• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

jackson2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
سلام

تولدتون مبارک:wub: (حالا هرکی تولدش بوده:blush:) ایشالا اندازه ی حضرت نوح عمر کنید:thumbsup:

هدیه تولد رو هر کی میخواد بهشون زنگ بزنه و احتمالا فرداش باهاتون تماس میگیرند:guitar:

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
جدا کرج هستی بهت ندادن /؟ تاریخ تولدت چه روزیه ؟ بهدش راستی اشتراکت اکو هست دیگه اکو لایت که نیستی؟

دروغم چیه! :D تولدم حدود 10-11 ماهی میشه گذشته... ولی ندادن! زنگ هم نزدن! :D

اکو آفیس 512 به نام خودم... اولش فکر کردم به اکو آفیس نمیدن، بعد که پرسیدم، گفتن چرا نمیدیم... به اکو آفیسها هم میدیم. بعد گفتم پارسال پس 3 گیگ منو به کی دادین، طرف پرسید گفت رندوم میدیم! :blush: شانس داشته باشید امسال تماس گرفته میشه باهاتون! نداشته باشید هم شاید سال بعد... شاید هم سالهای بعدی... :D

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
دروغم چیه! :D تولدم حدود 10-11 ماهی میشه گذشته... ولی ندادن! زنگ هم نزدن! :D

اکو آفیس 512 به نام خودم... اولش فکر کردم به اکو آفیس نمیدن، بعد که پرسیدم، گفتن چرا نمیدیم... به اکو آفیسها هم میدیم. بعد گفتم پارسال پس 3 گیگ منو به کی دادین، طرف پرسید گفت رندوم میدیم! :blush: شانس داشته باشید امسال تماس گرفته میشه باهاتون! نداشته باشید هم شاید سال بعد... شاید هم سالهای بعدی... :D
طرف بیجا کرده اینو گفته زنگ بزن همین دختره که من میگم (دی:) پدرشو در میاره هدیه پارسالت رو هم میده...

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
داداش شایعه نکن من 2 ساله تولدم سه گیگمو دادن

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
طرف بیجا کرده اینو گفته زنگ بزن همین دختره که من میگم (دی:) پدرشو در میاره هدیه پارسالت رو هم میده...

حرفت درسته زنگ بزنه بهش میدن البته باید با فروش صحبت کنه!!! ولی تو رو چقدر جو گرفته بابا عاشق شدیا:D:blush:

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255

حرفت درسته زنگ بزنه بهش میدن البته باید با فروش صحبت کنه!!! ولی تو رو چقدر جو گرفته بابا عاشق شدیا:D:blush:

الآن من زنگ بزنم بگن نه، نفری چقدر میدید؟! :D

بابا مسخره میکنن میگن آدم گنده زنگ زده داره گدایی 3 گیگ رو میکنه... این 3 گیگ خودش مشکلی نیست، اینکه جمع شده با سایر موارد شده زمینه ساز کوچ من به پارس یا شرکتهای دیگه!

سر یه کار دیگه با قسمت فروش تماس گرفتم باز اینو مطرح میکنم، ولی چک و چونه نداره... گفتن رندوم میدیم، میدن دیگه... اینطوری نیست که من بگم حالا که اینطور شد فسخ میکنم و اونا هم بگن بفرما اینم 3 گیگ!! :D

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
باباجان تاریخ تولدت دقیقت رو بگو ؟چه روزی چه ماهی ؟
من خودم بهت زنگ میزنم ؟:D

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
باباجان تاریخ تولدت دقیقت رو بگو ؟چه روزی چه ماهی ؟
من خودم بهت زنگ میزنم ؟:D

فکر نکنم درست باشه مشخصات شخصیمون رو اینجا قرار بدیم... :blush: حالا اگه دوباره زنگ زدم باز می پرسم! :blush:

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
خواستگاريت كه نميايم . :D

عزیزم رسم و رسومی هست... شما که دختری، نباید بیای خواستگاری من... من که پسرم باید بیام خواستگاری شما!! حالا عکس و تاریخ تولدت رو اینجا بزار، پسند کردم با گل و شیرینی خدمت برسم!!!
3ada80d5c4ee.jpg

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
جو کدومه ؟ خب آدمی که خوب رفتار کنه و خوش برخورد باشه همه جذبش میشن..

