• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
من واقعا به سطح اطلاعات فقط نگاه میکنم براتون ناراحت میشم !
1- مطمئن هستم اصلا طرف شکایت نرفته ای
2- محدود کردن سرویس هم حداکثر 1 ساله شروع شده شما چجوری 2 سال پیش محدود میشدی ؟
3- اطلاعاتی که شما داری غلط هست
4-دیگه جواب نمیدم و پیگیر این مطلب نمیشم چون هرچی بگم الان فکر میکنید شاتل پسر خاله منه !
5 - خودتون و اون دونفری که ازتون تشکر کردن و لایکتون کردن حتما برید اطلاعاتتون را افزایش بدید اصلا نمیدونید چجوریه !
6 توهین نکردم ، حرف بی مورد نزد ، واقعا تحقیق کنی همش را خودت میفهمی درست گفتم ، هیچ قصدی جز اگاه کردن شما نداشتم اون هم به این صورت که خودت تحقیق کنی نه به حرف من گوش کنی ! (تنها یک سوال ؟ اطلاعات غلط دادن در باره چیزی که خودت اصلا بهش اگاهی نداری دردی از کسی دوا میکنه ؟ جز اینه که 4 نفر را هم گمراه میکنه ؟من واقعا نمیدونم چرا ما ملت درباره چیزی که دربارش اطلاعات نداریم نظر کارشناسی میدیم ، نه فقط این باشه جاهای دیگه که من دیدم و دربارش اطلاعات داشتم هم همینطوره خیلی ها این جوری برخورد میکنند برای مثلا پی پال یا مهمترین مثال مهاجرت کردن همچین ادم را گمراه میکنند که فرد 20 سال هم تو سر خودش بزنه نمیتونه به زندگی قبلیش برگرده ...)
به امید آن روز که ابتدا اطلاعات خود را افزایش یا خیلی راحت صحبتی نکنیم
موفق و پیروز باشید

دوست من، شما که دیگران را به تحقیق تشویق میکنید، حد اقل خودتون یه تحقیق میکردید قبل از نوشتن این پُست.

September 26th, 2008 زمانی که رفتم سمت شاتل: http://forum.persiantools.com/t72116-page136.html#post1884934
لازم به ذکر هست که از همون روز اول در اون تاریخ، قانون Fair Policy هم در سایت و هم در قرارداد وجود داشت، ولی فعال نبود.

January 26th, 2011, 11:35 PM: زمانی که سرویس من رفت تو لیست پر مصرف ها و تحت قانون Fair Policy شاتل محدود شد: http://forum.persiantools.com/t73706-page339.html#post3304308

اگه مطالب همین تاپیک شاتل رو دور و بر اون تاریخ (december 2011) مطالعه کنید، میبینید که شاتل در مدت چند روز، علاوه بر بالا بردن سرعت دانلود شبانه، اقدام به راه اندازی سرویس کنترل کاربران پر مصرف کرد و کاربرای زیادی هم رفتند تو لیست سیاه و سرعت سرویس هاشون رسماً اومد زیر 16 - 10 یا کمتر از اون.

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
کسی که فرق کیلوبیت و کیلوبایت سرعت را نمیفهمه دیگه چی باید جوابش داد ؟
الان 2 مگابایت میگیری یا 2 مگابیت ؟ 256 کیلوبایت میشه یا کیلوبیت ؟
یعنی واقعا کسی که ای دی اس داره و ندونه سرعتش بر چه اساسی هست واقعا نمیدونم نکن اقا نکن این کار را حرفی نزن که......

بابا اصلا من غلط کردم همه فیلسوف هستید غیر از من ..... !
راضی شدین ؟
پس درست بگو که منظور از تقسیم بر 8 برای بیت به بایت هست نه ضریب اشتراک!
هر کسی هم تبدیل بیت به بایت رو میدونه نیازی نیست که شما تقسیم بر 8 بکنید که بقیه گمراه بشند
الان موضوع داغ isp ها روی ضریب اشتراکه که میگند بین 8 نفر شیر میشه
حالا این محدود کردن شاتل درصورت دانلود زیاد چجوریه با خداست

دوست من، شما که دیگران را به تحقیق تشویق میکنید، حد اقل خودتون یه تحقیق میکردید قبل از نوشتن این پُست.

September 26th, 2008 زمانی که رفتم سمت شاتل: http://forum.persiantools.com/t72116-page136.html#post1884934
لازم به ذکر هست که از همون روز اول در اون تاریخ، قانون Fair Policy هم در سایت و هم در قرارداد وجود داشت، ولی فعال نبود.

