alipalang1
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 10
- لایکها
- 6
سلام من 6 ماه 1 مگ پارس انلاین داشتم شبانه کمتر از 1 گیگ دان نمیکردم ماه اول 40 گیگ دان کرده بودم پینگمم بالای 220 نمیرفت بعضی وقتا 160 170 بود یه روز یه دوست (شاید دشمن ) بهم گفت سرعت شبانه شاتل عالیه بعد از 6 ماه اومدم شاتل گرفتم شب اول حال داد 2 گیگ دان کردم شب بعد 750 مگ شب سوم 50 مگ حتی برای باز کردن یه وب سایت 5 دقیقه طول میکشه الان نزدیک به 4 شبه همینطوریه حتی دیگه رویه برگشت به پارس انلاینم ندارم خلاصه نمی خوام به کسی یا اعتقاداش توهین کنم اما شاتل خیلی کاربراشو اذیت می کنه درسته توی روز یا همون شبانه سرعتش خوبه این برای اونایی خوبه که فقط وب گردی می کنند یا فیسبوک می رن برای منی ککه می خوام فیلم یا سریال دان کنم اصلا خوب نیست راستی یادم رفت بگم با این شاتل پینگ توی بهترین حالت 291 هست بعضی وقتا به 400 هم میرسه با مرکز مدرس شیراز 1000 متر فاصله داریم مودم وایرلس گذاشتم پشت در ورودیه خونه که سیم نکشم اخه می گن تاثیر داره الانم پشیمونم خیلی زیاد حالام می خوام برم اگه شد از مخابرات نامحدود بگیرم خودتون قضاوت کنید من نمیگم بقیه خوبن نه همه شرکتا مثله هم هستند اما با این تجربه من شاتل بدترینشونه تازه من پسر عمم توی شاتل کار میکنه اما گفت برای باز کردن سرعت کاری نمیتونه بکنه گفت از تهران این محدودیت اعمال میشه نمیدونم شاید اینترنت مخابرات بدتر باشه اما واقعا از شاتل زده شدم