• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

m.b.z

Registered User
لایک‌ها
54
از امروز دوباره محدودیت سرویس من شروع شد
فقط یک هفته سرعت 512 داشتم
و حالا دوباره سرعت 256.
سرویس ART6.

m.b.z

Registered User
لایک‌ها
54
سلام
دوستان اگه یکی بتونه یک متن خوشگل برای فسخ قرارداد برای من پ خ کنه ممنون میشم
یک متنی میخوام که کامل بتونم از خجالت شاتل در بیام.

trusted

Registered User
لایک‌ها
8
واسه یه تحقیق امروز داشتم تو اینترنت سرچ می کردم توی سایت یه موسسه بریتانیایی به نام The Business Year یه مطلب جالبی دیدم که مصاحبه­ای با محمد حسن شانه ساز زاده، رییس هیات مدیره­ی شاتل داشته
البته این مصاحبه انگلیسی هستش ولی من تا حدودی خودم ترجمه اش رو متوجه شدم ، بد نیست یه نگاه بندازید.

نکته جالب تو این مصاحبه اینه که شاتل رو به عنوان یه شرکت برتر اینترنتی تو ایران ذکر کرده و از مدیریت شاتل دلایل این برتری رو پرسیده

لینک مرجع سایت :

the business year

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
سلام
اتفاقا شاتل تنها شرکتیه که گیگ دزدی ندارد چون اولا از توی سایت مای شاتل می تونی تمام مصرف با جزییات کامل را ببینی حتی چه ساعتی رفتی چه ساعتی اومدی بیرون با چه آی پی دوما با واحد فنی هم تمای بگیری جزییات دقیق رو خودش میگه ...........

mr-dion

Registered User
لایک‌ها
13
سلام
اتفاقا شاتل تنها شرکتیه که گیگ دزدی ندارد چون اولا از توی سایت مای شاتل می تونی تمام مصرف با جزییات کامل را ببینی حتی چه ساعتی رفتی چه ساعتی اومدی بیرون با چه آی پی دوما با واحد فنی هم تمای بگیری جزییات دقیق رو خودش میگه ...........
شاتل دزدی به این بزرگی میکنه بس نیس
قانون fup
در ضمن این امکانات رو اکثر شرکت های پاپ دارن
مثل
شبدیز- فن اوا - افرانت و .........

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
نخیرم من منظورم ترافیک روزانه بود بعدشم کاربران شاتل که مودم زایکسل را گرفتند بدونند تو خود مودمشون کنتر داره که اگر با کارشناسان واحد فنی صحبت کنند از این موضوع بیشتر براتون توضیح می دهند....
ضمنا برید تو سایت شاتل نرم افزار دیومتر را دانلود و نصب کنید روی سرویستون حساب کتاب کارتون را دقیق تر نشون میده اونا مو رو از ماست می کشن بیرون خیالت راحت

mr-dion

Registered User
لایک‌ها
13
نخیرم من منظورم ترافیک روزانه بود بعدشم کاربران شاتل که مودم زایکسل را گرفتند بدونند تو خود مودمشون کنتر داره که اگر با کارشناسان واحد فنی صحبت کنند از این موضوع بیشتر براتون توضیح می دهند....
ضمنا برید تو سایت شاتل نرم افزار دیومتر را دانلود و نصب کنید روی سرویستون حساب کتاب کارتون را دقیق تر نشون میده اونا مو رو از ماست می کشن بیرون خیالت راحت

منم منظورم هم روزانه و هم شبانه بود
fup برای تمامی سرویس هاشون انجام میشه
در ضمن من 8ساله ای دی اس ال دارم
همیشه du meter داشتم تنها شرکتی که شارژ بیشتر کم میکرد صبانت بود
وگرنه اسیاتک- فن اوا - افرانت - شبدیز اینا مشکلی نداشتن

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

واقعا شاتل خیلی ( نمی دونم چه اسمی روش می شه گذاشت ) جالبه

امروز برام پیش فاکتور صادر کرده بعدش یادش افتاده تولدم بوده چند وقت پیش برداشته 3 گیگ ترافیک رایگان داده :D

komiser185

Registered User
لایک‌ها
60
یه مدته دیگه پروموشن یا گیگ هدیه هم نمیدن،
مثلا از اینا که میگه 3 گیگ بخر 6 گیگ ببر!

قبلا اول مهر یه آفری،چیزی میداد.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
چند روزه هم من هم یکی از دوستان شاتلی نمیتوانیم وارد gmail بشیم. یعنی google.com مشکلی نداره و بازه ولی gmail.com و دسترسی به ایمیل کاملا محدوده و فقط با قندشکن میشه وارد شد. از دوستان کسی این مشکل رو داره؟

Sam_K

Registered User
لایک‌ها
88
چند روزه هم من هم یکی از دوستان شاتلی نمیتوانیم وارد gmail بشیم. یعنی google.com مشکلی نداره و بازه ولی gmail.com و دسترسی به ایمیل کاملا محدوده و فقط با قندشکن میشه وارد شد. از دوستان کسی این مشکل رو داره؟

تایید میشه.
برای منم همینطوره. گوگل هم با https باز نمیشه فقط روی http کار میکنه.

