• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
امروز زنگ زدم ایرسانت اولش گفت که آره سرعت بعضی وقتا افت میکنه و میپیچوند بعد وقتی بش گفتم بعضی جاها هنوز 250 ، دقیقا حرف شما رو زد و گفت اگه خط نویز داشته باشه اینجوری میشه ...
بعد گفت که همه چیزو از داخل خونه چک کن، مودم - اسپلیتر - سیم مودم - پریز تلفن - خط تلفن و . . .
حالا نمیدونم از کدوم شروع کنم اصلا نمیدونم درست میشه یا نه...

دوست عزیز پست جناب 7_f_7 رو بخونید . ایشون در مورد نویز و snr نوشتن . شما برید توی تنظیمات مودم . مقدار snr و attenuation رو ببینید چند . احتمالا خط تلفن شما از کنار کابل برقی چیزی عبور کرده . مال من هم به همین صورت بود و نویز شدیدی داشتم . اومدن از مخابرات برام یه سیم مستقیم از تو حیاط تا توی خونه کشیدن الان نویز خیلی خوب شده و اصلا نه قطعی دارم نه افت سرعت :blush:

اینک لینک رو هم بخونید کمکتون میکنه . http://khazarmoj.com/index.php?option=com_content&task=view&id=969&Itemid=1

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
سرعت منو برگردوندن به 512 ، تماس گرفتم گفتن نویزت زیاده... قرار شد دوباره روی 2 مگ ببندن که زنگ زدن گفتن نمیتوانیم!!!

منم یکی دو روز صبر میکنم دوباره زنگ میزنم... انجام ندادن میام به کمپین مخالفان شاتل می پیوندم!! :D

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
سرعت منو برگردوندن به 512 ، تماس گرفتم گفتن نویزت زیاده... قرار شد دوباره روی 2 مگ ببندن که زنگ زدن گفتن نمیتوانیم!!!

منم یکی دو روز صبر میکنم دوباره زنگ میزنم... انجام ندادن میام به کمپین مخالفان شاتل می پیوندم!! :D

سلام دوستم
وا ! خودت بهشون گفتی مشکل داری اونا هم برای رفع مشکلت این کار و انجام دادن بابا چقدر شما بی انصافید ها !! :))

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
بابا من با پشتیبانیش چت کردم بهش میگم من اینترنتم مشکل داره سرویسم echo 128 هستش، تا 1 ماه پیش با 250 دانلود میکردم اما الان اومده روی 25 !! بر میگیرده بهم میگه با توجه به سرویستون این سرعت حتی بالاتر از سقف قرارداد هستش...!!!!!!

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
سلام دوستم
وا ! خودت بهشون گفتی مشکل داری اونا هم برای رفع مشکلت این کار و انجام دادن بابا چقدر شما بی انصافید ها !! :))

درود دوست خوبم،

اون مشکل هفته پیش بود که سرعت منو آوردن روی 512 و گفتن snr بالا رفت، منم گفتم نمیخوام دوباره بیارید روی 2 مگ و آوردن.

یک هفته بعد سر خود سرعت رو آوردن پایین... هر چی هم زنگ زدم گفتن شما نمی فهید، ما صلاح شما رو بهتر میدونیم!! :eek:

پارس در منطقه من 512 رو روی 4 مگ می بنده، مگه مغز خر خوردم پولمو بدم به شاتل؟!! :D شما جای من باشی، سالی 300 هزار تومان پول اینترنت برای استفاده در خانه میدی، میخوای سرعتت 512 باشه یا 4 مگ؟!!

مضاف بر اینکه شاتل پنجشنبه ها و جمعه ها خیلی ترافیکش بالا میره و میشه در حد دایل آپ. پشتیبانی هم میگه صبر کنید، درست میشه...

پارسال 3 گیگ هدیه تولد من رو هم ندادن.

الآن دلایلم برای انصراف از شاتل کافی نیست؟! با اینکه مشکلی از نظر افت سرعت یا قطعی ندارم... از کیفیت سرویس خیلی راضیم ولی پارس هم همین کیفیت و چه بسا بهتر رو داره!

