• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

h4w1d

Registered User
لایک‌ها
16
سلام...
یه مشکلی برا یکی از دوستام که از شاتل می گیره پیش اومده...
با لپتاپ که وصل میشی سرعت در حد 0... پروکسی ام که باز می کنی که دیگه همه چی تعطیل میشه....
ولی با کامپیوتر که وصل میشه همه چیز خوبه و مشکلی نیست...
لپ تاپش و آورد من با اینترنت خودمم تست کردم همه چیش عالی بود...
3/4 روزه که اینجوری شده... سرویسشم 512 هست...
کسی میتونه کمکم کنه؟!؟!؟! گیج شدم دیگه....

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
ما که از شاتل راحت شدیم

عشق است مخابرات و دانلود نا محدود

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
الان سرعت شاتل که خیلی خوبه بابا من دارم بیشتر از 128 استفاده می کنما :D اگر مشکلی دارید با واحد فنی تون تماس بگیرید

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
الان سرعت شاتل که خیلی خوبه بابا من دارم بیشتر از 128 استفاده می کنما :D اگر مشکلی دارید با واحد فنی تون تماس بگیرید

دوست عزیز روزا تا 2 مگ پهنای باند رو باز می کنن ولی شبا وقتی رایگانه اگه زیاد دانلود کنی می بندن

angry bear

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
سلام دوستان، مطالبتون رو کم و بیش خوندم، اینجا عضو شدم که فقط یه چیز رو بهتون بگم
خواهشا اینقدر ظاهر بین و خوشبین نباشید
میخوام یه کم از شاتل براتون تعریف کنم، منم تجربه استفاده از شاتل رو دارم و تو این مدت خیلی چیزا از شاتل فهمیدم که شاید دید من نسبت به دیدی که شما دارید فرق کنه
شاتل سرعت دانلود بالایی داره
شاتل پشتیبانی عالی داره
شاتل کیفیت خوبی داره
اما اینا به درد ما میخوره؟
یه سوال ازتون میپرسم خوب فکر کنید و جواب بدید
من شما رو با ماشین لوکسی و با بهترین ساپورت از دم در خونتون میبرم به رستوران شیک و مجللی که مال خودمه (البته تو خوابم)، همه نوع وسایل راحتی براتون فراهم میکنم، نمیذارم آب تو دلتون تکون بخوره
این عالیه نه؟ مگه میشه بد باشه؟
اما در عوض از شما چی میخوام؟
شما رو مجبور میکنم از غذاها و امکاناتی که اینجا هست و چندین برابر قیمت جاهای دیگه هست استفاده کنید، من تمام شرایط ایده آل رو برای راحتی شما فراهم کردم؟

سرعت دانلود بالا وقتی به درد میخوره که ترافیک ارزان باشه، شما نگرانی چندانی بابت تمام شدن ترافیک نداشته باشی، وگرنه فقط ابزاریه واسه اینکه ترافیک شما رو هرچه زودتر تمام کنه و شما مجبور بشی ترافیک بخری
شاتل درواقع به خودش خدمت کرده، همه شرایط رو مهیا میکنه تا شما با خوشحالی و رضایت کامل ترافیک خودت رو هرچه زودتر تمام کنی، اونوقت بگی به به شاتل عجب سرعت دانلود بالایی داره
من از شرکت های دیگه هم سرویس داشتم، دو گیگ درماه حتی اضافه هم می یومد برام، اما تو شاتل چی؟
کافیه پنج دقیقه بشینی و چهار تا سایت باز کنی، 50 مگابایت ترافیکت دود میشه، دانلود که جای خود دارد
من شیش گیگ ترافیکی که تو شاتل داشتم رو کمتر از دوماه تمام کردم، با اینکه رویه مصرفم نسبت به وقتی که از شرکت دیگه ای سرویس داشتم تفاوت خاصی نکرده بود

توجه کردید که حتی تو سرویسهای 128 که شاتل به مشترکاش میده باز هم سرعت دانلود در حد اشتراک های 1 مگابایت هست؟ این نشاندهنده ی همین سیاست شاتل هست، من خودم از نمایندگی های شاتل شنیدم که گفتن شاتل همه سرویس ها رو روی 1 مگ میبنده، 128 و 256 و 512 تفاوت چندانی نداره، (باید سرعت دانلود همه بالا باشه تا ترافیک هرچه سریعتر تمام بشه)

