• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

unico23

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اقایون من 4 مگ اسیاتک داشتم با حجم 30 گیگابایت ولی راضی نیستم
میخوام بیام شاتل 8 مگ بگیرم ولی 3 گیگ بیشتر حجم نمیده برای هر ماه
چیکار کنم الان؟

سرویس های اکو شاتل ترافیکشون تو روز خیلی محدوده گاهی برای مرور سایت ها هم کم می یارن.
شما بهتره سرویس آرت استفاده کنی که ترافیک نامحدود داره.

SeCret007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
هر کی اهل دانلود هست اصلا سراغ شاتل نیاد چون محدودتون کنه به همین راحتی ها در نمیایین

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
هر کی اهل دانلود هست اصلا سراغ شاتل نیاد چون محدودتون کنه به همین راحتی ها در نمیایین
رفیق شما که برات پیش اومده دقیقا چجوری محدود میکنه؟
به هرحال یه حساب و کتابی که باید باشه مثلا رو فلان سرویس از فلان حد..
تاحالا که باید باهاشون تماس گرفته باشی حتما گفتند دیگه

mohsen1377

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بعضی از دوستان از اینترنت شاتل تعریف میکنن و بعضی ها میگن بده
من میخواستم بدونم واقعا شاتل چه جوریه و من الان قم هستم و منطقه ای که من توش زندگی میکنم مرکز مخابراتی شهید بهشتی است من میخواستم بدونم سرویس دهی این مرکز چگونه است چون من میخوام سرویس Eco 8192 را خریداری کنم و این سرویس طبق نوشته های سایت دارای دانلود شبانه این سرویس 1024 الی 3072 است یعنی حداقل 128 کیلو بایت بر ثانیه و حداکثر 384 کیلوبایت بر ثانیه و طبق قرار داد باید به من حداقل در شب سرعت 128 کیلوبایت رو بدن و اگر کمتر از این سرعت رو بدن می توانم شکابت کنم؟
آیا به نظر شما من این سرویس رو شش ماهه خریداری کنم؟
لطفا سریعا جواب بدید

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
بزرگترین اشتباه خرید چند ماهه اونم برای بار اوله

shams03

Registered User
لایک‌ها
512
سلام
من میخواستم بدونم واقعا شاتل چه جوریه و من الان قم هستم و منطقه ای که من توش زندگی میکنم مرکز مخابراتی شهید بهشتی است من میخواستم بدونم سرویس دهی این مرکز چگونه است چون من میخوام سرویس Eco 8192 را خریداری کنم و این سرویس طبق نوشته های سایت دارای دانلود شبانه این سرویس 1024 الی 3072 است یعنی حداقل 128 کیلو بایت بر ثانیه و حداکثر 384 کیلوبایت بر ثانیه و طبق قرار داد باید به من حداقل در شب سرعت 128 کیلوبایت رو بدن و اگر کمتر از این سرعت رو بدن می توانم شکابت کنم؟
لطفا سریعا جواب بدید

با ٨ مگ فكر مي كنم دانلود رايگان شبانش حدود ١٠ تا ١٥ گيگ باشه كه با همون سرعت دانلود روزانه دانلود مي كنه
بيشتر از اون بن ميشي و سرعت دانلود شبانت از ٨٠٠ كيلو ميشه ٨ كيلو !

SeCret007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
رفیق شما که برات پیش اومده دقیقا چجوری محدود میکنه؟
به هرحال یه حساب و کتابی که باید باشه مثلا رو فلان سرویس از فلان حد..
تاحالا که باید باهاشون تماس گرفته باشی حتما گفتند دیگه

قانون های خیلی مسخره ای داره اصلا معلوم نمیکنه که کی محدود میشی یه بار میبینی رو 15 گیگ یه بار هم میبینی رو 20 گیگ

کلا همه سرویس هاش اینجوریه چه از اکو و چه از آرت

تماسی هم که باهاشون داشتم میگم شما مصرفتون بیش از حد بوده و سیستم مانیتورینگ شما رو پر مصرف تشخیص داده و محدود شدید

جالبش اینجاس میگه 15 تا 20 روز هیچی دانلود نکن سرعتت بر میگرده

من که دیگه از شاتل خسته شدم از دست این مسخره بازیاش الانم 2 هفتس هیچی نتونستم بگیرم البته از سرور خارجی

از سرور داخلی تو همون حالت محدودیت 300 تا سرعت میده میشه راحت شبی 3 گیگ بگیری ولی از داخل به چه دردی میخوره !!!!

SeCret007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
لطفا سریعا جواب بدید

همشهری همچین اشتباهی رو نکنی خدا تومن پول میدی واسه این سرعت بعد یه شب که دانلود حجیم داشته باشی شب بعدیش محدود میشی به همین راحتی

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
قانون های خیلی مسخره ای داره اصلا معلوم نمیکنه که کی محدود میشی یه بار میبینی رو 15 گیگ یه بار هم میبینی رو 20 گیگ

کلا همه سرویس هاش اینجوریه چه از اکو و چه از آرت

تماسی هم که باهاشون داشتم میگم شما مصرفتون بیش از حد بوده و سیستم مانیتورینگ شما رو پر مصرف تشخیص داده و محدود شدید

جالبش اینجاس میگه 15 تا 20 روز هیچی دانلود نکن سرعتت بر میگرده

من که دیگه از شاتل خسته شدم از دست این مسخره بازیاش الانم 2 هفتس هیچی نتونستم بگیرم البته از سرور خارجی

