خجالت نمیکشی اینطوری یک شرکت رو در دید همه خراب می کنی ؟
الان همه ی ISP های با کیفیت به کاربراشون حال می دن و پورت رو تا حد بالایی باز می ذارن. هم برای جلب خشنودی هم برای سود خودشون که شما دانلود کنی حجمت تموم شه بیشتر بخری.
اگر شما از این قضیه بدت میاد عوض خراب کردن وجهه ی یک شرکت و حرف بیخود زدن زنگ بزن پشتیبانی بگو سرعتت رو رو همونی که خریدی قفل کنن که 1 کیلوبیت هم بالا تر نره. اگه انقدر از سرعت بالا و خدمات ISP بدت میاد.
روز بخیر..
نه من از گفتن حقیقت خجالت نمی کشم، افتخار هم میکنم، تا جایی هم که برام ممکن باشه به همه اطلاع رسانی میکنم تا هیچکس حتی برای یکبار هم که شده فریب این شرکتهای دزد رو نخورن، همینکه هرکس یک بار ازین شرکتها سرویس بگیره و 100 هزار تومان حداقل تو حلقوم این شرکتها بریزه واسه میلیاردر شدن این شرکتها کافیه
اونوقت اگه این شرکتها شاخ بشن میدونی چه اتفاقی میفته؟
شرکتهای کوچکتر رو له میکنن یا بقیه رو به نحوی به خودشون وابسته میکنن، انوقت شما مجبوری چه مستقیم یا غیر مستقیم تن به زیاده خواهی های این شرکتها بدی، شاتل دقیقا در چنین مرحله ای قرار داره و داره حمایت **** و دولت رو جذب میکنه
اگه الآن فضای رقابتی معنایی نداره و شرکتهای کوچک جرات ندارن سیاست های مستقل خودشون رو داشته باشن و خدمات رو ارزانتر از رقبا ارائه کنند بخاطر وجود همین شرکتهای فریبکار و متقلب هست
شاتل اگه واقعا میخواد بقول شما به مشترک هاش حال بده، بجای اینکه همه سرویس ها شو روی یک مگ ببنده و ترافیک رو بدزده، بیاد اولا تعرفه هاش رو ارزانتر کنه، ثانیا ازین ترافیک خوری خودش دست برداره
در غیر اینصورت، دادن پهنای باند بالا و بستن تمام سرویس ها روی یک مگ تنها هدفی که ازش متصور هست اینه که شاتل میخواد ترافیک مشترک هاش هرچه سریعتر تمام بشه
یک دلیل دیگه:
چرا درحالی که تو شاتل سرعت دانلود خیلی بالا هست اما سرعت باز کردن صفحات نسبت به بقیه سرویس دهنده ها اگه نگیم بدتر هست، بهتر نیست؟
چرا شاتل فقط دوست داره دانلود شما خوب باشه و با سرعت بالا دانلود کنی و سرعت بازگذاری صفحات براش مهم نیست؟
تنها دلیلش همون هست که گفتم، شاتل ترافیک خور هست
شاتل ترافیکت رو قورت میده بعد پول بده ترافیک بخر، این سیاست شاتله
::: این پست از طریق گوشی ارسال شده است :::
[ Galaxy Ace ]