January 26th, 2011, 11:35 PM: زمانی که سرویس من رفت تو لیست پر مصرف ها و تحت قانون Fair Policy شاتل محدود شد: http://forum.persiantools.com/t73706-page339.html#post3304308

اگه مطالب همین تاپیک شاتل رو دور و بر اون تاریخ (december 2011) مطالعه کنید، میبینید که شاتل در مدت چند روز، علاوه بر بالا بردن سرعت دانلود شبانه، اقدام به راه اندازی سرویس کنترل کاربران پر مصرف کرد و کاربرای زیادی هم رفتند تو لیست سیاه و سرعت سرویس هاشون رسماً اومد زیر 16 - 10 یا کمتر از اون.

پس همون دایال آپ بهتره! شرکتی که خراب بشه درست بشو نیست از 5-6 سال پیش مرخص شد خوشحالم

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
2 تا سوال دارم ممنون میشم دوستان جواب بدن:

1- سرعت رایگان طرح اکو 256 حدودا چنده؟

2- قانون FUP از چند گیگ به بالا اعمال میشه؟

shams03

Registered User
لایک‌ها
512
دوستان الان وضعیت قطعی سرویستون چجوریه ؟
برای من تو روز چندین بار قطع می شه کلاً چراغ internet مودم خاموش می شه تا 10 15 دقیقه
منطقه پاسداران تهران
اشکال از مودمه یا برای بقیه هم اینجوری می شه ؟

بعد یه سوال دیگه
الان تو قسمت خرید ترافیک زده 25% ترافیک ارسال رایگان یعنی چی ؟
25 درصد ترافیک رایگان می ده یا فقط ترافیک ارسال 25 درصد تخفیف داره ؟

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
2 تا سوال دارم ممنون میشم دوستان جواب بدن:

1- سرعت رایگان طرح اکو 256 حدودا چنده؟

2- قانون FUP از چند گیگ به بالا اعمال میشه؟

1. معمولا روی 2 مگابیت باز میذارند سرویست رو و شبها بین 100 تا 150 کیلوبایت میتونی بگیری گاهی بیشتر.
2. من سرویس 8 مگابیت دارم و دانلود رایگان از 20 گیگ رد شد شبانه محدود شدم (10 -15 کیلوبایت). 10 تا 20 روز هم طول میکشه به حالت عادی برگردی بشرطی که باز دائم با همون سرعت کم دانلود نکنی.

دوستان الان وضعیت قطعی سرویستون چجوریه ؟
برای من تو روز چندین بار قطع می شه کلاً چراغ internet مودم خاموش می شه تا 10 15 دقیقه
منطقه پاسداران تهران
اشکال از مودمه یا برای بقیه هم اینجوری می شه ؟

بعد یه سوال دیگه
الان تو قسمت خرید ترافیک زده 25% ترافیک ارسال رایگان یعنی چی ؟
25 درصد ترافیک رایگان می ده یا فقط ترافیک ارسال 25 درصد تخفیف داره ؟

من هم مشهد گاهی اینطوری میشه با پشتیبانی تماس بگیر یا برطرف میکنن یا دست به سرت میکنن :D

25% فقط ارسال هست و دریافت نیست. اینطوری همون 1 گیگ که میخری کامل استفاده میکنی و 200 تا 250 مگش برای ارسال هدر نمیشه. کاچی بهتر از هیچی :eek:

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
کسی سرویس ART1 شاتل داره؟ پیشنهاد میشه برای نامحدود بگیرم؟

سرعت دانلود چقدره؟ لودینگ سایتها چطوریه؟ واقعا نامحدوده دیگه؟

ART1 128 کیلوبیت بر ثانیه 128 کیلوبیت بر ثانیه نامحدود ۹ ۲۸٫۰۰۰ Valid

با Art2 خیلی فرق داره؟

- پی نوشت : من میانگین روزی 300-400 مگ تبادل ترافیک دارم

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
عزیزانی که از شاتل سرویس نامحدود دارند بفرمایند شرکت دیگه نامحدود base رو ارائه نمی دهد؟

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
کسی سرویس ART1 شاتل داره؟ پیشنهاد میشه برای نامحدود بگیرم؟

