• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

B_Z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من شاتل تهران هستم
128 و 3 گیگ سرعت دانلود 250 کیلوبایت تا الان که 5 سال میشه 1 یک ساعت هم قطعی نداشتم!

moderntalking12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من شاتل تهران هستم
128 و 3 گیگ سرعت دانلود 250 کیلوبایت تا الان که 5 سال میشه 1 یک ساعت هم قطعی نداشتم!
برا اکو که سرعت دانلود 999 هم فایده نداره وقتی 3 گیگ محدودی. شما بگو ساعت های رایگان نصف شب سرعتت چطوره...

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
بچه هایی که توی مرکز پیروزی اشتراک دارند , راجب به کیفیت سرویس دهی یه نظر بدن . مخصوصا واسه ART1

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
برای ما که فنا شده هم سرعتش بد شده هم پورتا گرفتند بستن شاید از ماه بعد از شاتل نگیریم

the_doors

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک مشکل جالب دارم که اینترنت خونمون از ماه اسفند ساعت 7 بعد از ظهر قطه میشه تا 6 صبح ( چند دقیقه این ور اون ور ) . و بعد از عید که ساعت را جلو کشیدن از 8 شب حدودا قطع میشه !!!!

این که در ساعات مشخص اتفاق می افته جالبه .

در ابتدای این ساعت اول چراغ لینک خاموش میشه بعد از چند دقیقه وصل میشه ( و این روند ادامه داره ) ولی چراغ اینترنت کماکان تا صبح خاموش می مونه .
PPPoE ٰتو این مدت down است !!!

مشکل کجاست به نظرتون بچه ها؟

IR4MT

Registered User
لایک‌ها
98
سلام

دوستان بنده اینترنت از شاتل دارم و سرعت 256 .

سرعت دانلودم هم 250 کیلیوبایت در ثانیه هستش . 5 ثانیه 1 مگابایت رو میگیره ! به نظرم عالیه .

تقریبا این اینترنتیه که توی خیلی کشورهای معمولی کاربران ساده میگرن !

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
سلام

دوستان بنده اینترنت از شاتل دارم و سرعت 256 .

سرعت دانلودم هم 250 کیلیوبایت در ثانیه هستش . 5 ثانیه 1 مگابایت رو میگیره ! به نظرم عالیه .

تقریبا این اینترنتیه که توی خیلی کشورهای معمولی کاربران ساده میگرن !

به نظر میرسه پش شما در مورد اینترنت کشور های خارج اصلا چیزی نمیدونی !!!

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
بچه هایی که توی مرکز پیروزی اشتراک دارند , راجب به کیفیت سرویس دهی یه نظر بدن . مخصوصا واسه ART1

سلام تو پیروزی هم آرت دارم هم اکو سرعت سرویس عالیه با آرت هم تا حالا محدود نشدم ولی اکو یه مدت بخاطر مصرف بیش از اندازه در ساعات رایگان محدود میشدم ولی الان مصرفم و کم کردم و مشکلی ندارم..

lonegate

Registered User
لایک‌ها
1
راستش این آخرها سرعتش برا من داغوون شده بوود الان رو نمیدونم چون کلا دیگه تمدید نکردم این سری را . ( ولی خوب بازم تاکیید میکنم این اواخر سرعتم افتضاح شده بود و این را هم بگم منطقه با منطقه فرق فووکووله ) . :D

havij007

Registered User
لایک‌ها
0
من یه خط تلفن دارم با آرت 1 شاتل، تا وقتی دانلود نمی کردم روی 1 مگابیت بود ولی هفته پیش یه مقدار دانلود داشتم (طبق log خود شرکت بطور میانگین روزی 1.4 گیگا بایت بمدت 1 هفته تقریبا مصرف داشتم) آوردن روی base یعنی همون 128 کیلو بیت. دیگه این دوره زمونه با 16 کیلو بایت نمیشه کاری کرد. بنظر خودم هم قیمت این سرویس (28 هزار تومن) برای 16 کیلو بایت ترنسفر ریت معقول نیست. حالا من زیاد پرمصرف نیستم یعنی به قول خودشون اگه صبر کنم احتمالا سرعت دوباره بیشتر میشه ولی چون سیاست های این شرکت شفاف نیست نمیشه پیش بینی کرد با چه حجم مصرفی چه پهنای باندی به شما اختصاص پیدا میکنه.

