اینم از تولد امسالمون که گذشت و خبری از زنگ و هدیه شاتل نشد!!
یه اکانت سپنتا دارم هزار ساله ازش استفاده نکردم، پیامک زدن که تولدت مبارک برو سایت هدیه ات رو بگیر... رفتم دیدم 1000 تومان به اعتبار اکانتم اضافه کردن.
شاتل واقعا باید خجالت بکشه. من که شخصا" به خاطر تبعیضی که در burst قائل شدن و هدیه تولد، هر جا برسم پیشنهادش نمیکنم! بدترین چیز برای یک شرکت تبلیغ منفی کاربرانه! حالا هی بگن رندوم هدیه تولد میدیم!! من وقتی می بینیم اینجا همه گرفتن و من 2 ساله نگرفتم، فکر میکنم هدیمو خودشون بالا کشیدن و شرکت قابل اطمینانی نیستن!
من که خودم استفاده نمیکنم ولی پسر داییم داره 128 کیلو بایت گرفته چند روز پیش رفتم خونشون واسه دانلود سرعت دانلودم 250 کیلوبایت بود.
ای بابا من خودم انقد با هدیه تولد شاتل حال کردم که وقتی می شنوم کسی هدیه تولد نگرفته ناراحت میشم تاریخ تولدت کی بوده؟؟؟
اولا تولدت مبارک دوستم ایشالله 100 ساله شی و دوما من تو دوستام این مورد را داشتیم که بهشون 1هفته چند روز بعد زنگ زدن که ازش عذرخواهی کردند بخاطر دیرکرد بعد 3گیگ رایگان را دادند شما هم چند روز وایسا اگر بهت نزنگیدن بهشون ایمیل بزن و یا زنگ بزن واحد فروش ..... از کجا هستید ما تهران یا شهرستان تهران 23099 اگر شهرستان که به نمایندگی زنگ بزن.....
موفق باشی اگر هدیه تولد رو گرفتی خبرم کن خوشحال میشم....
ممنون دوست عزیز، چند ماه پیش پرسیدم... گفتن به صورت رندوم میدیم!
کرجم ولی زنگ نمیزنم... اگه مدیران شاتل "مدیر" بودن دیگه زنگ زدن نداشت، یه ایمیل یا پیامک میزدن میگفتن تولدت مبارک اینم هدیت... وقتی میگن رندوم هست یعنی کسی پر مصرف باشه، فامیل باشه، بهش زنگ میزنیم!!
امسال میخواستم با شاتل تمدید نکنم، هی گفتن سرعتت بزودی میره بالا، فلان میشه... بیسار میشه... گفتم بزار ببینم چی میشه... ورداشتن سرعت آپلودم رو روی 512 بستن، سرعت دانلودم هنوز همون 512 ئه!
اتفاقا اینجا تو شهر ما اون موقع هم یکی همینطوری داشتیم ، پرش رو کندممدیر شاتل کرج که به معنای واقعای کلمه "حیوان" است
پارسال نزدیک بود خونمو بریزه!!!!!! خودش و چند تا مثلا بادی گاردش ریخته بودن سر من و بابام!!
بابا شاتل که خووووووووووووووووووبه!
پدر ما با این وایمکس ایرانسل دراومده!!!
سرعت که در حد ذغال سنگ!!!
دانلود که اصن نمیشه کرد
تازه بدبختی اینجاست میگن منطقه شما کابل فیبر نوریه نمیشه ADSL بگیرین!!!
نمی دونم چیکار کنم جدا!
باورتون میشه ماهی 40 تومن دارم خرج اینترنت 128 می کنم؟!!!!
اینا باید برن یه شرکت دیگه تا بفهمن که چقدر فرق هست
من قبلا شاتل داشتم و الان اسیاتک بیان این آسیاتک کوفتی تا قدر بدونین
سلام
اولا واقعا برای شما متاسفم که اینطوری نظرسنجی ها رو خراب کردی! چه توی پی سی و چه پی تی.......
شما که اصلا تا حالا وجود خارجی نداشتی و فقط برای خراب کردن نظرسنجی ساخته شدی:blush:
بعد هم کسی که اینقدر سنگ شاتل رو به سینه میزنه واقعا یه جای کارش میلنگه که میره یه شرکت دیگه
چرا انقدر عصبانی ؟
خب حالا شما از این شرکت ناراضی هستی این دوستمون خیلی راضیه داره تو فروم می گه.
اشکالی نداره که @
مدیر شاتل کرج که به معنای واقعای کلمه "حیوان" است
پارسال نزدیک بود خونمو بریزه!!!!!! خودش و چند تا مثلا بادی گاردش ریخته بودن سر من و بابام!!
سلام
سرویس آرت من امروز دوره ی جدیدش شروع شده ولی
هنوز محدودیت دانلود رو دارن اعمال میکنن.
سرعت 512 سرعت فیکس 30 کیلوبایت در صورتی که باید 64 باشه
برای بقیه هم اینطوریه یا فقط برای من اجرا شده؟
اینطوری عمرا این ماه تمدید کنم.
شما از کجا متوجه شدی محدودیت گذاشتن؟ سایتش که دیگه نشون نمیده. سرعت من هم به شدت پایین اومده پرسیدم گفتن اصلاً محدودیت نداریم و شما هم محدود نشدی فقط به دلیل اشتراکی بودنت احتمالاً سرعتت کمه... والا خوش به حال اونی که با من اشتراک داره چون چیزی برای من نمیزاره :hmm:
طبق قانون fup شما اگه زیاد مصرف کنید از طرف شاتل محدود میشید