• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
دوستان نامحدود شاتل، آرت 128 درماه تاچند گیگ میتونی دانلود کنی(با چه سرعتی)؟ و از چقدر بیشتر دانلود کنی سرعتت رو به زوال میره؟؟! :hmm:
لطفا کسی خودش داره یا میدونه یه کمکی بده...فدای دستاش

از من می شنوی اصلا دنبال شاتل نرو

مال من بعد 25 روز محدود شد یعنی الان باز کردن یه پیج ساده رو چند دقیقه باید صبر کنم
حداقل دانلود رو زده 9 گیگ من 14 گیگ دانلود داشتم
قبل از محدود شدن سرعتم از 70 بود تا 180 کیلوبایت بود یعنی بالا و پایین زیاد داشت
الان سرعتم روی 15 کیلوبایت و حتی کمتره

یه قانون من دراوردی دارن که هروقت دلشون بخواد گند می زنن به سرعتت

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
یعنی در این حد ؟! :lol:
پس شاتل عجب چیز مخوفیه!

البته بسته به جا و مکانش داره....
ولی در کل به دلیل قرار دادن محدودیت برای فضای قابل استفاده و کم کردن سرعت نسبت به فضای مصرف شده به درد نمیخورد
البته بماند که من برای امتحان رفتم سراغ پارس دیدم همین شاتل/شاطر/قاط... بهتره(برای من در مکانی که من قرار دارم با سرعت 128 نامحدود).....(تا محدودت نکنه شاتل سرویسش واقعا خوبه ولی به محض این که محدود بشی دهنت اسفالت شده است به غلط کرد.............)

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
2929097163.png

2933049278.png

2929101534.png

M E T A L

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
دوستان سوال داشتم در مورد سرویس های ویژه art شاتل
در مورد اینکه سرعتشون در چه رنجی هست و چون ماله شاتل هستش 100% محدودیت هم ایجاد میکنه
این محدودیت ها تا چه حدی هست و چقدر سرعت کاهش پیدا میکنه؟
کلا این سرویس ها برای دانلود زیاد چطور هستش و دوستان چطور ارزیابی میکنن.
البته بیشتر منظور من از سرویس art ، سرعت های 128 - 192 - 256 هستش.

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
سلام
دوستان سوال داشتم در مورد سرویس های ویژه art شاتل
در مورد اینکه سرعتشون در چه رنجی هست و چون ماله شاتل هستش 100% محدودیت هم ایجاد میکنه
این محدودیت ها تا چه حدی هست و چقدر سرعت کاهش پیدا میکنه؟
کلا این سرویس ها برای دانلود زیاد چطور هستش و دوستان چطور ارزیابی میکنن.
البته بیشتر منظور من از سرویس art ، سرعت های 128 - 192 - 256 هستش.

سرویس ارت اصلا مقرون بهصرفه نیست، با 128 که قبلا مصرف توی ماه از 20 گیگ بالاتر بره و یا چند روز پشت سرهم بالای یک گیگ استفاده کنی سرعت کاملا کاهش پیدا میکنه. اگر ادامه بدی سرعتت رو میارم روی 16 کیلوبیت Kb. دقت کن به کیلوبایت میشه 1.6 KB.

تا آخر دوره هم به همون وضع میمونه ، دوره ات میخواد یک ماهه باشه یا سه ماهه فرقی نمیکنه.