خلاصه سیاست شاتل همین یه خطی هست که براتون میگم، خوب حفظ کنید:
سرعت دانلود بالا میدهیم، پشتیبانی خوب میکنیم، ترافیک شما رو قورت میدهیم، پول بده ترافیک بخر

تو شاتل فقط باید پول بدی و ترافیک بخری، این راهکار شاتله، همه زمینه ها واسه این کار مهیا شده و دیگر هیچ...
حالا برو به همه دوست و رفیقات بگو شاتل خیلی خوبه سرعت دانلودش بالاست...
شرمنده که سرت رو درد آوردم

jackson2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
سلام دوستان، مطالبتون رو کم و بیش خوندم، اینجا عضو شدم که فقط یه چیز رو بهتون بگم
خواهشا اینقدر ظاهر بین و خوشبین نباشید......................

سرعت دانلود بالا میدهیم، پشتیبانی خوب میکنیم، ترافیک شما رو قورت میدهیم، پول بده ترافیک بخر

تو شاتل فقط باید پول بدی و ترافیک بخری، این راهکار شاتله، همه زمینه ها واسه این کار مهیا شده و دیگر هیچ...

سلام داداش
کلش رو خوندم مطلب جالبی بود
تنها یادت رفت بگی که محدودیت شبانه دانلود شاتل رو. که هر کسی دو سه ماه مشترکش باشه و استفاده کنه حتما دیده:blush:

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
خواهشا اینقدر ظاهر بین و خوشبین نباشید
میخوام یه کم از شاتل براتون تعریف کنم، منم تجربه استفاده از شاتل رو دارم و تو این مدت خیلی چیزا از شاتل فهمیدم که شاید دید من نسبت به دیدی که شما دارید فرق کنه
شاتل سرعت دانلود بالایی داره
شاتل پشتیبانی عالی داره
شاتل کیفیت خوبی داره
اما اینا به درد ما میخوره؟
یه سوال ازتون میپرسم خوب فکر کنید و جواب بدید
من شما رو با ماشین لوکسی و با بهترین ساپورت از دم در خونتون میبرم به رستوران شیک و مجللی که مال خودمه (البته تو خوابم)، همه نوع وسایل راحتی براتون فراهم میکنم، نمیذارم آب تو دلتون تکون بخوره
این عالیه نه؟ مگه میشه بد باشه؟
اما در عوض از شما چی میخوام؟
شما رو مجبور میکنم از غذاها و امکاناتی که اینجا هست و چندین برابر قیمت جاهای دیگه هست استفاده کنید، من تمام شرایط ایده آل رو برای راحتی شما فراهم کردم؟

سرعت دانلود بالا وقتی به درد میخوره که ترافیک ارزان باشه، شما نگرانی چندانی بابت تمام شدن ترافیک نداشته باشی، وگرنه فقط ابزاریه واسه اینکه ترافیک شما رو هرچه زودتر تمام کنه و شما مجبور بشی ترافیک بخری
شاتل درواقع به خودش خدمت کرده، همه شرایط رو مهیا میکنه تا شما با خوشحالی و رضایت کامل ترافیک خودت رو هرچه زودتر تمام کنی، اونوقت بگی به به شاتل عجب سرعت دانلود بالایی داره
من از شرکت های دیگه هم سرویس داشتم، دو گیگ درماه حتی اضافه هم می یومد برام، اما تو شاتل چی؟
کافیه پنج دقیقه بشینی و چهار تا سایت باز کنی، 50 مگابایت ترافیکت دود میشه، دانلود که جای خود دارد
من شیش گیگ ترافیکی که تو شاتل داشتم رو کمتر از دوماه تمام کردم، با اینکه رویه مصرفم نسبت به وقتی که از شرکت دیگه ای سرویس داشتم تفاوت خاصی نکرده بود

توجه کردید که حتی تو سرویسهای 128 که شاتل به مشترکاش میده باز هم سرعت دانلود در حد اشتراک های 1 مگابایت هست؟ این نشاندهنده ی همین سیاست شاتل هست، من خودم از نمایندگی های شاتل شنیدم که گفتن شاتل همه سرویس ها رو روی 1 مگ میبنده، 128 و 256 و 512 تفاوت چندانی نداره، (باید سرعت دانلود همه بالا باشه تا ترافیک هرچه سریعتر تمام بشه)

خجالت نمیکشی اینطوری یک شرکت رو در دید همه خراب می کنی ؟
الان همه ی ISP های با کیفیت به کاربراشون حال می دن و پورت رو تا حد بالایی باز می ذارن. هم برای جلب خشنودی هم برای سود خودشون که شما دانلود کنی حجمت تموم شه بیشتر بخری.
اگر شما از این قضیه بدت میاد عوض خراب کردن وجهه ی یک شرکت و حرف بیخود زدن زنگ بزن پشتیبانی بگو سرعتت رو رو همونی که خریدی قفل کنن که 1 کیلوبیت هم بالا تر نره. اگه انقدر از سرعت بالا و خدمات ISP بدت میاد.

