• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

itman2011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
2 هفته هم هست که سرعت نت من تو شبا داغونه:puke:

به علت دانلود زیاد محدودم کردن خیلی هم دانلود نکردما متوسط شبی 400 مگ !! زیاده ؟
:blink:

آخه این چه دانلوده رایگانی شد
:( !!!!!!!

الان واسه باز کردن یه سایت سبکم مشکل دارم فردا تکلیفمو روشن میکنم سرعتمو باز نکردن میرم یه شرکت دیگه
:mad:

من سرویس eco512 دارم کسی میدونه حداقل سرعت باید چقدر باشه ؟
:worried:

اینم سرعت نت تو شب ها واسه من : :wacko:

3.png

شیرازیها کدوم ISP رو معرفی میکنن میخام این شاتل و عوض کنم
!!! :eek:

اصلا رازی نیستم ازش !

نمیدونم این ترافیکم اصن چطوری مصرف میشه یک ماه 5 گیگ !!! هیچی هم دانلود نکردم نهایت 1 گیگ !!!

فقط وب گردی !!!

شما هم همینطوری هسین ؟

Last edited:

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
همه ی ISP ها اکثرا می دند آی پی استاتیک.

اما هزینه اضافی داره مثلا 5 هزار تومان.

در ضمن ببخشید می پرسم برای چه کاری نیاز به استاتیک دارید ؟

داخل سایتش که هیچی ننوشته
قبلا نوشته بود همین 5000 تومن هم قیمتش بود
میخوام سایت شخصی خودم رو روی سیستم خودم بالا بیارم!

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
داخل سایتش که هیچی ننوشته
قبلا نوشته بود همین 5000 تومن هم قیمتش بود

میتونید از سایت هایی که دی ان اس مجانی می دند استفاده کنید فکر کنم. با همین آی پی دینامیک

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
حیف پول که آدم بده پای این اشتراکای بیخود.کلاه بردار ترین شرکتی که دیدک همینه.
من رفتم وایمک گرفتم ماهی 50 تومن.حداقل زنگ نمیزنن بگن کمتر دانلود کنید وگرنه فلان میکنیم.

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
[QUOTE=itman2011;5390721]2 هفته هم هست که سرعت نت من تو شبا داغونه:puke:

به علت دانلود زیاد محدودم کردن خیلی هم دانلود نکردما متوسط شبی 400 مگ !! زیاده ؟
:blink:

آخه این چه دانلوده رایگانی شد
:( !!!!!!!

الان واسه باز کردن یه سایت سبکم مشکل دارم فردا تکلیفمو روشن میکنم سرعتمو باز نکردن میرم یه شرکت دیگه
:mad:

من سرویس eco512 دارم کسی میدونه حداقل سرعت باید چقدر باشه ؟

اینم سرعت نت تو شب ها واسه من : :wacko:

مشاهده پیوست 185632

شیرازیها کدوم ISP رو معرفی میکنن میخام این شاتل و عوض کنم !!! :eek:

اصلا رازی نیستم ازش !

نمیدونم این ترافیکم اصن چطوری مصرف میشه یک ماه 5 گیگ !!! هیچی هم دانلود نکردم نهایت 1 گیگ !!!

فقط وب گردی !!!

شما هم همینطوری هسین ؟
[/QUOTE]
اصلن شاتل همیشه همین بوده فقط موقع پرداخت صورت حساب سرعتت رو خوب میکنه وقتی پ.ل رو دادی دیگه بای بای سرعت بالا.

Last edited:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام ali_oop عزيز
1.gif

. دو تا سايت را كه IP Dynamic شما را به IP Static تبديل مي‌كنند ميشناسم و ازشون براي خيليا اكنت ساختم. يكيش Managed DNS | Outsourced DNS | Anycast DNS و دوميش No-IP.com - Managed DNS - Free Dynamic DNS - Managed Email - 100% Uptime Guaranteed .