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
من الان سرویس 2 مگ شاتل دارم.شبها چقدر دانلود کنم که سرعتم محدود نشه؟

ahvazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
امروز بعد از سه سال استفاده از سرویس شاتل محدود شدم - سه سال پیش سرویس اکو 128 گرفتم از همون موقع سرعت روز 64 و شب از ساعت 3 به بعد هم بین 40-60 نوسان داشت اما خوب الان سرعت روز 250 و شب باز همون 3 به بعد 64 بود تا همین هفته اخیر که شب از 64 شد 250 از 3 به بعد ما هم رحم نکردیم ظرف 18 روز 26 گیگ دانلود رایگان و 3 گیگ اپلود رایگان داشتم الان شب ها می شینم پای اینترنت فقط برای اینکه خاطرات دوران دایال اپ برام زنده بشه

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من 512 وایرلس رفاتک در اهواز داشتم در یه ماه راحت بین 60 تا 100 گیگ دانلود می کردم، روزی 4 گیگ اگر 24 ساعته بود، ولی شبا وقت خواب خاموشش می کردم، سرعتم هم همش روی 64 کیلوبایت بود ولی خوب الان سرویساشون از 40 تومن شده 70 تومن و دیگه نمیصرفه. اگر از شاتل 2 مگ آرت بگیرم چند گیگ در ماه می تونم دانلود کنم؟ با 1 مگ آرت چطور؟ دانلودم هم اکثرا در روزه، به همین خاطر می خوام نامحدود بگیرم.

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
من 512 وایرلس رفاتک در اهواز داشتم در یه ماه راحت بین 60 تا 100 گیگ دانلود می کردم، روزی 4 گیگ اگر 24 ساعته بود، ولی شبا وقت خواب خاموشش می کردم، سرعتم هم همش روی 64 کیلوبایت بود ولی خوب الان سرویساشون از 40 تومن شده 70 تومن و دیگه نمیصرفه. اگر از شاتل 2 مگ آرت بگیرم چند گیگ در ماه می تونم دانلود کنم؟ با 1 مگ آرت چطور؟ دانلودم هم اکثرا در روزه، به همین خاطر می خوام نامحدود بگیرم.

عزیز من با سرویس 1 مگ و 2 مگ حجمی یا نامحدود ؟
با نامحدودش هیچ مشکلی برات پیش نمی اید !
یعنی اینی که ما میگیم سرعتمون را محدود میکنه یعنی از چیزی که اضافه بهمون میده کم میکنه
یعنی مثلا من با سرویس 128 سرعتم باید روی 16 کیلوبایت باشه ولی در عوض سرعت من بین 100 تا 300 کیلوبایت هست (نسبت به مصرفی که میکنم)
حالا اگه زیاد مصرف کنم (مثلا بیش از 20 -25 گیگ دانلود کنم) سرعتم محدود میشه و فقط سرعت واقعی خودم را بهم میدهد یعنی 16 کیلوبایت....

حالا شما اگر سرویس 1 مگ را بگیری به فرض این که سرعت شما محدود هم شود یا اصلا سرعت خودتون را بهتون بدهند و اضافی هم ندهند
سرعتتون میشه 128 کیلوبایت که با همین 128 کیلوبایت از 60 گیگ و 100 گیگ هم بیشتر میتونی دانلود کنی......

برای فهمیدن سرعت واقعی خودت که الزاما باید بهت اون سرعت را ارئه بدهد در هر شرایطی و اگر ارائه ندهد میتونی ازشون شکایت هم بکنی
باید سرعتی که خریداری میکنی را بر حسب کیلوبیت در بیاوری و سپس تقسیم بر 8 کنید به این شکل (قسمت مشکی بولد = سرعتی واقعی که در هنگام دانلود باید حداقل این میزان را مشاهده کنید ، قسمت قرمز = سرعتی که خریداری میکنید)
16=128/8
32=256/8
64=512/8
128=1024/8
256=2048/8

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
عزیز من با سرویس 1 مگ و 2 مگ حجمی یا نامحدود ؟
با نامحدودش هیچ مشکلی برات پیش نمی اید !
یعنی اینی که ما میگیم سرعتمون را محدود میکنه یعنی از چیزی که اضافه بهمون میده کم میکنه
یعنی مثلا من با سرویس 128 سرعتم باید روی 16 کیلوبایت باشه ولی در عوض سرعت من بین 100 تا 300 کیلوبایت هست (نسبت به مصرفی که میکنم)
حالا اگه زیاد مصرف کنم (مثلا بیش از 20 -25 گیگ دانلود کنم) سرعتم محدود میشه و فقط سرعت واقعی خودم را بهم میدهد یعنی 16 کیلوبایت....

