• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
یعنی برم ؟؟ چند روز دیگه تمام میشه میخوام برم خواهشن کمک

دوستمون jackson2010 عزیز راست میگه.

شما که می خوای اشتراک 3 ماه 6 گیگ بگیری که معلومه واقعا کاربر کم مصرفی هستی.
پس واقعا حیفه تو شاتل بمونی که ماشالا تعرفه هاش از همه جا گرون تره.
بهتره همون بری مخابرات.

jackson2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
ببخشید من می خواستم بدونم کسی می دونه که این قضیه چیه؟من ارت ۷ دارم ماهی ۲۰۰و خورده ای دارم پول نت می دم با سرعت ۱۱۰ اینجا نگاه می کنم همه نظر دادن ارت ۱ با قیمت ۲۸هزارتومن اونام سرعتشون ۱۰۰؟می خواستم ببینم اگه سرم کلاه رفته برم عوض کنم خب!

سلام

وقتی همه میگن خب حتما هست دیگه:rolleyes:
پیشنهاد میدم ماه دیگه بری آرت4-یا 5 و اگر دیدی تفاوتی برات نداره دیگه آرت 7 نگیر. حیف پول که بدی برای این اینترنت
.اصلا استفاده ی شما از اینترنت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.

mahta72

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

وقتی همه میگن خب حتما هست دیگه:rolleyes:
پیشنهاد میدم ماه دیگه بری آرت4-یا 5 و اگر دیدی تفاوتی برات نداره دیگه آرت 7 نگیر. حیف پول که بدی برای این اینترنت
.اصلا استفاده ی شما از اینترنت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.

من خیلی دانلود می کنم!مثلا ماه پیش ۱۸۵ گیگ دانلود داشتم....مشکل سرعت و اینام ندارم....البته یه ساعتهایی تو روز پرت تورنت رو می بندن اما خب یه جور دیگه دانلود می کنم!اما به جز این راضیم!اما می خوام بدونم اگه دارم پول اضافه می دم خب سرویس رو عوض کنم!​

jackson2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
من خیلی دانلود می کنم!مثلا ماه پیش ۱۸۵ گیگ دانلود داشتم....مشکل سرعت و اینام ندارم....البته یه ساعتهایی تو روز پرت تورنت رو می بندن اما خب یه جور دیگه دانلود می کنم!اما به جز این راضیم!اما می خوام بدونم اگه دارم پول اضافه می دم خب سرویس رو عوض کنم!​
سلام
185 گیگ در ماه حجم خیلی بالایی هستش:blush:. پولی هم که شما داری میدی کم نیست و تقریبا برابر پول یک ماه خط اختصاصی 128 کیلوبایته ( 128دیدیکیت)
پس با این حجم دانلود شما به غیر از این سرویسی که داری ، میتونی سرویس اختصاصی بگیری که شاید تفاوت چندانی با این سرویست نکنه
و فکر هم نمیکنم با سرویسهای پایین تر بتونی این حجم دانلود کنی

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
سلام
185 گیگ در ماه حجم خیلی بالایی هستش:blush:. پولی هم که شما داری میدی کم نیست و تقریبا برابر پول یک ماه خط اختصاصی 128 کیلوبایته ( 128دیدیکیت)
پس با این حجم دانلود شما به غیر از این سرویسی که داری ، میتونی سرویس اختصاصی بگیری که شاید تفاوت چندانی با این سرویست نکنه
و فکر هم نمیکنم با سرویسهای پایین تر بتونی این حجم دانلود کنی

دوست عزیز 128 کیلوبیت ددیکت داریم نه کیلوبایت :)

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
داداش اسمش مهم نیست چون حداکثر سرعت دانلودش 128 کیلوباتیه با قیمت 220 هزار تومان در ماه:cool: که بهش میگن دیدیکیت یا همون اختصاصی...
128 کیلوبیت که 20 تومن هم نیست:blush:

چرا مهمه. مثل اینکه شما سرعت ماشین 220 کیلومتر بر ساعت هست رو بگی 220 میلی متر...

سرعت اینترنت رو بر جست کیلوبیت/کیلوبایت می سنجند. و سرعت دانلود و آپلود رو بر حست کیلوبایت /مگابایت .

بین این دو 8 برابر فرقه ها !!!

jackson2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
دوست عزیز 128 کیلوبیت ددیکت داریم نه کیلوبایت
smilingsmiley.gif

چرا مهمه. مثل اینکه شما سرعت ماشین 220 کیلومتر بر ساعت هست رو بگی 220 میلی متر...

سرعت اینترنت رو بر جست کیلوبیت/کیلوبایت می سنجند. و سرعت دانلود و آپلود رو بر حست کیلوبایت /مگابایت .

بین این دو 8 برابر فرقه ها !!!