. كارشون اينطوريه كه اول بايد در سايتشان ثبت نام كنيد بعد وارد اكنت خود شده و يك Hostname بسازي كه معمولن در حالت مجاني فقط ميشه از دومين‌هاي خودشان استفاده نماييد.(مثلن يك همچين آدرسي براي خودت درست مي‌كني ali_oop.dyndns.org) بعد نرم افزار كوچكشان را دنلود و نصب كرده و مشخصات اكنت خود را در آن تنظيم مي‌كنيد. اين نرم افزار هم به شكل Startup و هم به شكل Service در ويندوز قابل اجراست، اين برنامه به مجردي كه شما به اينترنت دسترسي يابيد، IP متغيير فعلي شما را به سايت و اكنت شما ارسال كرده و اون Hostname اي كه ساخته بودي ميشه معادل IP فعليت. پس از اين فقط كافيست اون آدرسي كه ساختي را به ديگران دهي. فقط حتمن حتمن بايد حداقل ماهي يكبار در اين سايت‌ها (دستي يا به كمك برنامشون) لاگين كني تا اكنتت باطل نشه!!! مگر اينكه نسخه پولي را بخري... البته هر دو سايت 2 يا 3 روز مانده به يكماه از آخرين لاگين شما يك نامه اخطاريه ويك لينك فعال سازي ارسال مي‌كنند.

.DynDNS خيلي مشهورتر هست و برنامه‌هاي جانبي هم براش ساخته شده است و من هم قبلن در اينجا " http://forum.persiantools.com/3156890-post26.html " كامل آموزشش را داده بودم.(مشابه همين كارها را براي سايت دوم يا هر سايت ديگري هم بايد انجام دهيد) ولي يك ماه پيش كه رفتم درون سايت DynDNS كه براي كسي اكنت جديد بسازم، متاسفنه اكنت مجانيش را فقط با معرفي يك كريديت كارت ارائه ميداد!!!! من هم از سايت دومي يعني no-ip براش اكنت ساختم و خوب هم كار كرد. من هنوز از اكنت‌هاي قديمي Dyndns يكي دارم كه ازش استفاده مي‌كنم.

پ.ن: (الان به سايت DynDNS نگاه كردم متاسفانه ديدم ديگه كلن اكنت مجاني نميده! http://dyn.com/dns/dns-comparison/ چه شانسي آوردم من كه كاربر قديميشم!!)

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/05/21
26.gif
103.gif

Last edited:

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
. كارشون اينطوريه كه اول بايد در سايتشان ثبت نام كنيد بعد وارد اكنت خود شده و يك Hostname بسازي كه معمولن در حالت مجاني فقط ميشه از دومين‌هاي خودشان استفاده نماييد.(مثلن يك همچين آدرسي براي خودت درست مي‌كني ali_oop.dyndns.org) بعد نرم افزار كوچكشان را دنلود و نصب كرده و مشخصات اكنت خود را در آن تنظيم مي‌كنيد. اين نرم افزار هم به شكل Startup و هم به شكل Service در ويندوز قابل اجراست، اين برنامه به مجردي كه شما به اينترنت دسترسي يابيد، IP متغيير فعلي شما را به سايت و اكنت شما ارسال كرده و اون Hostname اي كه ساخته بودي ميشه معادل IP فعليت. پس از اين فقط كافيست اون آدرسي كه ساختي را به ديگران دهي. فقط حتمن حتمن بايد حداقل ماهي يكبار در اين سايت‌ها (دستي يا به كمك برنامشون) لاگين كني تا اكنتت باطل نشه!!! مگر اينكه نسخه پولي را بخري... البته هر دو سايت 2 يا 3 روز مانده به يكماه از آخرين لاگين شما يك نامه اخطاريه ويك لينك فعال سازي ارسال مي‌كنند.

.DynDNS خيلي مشهورتر هست و برنامه‌هاي جانبي هم براش ساخته شده است و من هم قبلن در اينجا " معرفي برنامه‌هاي كاربردي براي تشخيص و حل مشكلات نرم‌افزاري و سخت‌افزاري " كامل آموزشش را داده بودم.(مشابه همين كارها را براي سايت دوم يا هر سايت ديگري هم بايد انجام دهيد) ولي يك ماه پيش كه رفتم درون سايت DynDNS كه براي كسي اكنت جديد بسازم، متاسفنه اكنت مجانيش را فقط با معرفي يك كريديت كارت ارائه ميداد!!!! من هم از سايت دومي يعني no-ip براش اكنت ساختم و خوب هم كار كرد. من هنوز از اكنت‌هاي قديمي Dyndns يكي دارم كه ازش استفاده مي‌كنم.