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
وای خدا الکی الکی بخت بهم رو اورد من 10/11/1368 هستم از تهران حالا چی شد پسندیدی:) :blush::D دیدی اعلام این اطلاعات ترس نداره ؟؟؟ حالا تو بگو :)
بعدشم تولدم یادتون باشه تبریک بگید ها

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
وای خدا الکی الکی بخت بهم رو اورد من 10/11/1368 هستم از تهران حالا چی شد پسندیدی:) :blush::D دیدی اعلام این اطلاعات ترس نداره ؟؟؟ حالا تو بگو :)
بعدشم تولدم یادتون باشه تبریک بگید ها

ای بابا گیری دادیا... حالا تاریخ تولد منو واسه چی میخوای؟ :D

ضمنا اون قضیه خواستگاری رو هم با شما نبودم، با اونی بودم که میخواست بیاد خواستگاری من، بهش گفتم رسم و رسوم میگه من باید بیام خواستگاریت!! :D

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
ای بابا گیری دادیا... حالا تاریخ تولد منو واسه چی میخوای؟ :D

ضمنا اون قضیه خواستگاری رو هم با شما نبودم، با اونی بودم که میخواست بیاد خواستگاری من، بهش گفتم رسم و رسوم میگه من باید بیام خواستگاریت!! :D

ای بابا چه بد.................:(

b!oteck

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من هم شاتلی هستم:guilty:دوستانی که سرویس اکو دارن سرعت دانلودشون شبا چطوره؟ برا من که معمولا 8-9 اما بعضی شبا میضنه به کلشون 3 به بعد 250 میشه:lol::eek:اونم کافیه چند شب زیاد دانلود کنم که باز بشه 8 :hmm::blink:کلا رو اعصابه:wacko:برا شما هم همیطوریه؟داشتم سوابقم میدیدم به طور میانگین در ماه 20-23 گیگ دانلود رایگان میکنم :worried:با توجه به وضع بقیه ای اس پی ها خوبه؟عوضش کنم؟ای اس پی هست که شبا سرعت دانلود شبا رو محدود نکنه؟راستی من ساکن اهواز هستم:cool: سرویسم هم اکو 128 سرعت دانلود در روز هم 250

pmn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
ا سلام به دوستان
چند تا نکته هم من درباره ی شبانه ی شاتل بگم که1ساله دارم ازش استفاده می کنم و چون قرارداد هم به اسم خودم نیست، نمی تونم فسخ کنم و
فعلا مجبورم با همین شاتل بسازم!

1. شاتل دانلود شبانه رایگان رو محدود می کنه (که خودش خلاف قوانینه و جرمه) این که می گه شبانه رو شر می کنیم و این حرفها
صد در صد دروغه و برای فرار از شکایت کاربر است

2. این که شاتل میگه برای اینکه پهنای باند به همه برسه!!!! کسانی رو که شبها دانلود می کنن شر (محدود) می کنه، هم کاملا دروغه
نود درصد اداره ها و کاربرهای عادی خیلی کم شبها سراغ نت میرن....

3.پاسخهایی که پشتیبانی شاتل به مشترکینی که اعتراض دارن میده،عمدتا تکراری و برای از سر باز کردن کاربره
(انگار جوابها رو از روی کاغذ می خونن!)

4.شاتل از دانلود شبانه رایگان بیشتر برای تبلیغ استفاده می کنه،تا مشترک بیشتری جذب کنه،
بعد از خرید اشتراک هر روز یه بلایی سرت میاره و روانیت می کنه! تا خودت بیخیال دانلود و گیم و این حرفها بشی............

5.شاتل هیچ قانون ثابت و دقیقی درباره ی مقدار دانلود شباته و زمان محدود کردن کاربر نداره...
یا شاید هم قوانین ساختگیش رو چند روز یه بار عوض میکنه!!
(گاهی چند گیگ دانلود می کنی محدود نمیشی گاهی برعکس نصفه ماه قبل دانلود می کنی ولی محدودت می کنن!
گاهی زمان محدودیت 3.4 روزه گاهی بیست روز به بالاست! حتی یکبار برای خودم پیش اومد که بعد از
20روز محدود شدن و سرعت 3کیلوبایتی شبانه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سرعت رو باز کردن، ولی دوباره بعد از یک شب دانلود،حضرت شاتل لطف فرمود و محدودم کرد!!!!!!!!
گاهی از ساعت یک شب سرعت رو باز می کنن و گاهی هم 3شب،بعضی شبها هم اصلا باز نمی کنن...
سرعت دانلود شبانه هم بین 3تا6 کیلوبایت (زمان محدودیت) و 50،60 کیلوبایت (زمان بدون محدودیت) و
حتی تازگیها گاهی 250کیلوبایت (بعد از 3 نیمه شب) متغیره......
کلا هیجگونه برنامه ریزی نمی تونی با شاتل داشته باشی،هر شب با ترس و لرز میری سراغ نت تا ببینی محدودیت رو برداشته یا نه!!!!!!!!
همش رو اعصابه
......
در هر حال اگر دنبال گیم و بازی و دانلود شبانه رایگان و این حرفها هستین
شاتل مفت هم نمی ارزه ،شاتل فقط روانیتون می کنه و
شما رو حسابی می چاپه .

