ایشون راست میگن هدیه تولد رندوم نیست ،،، من الان 3 ساله که مشترک شاتلم که هر سال هم هدیه بهم دادن...
خب پس حتما خیلی خوش شانس هستی...
ایشون راست میگن هدیه تولد رندوم نیست ،،، من الان 3 ساله که مشترک شاتلم که هر سال هم هدیه بهم دادن...
والا به من که گفتن رندومه. کرجم.
جدا کرج هستی بهت ندادن /؟ تاریخ تولدت چه روزیه ؟ بهدش راستی اشتراکت اکو هست دیگه اکو لایت که نیستی؟
طرف بیجا کرده اینو گفته زنگ بزن همین دختره که من میگم (دی پدرشو در میاره هدیه پارسالت رو هم میده...دروغم چیه! تولدم حدود 10-11 ماهی میشه گذشته... ولی ندادن! زنگ هم نزدن!
اکو آفیس 512 به نام خودم... اولش فکر کردم به اکو آفیس نمیدن، بعد که پرسیدم، گفتن چرا نمیدیم... به اکو آفیسها هم میدیم. بعد گفتم پارسال پس 3 گیگ منو به کی دادین، طرف پرسید گفت رندوم میدیم! :blush: شانس داشته باشید امسال تماس گرفته میشه باهاتون! نداشته باشید هم شاید سال بعد... شاید هم سالهای بعدی...
طرف بیجا کرده اینو گفته زنگ بزن همین دختره که من میگم (دی پدرشو در میاره هدیه پارسالت رو هم میده...
طرف بیجا کرده اینو گفته زنگ بزن همین دختره که من میگم (دی پدرشو در میاره هدیه پارسالت رو هم میده...
حرفت درسته زنگ بزنه بهش میدن البته باید با فروش صحبت کنه!!! ولی تو رو چقدر جو گرفته بابا عاشق شدیا:blush:
باباجان تاریخ تولدت دقیقت رو بگو ؟چه روزی چه ماهی ؟
من خودم بهت زنگ میزنم ؟
فکر نکنم درست باشه مشخصات شخصیمون رو اینجا قرار بدیم... :blush: حالا اگه دوباره زنگ زدم باز می پرسم! :blush:
خواستگاريت كه نميايم .
جو کدومه ؟ خب آدمی که خوب رفتار کنه و خوش برخورد باشه همه جذبش میشن..حرفت درسته زنگ بزنه بهش میدن البته باید با فروش صحبت کنه!!! ولی تو رو چقدر جو گرفته بابا عاشق شدیا:blush:
وای خدا الکی الکی بخت بهم رو اورد من 10/11/1368 هستم از تهران حالا چی شد پسندیدی :blush: دیدی اعلام این اطلاعات ترس نداره ؟؟؟ حالا تو بگو
بعدشم تولدم یادتون باشه تبریک بگید ها
ای بابا گیری دادیا... حالا تاریخ تولد منو واسه چی میخوای؟
ضمنا اون قضیه خواستگاری رو هم با شما نبودم، با اونی بودم که میخواست بیاد خواستگاری من، بهش گفتم رسم و رسوم میگه من باید بیام خواستگاریت!!
ای بابا چه بد.................
دوستان من هم شاتلی هستم:guilty:دوستانی که سرویس اکو دارن سرعت دانلودشون شبا چطوره؟ برا من که معمولا 8-9 اما بعضی شبا میضنه به کلشون 3 به بعد 250 میشه:lol:اونم کافیه چند شب زیاد دانلود کنم که باز بشه 8 :hmm::blink:کلا رو اعصابه:wacko:برا شما هم همیطوریه؟داشتم سوابقم میدیدم به طور میانگین در ماه 20-23 گیگ دانلود رایگان میکنم :worried:با توجه به وضع بقیه ای اس پی ها خوبه؟عوضش کنم؟ای اس پی هست که شبا سرعت دانلود شبا رو محدود نکنه؟راستی من ساکن اهواز هستم سرویسم هم اکو 128 سرعت دانلود در روز هم 250
ا سلام به دوستان
چند تا نکته هم من درباره ی شبانه ی شاتل بگم که1ساله دارم ازش استفاده می کنم و چون قرارداد هم به اسم خودم نیست، نمی تونم فسخ کنم و
فعلا مجبورم با همین شاتل بسازم!
1. شاتل دانلود شبانه رایگان رو محدود می کنه (که خودش خلاف قوانینه و جرمه) این که می گه شبانه رو شر می کنیم و این حرفها
صد در صد دروغه و برای فرار از شکایت کاربر است
2. این که شاتل میگه برای اینکه پهنای باند به همه برسه!!!! کسانی رو که شبها دانلود می کنن شر (محدود) می کنه، هم کاملا دروغه
نود درصد اداره ها و کاربرهای عادی خیلی کم شبها سراغ نت میرن....
3.پاسخهایی که پشتیبانی شاتل به مشترکینی که اعتراض دارن میده،عمدتا تکراری و برای از سر باز کردن کاربره
(انگار جوابها رو از روی کاغذ می خونن!)
4.شاتل از دانلود شبانه رایگان بیشتر برای تبلیغ استفاده می کنه،تا مشترک بیشتری جذب کنه،
بعد از خرید اشتراک هر روز یه بلایی سرت میاره و روانیت می کنه! تا خودت بیخیال دانلود و گیم و این حرفها بشی............
5.شاتل هیچ قانون ثابت و دقیقی درباره ی مقدار دانلود شباته و زمان محدود کردن کاربر نداره...
یا شاید هم قوانین ساختگیش رو چند روز یه بار عوض میکنه!!
(گاهی چند گیگ دانلود می کنی محدود نمیشی گاهی برعکس نصفه ماه قبل دانلود می کنی ولی محدودت می کنن!
گاهی زمان محدودیت 3.4 روزه گاهی بیست روز به بالاست! حتی یکبار برای خودم پیش اومد که بعد از
20روز محدود شدن و سرعت 3کیلوبایتی شبانه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سرعت رو باز کردن، ولی دوباره بعد از یک شب دانلود،حضرت شاتل لطف فرمود و محدودم کرد!!!!!!!!
گاهی از ساعت یک شب سرعت رو باز می کنن و گاهی هم 3شب،بعضی شبها هم اصلا باز نمی کنن...
کلا هیجگونه برنامه ریزی نمی تونی با شاتل داشته باشی،هر شب با ترس و لرز میری سراغ نت تا ببینی محدودیت رو برداشته یا نه!!!!!!!!
همش رو اعصابه
......
در هر حال اگر دنبال گیم و بازی و دانلود شبانه رایگان و این حرفها هستین
شاتل مفت هم نمی ارزه ،شاتل فقط روانیتون می کنه و
شما رو حسابی می چاپه .