• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
من چند ساله سرویس شاتل دارم... خیلی کم پیش می اومد که شبا نه داون لود کنم چون 1 نشده باید بخوابم 7 بیدار شم که 7 تا 8 صبح هم مشغله ها اجازه پای نت بودن را نمی دن...ولی چند هفته ای هست که آف هستم دوست دارم از داون لود شبانه استفاده کنم. هفته گذشته تونستم تا 3 گیگ داون لود کنم با سرعت خیلی بالا ( من 512 دارم ) ولی چند روزه که سرعت شبانه از 10 k بیشتر نمیشه... این یعنی منو محدود کردن ؟ یا چیز دیگه ای هست ؟ یه ایمیل براشون فرستادم منتظر جوابشون هستم.

jackson2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
من چند ساله سرویس شاتل دارم... خیلی کم پیش می اومد که شبا نه داون لود کنم چون 1 نشده باید بخوابم 7 بیدار شم که 7 تا 8 صبح هم مشغله ها اجازه پای نت بودن را نمی دن...ولی چند هفته ای هست که آف هستم دوست دارم از داون لود شبانه استفاده کنم. هفته گذشته تونستم تا 3 گیگ داون لود کنم با سرعت خیلی بالا ( من 512 دارم ) ولی چند روزه که سرعت شبانه از 10 k بیشتر نمیشه... این یعنی منو محدود کردن ؟ یا چیز دیگه ای هست ؟ یه ایمیل براشون فرستادم منتظر جوابشون هستم.

سلام
95٪ موارد این چنینی رو ما بهش میگیم محدودیت. حالا 5٪ هم میگذاریم برای موارد خاص . ولی به جرات میتونم بگم محدود شدید مگر اینکه چیزی رو از قلم انداخته باشید

b!oteck

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ا سلام به دوستان
چند تا نکته هم من درباره ی شبانه ی شاتل بگم که1ساله دارم ازش استفاده می کنم و چون قرارداد هم به اسم خودم نیست، نمی تونم فسخ کنم و
فعلا مجبورم با همین شاتل بسازم!

1. شاتل دانلود شبانه رایگان رو محدود می کنه (که خودش خلاف قوانینه و جرمه) این که می گه شبانه رو شر می کنیم و این حرفها
صد در صد دروغه و برای فرار از شکایت کاربر است

2. این که شاتل میگه برای اینکه پهنای باند به همه برسه!!!! کسانی رو که شبها دانلود می کنن شر (محدود) می کنه، هم کاملا دروغه
نود درصد اداره ها و کاربرهای عادی خیلی کم شبها سراغ نت میرن....

3.پاسخهایی که پشتیبانی شاتل به مشترکینی که اعتراض دارن میده،عمدتا تکراری و برای از سر باز کردن کاربره
(انگار جوابها رو از روی کاغذ می خونن!)

4.شاتل از دانلود شبانه رایگان بیشتر برای تبلیغ استفاده می کنه،تا مشترک بیشتری جذب کنه،
بعد از خرید اشتراک هر روز یه بلایی سرت میاره و روانیت می کنه! تا خودت بیخیال دانلود و گیم و این حرفها بشی............

5.شاتل هیچ قانون ثابت و دقیقی درباره ی مقدار دانلود شباته و زمان محدود کردن کاربر نداره...
یا شاید هم قوانین ساختگیش رو چند روز یه بار عوض میکنه!!
(گاهی چند گیگ دانلود می کنی محدود نمیشی گاهی برعکس نصفه ماه قبل دانلود می کنی ولی محدودت می کنن!
گاهی زمان محدودیت 3.4 روزه گاهی بیست روز به بالاست! حتی یکبار برای خودم پیش اومد که بعد از
20روز محدود شدن و سرعت 3کیلوبایتی شبانه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سرعت رو باز کردن، ولی دوباره بعد از یک شب دانلود،حضرت شاتل لطف فرمود و محدودم کرد!!!!!!!!
گاهی از ساعت یک شب سرعت رو باز می کنن و گاهی هم 3شب،بعضی شبها هم اصلا باز نمی کنن...
کلا هیجگونه برنامه ریزی نمی تونی با شاتل داشته باشی،هر شب با ترس و لرز میری سراغ نت تا ببینی محدودیت رو برداشته یا نه!!!!!!!!
همش رو اعصابه
......
در هر حال اگر دنبال گیم و بازی و دانلود شبانه رایگان و این حرفها هستین
شاتل مفت هم نمی ارزه ،شاتل فقط روانیتون می کنه و
شما رو حسابی می چاپه .

