چقد دانلود محدود میشین؟

alone-one

Registered User
لایک‌ها
82
میخوام از وایمکس به adsl کوچ کنم،از خدمات شاتل راضی هستین؟(دوتا نظر بدین،با در نظر گرفتن اینترنت شبانه و درنظر نگرفتنش)

amin40

Registered User
لایک‌ها
0
اگر شما 48 گیگ شبانه دانلود کردی ، دیگه معلوم نیست کی شبانه ات برگرده به سرعت بالا. فکر کنم ترافیک شبانه اگه خیلی بیشتر از روزانه باشه سرعت پایین بمونه . دقیقا مطمین نیستم ولی من پارسال تابستون همچین کاری کردم هنوز سرعت شبانه ام خوب نشده ، بیشتر به این دلیله که من همچنان تراز ترافیکم منفی مونده ، نمیدونم کی از این سیاستشون دست بر میدارند.

amin40

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان سرعت آپلود شما هم بهتر شده ؟

برای سرویس اکو که من دارم سرعت های آپلود رو 2 برابر کردن.
در کل حرکت مثبتی بود . خوشم اومد.
یکی نیست به شاتل بگه شما که پول ترافیک رو میگیرید ، خوب از اول سرعت رو ببندید رو سرعت نور دیگه.
:D
:)

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
برای من 4 ماهی بود که سرعت آپلود 2 برابر شده بود، یعنی سرویس 512 آفیس، سرعت آپلودش شده بود 512 کیلوبیت. الآن چند روزه 3 برابر شده (حدود 710) و سرعت دانلود رو هم 4 برابر کردن (2 مگ).

باز 4 روز دیگه میارن پایین ما شاکی میشیم! :D

alone-one

Registered User
لایک‌ها
82

یعنی هیچکی مارو قابل نمیدونه؟

s-arash

Registered User
لایک‌ها
38
از شاتل سرویس نگیرید

من سرویس داشتم ، به خاطر اون قانون مضخرف Fair Policy و پینگ بسیار بالاش رفتم سرویسم رو قطع کنم، الان سرویس ام رو قطع کرده اما خط رو تخلیه نمی کنه، 1 هفته هست دهن من رو صاف کرده

angry bear

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
از شاتل سرویس نگیرید

من سرویس داشتم ، به خاطر اون قانون مضخرف Fair Policy و پینگ بسیار بالاش رفتم سرویسم رو قطع کنم، الان سرویس ام رو قطع کرده اما خط رو تخلیه نمی کنه، 1 هفته هست دهن من رو صاف کرده
داداش مستقیم زنگ بزن مرکز مخابراطی خودتون، بهشون بگو، احیانا هم بگو میخوام از خودتون سرویس بگیرم زودتر خالی کنن احتمالا، من خودم همین کار رو کردم، زنگ زدم گفتم خطم رو خالی کنید ، گفتن بیا از خودمون سرویس بگیر، گفتم باشه، خطو خالی کنید یه ساعت دیگه میام مخابرات، آقا ظرف یه ربع خط خالی شده، بعد هم مخابرات نرفتم از شرکت قبلی (قبل از شاتل) که سرویس داشتم به همون برگشتم

اینم یکی دیگه از سیاست های کثیفشون هست
من وقتی از شاتل انصراف دادم، اولا که تلفنی قبول نمی کردن می گفتم حتما بیا برگه پرکن، امضا کن و ازین جور مسخره بازیا، خلاصه نصف روز منو گرفتن
بعد که از شرکت اومدم بیرون یه ساعت بعد زنگ زدن آقا تورو خدا شما پشیمون نشدی؟؟؟؟
قبلش میگفتن اگه با سرویسهای ما مشکل داری کارشناس میفرستیم شاید مشکل از خطط و ... باشه، اگه مشکل از خطط بود که باید ده هزار تومن بابت اومدن کارشناس پیاده شی، ولی اگه مشکل از سرویس های ما بود، که رایگان درست میکنیم برات
منم که مطمئن بودم مشگل از خط نیست و قبلا هم از یه شرکت دیگه سرویس داشتم گفتم نیمخواد کارشناس بفرستید چون مطمئن بودم اینم یه حربه دیگه واسه چاپیدنه
بعد که انصراف دادم زنگ زدن آقا واست کارشناس رایگان میفرستیم مشکلت درست بشه، گفتم لازم نیست، همون انصراف منو عملی کنید زودتر خط رو خالی کنید
خلاصه بعد از چند روز خط رو خالی کردن حالا بعدش هی اسمس میدن
اول میگفتن 50 درصد تخفیف، بعد هم گفتن اینترنت شاتل کاملا رایگان!!!!
یه ماه پیش هم از جلوی نمایندگی شون رد شدم یه بنر گنده نوشته بودن، اینترنت شاتل کاملا رایگان، ولی من که دیگه حاضر نیستم به شاتل برگردم، مطمئنم اونی که یبار انصراف داده دیگه هیچوقت برنمیگرده

Lnaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه یه سوال دارم حیاتی, بلاخره تواین مرکز مخابرات دانشگاه(تهران 6640,... ) چی خوب جواب میده ؟ تعریف هر چیو میشنوم میرم تحقیق میکنم اما تو مرکز ما تقش درومده , دوستانی که از سرویسای مختلف استفاده میکنن بگن کدومش بهتره یا حداقل کدومش بده که سراغ اون نرمو گزینه هام کمتر شه , به خدا گور گیجه گرفتم. مرسی از همه

angry bear

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
الان سرویس من تو کرج چند روزه که روزی 600 بار دیسکانکت میشه
کسه دیگه ای هم این مشکل رو داره؟؟

ﭺراغ adsl هم خاموش ميشه؟
اگه آره كه به احتمال خيلي زياد مشكل از سيم كشي هاي تلفن هست
اول سيمكشي هاي داخلي رو ﭺك كن، اگه از داخل بود درستش كن اگرم از بيرون خونه بود كه بايد زنگ بزني مخابرات درستش كنه
منم اخيرا اين مشكلو داشتم كه با تعويض سيم كشي داخلي مشكل برطرف شد

::: Sent from Galaxy Ace, using Tapatalk :::

بالا