حالا شما اگر سرویس 1 مگ را بگیری به فرض این که سرعت شما محدود هم شود یا اصلا سرعت خودتون را بهتون بدهند و اضافی هم ندهند
سرعتتون میشه 128 کیلوبایت که با همین 128 کیلوبایت از 60 گیگ و 100 گیگ هم بیشتر میتونی دانلود کنی......

برای فهمیدن سرعت واقعی خودت که الزاما باید بهت اون سرعت را ارئه بدهد در هر شرایطی و اگر ارائه ندهد میتونی ازشون شکایت هم بکنی
باید سرعتی که خریداری میکنی را بر حسب کیلوبیت در بیاوری و سپس تقسیم بر 8 کنید به این شکل (قسمت مشکی بولد = سرعتی واقعی که در هنگام دانلود باید حداقل این میزان را مشاهده کنید ، قسمت قرمز = سرعتی که خریداری میکنید)
16=128/8
32=256/8
64=512/8
128=1024/8
256=2048/8

من درباره سرویس آرت که نامحدوده گفتم، الان کاربرای شاتل تو همین انجمن می گن بعد از یه حجمی که با سرعت 128 کیلو بایت (در سرویس آرت 1 مگ) دانلود کردن، سیاست مصرف منصفانه درباره اشون اعمال میشه که حتی یه پیج گوگل رو هم به زور باز می کنن و سرعت تا 10 تا 15 کیلو بایت هم پایین میاد. می خواستم ببینم واقعا اینجوریه؟

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
من درباره سرویس آرت که نامحدوده گفتم، الان کاربرای شاتل تو همین انجمن می گن بعد از یه حجمی که با سرعت 128 کیلو بایت (در سرویس آرت 1 مگ) دانلود کردن، سیاست مصرف منصفانه درباره اشون اعمال میشه که حتی یه پیج گوگل رو هم به زور باز می کنن و سرعت تا 10 تا 15 کیلو بایت هم پایین میاد. می خواستم ببینم واقعا اینجوریه؟

بابا اصلا خوندی همه نوشته های من را ؟
بله این حرف که شما میزنی درسته ولی سرعت از سرعت واقعی که باید شاتل ارائه کنه پایین تر نمیاد
یعنی سرعت از 16 کیلوبایت پایین تر نیست
خود من این محدود شدن سرعت را تجربه کرده ام
لطفا بشین بخون ببین چی گفتم
همینجوری میای حرف میزنی دوباره....
عنی مثلا من با سرویس 128 سرعتم باید روی 16 کیلوبایت باشه ولی در عوض سرعت من بین 100 تا 300 کیلوبایت هست (نسبت به مصرفی که میکنم)که اگه بیش از 20-25 گیگ بشه سرعت میشه 16 و هرچی کمتر مصرف کنم سرعت بین همون حدود 100 تا 300 میمونه

و نهایتا محض اطلاع شما :
شاتل هیچ ساستی ندارد ، مصرف منصفانه ماله پارس انلاینه ، شاتل هر کاری خودش دلش بخواد انجام میدهد هیچ گونه سیاستی نداره زنگ بزن بگو مصرف منصفانه و.... اصلا میگن نداریم
و اینکه در هر سرویسی که بگیری سرعت شما از چیزی که واقعا باید باشه کمتر نمیشه اگه کمتر بشه راحت میتونی بری شکایت کنی ازش
سرعت از این ها کمتر نمیشه ....
16=128/8
32=256/8
64=512/8
128=1024/8
256=2048/8

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بله این حرف که شما میزنی درسته ولی سرعت از سرعت واقعی که باید شاتل ارائه کنه پایین تر نمیاد

