از شاتل سرویس نگیرید
من سرویس داشتم ، به خاطر اون قانون مضخرف Fair Policy و پینگ بسیار بالاش رفتم سرویسم رو قطع کنم، الان سرویس ام رو قطع کرده اما خط رو تخلیه نمی کنه، 1 هفته هست دهن من رو صاف کرده
داداش مستقیم زنگ بزن مرکز مخابراطی خودتون، بهشون بگو، احیانا هم بگو میخوام از خودتون سرویس بگیرم زودتر خالی کنن احتمالا، من خودم همین کار رو کردم، زنگ زدم گفتم خطم رو خالی کنید ، گفتن بیا از خودمون سرویس بگیر، گفتم باشه، خطو خالی کنید یه ساعت دیگه میام مخابرات، آقا ظرف یه ربع خط خالی شده، بعد هم مخابرات نرفتم از شرکت قبلی (قبل از شاتل) که سرویس داشتم به همون برگشتم
اینم یکی دیگه از سیاست های کثیفشون هست
من وقتی از شاتل انصراف دادم، اولا که تلفنی قبول نمی کردن می گفتم حتما بیا برگه پرکن، امضا کن و ازین جور مسخره بازیا، خلاصه نصف روز منو گرفتن
بعد که از شرکت اومدم بیرون یه ساعت بعد زنگ زدن آقا تورو خدا شما پشیمون نشدی؟؟؟؟
قبلش میگفتن اگه با سرویسهای ما مشکل داری کارشناس میفرستیم شاید مشکل از خطط و ... باشه، اگه مشکل از خطط بود که باید
ده هزار تومن بابت اومدن کارشناس پیاده شی، ولی اگه مشکل از سرویس های ما بود، که رایگان درست میکنیم برات
منم که مطمئن بودم مشگل از خط نیست و قبلا هم از یه شرکت دیگه سرویس داشتم گفتم نیمخواد کارشناس بفرستید چون مطمئن بودم اینم یه حربه دیگه واسه چاپیدنه
بعد که انصراف دادم زنگ زدن آقا واست کارشناس رایگان میفرستیم مشکلت درست بشه، گفتم لازم نیست، همون انصراف منو عملی کنید زودتر خط رو خالی کنید
خلاصه بعد از چند روز خط رو خالی کردن حالا بعدش هی اسمس میدن
اول میگفتن 50 درصد تخفیف، بعد هم گفتن اینترنت شاتل کاملا رایگان!!!!
یه ماه پیش هم از جلوی نمایندگی شون رد شدم یه بنر گنده نوشته بودن، اینترنت شاتل کاملا رایگان، ولی من که دیگه حاضر نیستم به شاتل برگردم، مطمئنم اونی که یبار انصراف داده دیگه هیچوقت برنمیگرده