خب ظاهرا باید ای اس پی رو عوض کنم:evil2:دوستان پیشنهادی ندارند؟
من کلا دانلود زیاد میکنم چه ای اس پی رو پیشنهاد میدید که تایم رایگان رو محدود نکرده باشه؟
یا وقتی زیاد دانلود کردی محدودت نکنه؟
کلا یه همچین ای اس پی تو ایران داریم؟:p

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
خب ظاهرا باید ای اس پی رو عوض کنم:evil2:دوستان پیشنهادی ندارند؟
من کلا دانلود زیاد میکنم چه ای اس پی رو پیشنهاد میدید که تایم رایگان رو محدود نکرده باشه؟
یا وقتی زیاد دانلود کردی محدودت نکنه؟
کلا یه همچین ای اس پی تو ایران داریم؟:p

مخابرات بگیر تا 256 هم راحت بهت می دن
من همهمین کارو کردم و از شاتل خلاص شدم چون دانلودم زیاده

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112

مشکل من برطرف شد و دیشب سرعت 260 k ! داشتم امیدوارم موقتی نباشه. تو ایملشون جواب داده بودند که با توجه به سرویس
512 من سرعت قانونی من باید بین 6.4 تا 64 باشه !

jackson2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
مشکل من برطرف شد و دیشب سرعت 260 k ! داشتم امیدوارم موقتی نباشه. تو ایملشون جواب داده بودند که با توجه به سرویس
512 من سرعت قانونی من باید بین 6.4 تا 64 باشه !

سلام
ایشالا که درست شده باشه!.
ولی داداش ببخشید ها دلت خوشه ، سیاست کلی یه شرکت که یکدفعه عوض نمیشه.
N_aggressive%20%2824%29.gif
برای من هم دیشب سرعت خوب بود ولی چند روز دیگه... مگر اینکه دوران محدودیتتون از نظر شاتل تموم شده باشه و تا چند روز ازاد باشید:blush:

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
سلام
ایشالا که درست شده باشه!.
ولی داداش ببخشید ها دلت خوشه ، سیاست کلی یه شرکت که یکدفعه عوض نمیشه.
N_aggressive%20%2824%29.gif
برای من هم دیشب سرعت خوب بود ولی چند روز دیگه... مگر اینکه دوران محدودیتتون از نظر شاتل تموم شده باشه و تا چند روز ازاد باشید:blush:

من خیلی وقته مشتری شاتل هستم یاد م نیست فکر کنم 5 یا 6 ساله... خیلی راضی ام.از هر لحاظ... مثلا انصافا سرعت 512 تو روز نباید بیش از 64 باشه ولی تو اغلب مواقع 260 هست... اگر هم مشکلی بوده خیلی کم پیش اومده که به خاطر خود شاتل بوده اکثرا مشکل سراسری بوده. همانطور که گفتم من خیلی کم دانلود شبانه دارم نمی تونم بگم رسیدن سرعت من به 10 همیشگی بوده
ولی به هر حال گاهی هم پیش اومده که ار سرویس شبانه هم استفاده کردم و راضی بودم و حتی با سرعت بداش میشد قشنگ یه سی دی را دانلود کرد... دیشب که معرکه بود... 260 k یعنی فقط کافیه بیدار باشی از 1 شب تا 8 صبح فکر کنم یه 5 گیگ رو بتونی دانلود کنی... من حدس میزنم این سرعت کم چند شب قبل یه مشکل موقتی بوده ...چون یه هفته قبلم سرعت شبانه k 260 بود. ولی خوب بازم باید زمان بگذره تا در باره سرویس شبانه شون قضاوت کرد... من سعی می کنم هر چند وقت یه بار در این مورد گزارشی بدم.

Last edited:

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
نامردا من 512 آفیس دارم یعنی ترافیک رایگان شبانه ندارم، می بینم دو شبه جون میکنه تا صفحه باز کنه... :wacko: نگو شاتل داره به شما حال میده، حال مارو میگیره!! :wacko:

هر چی میگذره تصمیمم برای مهاجرت به پارس داره قطعی تر و توجیه پذیرتر میشه! :eek:

jackson2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
من خیلی وقته مشتری شاتل هستم یادم نیست فکر کنم 5 یا 6 ساله... خیلی راضی ام.از هر لحاظ... مثلا انصافا سرعت 512 تو روز نباید بیش از 64 باشه ولی تو اغلب مواقع 260 هست... اگر هم مشکلی بوده خیلی کم پیش اومده که به خاطر خود شاتل بوده اکثرا مشکل سراسری بوده. همانطور که گفتم من خیلی کم دانلود شبانه دارم نمی تونم بگم رسیدن سرعت من به 10 همیشگی بوده
ولی به هر حال گاهی هم پیش اومده که ار سرویس شبانه هم استفاده کردم و راضی بودم و حتی با سرعت بداش میشد قشنگ یه سی دی را دانلود کرد... دیشب که معرکه بود... 260 k یعنی فقط کافیه بیدار باشی از 1 شب تا 8 صبح فکر کنم یه 5 گیگ رو بتونی دانلود کنی... من حدس میزنم این سرعت کم چند شب قبل یه مشکل موقتی بوده ...ولی خوب بازم باید زمان بگذره تا در باره سرویس
شبانه شون قضاوت کرد... من سعی می کنم هر چند وقت یه بار در این مورد گزارشی بدم.