26 خرداد 91

Last edited:

jackson2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
دوستان من هم شاتلی هستم:guilty:دوستانی که سرویس اکو دارن سرعت دانلودشون شبا چطوره؟ برا من که معمولا 8-9 اما بعضی شبا میضنه به کلشون 3 به بعد 250 میشه:lol::eek:اونم کافیه چند شب زیاد دانلود کنم که باز بشه 8 :hmm::blink:کلا رو اعصابه:wacko:برا شما هم همیطوریه؟داشتم سوابقم میدیدم به طور میانگین در ماه 20-23 گیگ دانلود رایگان میکنم :worried:با توجه به وضع بقیه ای اس پی ها خوبه؟عوضش کنم؟ای اس پی هست که شبا سرعت دانلود شبا رو محدود نکنه؟راستی من ساکن اهواز هستم:cool: سرویسم هم اکو 128 سرعت دانلود در روز هم 250

سلام

جواب شما در لابلای مطالب این دوستمون هست:

ا سلام به دوستان
چند تا نکته هم من درباره ی شبانه ی شاتل بگم که1ساله دارم ازش استفاده می کنم و چون قرارداد هم به اسم خودم نیست، نمی تونم فسخ کنم و
فعلا مجبورم با همین شاتل بسازم!

1. شاتل دانلود شبانه رایگان رو محدود می کنه (که خودش خلاف قوانینه و جرمه) این که می گه شبانه رو شر می کنیم و این حرفها
صد در صد دروغه و برای فرار از شکایت کاربر است

2. این که شاتل میگه برای اینکه پهنای باند به همه برسه!!!! کسانی رو که شبها دانلود می کنن شر (محدود) می کنه، هم کاملا دروغه
نود درصد اداره ها و کاربرهای عادی خیلی کم شبها سراغ نت میرن....

3.پاسخهایی که پشتیبانی شاتل به مشترکینی که اعتراض دارن میده،عمدتا تکراری و برای از سر باز کردن کاربره
(انگار جوابها رو از روی کاغذ می خونن!)

4.شاتل از دانلود شبانه رایگان بیشتر برای تبلیغ استفاده می کنه،تا مشترک بیشتری جذب کنه،
بعد از خرید اشتراک هر روز یه بلایی سرت میاره و روانیت می کنه! تا خودت بیخیال دانلود و گیم و این حرفها بشی............

5.شاتل هیچ قانون ثابت و دقیقی درباره ی مقدار دانلود شباته و زمان محدود کردن کاربر نداره...
یا شاید هم قوانین ساختگیش رو چند روز یه بار عوض میکنه!!
(گاهی چند گیگ دانلود می کنی محدود نمیشی گاهی برعکس نصفه ماه قبل دانلود می کنی ولی محدودت می کنن!
گاهی زمان محدودیت 3.4 روزه گاهی بیست روز به بالاست! حتی یکبار برای خودم پیش اومد که بعد از
20روز محدود شدن و سرعت 3کیلوبایتی شبانه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سرعت رو باز کردن، ولی دوباره بعد از یک شب دانلود،حضرت شاتل لطف فرمود و محدودم کرد!!!!!!!!
گاهی از ساعت یک شب سرعت رو باز می کنن و گاهی هم 3شب،بعضی شبها هم اصلا باز نمی کنن...
کلا هیجگونه برنامه ریزی نمی تونی با شاتل داشته باشی،هر شب با ترس و لرز میری سراغ نت تا ببینی محدودیت رو برداشته یا نه!!!!!!!!
همش رو اعصابه
......
در هر حال اگر دنبال گیم و بازی و دانلود شبانه رایگان و این حرفها هستین
شاتل مفت هم نمی ارزه ،شاتل فقط روانیتون می کنه و
شما رو حسابی می چاپه .

با شاتل شبها بیشتر از این نمیتونی دانلود کنی (سرویسهای اکو 128 تا 2 مگ هم شبانش هیچ فرقی نداره) اگر تونستی بیشتر دانلود کنی دوره ی بعد برات اساسی جبران میکنه و ممکنه اون دورت رو بیشترش با 8 کیلوبایت حال کنی:blush:

بالا