خیلی عالی که توضیح هم دادید.

من خودم همین کار رو کردم برای دوربین خانه . که از هرجا خواستم وصل شم .

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز قديمي و جديد
1.gif

. اگر در زمينه كامپيوتر و كلن در انجمن‌هاي مرتبط با آن قصد مطرح نمودن سوالي يا مشكلي داريد مي‌توانيد به غير از استفاده از توانايي "جستجو"ي فروم استفاده نماييد، ولي من در اين تاپيك "فهرست‌ها" كه حاوي مقالات آموزشي دوستان هست و لينك آن را در امضايم هم قرار داده‌ام، همه پست‌هاي آموزشي را به همراه TAG موضوعيشان در جدولي قرار داده‌ام. سعي نموده‌ام تاپيك يا پست‌هاي آموزشي كه حاوي مطالب به روز و مشكلات عمومي كاربران هست را قرار دهم.

. در پست اول آن تاپيك توضيحاتي هست براي كساني كه پست آموزشي دارند. اين دوستان مي‌توانند پست‌هاي خود را به روشي كه آنجا توضيح داده‌ام براي من ارسال تا پس از تاييد وارد جدول نمايم.

. در پست بعدي روش استفاده و جستجو در جداول را توضيح داده‌ام و بعدش پست جداول هست.

. مثلن در مورد فوق، دوستان فقط كافي بود وارد آن تاپيك شده و از جستجوي دوروني Browser خود (معمولن CTRL+F هست) عبارت IP Static يا Dynamic يا IP خالي را ميزدند تا به TAG پست‌هاي آموزشي ميرسيدند! به همين سادگي و به همين خوشمزگي .... (منتظر ارسال لينك‌هاي پست‌هاي آموزشي شما عزيزان هستم...)

پ.ن: (اون تاپيك Sticky يا همان مهم شده است)

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/05/21
26.gif
103.gif

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
سلام ali_oop عزيز
1.gif

. خواهش مي‌كنم، بله هنوز اين سايت اكنت مجاني دارد! زود باشيد تا دير نشده!!!
3.gif

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/05/21
26.gif
103.gif

من ساختم ولی وقتی آدرس رو میزنم نمیاره

در موقع اضافه کردن هاست Host Type: رو چی باید بزنم؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام ali_oop عزيز
1.gif
من ساختم ولی وقتی آدرس رو میزنم نمیاره

در موقع اضافه کردن هاست Host Type: رو چی باید بزنم؟
. آها! ممنون كه اينجا پست زديد چون VM جاي مناسبي نبود...

. اطفاقن من هم wamp دارم و با همين روش ديگران به سرور من و سايتي كه ساخته بودم وصل مي‌شدند. شما در برنامهاي كه از no-ip دنلود نموديد بايد اون Hostي كه در خود سايت پس از ثبت نام ايجادش كرديد را دستي يا اتوماتيك وارد كنيد. البته وقتي در برنامه اون سايت در PC خود Login كنيد اتوماتيك اون Host شما به برنامه اضافه مي‌شود. پس از نصب برنامه! شايد يك ريستارت نياز باشد!!؟ البته اگر تا كنون ريستارت نكرده‌ايد!!!

. من الان از برنامه و سايت DynDNS استفاده مي‌كنم و اون برنامه و سايت no-ip را خودم ندارم و آن را براي كسي ديگه راه اندازي كردم. (براش سرور TeamSpeak نصب كردم) الان سيستمش آنلاين نيست كه من به شكل Remote نگاهي دقيقتر بهش بيندازم! اما آنجه بالا عرض كردم كلياتش بود كه فكر كنم يكبارديگه تلاش كنيد درست بشه ...!؟

. چند نكته : در مورد wamp آيا آيكنش سبز هست يا نارنجي؟ اگر نارنجي باشه Apache\Service\Test port 80 بزنيد ببينيد بازه!؟ نكته ديگه با دستور Ping و آدرسي كه در no-ip ساختيد يك تست بزنيد ببينيد آيا در نتيجه پينگ IP سيستم شما نوشته مي‌شود يا ...!؟ و آيا در دسترس هست يا نه؟ اگه نه پس يك عاملي باعث ميشود كه IP شما به سايت no-ip ارسال نشود (حالا يا فايرواي يا تنظيم اشتباه برنامه يا شايد هيتلرينگ اين سايت براي شما! يا .....)