حالا فعلا معلوم نیست... صبح از بخش فروش تماس گرفتن گفتن پیگیری میکنیم. اگر ok بشه من حرفی ندارم که با شاتل تمدید کنم... هیچ وقت 2 مگی که راضی هستم رو ول نمیکنم برم از پارس سرویس 512 که روی 4 مگ بسته شده رو بگیرم، ولی اگه قرار باشه همین 512 رو بدن، قطعا از پارس آنلاین سرویس خواهم گرفت.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
از پشتیبانی فنی زنگ زدن، بازم در حد تیم ملی :D گفتن برای مرکز مخابراتی شما مشکلی پیش اومده دارن دستگاهها رو عوض میکنن. یه چند وقت دیگه سرعتتون میره روی 2 مگ.

فعلا که پروژه migration به پارس در حالت تعلیقه، تا ببینیم 1 ماه دیگه چطور میشه! :D

ولی خداییش پشتیبانی فنی شاتل شماره یکه! :rolleyes: دمشون گرم. :blush:

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
از پشتیبانی فنی زنگ زدن، بازم در حد تیم ملی :D گفتن برای مرکز مخابراتی شما مشکلی پیش اومده دارن دستگاهها رو عوض میکنن. یه چند وقت دیگه سرعتتون میره روی 2 مگ.

فعلا که پروژه migration به پارس در حالت تعلیقه، تا ببینیم 1 ماه دیگه چطور میشه! :D

ولی خداییش پشتیبانی فنی شاتل شماره یکه! :rolleyes: دمشون گرم. :blush:
دوست من شما کدوم شهری؟؟
میشه منو هم راهنمایی کنی مشکلم حل بشه( تو صفحه قبل و این صفحه مشکلمو گفتم اگه هم حوصله نداری بخونی بگو تا از اول واست توضیح بدم دی: ) ،، من هرکاری می کنم جواب سر بالا بهم میدن...

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
دوست من شما کدوم شهری؟؟
میشه منو هم راهنمایی کنی مشکلم حل بشه( تو صفحه قبل و این صفحه مشکلمو گفتم اگه هم حوصله نداری بخونی بگو تا از اول واست توضیح بدم دی: ) ،، من هرکاری می کنم جواب سر بالا بهم میدن...

من کرج هستم.

شما بهشون بگید سرعتتون رو بیارن بالا، نویز و قطعی و اینا پای خودتون. اگه ناراضی بودید زنگ بزنید که کم کنن.

به من گفتن در مرکز مخابراتیم فعلا نمیتوانن روی 2 مگ ببندن، شاید برای شما هم همین شده... توی سایت شاتل هم فرم شکایت هست میتوانید ارسال کنید.

از پارس یا سایر isp ها هم تحقیق کنید اگر اونا خطها رو burst میکنن، از شاتل برید... کاری که من میخواستم انجام بدم و احتمالا انجام میدم!! دیوانه نیستیم که همون پول رو به شاتل بدیم با سرعت یک دهم... پارس الآن بعضی مناطق رو روی 4 مگ می بنده!!

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
من کرج هستم.

شما بهشون بگید سرعتتون رو بیارن بالا، نویز و قطعی و اینا پای خودتون. اگه ناراضی بودید زنگ بزنید که کم کنن.

به من گفتن در مرکز مخابراتیم فعلا نمیتوانن روی 2 مگ ببندن، شاید برای شما هم همین شده... توی سایت شاتل هم فرم شکایت هست میتوانید ارسال کنید.

