• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
چه ISP تخمی که روی سرویس های حجمی هم Fair Usage Policy گذاشته و محدود میکنه.
در ضمن همونطور که گفتم نگویید " سرعت لود صفحات " این قضیه به یک پارامتری برمیگردد به اسم پینگ.

اینم امضای سابق شما :
طبق استناد به این 128 و 2 مگ هیچ فرقی با هم ندارند که ؟

با سرویسهای اکوی شاتل در طول شبهای یک ماه، نهایتا 18- 23 گیگ توانایی دانلود دارید (سرویسهای اکو 128 تا 2 مگ هم شبانش هیچ فرقی با هم ندارند) بعد از محدودیت نهایت سرعتتون 8 کیلوبایته! تست زیر در زمان محدودیت است.
مشاهده پیوست 199250

دوست عزیز! بابا به خدا ما هم میدونیم سرعت لود صفحات به پینگ برمیگرده! هرچی پینگ پایین تر باشه، سرعت لود بالاتره! به جاااااااااااان آدمیت ما اینو میدونیم!
دو تا سوال مختلف مطرح شد! 1- سرعت دانلود چطوره؟ 2- سرعت لود صفحات چطوره؟ الان من نمیفهمم چه مشکلی وجود داره که شما اینو میگی!

میگم آقایی کن زنگ بزن پشتیبانی آسیاتک به اونا توضیح بده (یه بار زنگ زده بودم شکایت از پایین بودن سرعت لود صفحات، هِی میگفت یه فایل بذا وا3 دانلود ببین سرعت دانلودت چقدره! 10 باااار بهش گفتم بابا من میدونم سرعت دانلود مناسبه! من دارم در مورد سرعت لود صفحات حرف میزنم! پینگ بالاس آقا جااااااااااااان! ولی تو گوشش نمیرفت! :دی)

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
دوست عزیز! بابا به خدا ما هم میدونیم سرعت لود صفحات به پینگ برمیگرده! هرچی پینگ پایین تر باشه، سرعت لود بالاتره! به جاااااااااااان آدمیت ما اینو میدونیم!
دو تا سوال مختلف مطرح شد! 1- سرعت دانلود چطوره؟ 2- سرعت لود صفحات چطوره؟ الان من نمیفهمم چه مشکلی وجود داره که شما اینو میگی!

میگم آقایی کن زنگ بزن پشتیبانی آسیاتک به اونا توضیح بده (یه بار زنگ زده بودم شکایت از پایین بودن سرعت لود صفحات، هِی میگفت یه فایل بذا وا3 دانلود ببین سرعت دانلودت چقدره! 10 باااار بهش گفتم بابا من میدونم سرعت دانلود مناسبه! من دارم در مورد سرعت لود صفحات حرف میزنم! پینگ بالاس آقا جااااااااااااان! ولی تو گوشش نمیرفت! :دی)

آقا من از شما معذرت می خوام.

خیلی ببخشید.

jackson2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
چه ISP تخمی که روی سرویس های حجمی هم Fair Usage Policy گذاشته و محدود میکنه.
در ضمن همونطور که گفتم نگویید " سرعت لود صفحات " این قضیه به یک پارامتری برمیگردد به اسم پینگ.

اینم امضای سابق شما :
طبق استناد به این 128 و 2 مگ هیچ فرقی با هم ندارند که ؟

با سرویسهای اکوی شاتل در طول شبهای یک ماه، نهایتا 18- 23 گیگ توانایی دانلود دارید (سرویسهای اکو 128 تا 2 مگ هم شبانش هیچ فرقی با هم ندارند) بعد از محدودیت نهایت سرعتتون 8 کیلوبایته! تست زیر در زمان محدودیت است.
مشاهده پیوست 199250

سلام
داداش چیزهایی که من گفتم قانون نبودند فقط تجربش کرده بودم:blush:
اکثرا هم تجربیات من رو در این زمینه تایید کردند... اصراری هم ندارم همه قبول کنند:rolleyes:

