• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

trusted

Registered User
لایک‌ها
8
اون دوست عزیزی که مشکل ترافیک داشت من هم مشکل ترافیکی داشتم
با پشتیبانی صحبت کردم یه نرم افزار به نام DU Metter معرفی کرد که اونو نصب کردم و ترافیک لحظه ای روی سیستم رو بهم نشون میده

منهتا نکته ای که وجود داره اینه که موقعی که نرم افزارو نصب میکنی باید تنظیماتش رو جوری انجام بدی که فقط ترافیک Internet رو در لحظه بهت نشون بده و فقط از اون گزارش بگیری

نکته ی بعدی هم اینه که اگه چندتا سیستم داری باید روی همه اونا نرم افزارتو نصب کنی که ترافیک همه رو بتونی با هم جمع و گزارش بگیری

برای تست می تونی سیستم رو روشن کنی مودم رو هم خاموش و روشن کنی تا کانکشن جدید روی سایت آنلاین ایجاد بشه ، بعد با اینترنت کار کنی مثلا نیم ساعت و بعد مودم رو خاموش و روشن کنی و همون موقع لاگ ترافیک Internet نرم افزار DU Metter رو چک کنی و توی سایت آنلاین توی گزارش PPPOE ترافیک مصرفی اون کانکشن نیم ساعته رو هم چک کنی بعد ببینی چقدر اختلاف داره
!!!

البته یه پی دی اف هم توی سایت شاتل جدیدا گذاشتن که کامل این مورد رو توضیح داده :

http://www.shatel.ir/PortalData/Subsystems/StaticContent/uploads/File/04GL57.pdf

pnm

Registered User
لایک‌ها
20
سلام دوستان
می خواستم بدونم از سرویس ساکس نمیشه استفاده کرد با شاتل؟ چون الان 2-3 روزی است که ساکس دیگه کانکت نمی شود.

نزدیک 1 سال که از شاتل استفاده میکنم و کلا شرکتی هستن با بهترین سرویس و پشتیبانی کاملا استاندارد که در ایران میشه گفت بهترین هستند.
و تا به حال مشکلی نبوده من از سرویس های آرت 6 و 7 استفاده میکنم اگر اشتباه نکرده باشم.
سرعت معمولا ثابت بوده مگر اینکه از حجم نامحدود بیش از حد استفاده کنید، که سرعت شدیدن پایین می آید.

به هر حال امیدوارم که این سرویس دهی و مشتری مداری ادامه دار و پایدار باشه.

با سپاس از شما دوستان منتظر پاسخ در این باره هستم.

trusted

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوست عزیز

الان یک هفته ای هستش که اختلال داره !!!

البته این مورد رو توی شرکت که پارس آنلاین داریم چک کردم و توی خونه با شاتل هر دوتاش مشکل دارن

دوستان دیگه که سرویس از جای دیگه دارن هم بگن ببینیم چطوری هستش

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
یاهو مسنجر برای من باز نمیشه. برای شما کار میکنه ؟

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
بله مشکلی نیست !! برای من باز میشه !! شما از کدوم سرویس اینترنت شاتل در حال استفاده هستین ؟

خیلی عجیبه آخرین نسخه نصبه ولی بازم وصل نمیشه و تو حالت انتظار باقی می مونه اونقدر که پیغام میده مشکلی در کانکشن شما وجود داره. به شاتل ایمیل زدم میگه ما مشکلی نداریم ممکنه از سمت دیتای مخابرات اختلالی روی این نرم افزارها وجود داشته باشد

512 اکو

pnm

Registered User
لایک‌ها
20
بعد از ۱ هفته جستجو دوباره با شاتل سرویس ای دی اس ال adsl گرفتم، اول می خواستم شهراد بگیرم که منصرف شدم چون نمیدونستم از کجا اینترنت می گیرند؟

هر وقت خط رانژه بشه از سرعت و پینگ شاتل در منطقه کن و شهران مرکز مخابراتی شهید کاظمیان با خبر می کنم.