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/05/21
26.gif
103.gif

Last edited:

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
سلام ali_oop عزيز
1.gif

. آها! ممنون كه اينجا پست زديد چون VM جاي مناسبي نبود...

. اطفاقن من هم wamp دارم و با همين روش ديگران به سرور من و سايتي كه ساخته بودم وصل مي‌شدند. شما در برنامهاي كه از no-ip دنلود نموديد بايد اون Hostي كه در خود سايت پس از ثبت نام ايجادش كرديد را دستي يا اتوماتيك وارد كنيد. البته وقتي در برنامه اون سايت در PC خود Login كنيد اتوماتيك اون Host شما به برنامه اضافه مي‌شود. پس از نصب برنامه! شايد يك ريستارت نياز باشد!!؟ البته اگر تا كنون ريستارت نكرده‌ايد!!!

. من الان از برنامه و سايت DynDNS استفاده مي‌كنم و اون برنامه و سايت no-ip را خودم ندارم و آن را براي كسي ديگه راه اندازي كردم. (براش سرور TeamSpeak نصب كردم) الان سيستمش آنلاين نيست كه من به شكل Remote نگاهي دقيقتر بهش بيندازم! اما آنجه بالا عرض كردم كلياتش بود كه فكر كنم يكبارديگه تلاش كنيد درست بشه ...!؟

. چند نكته : در مورد wamp آيا آيكنش سبز هست يا نارنجي؟ اگر نارنجي باشه Apache\Service\Test port 80 بزنيد ببينيد بازه!؟ نكته ديگه با دستور Ping و آدرسي كه در no-ip ساختيد يك تست بزنيد ببينيد آيا در نتيجه پينگ IP سيستم شما نوشته مي‌شود يا ...!؟ و آيا در دسترس هست يا نه؟ اگه نه پس يك عاملي باعث ميشود كه IP شما به سايت no-ip ارسال نشود (حالا يا فايرواي يا تنظيم اشتباه برنامه يا شايد هيتلرينگ اين سايت براي شما! يا .....)

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/05/21
26.gif
103.gif

wamp مشکلی نداره و سبزه
من خودم که ادرسی که ساختم رو میزنم باز میکنه
ولی کامپیوتر دیگران نه، ولی از کامپیوتر دیگران که ping میکنن reply میده!

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام ali_oop عزيز
1.gif

. آقا ممكنه inbound TCP port 80 روي سيستم شما بسته باشه!؟ به اين سايت بياييد Open Port Check Tool - Test Port Forwarding on Your Router و wamp را هم اجرا كنيد و سپس در آن سايت پورت 80 را براي IP خود تست كنيد! اگر نوشت كه ‎
flag_red.gif
Port 80 is closed on 5.22.xx.xx.اين يعني:

1) ممكنه لازم باشه در مودم شما و در قسمت Port Forward آن پورت 80 را براي TCP IN/Out باز نگاه داريد.

2) ممكنه لازم باشه در Firewall خود پورت 80 را باز كنيد.

3) اگر با هر دو تنظيم فوق مشكل حل نشد، ممكنه كه ISP شما اين پورت را روي شما بسته! اونوقت بايد از يك پورت ديگه استفاده كنيد و كاربران آدرس سايت شما را به همراه آن پورت بزنند! مثل: http://www.thisismysite.com:3490 در راهنماي wamp تغيير پورت را توضيح داده است. (فكر كنم با كليك روي آيكنش و رفتن به Apache\httpd.conf و تعريف يك خط جديد Listen براي پورت جديد خود و ريستارت Wamp مشكل حل شود.