و نهایتا محض اطلاع شما :
شاتل هیچ ساستی ندارد ، مصرف منصفانه ماله پارس انلاینه ، شاتل هر کاری خودش دلش بخواد انجام میدهد هیچ گونه سیاستی نداره زنگ بزن بگو مصرف منصفانه و.... اصلا میگن نداریم
و اینکه در هر سرویسی که بگیری سرعت شما از چیزی که واقعا باید باشه کمتر نمیشه اگه کمتر بشه راحت میتونی بری شکایت کنی ازش
16=128/8
32=256/8
64=512/8
128=1024/8
256=2048/8

عزیز من، مثل اینکه شما، مطالب من رو کامل نخوندی، وقتی مشترک پرسرعت شاتل توی همین انجمن میاد میگه من بعد از محدود شدن گوگل رو به زور باز میکنم، شما بازم میگی سرعتش روی 128 هست؟
اینم سیاست مصرف منصفانه که توی سایت شاتل درباره اش توضیح داده، حالا به یه اسم دیگه:

سیاست شاتل بر این است که کیفیت و ضریب به اشتراک گذاری سرویس کاربران به مراتب بهتر از الزامات قانونی(ضریب اشتراک یک به هشت موضوع مصوبه جلسه ۱۵۲ کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات)و چارچوب قرارداد با آنان باشد. تجربه چندین ساله ی شاتل نیر موید این واقعیت است که تقریبا تمامی کاربران از این ویژگی برخوردار می شوند.اما چنانچه برای سرویس های نامحدود یا در ساعات مصرف رایگان، کاربری به صورت پیوسته با ابزارهای به اشتراک گذاری فایل، به مصرف بی رویه تا جایی ادامه دهد که کاربران دیگر را تحت فشار قرار دهد یا در شبکه یا در مهندسی ترافیک اختلال ایجاد کند، با هدف حفظ کیفیت برای همه کاربران دیگر، به صورت خودکار و تدریجی ضریب به اشتراک گذاری و کیفیت سرویس وی مطابق قرارداد خواهد شد و تا مدت زمانی نمی توانند از این ویژگی فراتر از قرارداد بهره مند شوند.
اینم چند نمونه از نظر دوستان:

1-
اینم چند تا از نظرات دوستان همین سایت که من بر اساس این نظرات، سوالم رو مطرح کردم:
مزخرف ترین شرکتی هست که دیدم
من که پول 512 رو دادم سرعت دانلود شبانم روی 10 هست می گم چرا می گه دانلودتون رو مدریت کنید درست می شه
الهی حرومشون بشه این پول
قطعش می کنم بره می رم سراغ یه شرکت دیگه
http://forum.persiantools.com/t73706-page533.html#post7250802

2-
منم فردا میرم سرویس آرت 5 ام رو فسخ میکنم و بقیه پولم رو پس میگیرم.

قضیه هم این هست که من هر ماه از ترافیک حد مجاز خودم نهایت 70 درصدش رو دانلود میکردم و 30 درصدش هم بی استفاده میموند و ترافیک رایگان هم حدود 20 گیگ ماهی دانلود داشتم. ولی از 25ام ماه قبل سرویس من رو محدود کردن و الان سرعتم روزانه حدود 16 و شبانه 6 هست با این تفاسیر که سرویس من آرت 5 هست و هیچ وقت هم تمام ترافیکم رو استفاده نکردم .

باهاشون هم صحبت کردم میگن شما نباید بیشتر از 50 درصد ترافیک خودتون توی پنل کاربری رو مصرف کنید و الان هم باید حداقل 1 ماه استفاده نکنید تا سرویستون شاید درست بشه.!!!!!
خیلی جالبه ماهی 65 تومن بدم بعد با 16 دانلود کنم واقعا این شرکت خیلی دزد هست ، دیروز هم پشت تلفن خیلی بد برخورد کردن.
منم از دوره بعد تمدید نمیکنم خیلی پورو هستن.
با ابن روش فقط مشتری شون رو از دست میدن.
http://forum.persiantools.com/t73706-page442.html#post4332038

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
دوست عزیز
قسمتی از متن خود شما
، با هدف حفظ کیفیت برای همه کاربران دیگر، به صورت خودکار و تدریجی ضریب به اشتراک گذاری و کیفیت سرویس وی مطابق قرارداد خواهد شد و تا مدت زمانی نمی توانند از این ویژگی فراتر از قرارداد بهره مند شوند.