در آخر اینکه کسی میدونه افرانت در این منطقه شهران و کن شرکتی هست که اینترنت پر سرعتش را داشته باشه ؟

با سپاس

trusted

Registered User
لایک‌ها
8
سرویس ART7 شاتل 1مگ نامحدوده

به نظرم با توجه به اینکه سرویس بالایی تهیه کردی همون بهتر که از شاتل گرفتی ، شرکت های دیگه معلوم نیست که چطوری باشه این نوع سرویسشون ، باز شاتل جوابش رو پس داده

حتما بعد از اینکه سرویس راه اندازی شد سرعتت رو به ما هم بگو

مرسی

shams03

Registered User
لایک‌ها
512
کسی تو منطقه پاسداران سرویس از شاتل داره ؟
من می خوام بگیرم اما نمی دونم کیفیت سرویس تو این منطقه چه طوره
آخه نمی خوام بدتر از وایمکس ایرانسل سرم بیاد
سرویس اکو اقتصادی می خوام بگیرم

trusted

Registered User
لایک‌ها
8
تا اونجایی که من میدونم شاتل سرعت هاشو بالاتر می بنده

سرویس های اکـــو رو الان اکثر مراکز روی 2MG بستن

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
ایشون درست میگن سرعت روزانه 128 الان روی 250 هستش که خیلی هم خوبه :blush::blush::blush::ph34r2:

barangostar

Registered User
لایک‌ها
64
شاتل انصافا تبلیغتش ترکونده سیاست تبلیغ و مشتری مداری خوبی داره برای جذب مشتری بیشتر
شاتل سرعت لود صفحاتش خوب نیست ولی دانلود شبانش مناسب دانلودرها هستش

Chairman

Registered User
لایک‌ها
63
█████████████████████████ ████████████████████████
شاتل قدیما خوب بود الان خیلی افتضاح شده .

MehrZaad

Registered User
لایک‌ها
98
شاتل انصافا تبلیغتش ترکونده سیاست تبلیغ و مشتری مداری خوبی داره برای جذب مشتری بیشتر
شاتل سرعت لود صفحاتش خوب نیست ولی دانلود شبانش مناسب دانلودرها هستش

برادر یا خواهر جان چرا اطلاعات غلط به مردم میدی؟ شاتل برای دانلودر‌ها خوبه؟!!! جوک سال بود ! کافیه 15-18 GB دانلود کنید تا با مزه تلخ محدودیت و سرعت kb 6-7 آشنا بشید !

شدیدا توصیه می‌شه حتی اگه دانلود در حد متوسط دارید طرف شاتل نرید

mahta72

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برادر یا خواهر جان چرا اطلاعات غلط به مردم میدی؟ شاتل برای دانلودر‌ها خوبه؟!!! جوک سال بود ! کافیه 15-18 GB دانلود کنید تا با مزه تلخ محدودیت و سرعت kb 6-7 آشنا بشید !

من قبلا مشکل داشتم برای دانلود اما دیگه ندارم.به نظرم شاتل خیلی هم خوبه!دانلودم ماهی بیشتر از ۲۰۰ گیگ هم هست.سرویس آرت ۷!

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325

این وضعیت شاتل با اون قیمت ها پس از محدودیت که رو 46kbps می بنده شمارو
اونوقت پارس آنلاین حالا کاری ندارم خوبه یا نه اما سرویس های نا محدودش رو رو 1.5 مگ میبنده و پس از محدود شدن تازه میشوید سرعت اصلی.

MehrZaad

Registered User
لایک‌ها
98
من قبلا مشکل داشتم برای دانلود اما دیگه ندارم.به نظرم شاتل خیلی هم خوبه!دانلودم ماهی بیشتر از ۲۰۰ گیگ هم هست.سرویس آرت ۷!

۲۲۰ هزار تومن پول میدی خوشحالم هستی‌ محدود نمیشی‌؟!

http://www.speedtest.net/result/2166968052.png

همون سرویس ساعت ۳ صبح
http://www.speedtest.net/result/2168023714.png

trusted

Registered User
لایک‌ها
8

mojtabak2

Registered User
لایک‌ها
33
من برای سرویس 512 نامحدود ماهی 25 میدم میانگین سرعت توی این 6 ماه زیر 100 نیومده هر ماه هیچ دانلود نکنم زیر 90 گیگ نمیام به غیر از خونه که تهران گرون هست انگاری اینترنتش هم گرونه

بالا