روز بخیر..

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
یادش بخیر شاتل ... خوب ما رو یه مدت سر کیسه می کرد ! :D
4 مگ پهنای باند در شب و روز با 15 گیگ ترافیک ماهیانه ! { 20 تومن } شاتل کیلویی چند ....

ehsαπ

Registered User
لایک‌ها
29
یاد دوران خوب شاتل بخیر چقدر با شاتل خاطره داشتیم اما حیف که شاتل دیگه اون شاتل قدیمی نشد و توی کم فروشی و دزدی گوی سبقت رو از همه ربود و مدال طلا رو برنده شد

الان بقیه سر مدال نقر و برنز مسابقه میدن !

M.Saleh

Registered User
لایک‌ها
153
ببخشید شاتل 1 مگ نامحدود میده؟ کسی داره چنده؟

angry bear

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
خجالت نمیکشی اینطوری یک شرکت رو در دید همه خراب می کنی ؟
الان همه ی ISP های با کیفیت به کاربراشون حال می دن و پورت رو تا حد بالایی باز می ذارن. هم برای جلب خشنودی هم برای سود خودشون که شما دانلود کنی حجمت تموم شه بیشتر بخری.
اگر شما از این قضیه بدت میاد عوض خراب کردن وجهه ی یک شرکت و حرف بیخود زدن زنگ بزن پشتیبانی بگو سرعتت رو رو همونی که خریدی قفل کنن که 1 کیلوبیت هم بالا تر نره. اگه انقدر از سرعت بالا و خدمات ISP بدت میاد.

روز بخیر..

نه من از گفتن حقیقت خجالت نمی کشم، افتخار هم میکنم، تا جایی هم که برام ممکن باشه به همه اطلاع رسانی میکنم تا هیچکس حتی برای یکبار هم که شده فریب این شرکتهای دزد رو نخورن، همینکه هرکس یک بار ازین شرکتها سرویس بگیره و 100 هزار تومان حداقل تو حلقوم این شرکتها بریزه واسه میلیاردر شدن این شرکتها کافیه
اونوقت اگه این شرکتها شاخ بشن میدونی چه اتفاقی میفته؟
شرکتهای کوچکتر رو له میکنن یا بقیه رو به نحوی به خودشون وابسته میکنن، انوقت شما مجبوری چه مستقیم یا غیر مستقیم تن به زیاده خواهی های این شرکتها بدی، شاتل دقیقا در چنین مرحله ای قرار داره و داره حمایت **** و دولت رو جذب میکنه

اگه الآن فضای رقابتی معنایی نداره و شرکتهای کوچک جرات ندارن سیاست های مستقل خودشون رو داشته باشن و خدمات رو ارزانتر از رقبا ارائه کنند بخاطر وجود همین شرکتهای فریبکار و متقلب هست

شاتل اگه واقعا میخواد بقول شما به مشترک هاش حال بده، بجای اینکه همه سرویس ها شو روی یک مگ ببنده و ترافیک رو بدزده، بیاد اولا تعرفه هاش رو ارزانتر کنه، ثانیا ازین ترافیک خوری خودش دست برداره
در غیر اینصورت، دادن پهنای باند بالا و بستن تمام سرویس ها روی یک مگ تنها هدفی که ازش متصور هست اینه که شاتل میخواد ترافیک مشترک هاش هرچه سریعتر تمام بشه

یک دلیل دیگه:
چرا درحالی که تو شاتل سرعت دانلود خیلی بالا هست اما سرعت باز کردن صفحات نسبت به بقیه سرویس دهنده ها اگه نگیم بدتر هست، بهتر نیست؟

چرا شاتل فقط دوست داره دانلود شما خوب باشه و با سرعت بالا دانلود کنی و سرعت بازگذاری صفحات براش مهم نیست؟