خب شاید منظورم رو درست ننوشته باشم. من منظورم دانلود با سرعت 128 کیلو بایت بود... من خودم که سرویس اختصاصی نداشتم:blush: این دوستان پشتیبانی موقع محدودیت این رو سوژه کرده بودند و تحویل ملت میدادند:D
حالا اگر شما اطلاعاتت بیشتره من مشکلی ندارم:rolleyes:

jackson2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
سلام

یکی بیاد به من بگه...
N_aggressive%20%284%29.gif
........ چپ و راست سوال میکنند سرعت دانلود art1 چنده؟:blink:

خودم اینقدر میدونم که سقف دانلودش 18 گیگ بوده

یه بنده خدایی که art1 داشته بیاد بگه و ملتی رو از نگرانی خارج کنه

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
سلام

یکی بیاد به من بگه...
........ چپ و راست سوال میکنند سرعت دانلود art1 چنده؟:blink:

خودم اینقدر میدونم که سقف دانلودش 18 گیگ بوده

یه بنده خدایی که art1 داشته بیاد بگه و ملتی رو از نگرانی خارج کنه

من تا حالا نداشتم اما بهتره عرض کنم که سرویس های آرت خیلی آشغاله. اسمش نامحدود هست که همه میدونیم نیست.
چون حالا اسمش نا محدود است سرعت رو رو همونی که خریدید میبندند .

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20

دوست عزیز شاید سرعتت برابر باشه با ارت1 ولی حجم دانلودت متفاوت اگر به ارت5 تغییر بدی اونوقت این حجم را نمی تونی دانلود کنید چون به تبع با ارت 1 میشه 18گیگ دانلود کرد فوق ارت 5 میشه 80گیگ دانلود کرد بازهم میل خودت است....

mahta72

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز شاید سرعتت برابر باشه با ارت1 ولی حجم دانلودت متفاوت اگر به ارت5 تغییر بدی اونوقت این حجم را نمی تونی دانلود کنید چون به تبع با ارت 1 میشه 18گیگ دانلود کرد فوق ارت 5 میشه 80گیگ دانلود کرد بازهم میل خودت است....
خیلی ممنون مرسی!فقط یه چیزی....می دونین محدودیت حجمی آرت ۷ چند گیگه؟من یه ۲۲۷ گیگ هم رسیدم و هنوز محدود نکردن...می خواستم بدونم اصلا داره یا نه؟:دی

jackson2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
خیلی ممنون مرسی!فقط یه چیزی....می دونین محدودیت حجمی آرت ۷ چند گیگه؟من یه ۲۲۷ گیگ هم رسیدم و هنوز محدود نکردن...می خواستم بدونم اصلا داره یا نه؟:دی

سلام

ظاهرا محدودیت ها تا art6 هست و کسی در مورد art7 چیزی نگفته:blush:

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
سلام خوبین؟ :دی
خب من میخواستم از آسیاتک کوچ کنم به شاتل (همین الان اونور هم اینو نوشتم :دی) فقط تا حدودی دو دل بودم که آیا منی که در ماه نهایتا 10گیگ دانلود خواهم داشته (یعنی بترکونه ها) محدود میشم یا نه! که ظاهرا محدودیت براس18گیگ به بالاس :دی
فقط یه سری سوال داشتم:
سرویس اکو 128 اگه بگیرم، موقعی که میره رو تایم شبانه سرعت افت داره یا نه؟ (واینکه آیا برای سوئیچ به حالت رایگان اینترنت چند دقیقه قطع میشه؟)
سرعت لود صفحات چطوریه؟ (نسبت به ISP های دیگه)
پورتای PPتیP و L2تی پی رو محدود نمیکنن؟
کلا 128 اکو سرعت دانلود روزانه و سرعت دانلود شبانه اش چطوریه؟
تایم رایگان از چه ساعتی تا چه ساعتیه؟
با تشکر و سپاس فراوان

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
خب من میخواستم از آسیاتک کوچ کنم به شاتل (همین الان اونور هم اینو نوشتم :دی) فقط تا حدودی دو دل بودم که آیا منی که در ماه نهایتا 10گیگ دانلود خواهم داشته (یعنی بترکونه ها) محدود میشم یا نه! که ظاهرا محدودیت براس18گیگ به بالاس :دی
فقط یه سری سوال داشتم:
سرویس اکو 128 اگه بگیرم، موقعی که میره رو تایم شبانه سرعت افت داره یا نه؟ (واینکه آیا برای سوئیچ به حالت رایگان اینترنت چند دقیقه قطع میشه؟)
با تشکر و سپاس فراوان

سلام.
من پاسختون رو در تاپیک آسیاتک دادم.