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
من یه خط تلفن دارم با آرت 1 شاتل، تا وقتی دانلود نمی کردم روی 1 مگابیت بود ولی هفته پیش یه مقدار دانلود داشتم (طبق log خود شرکت بطور میانگین روزی 1.4 گیگا بایت بمدت 1 هفته تقریبا مصرف داشتم) آوردن روی base یعنی همون 128 کیلو بیت. دیگه این دوره زمونه با 16 کیلو بایت نمیشه کاری کرد. بنظر خودم هم قیمت این سرویس (28 هزار تومن) برای 16 کیلو بایت ترنسفر ریت معقول نیست. حالا من زیاد پرمصرف نیستم یعنی به قول خودشون اگه صبر کنم احتمالا سرعت دوباره بیشتر میشه ولی چون سیاست های این شرکت شفاف نیست نمیشه پیش بینی کرد با چه حجم مصرفی چه پهنای باندی به شما اختصاص پیدا میکنه.

درسته دوست عزیز . سرعت شما بر میگرده . منم الان آرت 1 دارم . سرعتم 1 مگابیت . دوره من از 20 شروع میشه . از 20 ماه پیش یعنی از 20 مرداد تا امروز حدودا 11 گیگ مصرف داشتم و سرعتم هنوز حدود 100 کیلوبایت ! اما ماه قبلش حدودا 23 گیگ مصرف کردم که سرعت منم شد 16 بعد چند روز دانلود نکردم سرعت برگشت ! شما اگه مصرفتو کنترل کنی سرعتت همیشه همون 1 مگابیت :blush: 1 ضمنا هر روز بالای 1 گیگ دانلود نکن !! کلا مصرف کنترل کن دیگه :D

jackson2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
سلام
برای art1 حدودا 18 گیگ رو تعیین کردند و بعدش محدود میشید. البته اگر پشت سر هم توی چند روز هم دانلود کنید بازم محدود میشید.
شاتل عشق محدودیته:blush: ما هم عشق دانلود:rolleyes:.البته حقمون رو خوردن:cool:

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
شمــاها هنوز تو شاتل ــين .! اين شاشتل عجب خوشبخت كه چنين مشتري هايي داره. كاش ما هم يه چندتا از اين مشتري هاي __ داشتيم :D
نونمون تو روغن بود. شـــاتل مثل خري كه در يونش فلفل ماليدن هنوز داره با محدود كردن يوزرها ميتازه.

varoid

Registered User
لایک‌ها
67
من سرویس 128 میگیرم 6 گیگ سه ماهه 33/500

ولی مخابرات میده سه ماهه 6 گیگ 18/500

میخوام از ماه دیگه برم مخابرات تازه مخابرات ترافیک مازاد هر گیگ 2/500 هستش

تو شاتل هر گیگ 5/500 هستش خیلی به صرفه تره تو مخابرات

نظر شما چیه؟؟

برم مخابرات یا نه؟

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
من سرویس 128 میگیرم 6 گیگ سه ماهه 33/500

ولی مخابرات میده سه ماهه 6 گیگ 18/500

میخوام از ماه دیگه برم مخابرات تازه مخابرات ترافیک مازاد هر گیگ 2/500 هستش

تو شاتل هر گیگ 5/500 هستش خیلی به صرفه تره تو مخابرات

نظر شما چیه؟؟

برم مخابرات یا نه؟

سریعاً برو مخابرات و طعم خوش اینترنت رو بچش.

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
سریعاً برو مخابرات و طعم خوش اینترنت رو بچش.

کدوم طعم خوش... مثل این که انتظار شما از اینترنت 16 ک سرعت دانلود و توانایی باز کردن یاهو مسنجر هست؟

mahta72

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید من می خواستم بدونم کسی می دونه که این قضیه چیه؟من ارت ۷ دارم ماهی ۲۰۰و خورده ای دارم پول نت می دم با سرعت ۱۱۰ اینجا نگاه می کنم همه نظر دادن ارت ۱ با قیمت ۲۸هزارتومن اونام سرعتشون ۱۰۰؟می خواستم ببینم اگه سرم کلاه رفته برم عوض کنم خب!

jackson2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
یعنی برم ؟؟ چند روز دیگه تمام میشه میخوام برم خواهشن کمک

سلام

شما اگه تصمیمت اینه که بری خوب برو. نهایتش اینه که یه 15 تومن ضرر میکنی برای رانژه مجدد از شاتل کوفتی:blush:
مخابرات هم هر چقدر که افتضاح باشه دیگه از شرکتهای درپیتی که بدتر نیست
قیمتی که گذاشتی واقعا به صرفه هستش. کیفیتش رو باید تست کنی. فقط میمونه سرعت دانلود که اون رو باید ازشون سوال کنی

بالا