تنها دلیلش همون هست که گفتم، شاتل ترافیک خور هست

شاتل ترافیکت رو قورت میده بعد پول بده ترافیک بخر، این سیاست شاتله

::: این پست از طریق گوشی ارسال شده است :::
[ Galaxy Ace ]

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
نه من از گفتن حقیقت خجالت نمی کشم، افتخار هم میکنم، تا جایی هم که برام ممکن باشه به همه اطلاع رسانی میکنم تا هیچکس حتی برای یکبار هم که شده فریب این شرکتهای دزد رو نخورن، همینکه هرکس یک بار ازین شرکتها سرویس بگیره و 100 هزار تومان حداقل تو حلقوم این شرکتها بریزه واسه میلیاردر شدن این شرکتها کافیه
اونوقت اگه این شرکتها شاخ بشن میدونی چه اتفاقی میفته؟
شرکتهای کوچکتر رو له میکنن یا بقیه رو به نحوی به خودشون وابسته میکنن، انوقت شما مجبوری چه مستقیم یا غیر مستقیم تن به زیاده خواهی های این شرکتها بدی، شاتل دقیقا در چنین مرحله ای قرار داره و داره حمایت **** و دولت رو جذب میکنه

اگه الآن فضای رقابتی معنایی نداره و شرکتهای کوچک جرات ندارن سیاست های مستقل خودشون رو داشته باشن و خدمات رو ارزانتر از رقبا ارائه کنند بخاطر وجود همین شرکتهای فریبکار و متقلب هست

شاتل اگه واقعا میخواد بقول شما به مشترک هاش حال بده، بجای اینکه همه سرویس ها شو روی یک مگ ببنده و ترافیک رو بدزده، بیاد اولا تعرفه هاش رو ارزانتر کنه، ثانیا ازین ترافیک خوری خودش دست برداره
در غیر اینصورت، دادن پهنای باند بالا و بستن تمام سرویس ها روی یک مگ تنها هدفی که ازش متصور هست اینه که شاتل میخواد ترافیک مشترک هاش هرچه سریعتر تمام بشه

یک دلیل دیگه:
چرا درحالی که تو شاتل سرعت دانلود خیلی بالا هست اما سرعت باز کردن صفحات نسبت به بقیه سرویس دهنده ها اگه نگیم بدتر هست، بهتر نیست؟

چرا شاتل فقط دوست داره دانلود شما خوب باشه و با سرعت بالا دانلود کنی و سرعت بازگذاری صفحات براش مهم نیست؟

تنها دلیلش همون هست که گفتم، شاتل ترافیک خور هست

شاتل ترافیکت رو قورت میده بعد پول بده ترافیک بخر، این سیاست شاتله

[ Galaxy Ace ]

اگر تو با شرکت هایی که سرعت بالا تر از اونی که خریدار کردی بهت می دن مشکل داری خیلی خری. پش با فن آوا..آسیا تک صبا نت پارس آنلاین هم مشکل داری ؟
حتی با شرکت مخابرات ایران که اونم گاهی سرعتت رو بالاتر می بنده ؟

در ضمن احمق جان سرعت لود صفحات ربطی به دانلود نداره به پینگ ربط داره.. نفهم

angry bear

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
اگر تو با شرکت هایی که سرعت بالا تر از اونی که خریدار کردی بهت می دن مشکل داری خیلی خری. پش با فن آوا..آسیا تک صبا نت پارس آنلاین هم مشکل داری ؟
حتی با شرکت مخابرات ایران که اونم گاهی سرعتت رو بالاتر می بنده ؟

در ضمن احمق جان سرعت لود صفحات ربطی به دانلود نداره به پینگ ربط داره.. نفهم

به احترام دوستان جوابت رو نمیدم، شرکتی که طرفدارهاش شما باشی معلومه چه شرکتیه

از مدیر انجمن درخواست بررسی دارم.

[ Galaxy Ace ]

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
مبارکه نظر سنجی!
كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟ جواب:افتضاح کصافطططط

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
ببین دوست عزیز شما خودت از کجا سرویس داری؟
دوما هیچ کسی از اینکه سرعت بالاتر از سرویسش بهش بدن ناراضی نیست.. هرکسی ناراضی آقاجان استفاده نکنه اندازه نیازش استفاده کنه همین...
الان خود شما برای گرفت یک فایل ضروری که 500مگ هست باسرعت واقعی خودت با 15ربع بگیری راحتتری یا همون 500 مگ رو با 3دقیقه ؟ خوب معلومه 3 دقیقه مشکل کجاست؟!!!!! حالا اگر سرعت از حد خودش بیشتر که دستشون درد نکنه شما میترسی تحریک شی بیتر از نیازت استفاده کنی و ترافیک تمام بشه و گیگ بخری مشکل خودت ..
آقاجان من دوست دارم استفاده میکنم حلالشون پولشم میدم دستشون هم درد نکنه هرچی طلا خواهد جور هندوستان کشد........ مشکل کجاشه؟؟!!!
!!!!