4) يك domain بخريد و به اون IP كه در سايت فوق ساختيد نسبتش دهيد!!؟؟

منبع: port forwarding - How to access my local host server from internet - Super User

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/05/23
26.gif
103.gif

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
سلام ali_oop عزيز
1.gif

. آقا ممكنه inbound TCP port 80 روي سيستم شما بسته باشه!؟ به اين سايت بياييد Open Port Check Tool - Test Port Forwarding on Your Router و wamp را هم اجرا كنيد و سپس در آن سايت پورت 80 را براي IP خود تست كنيد! اگر نوشت كه ‎
flag_red.gif
Port 80 is closed on 5.22.xx.xx.اين يعني:

1) ممكنه لازم باشه در مودم شما و در قسمت Port Forward آن پورت 80 را براي TCP IN/Out باز نگاه داريد.

2) ممكنه لازم باشه در Firewall خود پورت 80 را باز كنيد.

3) اگر با هر دو تنظيم فوق مشكل حل نشد، ممكنه كه ISP شما اين پورت را روي شما بسته! اونوقت بايد از يك پورت ديگه استفاده كنيد و كاربران آدرس سايت شما را به همراه آن پورت بزنند! مثل: http://www.thisismysite.com:3490 در راهنماي wamp تغيير پورت را توضيح داده است. (فكر كنم با كليك روي آيكنش و رفتن به Apache\httpd.conf و تعريف يك خط جديد Listen براي پورت جديد خود و ريستارت Wamp مشكل حل شود.

4) يك domain بخريد و به اون IP كه در سايت فوق ساختيد نسبتش دهيد!!؟؟

منبع: port forwarding - How to access my local host server from internet - Super User

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/05/23
26.gif
103.gif

مودم من port triggering داره که داخلش تنظیمات پورت 80 رو انجام دادم و نشد
فکر نکنم ISP پورتم رو بسته باشه
فایروال کلا اف ه
پورت wamp رو هم عوض کردم بازم نشد

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام ali_oop عزيز
1.gif
مودم من port triggering داره که داخلش تنظیمات پورت 80 رو انجام دادم و نشد
فکر نکنم ISP پورتم رو بسته باشه
فایروال کلا اف ه
پورت wamp رو هم عوض کردم بازم نشد
. در مورد من با تغيير پورت مشكل حل شد! اما قبلنها پورت 80-ام باز بود! وقتي باز باشه در همان سايت ميزنه Open هست. مثلن من پورت 3490 را در زير Listen 80 و 443 در همان فايل تعريف كردم و بعد دوباره wampرا ريستارت كردم ولي در سايت Open Port Check Tool - Test Port Forwarding on Your Router پورت 80 من را بسته زد ولي 3490 را باز!؟ شرمنده! اطلاعات من در همين حد است! ببخشيد ! سوالاتان را با توضيح كامل و شرح عمليات انجام شده در انجمن شبكه در تاپيكي جديد مطرح نماييد تا اساتيد انجمن شبكه آنجا پاسخ دهند.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/05/24
26.gif
103.gif

AzarΚharid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من از شاتل کاملا راضی هستم سرعت فوق العاده داره

chaand

Registered User
لایک‌ها
31
سلام سرعت تورنت من الان صفره:blink::blink::blink: کسی نمیدونه چرا؟ چه خبر شده؟

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
اینم از تولد امسالمون که گذشت و خبری از زنگ و هدیه شاتل نشد!!

یه اکانت سپنتا دارم هزار ساله ازش استفاده نکردم، پیامک زدن که تولدت مبارک برو سایت هدیه ات رو بگیر... رفتم دیدم 1000 تومان به اعتبار اکانتم اضافه کردن.

شاتل واقعا باید خجالت بکشه. من که شخصا" به خاطر تبعیضی که در burst قائل شدن و هدیه تولد، هر جا برسم پیشنهادش نمیکنم! بدترین چیز برای یک شرکت تبلیغ منفی کاربرانه! حالا هی بگن رندوم هدیه تولد میدیم!! من وقتی می بینیم اینجا همه گرفتن و من 2 ساله نگرفتم، فکر میکنم هدیمو خودشون بالا کشیدن و شرکت قابل اطمینانی نیستن!

بالا