از پارس یا سایر isp ها هم تحقیق کنید اگر اونا خطها رو burst میکنن، از شاتل برید... کاری که من میخواستم انجام بدم و احتمالا انجام میدم!! دیوانه نیستیم که همون پول رو به شاتل بدیم با سرعت یک دهم... پارس الآن بعضی مناطق رو روی 4 مگ می بنده!!
امروز صبح دختره از شاتل زنگ زد بهم که تولدم و تبریگ بگه ،، وقتی که پرسید از سرویستون راضی هستین ؟ هرچی توو دلم بود ریختم بیرون آخرش هم هم گفتم من اینجوره ادامه پیدا کنه ماه دیگه تمدید نمی کنم ...
اونم بهم گفت من الان خودم زنگ میزنم اهواز و حتما رسیدگی میکنم ،، الان دانلود کردم دوباره ریت دانلودم برگشته روو 250 ...!!!!! یعنی من عاشقشم

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
امروز صبح دختره از شاتل زنگ زد بهم که تولدم و تبریگ بگه ،، وقتی که پرسید از سرویستون راضی هستین ؟ هرچی توو دلم بود ریختم بیرون آخرش هم هم گفتم من اینجوره ادامه پیدا کنه ماه دیگه تمدید نمی کنم ...
اونم بهم گفت من الان خودم زنگ میزنم اهواز و حتما رسیدگی میکنم ،، الان دانلود کردم دوباره ریت دانلودم برگشته روو 250 ...!!!!! یعنی من عاشقشم

به سلامتی پس اوضاع شما ردیف شد:D خانمی که بعد از ظهر به من زنگ زد گفت همینه که هست!! :wacko: کمی طول داره تا تجهیزات مرکز مخابراتی آپدیت بشه... منم گفتم دو سه هفته صبر میکنم، نشد اصلا کاری به انصراف ندارم... با یه خط دیگه از پارس میگیرم و این خط رو دیگه تمدید نمیکنم!

هدیه تولد پارسال رو ازش پرسیدم که چرا ندادن، گفت تماس میگیریم... اگه جواب بدید تعلق میگیره!! اگر ندید، تعلق نمیگیره!! :wacko:

راستی تولدت مبارک :cool: صد و بیست ساله بشی. :D

گاندلف

Registered User
لایک‌ها
219
يعني هنوزم كسي از شاطر اينترنت ميگيره ؟ باورنكردنيه :D

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
بله وقتی راضی هستیم چرا نگیریم ؟! چه حرفا چه چیزا ...........

دوستم تولدت مبارک :) تولدت کی بود که دیروز بهت زنگیدن؟؟؟

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
بله وقتی راضی هستیم چرا نگیریم ؟! چه حرفا چه چیزا ...........

دوستم تولدت مبارک :) تولدت کی بود که دیروز بهت زنگیدن؟؟؟
مرسی داداش ، تولدم 14 خرداد بود ولی 21 زنگ زدن که بهش گفتم خانم خیلی دیر زنگ زدی من نا امید شدم که کلی خندید و معذرت خواهی کرد..

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
به سلامتی پس اوضاع شما ردیف شد:D خانمی که بعد از ظهر به من زنگ زد گفت همینه که هست!! :wacko: کمی طول داره تا تجهیزات مرکز مخابراتی آپدیت بشه... منم گفتم دو سه هفته صبر میکنم، نشد اصلا کاری به انصراف ندارم... با یه خط دیگه از پارس میگیرم و این خط رو دیگه تمدید نمیکنم!

هدیه تولد پارسال رو ازش پرسیدم که چرا ندادن، گفت تماس میگیریم... اگه جواب بدید تعلق میگیره!! اگر ندید، تعلق نمیگیره!! :wacko:

راستی تولدت مبارک :cool: صد و بیست ساله بشی. :D
ایشالا ردیف میشه..
مرسی بابت تبریک

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
اگه چند روز بیشتر 1گیگ بگیریم محدود میشیم؟

روزی نیست، شبانه مجانی اگه زیاد مصرف کنی، شب محدود میشی. روز داری پول ترافیک رو میدی، تا دلت میخواد میتوانی مصرف کنی.

jackson2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
2001632425.png

از نظر شاتل من جمیز باند بودم و خودم نمی دونستم
N_aggressive%20%2838%29.gif

بالا