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
زنگ زدم واحد فروش!
چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هزینه نصب اولیه رو میگه 25 تومن! میگم چرا؟ میگه چون تجهیزاتی که نصب کردیم گرون قیمته! غلط کردی تو!
بعدم برگشته میگه خونگی هستی یا... میگم خونگی میگه 128 میتونی بگیری (نه بابا! :دی) میگم خب سرعت دانلود و آپلودش چطوره؟ میگه متغیره! بعضی از مشترکین 128مون سرعت 70-80 هم داشتن! خسته نباشید بابا! :پی
من 128 دارم با 300 دانلود میکنم

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
1.gif

. سايت گوگل داراي IPv6 شد! پست آموزش DNS را به روز نمودم و IPv6 گوگل را در آن هم وارد نمودم. روش اتوماتيك تغيير دادن DNS توسط يك برنامه كوچك هم در آن پست قرار داده‌ام تا دوستان نا آشنا با بحث شبكه و .. به راحتي از آن استفاده نمايند. ولي مثل هميشه آموزش دستكاري شبكه هم براي يادگيري دوستان مبتدي قرار داده شده تا هم نكات ابتدايي را يادگرفته و از اين پس خودشان انجام دهند و هم بدون نياز به وجود كسي يا برنامه‌اي، در همه جا توان اعمال تغييرات را براي افزايش ايمني سيستم داشته باشند.

توضيح واضحات!: تغيير DNS هم بخشيش به افزايش بخشي از توانايي سرعت شبكه مربوط مي‌باشد و هم از جهتي به امنيت آن مربوط مي‌باشد. اگرچه بخش امنيتش براي همه پررنگتر ومهم‌تر است. به همين دليل هم است كه پست آموزش DNS را در آزمايشگاه ويروسم قرار داده‌ام. از همين هفته هم كه سايت virustotal توسط كمپاني گوگل خريداري شده (لطفن جهت لينك منبع و خبر به همان تاپيك مراجعه نماييد) شايد در آينده شاهد باشيم كه گوگل يكي از ايمنترين سرويس دهندگان اينترنتي خواهد بود.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/07/05
26.gif
103.gif

multiman

Guest
لایک‌ها
1
سلام دوستان من میخوام سرویس 128 نامحدود شاتل رو بگیرم کسی داره اینجا؟ سرعتش دانلودش چطوره؟ به درد بخور هست یا نه؟

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

سلام دوستان من میخوام سرویس 128 نامحدود شاتل رو بگیرم کسی داره اینجا؟ سرعتش دانلودش چطوره؟ به درد بخور هست یا نه؟

گویا شاتل سرویس نامحدود نداره و همشون بعد از رسیدن به مرز مشخصه سرعتشون کم می شه :)

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
شاتل من یکی رو که بیچاره کرده.
یک سرویس Art5 گرفتم 87000 تومان ماهی! 32gig هم بیشتر نمیشه دانلود کرد!
چون من دو برابر این دانلود میکنم وهشتناک گرونه!
اما کیفیتش بینظیره !

ما ایرونیها هم که ماشااله هر بلایی سرمون بیارن اخ نمیگیم!
اونطرف 40 تا کانال تلویزیونی+ تلفون مجانی + Adsl 30MB/s
29,90 euro

سزویس DSL تا 16 مگابیت بیشتر پوشش نمیده...ADSL 30 مگ نداریم.

در ضمن مگابیت بر ثانیه رو با b کوچک می نویسند مگر اینکه منطورتون مگابایت باشه :)

اون سرویس ها بهشون Cable میگند که همونطور که اشاره کردید 40 کانال تلویزیونی رو پوشش میده و اگر اشتراک تیوو داشته باشید میتونید همه فیلم های روز دنیا رو به طور زنده از Internet TV استریم کنید بدون اینکه بخریدشون یا اجاره کنید یا دانلود.
Cable هم فقط روی خطوط فیبر نوری ارائه میشه. بسیار سرویس ارزونی هست. هزینه اولیه فیبر گرونه اما سرویس کیبل از مفت یه چیزی اونورتره. و معمولا نامحدود هست.

در مراکز فیبر ایران..که مخابرات فقط پوشش میده. یا یه کاری میکنه خط رو با دستگاهی به مسی سوییچ میکنه...تا خودش روش کیبل میده. اینو دیگه خدا میدونه. چون رو فیبر نمیشه DSL ارائه کرد.
تو شمال هم بعضی مناطق فیبر بودند که پارس آنلاین هم رو فیبر اونجا سرویس میداد. Cable در ایران هم هست. اما برای ما ADSL 1 با Cable هیچ فرقی نمیکنه.
ب

• Like
Reactions: pnm

multiman

Guest
لایک‌ها
1
سلام دوستان

گویا شاتل سرویس نامحدود نداره و همشون بعد از رسیدن به مرز مشخصه سرعتشون کم می شه :)

مگه میشه ؟ عجب !!!!:eek: اخه تو سایت زده زنگ هم میزنی میگن هست. خوب حالا یه سوال دیگه من میخوام ماهی 30 تومن پول بدم کدوم اینترنت خوبه برام ترافیک کم نداشته باشه فقط ممنون

Youck

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
دوستان من از دیشب نمی تونم هیچ سایت فیلتری رو با ساکس باز کنم، دوستم وایمکس داره از اکانت من استفاده می کنه می گه سالمه! به نظرتون چیکار کنم زنگ زدم پشتیبانی شاتل میگه پراکسی به ما مربوط نیست! خواهشا یکی راهنمایی کنه

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان من از دیشب نمی تونم هیچ سایت فیلتری رو با ساکس باز کنم، دوستم وایمکس داره از اکانت من استفاده می کنه می گه سالمه! به نظرتون چیکار کنم زنگ زدم پشتیبانی شاتل میگه پراکسی به ما مربوط نیست! خواهشا یکی راهنمایی کنه

دوست عزیز منم دقیقا همین مشکل رو دارم ! اول فکر کردم مشکل از ساکس بعد چک زدم دیدم هیچ مشکلی نداره !! احتمالا مشکل از خود شاتل !!!!!

Youck

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
مثل اینکه ساکس سراسری قطع شده!

بالا