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
سلام
داداش چیزهایی که من گفتم قانون نبودند فقط تجربش کرده بودم:blush:
اکثرا هم تجربیات من رو در این زمینه تایید کردند... اصراری هم ندارم همه قبول کنند:rolleyes:

شما هنوز از شاتل سرویس دارید ؟

jackson2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44

jackson2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44

Fame

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
اگه راست می گی ایمیل شانه باز زاده رو هک کن . شاید راز روشوه برای کسب اول سرویس دهنده در ایران افشا بشه :D

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
سرعت من با art 5 گفتم بزارم که یه وقت کسی گول ن2172890360.png

که ۱۰۰٪ با این قیمتی که داره به من می ده اصلا به صرفه نیست پس در نتیجه عوضش می کنم .

فقط کسی می دونه چقدر طول می کشه خط رو از رانژه دار بیارند چون فکر کنم بخواند کرم بریزند و یه یکی دو ماهی رو قطع کنند ؟

برم خط دیگه بگیرم خطم رو واگزار کنم بهتر نیست ؟؟؟

با تشکر از دوستان :دی

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
سرعت من با art 5 گفتم بزارم که یه وقت کسی گول نمشاهده پیوست 202862

که ۱۰۰٪ با این قیمتی که داره به من می ده اصلا به صرفه نیست پس در نتیجه عوضش می کنم .

فقط کسی می دونه چقدر طول می کشه خط رو از رانژه دار بیارند چون فکر کنم بخواند کرم بریزند و یه یکی دو ماهی رو قطع کنند ؟

برم خط دیگه بگیرم خطم رو واگزار کنم بهتر نیست ؟؟؟

با تشکر از دوستان :دی

این که خیلی خوبه. ! از 512 هم بیشتره.

اما در مورد قسمت دوم : بله سرویس های ART دزدی 100% هست ( No offence shatel ! )

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
زنگ زدم واحد فروش!
چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هزینه نصب اولیه رو میگه 25 تومن! میگم چرا؟ میگه چون تجهیزاتی که نصب کردیم گرون قیمته! غلط کردی تو!
بعدم برگشته میگه خونگی هستی یا... میگم خونگی میگه 128 میتونی بگیری (نه بابا! :دی) میگم خب سرعت دانلود و آپلودش چطوره؟ میگه متغیره! بعضی از مشترکین 128مون سرعت 70-80 هم داشتن! خسته نباشید بابا! :پی

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95
دوستان جدیدا در ساعات 12 شب تا 8 صبح سرعت دانلود به 10 کیلوبایت میرسه چرا ؟؟
حدود یک هفته هستش این مشکل وحود داره !!
پشتیبانب شاتل زنگ زدم میگه در ساعاتی که مشکل دارین زنگ بزنین !!
دوستان کسی می دونه مشکل چیه ؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
1.gif

. دوستاني كه بازي‌هاي آنلاين انجام مي‌دهند، مطلبي را جديدن در اينترنت ديدم كه وقتي در فروم خودمان جستجو نمودم، كسي در موردش صحبت نكرده بود! يك روش و يك برنامه هست كه با اعمال تغييري در تنظيمات شبكه و TCP/IP ويندوز، ادعا دارد كه پينگ شما را براي بازي كمتر خواهد نمود!؟ اصل مطلب و توضيحاتش را در اينجا قرار دارم: http://forum.persiantools.com/t300932.html

. من كاربر آسياتك هستم ولي براي من توي يكي از بازي‌ها آنچنان تفاوتي ايجاد نكرد و هنوز وقت نكرده‌ام روي بقيه‌اشان هم تست كنم! اما شايد براي شما پاسخ دهد! اگر تست نموديد، لطفن نتيجه را در همان تاپيك اعلام كنيد و نه اينجا! ممنون ...

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/06/28
26.gif
103.gif

بالا