سرعت دانلود چقدره؟ لودینگ سایتها چطوریه؟ واقعا نامحدوده دیگه؟

ART1 128 کیلوبیت بر ثانیه 128 کیلوبیت بر ثانیه نامحدود ۹ ۲۸٫۰۰۰ Valid

با Art2 خیلی فرق داره؟

- پی نوشت : من میانگین روزی 300-400 مگ تبادل ترافیک دارم

روزی 300 - 400 مشکلی نداره و خوبه. ولی معمولا توی ماه بالای 21-22 گیگ بشی سرعت رو کم میکنند.

miranda58

Registered User
لایک‌ها
8
سلام

من محل کارم شاتل دارم قبلا" سرعت 512 بود ولی سرعتش به 100 هم نمیرسید الان با توجه به کارکرد سرعتشو به 8 مگ افزایش دادیم ولی بازم سرعتش به 300 نمیرسه ؟

آیا مشکل از شاتل هست ؟
آیا شاتل این 8 مگ رو به 8 نفر تقسیم میکه ؟
آیا این کار منصفانه ای هست ؟

shams03

Registered User
لایک‌ها
512
سلام

من محل کارم شاتل دارم قبلا" سرعت 512 بود ولی سرعتش به 100 هم نمیرسید الان با توجه به کارکرد سرعتشو به 8 مگ افزایش دادیم ولی بازم سرعتش به 300 نمیرسه ؟

آیا مشکل از شاتل هست ؟
آیا شاتل این 8 مگ رو به 8 نفر تقسیم میکه ؟
آیا این کار منصفانه ای هست ؟

توی روز سرعت از 300 بالاتر نمی ره ؟
شما کیفیت سیم کشی تلفن رو باید چک کنی
برای من اول که سرویس رو راه انداختم اکو 512 داشتم . وقتی مودم رو ست کردم سرعت اینترنم حدود 256 بود یعنی سرعت دانلود حدوداً 30 35 بود
بعد فقط سیم رو عوض کردم یه سیم کوتاه تر و با کیفیت زدم به مودم سرعت عادی شد . دانلودم شد 250

Pooria_H

Registered User
لایک‌ها
18
بذارید اونایی که میخوان در مورد شاتل بدونن رو روشن کنم!

اول اینکه سرویس های "آرت" یا زمانی ایش خیلی گرون در میاد. این از این.

دوم، مشترکین سرویس های اقتصادی "اکو" یا حجمی نباید دلشون رو به ساعات رایگان شبانه خوش کنند چون زیاد دانلود کنی محدود میکنن. ایده عالش میتونید یک روز در میون 800 مگ تا 1 گیگ در ساعات شب دانلود کنید اینجوری محدود نمیشه سرعت سرویس 128 ـش هم حدود 45 کیلوبایتـه. (هیچ اعتباری به این سرعت نیست! شما دیگه سرویس دهنده های ایرانی رو میشناسید دیگه یکی از یکی بدتر)

خب حالا از دو فیلتر بالا رد شین آدمایی میمونن که روزانه مصرف خیلی کمی دارند و شبانه هم در حد مقداری که گفتم. این دسته میتونن به شاتل بعنوان یه انتخاب نگاه کنن، سرویس دهنده های نزدیکتون رو مقایسه کنید ببینید کدوم به صرفه تره، یکی رو انتخاب کنید. خیلی هم سخت نگیرید! گفتم بد و بدتره! میتونید کوتاه مدت بگیرید اگه خوب بود بلند مدت. برای مثال من الان ای دی اس ال مخابرات هم دارم ارزونه ولی اصلا کیفیت شاتل رو نداره، پینگ بالا و قطعی زیاد. جا با جا فرق میکنه شاید یه جا دیگه مخابرات خوب باشه. اصلاً حساب کتاب نداره.

Last edited:

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
دوم، مشترکین سرویس های اقتصادی "اکو" یا حجمی نباید دلشون رو به ساعات رایگان شبانه خوش کنند چون زیاد دانلود کنی محدود میکنن. ایده عالش میتونید یک روز در میون 800 مگ تا 1 گیگ در ساعات شب دانلود کنید اینجوری محدود نمیشه سرعت سرویس 128 ـش هم حدود 45 کیلوبایتـه. (هیچ اعتباری به این سرعت نیست! شما دیگه سرویس دهنده های ایرانی رو میشناسید دیگه یکی از یکی بدتر)
یکی میگفت شبی 7گیگ میگیره پشت سر هم محدود هم نکردند پس چرت گفته؟

بنده هم 4 مگ شاتل رو دارم و کاملا هم راضیم
در ساعات رایگان حدود 7 گیگ راحت دانلود میکنم و الان چند شب هست که پشت سر هم دانلود میکنم و مشکلی هم برای سرعت به وجود نیامده

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
درود

دوستان کسی از کارکنان شاتا اینجا نیست؟!