در ضمن سرعت لود صفحات اگر به دلایل سیاسی و .... نباشه به پینگ بستگی داره نه سرعت سند و رسیو به اون صورت.

m.b.z

Registered User
لایک‌ها
54
سلام

ظاهرا محدودیت ها تا art6 هست و کسی در مورد art7 چیزی نگفته:blush:

سلام
من از آرت 3 تا آرت 7 رو داشتم و باید بهتون بگم که همشون محدودیت دارن.
آرت 7 تا میزان 305 گیگ ترافیک و بعدش محدود میکنن. من یه ماه تست کردم.
تقریبا روزی 14 گیگ میشد دانلود کرد. بعد از 20 روز سرعتم شد 60. ولی توجه کنید که 230 هزارتومان پوله.
f94ed0d6f5ac.jpg

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
فقط یه سری سوال داشتم:
با تشکر و سپاس فراوان

سلام.
من پاسختون رو در تاپیک آسیاتک دادم.

در ضمن سرعت لود صفحات اگر به دلایل سیاسی و .... نباشه به پینگ بستگی داره نه سرعت سند و رسیو به اون صورت.

ممنون. نه منظور منم این نبود که سند و رسیو پایین اومده (که البته اومده!)
همسایه مون صبانتی هستن مقایسه که میکنم میبینم سرعت لود صفحات به شدت از صبانت پایین تره.
حالا احتمالا برم سراغ شاتل! و البته توضیحات شما در مورد سرویس آرت متینه اما من احتمالا اگه برم سراغ شاتل، سرویس اکو میگیرم :)

دوستان ممنون میشم اگه به سوالات من در مورد سرویس اکو 128 پاسخ بدین. سپاسگذارم

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
ممنون. نه منظور منم این نبود که سند و رسیو پایین اومده (که البته اومده!)
همسایه مون صبانتی هستن مقایسه که میکنم میبینم سرعت لود صفحات به شدت از صبانت پایین تره.
حالا احتمالا برم سراغ شاتل! و البته توضیحات شما در مورد سرویس آرت متینه اما من احتمالا اگه برم سراغ شاتل، سرویس اکو میگیرم :)

دوستان ممنون میشم اگه به سوالات من در مورد سرویس اکو 128 پاسخ بدین. سپاسگذارم
گفتم که. سرعت لود صفحات..Streaming Media و بازی های آنلاین به پینگ ربط دارند.

jackson2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
فقط یه سری سوال داشتم:
با تشکر و سپاس فراوان

سلام:blush:
1.سرویس های اکو (همشون) در روز تقریبا روی 2 مگ بسته شدن... و در شب (همشون) 60 کیلوبایت و بعد از محدودیت 8 کیلوبایت

2.سرعت لودش خوبه (بقیه ISP رو نمیدونم)

3.تورنت رو که به نظرم میبندند..پورتای PPتیP و L2تی پی رو نمیدونم ...

4. تایم رایگان از 1-تا 8 صبح و بعد از نیمه محدودیت از 3-8 صبح

در مورد محدودیت:

محدودیت ها جوری هستش که شما رو از دانلود کردن پشیمون کنه...پس برای یه فرد معمولی 10-15 گیگ قابل دریافته...
وبرای ادمهای سمج...23 گیگ یا هرچی تونست
ولی دوره ی بعدی رو شاتل اساسی جبرانش میکنه و ممکنه حتی یه دوره اکثر شبهاش محدود باشی (تجربه خودم
N_aggressive%20%2827%29.gif
)

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
سلام:blush:
1.سرویس های اکو (همشون) در روز تقریبا روی 2 مگ بسته شدن... و در شب (همشون) 60 کیلوبایت و بعد از محدودیت 8 کیلوبایت

2.سرعت لودش خوبه (بقیه ISP رو نمیدونم)

3.تورنت رو که به نظرم میبندند..پورتای PPتیP و L2تی پی رو نمیدونم ...

4. تایم رایگان از 1-تا 8 صبح و بعد از نیمه محدودیت از 3-8 صبح

در مورد محدودیت:

محدودیت ها جوری هستش که شما رو از دانلود کردن پشیمون کنه...پس برای یه فرد معمولی 10-15 گیگ قابل دریافته...
وبرای ادمهای سمج...23 گیگ یا هرچی تونست
ولی دوره ی بعدی رو شاتل اساسی جبرانش میکنه و ممکنه حتی یه دوره اکثر شبهاش محدود باشی (تجربه خودم
N_aggressive%20%2827%29.gif
)

چه ISP تخمی که روی سرویس های حجمی هم Fair Usage Policy گذاشته و محدود میکنه.
در ضمن همونطور که گفتم نگویید " سرعت لود صفحات " این قضیه به یک پارامتری برمیگردد به اسم پینگ.

اینم امضای سابق شما :
طبق استناد به این 128 و 2 مگ هیچ فرقی با هم ندارند که ؟

با سرویسهای اکوی شاتل در طول شبهای یک ماه، نهایتا 18- 23 گیگ توانایی دانلود دارید (سرویسهای اکو 128 تا 2 مگ هم شبانش هیچ فرقی با هم ندارند) بعد از محدودیت نهایت سرعتتون 8 کیلوبایته! تست زیر در زمان محدودیت است.
2009226290.png

MkVisuall

Registered User
لایک‌ها
20
شاتل یک کلاهبرداره
فقط پول میخوره!

بالا