موفق باشید
اینم بگم: شما برای شاتل مثل هلو میمونید چون اکثرا از شبانش استفاده نمیکنید یا خیلی کم استفاده دارید. دیگه اگر شما هم محدود بشید باید فاتحه ی اینترنت و شاتل رو با هم خوند
N_aggressive%20%284%29.gif

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
قطعه... :eek: از ساعت 10 صبح... :eek:

b!oteck

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فک کنم سرعتها واقعی شدن:eek:سرعتم از 250 شذ 15:hmm::eek:
شما هم سرعتتون کم شده؟:(

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255

برو خدا رو شکر کن یه آب باریکه ای داری هنوز :D اینجا کلا قطعه!!! :wacko: میگن مخابرات مشکل داره... الآن من از سپنتا آن شدم...

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7

سلام همشهری . من هم اهواز هستم . آره 2 روز پیش سرعت واقعی شد اما امروز دوباره برگشت . شبانه منم هم دقیقا مثل شماست . فقط اینو بگم توی اهواز شاتل بهترین . پارس آنلاین دوستم داره افتضاح ! من 1 ماه هم رفتم آسیاتک سرعت شبانه 200 بود خوب بود . ولی قطعی زیاد داشتم . یعنی در 10 دقیقه قطع میشد !! ولی آسیاتک مراکز دیگه دوستام دارن میگن خوبه قطعی هم نداره . ولی برای من که مرکز مخابراتی رجایی هستم شاتل بهترین بوده و هست . خدا وکیلی اصلا قطعی ندارم !! حتی 1 دقیقه !!

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
قطعی کرج درست شد. دیروز بانک رفاه و خودپردازهاش هم به دلیل قطعی مخابرات قطع بودن. :wacko:

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
خدا رو شکر شهر در امن و امان است .....

b!oteck

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام همشهری . من هم اهواز هستم . آره 2 روز پیش سرعت واقعی شد اما امروز دوباره برگشت . شبانه منم هم دقیقا مثل شماست . فقط اینو بگم توی اهواز شاتل بهترین . پارس آنلاین دوستم داره افتضاح ! من 1 ماه هم رفتم آسیاتک سرعت شبانه 200 بود خوب بود . ولی قطعی زیاد داشتم . یعنی در 10 دقیقه قطع میشد !! ولی آسیاتک مراکز دیگه دوستام دارن میگن خوبه قطعی هم نداره . ولی برای من که مرکز مخابراتی رجایی هستم شاتل بهترین بوده و هست . خدا وکیلی اصلا قطعی ندارم !! حتی 1 دقیقه !!

اره سرعتا دوباره درست شدن :D.... دیگه ایندفعه عزمم جزم کرده بودم ای اس پی رو عوض کنم:shades:
راستی از وضعیت فن اوا تو اهواز خبر نداری؟پینگاش که خیلی خوبن اما سرعت شبانه...........

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
اره سرعتا دوباره درست شدن :D.... دیگه ایندفعه عزمم جزم کرده بودم ای اس پی رو عوض کنم:shades:
راستی از وضعیت فن اوا تو اهواز خبر نداری؟پینگاش که خیلی خوبن اما سرعت شبانه...........

اتفقا منم میخوام بدونم فن آوا چطوره ؟ :D من که احتمالا برم آرت 1 شاتل بگیرم . سرعت 100 بعد 1 روز 2500 مگ دانلود میکنم 3 روز دانلود نمیکنم اینطوری سرعتم هم کم نمیشه !!

amirakbari00

Registered User
لایک‌ها
469
سلام دوستان من امروز سرویسم نصب کردم
بد یه پیج اومد زده بود سرعت دریافت اپلود دست نزدم رفت بد وصل شد الان سرعت دانلود من 512 اکو روی 64 می مونه زنگ زدم میگن باید در بهترین حالت 64 باشه
راستی کرج هستم

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
آره 512 60تا 64 است ولی تو روز معمولا چون دستشان باز است سرعت ها رو 1 یا 2 مگ ست میشه ولی باز بستگی به مرکز مخابراتی تون داره بنظر من.....
من 128 تهران دارم که میگن سرعت دانلود 12-16 است ولی من با 60تا70 دانلود میکنم ..... :happy:

بالا