alipalang1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام من 6 ماه 1 مگ پارس انلاین داشتم شبانه کمتر از 1 مگ دان نمیکردم ماه اول 40 گیگ دان کرده بودم پینگمم بالای 220 نمیرفت بعضی وقتا 160 170 بود یه روز یه دوست (شاید دشمن ) بهم گفت سرعت شبانه شاتل عالیه بعد از 6 ماه اومدم شاتل گرفتم شب اول حال داد 2 گیگ دان کردم شب بعد 750 مگ شب سوم 50 مگ حتی برای باز کردن یه وب سایت 5 دقیقه طول میکشه الان نزدیک به 4 شبه همینطوریه حتی دیگه رویه برگشت به پارس انلاینم ندارم خلاصه نمی خوام به کسی یا اعتقاداش توهین کنم اما شاتل خیلی کاربراشو اذیت می کنه درسته توی روز یا همون شبانه سرعتش خوبه این برای اونایی خوبه که فقط وب گردی می کنند یا فیسبوک می رن برای منی ککه می خوام فیلم یا سریال دان کنم اصلا خوب نیست راستی یادم رفت بگم با این شاتل پینگ توی بهترین حالت 291 هست بعضی وقتا به 400 هم میرسه با مرکز مدرس شیراز 1000 متر فاصله داریم مودم وایرلس گذاشتم پشت در ورودیه خونه که سیم نکشم اخه می گن تاثیر داره الانم پشیمونم خیلی زیاد حالام می خوام برم اگه شد از مخابرات نامحدود بگیرم خودتون قضاوت کنید من نمیگم بقیه خوبن نه همه شرکتا مثله هم هستند اما با این تجربه من شاتل بدترینشونه تازه من پسر عمم توی شاتل کار میکنه اما گفت برای باز کردن سرعت کاری نمیتونه بکنه گفت از تهران این محدودیت اعمال میشه نمیدونم شاید اینترنت مخابرات بدتر باشه اما واقعا از شاتل زده شدم

alipalang1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام من 6 ماه 1 گیگ پارس انلاین داشتم شبانه کمتر از 1 مگ دان نمیکردم ماه اول 40 گیگ دان کرده بودم پینگمم بالای 220 نمیرفت بعضی وقتا 160 170 بود یه روز یه دوست (شاید دشمن ) بهم گفت سرعت شبانه شاتل عالیه بعد از 6 ماه اومدم شاتل گرفتم شب اول حال داد 2 گیگ دان کردم شب بعد 750 مگ شب سوم 50 مگ حتی برای باز کردن یه وب سایت 5 دقیقه طول میکشه الان نزدیک به 4 شبه همینطوریه حتی دیگه رویه برگشت به پارس انلاینم ندارم خلاصه نمی خوام به کسی یا اعتقاداش توهین کنم اما شاتل خیلی کاربراشو اذیت می کنه درسته توی روز یا همون شبانه سرعتش خوبه این برای اونایی خوبه که فقط وب گردی می کنند یا فیسبوک می رن برای منی ککه می خوام فیلم یا سریال دان کنم اصلا خوب نیست راستی یادم رفت بگم با این شاتل پینگ توی بهترین حالت 291 هست بعضی وقتا به 400 هم میرسه با مرکز مدرس شیراز 1000 متر فاصله داریم مودم وایرلس گذاشتم پشت در ورودیه خونه که سیم نکشم اخه می گن تاثیر داره الانم پشیمونم خیلی زیاد حالام می خوام برم اگه شد از مخابرات نامحدود بگیرم خودتون قضاوت کنید من نمیگم بقیه خوبن نه همه شرکتا مثله هم هستند اما با این تجربه من شاتل بدترینشونه تازه من پسر عمم توی شاتل کار میکنه اما گفت برای باز کردن سرعت کاری نمیتونه بکنه گفت از تهران این محدودیت اعمال میشه نمیدونم شاید اینترنت مخابرات بدتر باشه اما واقعا از شاتل زده شدم

بالا