m.b.z
Registered User
از امروز دوباره محدودیت سرویس من شروع شد
فقط یک هفته سرعت 512 داشتم
و حالا دوباره سرعت 256.
سرویس ART6.
فقط یک هفته سرعت 512 داشتم
و حالا دوباره سرعت 256.
سرویس ART6.
شاتل دزدی به این بزرگی میکنه بس نیسسلام
اتفاقا شاتل تنها شرکتیه که گیگ دزدی ندارد چون اولا از توی سایت مای شاتل می تونی تمام مصرف با جزییات کامل را ببینی حتی چه ساعتی رفتی چه ساعتی اومدی بیرون با چه آی پی دوما با واحد فنی هم تمای بگیری جزییات دقیق رو خودش میگه ...........
نخیرم من منظورم ترافیک روزانه بود بعدشم کاربران شاتل که مودم زایکسل را گرفتند بدونند تو خود مودمشون کنتر داره که اگر با کارشناسان واحد فنی صحبت کنند از این موضوع بیشتر براتون توضیح می دهند....
ضمنا برید تو سایت شاتل نرم افزار دیومتر را دانلود و نصب کنید روی سرویستون حساب کتاب کارتون را دقیق تر نشون میده اونا مو رو از ماست می کشن بیرون خیالت راحت
چند روزه هم من هم یکی از دوستان شاتلی نمیتوانیم وارد gmail بشیم. یعنی google.com مشکلی نداره و بازه ولی gmail.com و دسترسی به ایمیل کاملا محدوده و فقط با قندشکن میشه وارد شد. از دوستان کسی این مشکل رو داره؟
من 128 دارم با 300 دانلود میکنمزنگ زدم واحد فروش!
چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هزینه نصب اولیه رو میگه 25 تومن! میگم چرا؟ میگه چون تجهیزاتی که نصب کردیم گرون قیمته! غلط کردی تو!
بعدم برگشته میگه خونگی هستی یا... میگم خونگی میگه 128 میتونی بگیری (نه بابا! :دی) میگم خب سرعت دانلود و آپلودش چطوره؟ میگه متغیره! بعضی از مشترکین 128مون سرعت 70-80 هم داشتن! خسته نباشید بابا! :پی
سلام دوستان من میخوام سرویس 128 نامحدود شاتل رو بگیرم کسی داره اینجا؟ سرعتش دانلودش چطوره؟ به درد بخور هست یا نه؟
شاتل من یکی رو که بیچاره کرده.
یک سرویس Art5 گرفتم 87000 تومان ماهی! 32gig هم بیشتر نمیشه دانلود کرد!
چون من دو برابر این دانلود میکنم وهشتناک گرونه!
اما کیفیتش بینظیره !
ما ایرونیها هم که ماشااله هر بلایی سرمون بیارن اخ نمیگیم!
اونطرف 40 تا کانال تلویزیونی+ تلفون مجانی + Adsl 30MB/s
29,90 euro
سلام دوستان
گویا شاتل سرویس نامحدود نداره و همشون بعد از رسیدن به مرز مشخصه سرعتشون کم می شه
دوستان من از دیشب نمی تونم هیچ سایت فیلتری رو با ساکس باز کنم، دوستم وایمکس داره از اکانت من استفاده می کنه می گه سالمه! به نظرتون چیکار کنم زنگ زدم پشتیبانی شاتل میگه پراکسی به ما مربوط نیست! خواهشا یکی راهنمایی کنه