از سرور داخلی تو همون حالت محدودیت 300 تا سرعت میده میشه راحت شبی 3 گیگ بگیری ولی از داخل به چه دردی میخوره !!!!
دمت گرم!
این خط آخری که گفتی دقیقا همون مشکلی بود که از حدود 5-6 سال پیش شروع شد دقیقا همون موقعی که برست گذاشتند
من دقیقا بخاطر همین موضوع زدم بیرون بهم میگفت از سایت موزیلا،php و... دانلود کن
4 تا سایت رو سرعتشو باز گذاشته بودند که خودشونو توجیح کنند :D
آخرم بالای 1 ماه طولش دادند تا جمع آوری کنند! تجربه نشون میده که شرکتی که خراب میشه دیگه درست بشو نیست
بازم ممنون :)

SeCret007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دمت گرم!
این خط آخری که گفتی دقیقا همون مشکلی بود که از حدود 5-6 سال پیش شروع شد دقیقا همون موقعی که برست گذاشتند
من دقیقا بخاطر همین موضوع زدم بیرون بهم میگفت از سایت موزیلا،php و... دانلود کن
4 تا سایت رو سرعتشو باز گذاشته بودند که خودشونو توجیح کنند :D
آخرم بالای 1 ماه طولش دادند تا جمع آوری کنند! تجربه نشون میده که شرکتی که خراب میشه دیگه درست بشو نیست
بازم ممنون :)

ممنون ، الان از کجا سرویس گرفتی ؟ راضی هستی ؟ شبی چند گیگ میزنی !!

غلط کردن بیشتر از 3 روز بگذره دهنشونو صاف میکنم :evil:

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91
من پارس آنلاین دارم، بخاطر اینکه ساعت دانلود رایگانش مناسب نیست (2 تا 7 صبح) میخواستم شاتل بگیرم که پشیمون شدم... این محدود کردنش اینطور که دوستان میگن خیلی چیز مذخرفیه...
همین پارس آنلاین به صرفه تره، هرشب یک گیگ رو میشه دانلود کرد. سرعتش ساعت 2 از 20 تا 40 کیلوبایته، صبح که بلند میشم قطعش کنم سرعتش مثل روز بالاست.

مشاهده پیوست 473069

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
ممنون ، الان از کجا سرویس گرفتی ؟ راضی هستی ؟ شبی چند گیگ میزنی !!

غلط کردن بیشتر از 3 روز بگذره دهنشونو صاف میکنم :evil:
والا من از هرجا گرفتم هرکدوم یه مشکل و یه خوبی داشته
پارس و مخابرات رو میتونی تست کنی بد نیست بقیه رو نمیدونم شاید بهتر باشند

mohsen1377

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با ٨ مگ فكر مي كنم دانلود رايگان شبانش حدود ١٠ تا ١٥ گيگ باشه كه با همون سرعت دانلود روزانه دانلود مي كنه
بيشتر از اون بن ميشي و سرعت دانلود شبانت از ٨٠٠ كيلو ميشه ٨ كيلو !

1-اگر من سرویس 8 مگ بگیرم شبا هم کمتر از 10 گیگ دانلود داشته باشم نمیان محدودم کنن؟
2-واقعا شبا سرعتش 800 کیلو است؟

SeCret007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
والا من از هرجا گرفتم هرکدوم یه مشکل و یه خوبی داشته
پارس و مخابرات رو میتونی تست کنی بد نیست بقیه رو نمیدونم شاید بهتر باشند

تو شهر ما مخابرات نا محدود نداره و همینطور تایم رایگان ، بقیه سرویس دهنده هارو تا جایی که اطلاع دارم مشکلات خودشونو دارن

فقط بین اینا پارس وضعیتش بهتره

SeCret007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
1-اگر من سرویس 8 مگ بگیرم شبا هم کمتر از 10 گیگ دانلود داشته باشم نمیان محدودم کنن؟
2-واقعا شبا سرعتش 800 کیلو است؟

اشتباه نکنی 800 کیلو رو فقط سرورای وطنی میدن از سرور خارجی نهایت 300 تا میده

vaheava

Registered User
لایک‌ها
151
سلام
این شاتل خیلی دزده .. الان چند ماهه سرویسمونو عوض کردیم . بعد مودمی که 110 هزارتومن پولشو دادیم به این ....... الان بردم رو یه adsl دیگه استفاده کنم بعد یه هفته مودم خراب شد. بردم شاتل گفتم مودم خراب شده . بعد تستش کردن گفتن آره خرابه برو بیرون بده تعمیر کنن یا یدونه نو بگیر ... آخه ....... من با این پول میتونستم یه مودمی با 3 سال گارانتی بگیرم
--بعد بگو شما که مودم گارانتی نمیکنی واسه چی میدی دست ملت .. بدبختا فک میکنن زرنگن خاک تو سرشون کنن.

chaand

Registered User
لایک‌ها
31
الان چند روزه سرعت شاتل خیلی اومده پایین کسی این مشکل را داره؟

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
کسی کرمان شاتل داره؟

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
سلام
این شاتل خیلی دزده .. الان چند ماهه سرویسمونو عوض کردیم . بعد مودمی که 110 هزارتومن پولشو دادیم به این ....... الان بردم رو یه adsl دیگه استفاده کنم بعد یه هفته مودم خراب شد. بردم شاتل گفتم مودم خراب شده . بعد تستش کردن گفتن آره خرابه برو بیرون بده تعمیر کنن یا یدونه نو بگیر ... آخه ....... من با این پول میتونستم یه مودمی با 3 سال گارانتی بگیرم
--بعد بگو شما که مودم گارانتی نمیکنی واسه چی میدی دست ملت .. بدبختا فک میکنن زرنگن خاک تو سرشون کنن.
اشتباه از شما بود که مودمشو خریدی

mohamad zarin

Registered User
لایک‌ها
43
بالا