بعدش هم بگم که بابا من خودم هم محدود شده ام
من گفتم الان 128 دارم ولی قبل از سایر سرویس هاش هم استفاده کرده ام
من تا سرعت 1 مگش را استفاده کرده ام....
(سرعت هاش فقط زمانی که محدود میشن تفاوتشون مشخص میشه چون بر میگرده به سرعت داخل قرارداد)

در جواب این دوتا نظری هم که گذاشتی
اگر واقعا مطمئنی
ارت 6 سرعت دانلودش شده 10 کیلوبایت
ارت 5 سرعت دانلودش شده 16 کیلوبایت

اگه واقعا اینجوری شده خیلی راحت میتونن از شرکت شکایت کنند

مشکل اینجاست که شما حرف چه کسی را باور میکنید ! دیگه بقیه اش هم به من چه هر کاری میخوای بکن

حرف اخر سرعت از مقداری که باید بهت بدهند کمتر نمیشه !(حداقل در روز که من میبینم شب خبر ندارم)

میگن شما نباید بیشتر از 50 درصد ترافیک خودتون توی پنل کاربری رو مصرف کنید و الان هم باید حداقل 1 ماه استفاده نکنید تا سرویستون شاید درست بشه.!
ارت ؟ 50 درصد ترافیک داخل پنل ؟ تماس گرفتید اینجوری گفتند ؟
شما از کی تا الان پنل کاربری را ندیدید ؟
(احتمالا از چندین ماه قبل نبوده این پیام ؟)

بقیه اش هم به من چه
من خودم شخصا از شاتل لعنت شده سرویس میگیرم چون همه جاهای دیگه را تست کردم و اینجا که من هستم برای من بهتر از بقیه بوده ! (به جا و مکان بستگی داره)
و شخصا از سرویس شاتل هم راضی نیستم من سرعت های خیلی بهتر از این را در جاهای دیگر تجربه کردم کلا سرعتی که ایران میده بگم مفت نمیرزه دروغ نگفته ام

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
در جواب این دوتا نظری هم که گذاشتی
اگر واقعا مطمئنی
ارت 6 سرعت دانلودش شده 10 کیلوبایت
ارت 5 سرعت دانلودش شده 16 کیلوبایت

اگه واقعا اینجوری شده خیلی راحت میتونن از شرکت شکایت کنند

من خیلی وقته مشترک شاتل نیستم، ولی دو سال پیش که داشتم و محدود هم شده بودم (دو ماه تمام محدود بودم تا آخرش تخلیه کردمش) سرعت سرویس 128 ام دور و بر 4 کیلوبایت در ثانیه بود، شکایتم هم بی نتیجه موند، اون موقع تو قراردادشون یه جاییش بود که ضریب اشتراک سرویس ذکر شده بود، بر اساس ضریب اشتراک 1 به 8 ای که سرویس من داشت، 128/8/8 = 2کیلوبایت در ثانیه، یعنی اگه سرعت سرویس زیر 2 نمیومد بر اساس قراردادی که امضا کرده بودم هیچ شکایتی نمیتونستم بکنم.

نمیدونم حالا هم اون ضریب اشتراکِ تو قرادادشون هست یا نه، ولی اینا جایی نمیخوابند که آب زیرش بره، اگه هم قرار باشه بره قبلش اون زیر یه چاه میکنند که آب رو منحرف کنه.