میخوام شاتل بگیرم که دیگه تو منتقه ما سرویس نمیده

Pooria_H

Registered User
لایک‌ها
18
یکی میگفت شبی 7گیگ میگیره پشت سر هم محدود هم نکردند پس چرت گفته؟

من از چیزی که استفاده میکنم و تجربه شو دارم میتونم حرف بزنم :rolleyes:
ولی این قانون اشتراک گذاریه که گذاشتن و خودشون تأیید میکنن. میگن "برای سرویس های حجمی اگه شما تو ساعات رایگان بطور یکنواخت مصرفتون بالا باشه چون شما با چند نفر دیگه به اشتراک گذاشته شدید دارید حق اونا رو مصرف میکنید و ما شما رو محدود میکنیم!" حالا مثلاً ممکنه کسی با افرادی که به اشتراک گذاشته شده مصرف اونها کم باشه و شانس بیشتری داشته باشه، متوجه شدید چجوریه؟ ولی اگه فرضا من و اون افرادی که اشتراک داریم همه تو ساعات رایگان دانلود داشته باشن سرعت همه پایین میاد.

این قانون Fair Use Policy تا جایی که میدونم برای سرویس های زمانی هم اعمال میکنن.

حالا اون کسی که گفته شبی 7 گیگ میگیره فرض میکنیم از تبلیغاتی شاتل نباشه! (مشترکین شاتل هم اگه کسی رو جذب شاتل کنن به تبلیغاتی تخفیف اعمال میشه :D ) شاید با کسانی که اشتراک داره مصرف کمی دارند و محدود نشده. ولی من بعید میدونم معمولا کسانی که مصرف بالایی دارن سرویس زمانی میگیرن

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
من خااااااار اینا رو چیز کردم!! دیشب تا یه ربع پیش اینترنت من فقط سایت هایی که سرورشون تو ایران بود رو باز میکرد!!! و آفلاین هم بود!!!!

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
درود
پسر این چند شب شاتل خر شده گوش شیطون کر
من 128 دارم
اکو 128..
میانگین سرعتم هر شب توی این 6 سال همیشه 70 تا 100 بوده دانلود با idm اما این چند شب سرعت با idm خدا............سرعت بین 700 تا 900 متغیر یعنی کل نت رو دانلود کردم دیگه چیزی ندارم .وای من ****کیف میکنم خدایا یعنی من نمردم و معنی سرعت بالا رو دیدم............................

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
من خااااااار اینا رو چیز کردم!! دیشب تا یه ربع پیش اینترنت من فقط سایت هایی که سرورشون تو ایران بود رو باز میکرد!!! و آفلاین هم بود!!!!

کسی دیشب این مشکل رو نداشت؟؟

kuchulu93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سیاست جدید شاتل...........................

مشترکین سرویس های 128 - 256 - و512 اکو ازین به بعد ترافیک شب رایگان بهشون تعلق نمیگیره مگر!!! اینکه ماهیانه 3500 تومن علاوه بر
هزینه سرویس پرداخت کنن یا!!! اینکه سرویسشون رو به سرویسهای یک مگ و بالاتر ارتقا بن چون لازم نیست هزینه ای واسه ترافیک شبانه بابت سرویسای سرعت بالا بدن

یعنی مسخره تر از این نمی تونست بشه!! :wacko:

unico23

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سیاست جدید شاتل...........................

مشترکین سرویس های 128 - 256 - و512 اکو ازین به بعد ترافیک شب رایگان بهشون تعلق نمیگیره مگر!!! اینکه ماهیانه 3500 تومن علاوه بر
هزینه سرویس پرداخت کنن یا!!! اینکه سرویسشون رو به سرویسهای یک مگ و بالاتر ارتقا بن چون لازم نیست هزینه ای واسه ترافیک شبانه بابت سرویسای سرعت بالا بدن

یعنی مسخره تر از این نمی تونست بشه!! :wacko:

خیلی قانون عجیبی گذاشنن، اینجوری یعنی ترافیک شبانه رایگان شاتل رسما تعطیل.
مگه اینکه کلی پول اضافه بدی بابت ترافیک یا ارتقا به 1024.

بالا