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
من خیلی وقته مشترک شاتل نیستم، ولی دو سال پیش که داشتم و محدود هم شده بودم (دو ماه تمام محدود بودم تا آخرش تخلیه کردمش) سرعت سرویس 128 ام دور و بر 4 کیلوبایت در ثانیه بود، شکایتم هم بی نتیجه موند، اون موقع تو قراردادشون یه جاییش بود که ضریب اشتراک سرویس ذکر شده بود، بر اساس ضریب اشتراک 1 به 8 ای که سرویس من داشت، 128/8/8 = 2کیلوبایت در ثانیه، یعنی اگه سرعت سرویس زیر 2 نمیومد بر اساس قراردادی که امضا کرده بودم هیچ شکایتی نمیتونستم بکنم.

نمیدونم حالا هم اون ضریب اشتراکِ تو قرادادشون هست یا نه، ولی اینا جایی نمیخوابند که آب زیرش بره، اگه هم قرار باشه بره قبلش اون زیر یه چاه میکنند که آب رو منحرف کنه.

من واقعا به سطح اطلاعات فقط نگاه میکنم براتون ناراحت میشم !
1- مطمئن هستم اصلا طرف شکایت نرفته ای
2- محدود کردن سرویس هم حداکثر 1 ساله شروع شده شما چجوری 2 سال پیش محدود میشدی ؟
3- اطلاعاتی که شما داری غلط هست
4-دیگه جواب نمیدم و پیگیر این مطلب نمیشم چون هرچی بگم الان فکر میکنید شاتل پسر خاله منه !
5 - خودتون و اون دونفری که ازتون تشکر کردن و لایکتون کردن حتما برید اطلاعاتتون را افزایش بدید اصلا نمیدونید چجوریه !
6 توهین نکردم ، حرف بی مورد نزد ، واقعا تحقیق کنی همش را خودت میفهمی درست گفتم ، هیچ قصدی جز اگاه کردن شما نداشتم اون هم به این صورت که خودت تحقیق کنی نه به حرف من گوش کنی ! (تنها یک سوال ؟ اطلاعات غلط دادن در باره چیزی که خودت اصلا بهش اگاهی نداری دردی از کسی دوا میکنه ؟ جز اینه که 4 نفر را هم گمراه میکنه ؟من واقعا نمیدونم چرا ما ملت درباره چیزی که دربارش اطلاعات نداریم نظر کارشناسی میدیم ، نه فقط این باشه جاهای دیگه که من دیدم و دربارش اطلاعات داشتم هم همینطوره خیلی ها این جوری برخورد میکنند برای مثلا پی پال یا مهمترین مثال مهاجرت کردن همچین ادم را گمراه میکنند که فرد 20 سال هم تو سر خودش بزنه نمیتونه به زندگی قبلیش برگرده ...)
به امید آن روز که ابتدا اطلاعات خود را افزایش یا خیلی راحت صحبتی نکنیم
موفق و پیروز باشید

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513

و نهایتا محض اطلاع شما :
16=128/8
32=256/8
64=512/8
128=1024/8
256=2048/8
پول 2مگ بدی که 256 تحویل بگیری؟ عجب lol
یا 128 که 16 بده؟ خب دایال آپ 56 که سریعتره

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
پول 2مگ بدی که 256 تحویل بگیری؟ عجب lol
یا 128 که 16 بده؟ خب دایال آپ 56 که سریعتره

کسی که فرق کیلوبیت و کیلوبایت سرعت را نمیفهمه دیگه چی باید جوابش داد ؟
الان 2 مگابایت میگیری یا 2 مگابیت ؟ 256 کیلوبایت میشه یا کیلوبیت ؟
یعنی واقعا کسی که ای دی اس داره و ندونه سرعتش بر چه اساسی هست واقعا نمیدونم نکن اقا نکن این کار را حرفی نزن که......

بابا اصلا من غلط کردم همه فیلسوف هستید غیر از من ..... !
راضی شدین ؟

بالا