• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
.......................................................................

Last edited:

komiser185

Registered User
لایک‌ها
60
زنگ زدم پشتیبانی شاتل میگم که این مشکل پهنای باند و دانلود از بعضی سرورها کی حل میشه؟
میگه اصلا همچین مشکلی ما نداریم٫زودی هم ربطش میدن به دانلود بیش از اندازه و میگه مدیریت دانلود داشته باش درست میشه!

میگم آخه اگه من محدود شدم پس چرا از سایتایی مثل p30download و downloadha با سرعت ۲۵۰ میتونم دانلود کنم اما از اکثر سایتای دیگه سرعتم ۵ هست؟
میگه شاید مودمت ایراد داره!

Iron-Skull

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
زنگ زدم پشتیبانی شاتل میگم که این مشکل پهنای باند و دانلود از بعضی سرورها کی حل میشه؟
میگه اصلا همچین مشکلی ما نداریم٫زودی هم ربطش میدن به دانلود بیش از اندازه و میگه مدیریت دانلود داشته باش درست میشه!

میگم آخه اگه من محدود شدم پس چرا از سایتایی مثل p30download و downloadha با سرعت ۲۵۰ میتونم دانلود کنم اما از اکثر سایتای دیگه سرعتم ۵ هست؟
دقیقا واسه منم همینطور شده، بعد جالبه موقعی که من میخواستم سرویسو سفارش بدم ازشون پرسیدم بعد از محدود شدن سرعت دانلود چقدر میشه، که بعد گفتش از سرعت خودتون پایینتر نمیاد، اما حالا با سرویس 512 سرعت دانلود شبا از سرور خارجی از 9KB بیشتر نمیشه!! تازه من دانلودم از سرور خارجی زیاد نبوده

chaand

Registered User
لایک‌ها
31
راه حلی برای رفع کندی سرعت دانلود از سرورهای خارجی وجود داره؟

komiser185

Registered User
لایک‌ها
60
1megabit = 1024 kilobit
مطمِِئنی sسرویست 1مگه؟!
یعنی 1 مگ رو رو 2مگ میبندن؟!
512 رو هم رو 1مگ؟!
کلا هیچ قانون خاصی نداره!
اول eco 128 داشتم سرعت حدود ۲۵۰ بود٫گفتم eco 1024 بگیرم بلکه سرعتم بیشتر بشه
دیدم سرعتم دقیقا مثل ۱۲۸ هست ٫ ۷ تومن الکی اضافه دادم!

البته ناگفته نمونه سرعت دانلود شبانه یه مقداری بیشتر میشه

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
کلا هیچ قانون خاصی نداره!
اول eco 128 داشتم سرعت حدود ۲۵۰ بود٫گفتم eco 1024 بگیرم بلکه سرعتم بیشتر بشه
دیدم سرعتم دقیقا مثل ۱۲۸ هست ٫ ۷ تومن الکی اضافه دادم!

البته ناگفته نمونه سرعت دانلود شبانه یه مقداری بیشتر میشه

كلا گيجمون كردي حسابي!:what:

komiser185

Registered User
لایک‌ها
60
كلا گيجمون كردي حسابي!:what:

منم مثل شما گیجم!

تا وقتی که سرویس رو خودتون نداشته باشید و تست نکنید نمتونید سرعت حدس بزنید٫ چون اون چیزی که کارشناس فروش میگه اصلا واقعیت نداره!

کلا شهر به شهر و منطقه به منطقه فرق میکنه

mm241

Registered User
لایک‌ها
13
سلام
من تازه از مخابرات اومدم شاتل سرویس نامحدود 128
سرعت دانلود حدود 90کیلوبایت هست ولی شنیدم اگه زیاد استفاده کنم سرعتم رو کم میکنن :|
راسته آیا؟
الان من چقدر باید استفاده کنم ماهی که سرعتم همین بمونه؟

komiser185

Registered User
لایک‌ها
60
سلام
سرعت دانلود حدود 90کیلوبایت هست ولی شنیدم اگه زیاد استفاده کنم سرعتم رو کم میکنن :|
راسته آیا؟
سلام

حدود دو ماه پیش ۱۲۸ نامحدود گرفته بودم٫
تو سایت شاتل حداقل تبادل ترافیکی رو ۹ گیگ زده که یعنی شما تا ۹ گیگ اگه دانلود کنید محدود نمیشید ولی بیشتر از اون اگه مصرف بالا نباشه احتمال محدود شدنتون کمه!

من حدود ۲۵ گیگ دانلود کردم تا محدود شدم ! البته تو ۷ روز اول که تا آخر دوره هم از محدودیت در نیومدم!

فقط حواستون باشه تو لیست سیاه نرید که دیگه سرعت میره زیر ۱۰

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513

سیاست شاتل همینه چندین سال پیش برا همین فسخ کردم هیچ راهی هم نداره هرکی گفته برای فروش سرویسشه مراقب باشید

سلام
راسته آیا؟
چرا از خودشون نمیپرسی؟؟

AshkanD

Registered User
لایک‌ها
14
سلام دوستان من بعد 5 سال می خوام از آسیا تک کوچ کنم بیام شاتل و هدفم سرویس ECO8192 هست می خواستم بدونم کسی این سرویس رو داره ؟ سرعت تایم محدود و تایم رایگانش چه جوریاس ؟ کلا isp خوبیه یا نه ؟

amin1356

Registered User
لایک‌ها
48
سلام دوستان من بعد 5 سال می خوام از آسیا تک کوچ کنم بیام شاتل و هدفم سرویس ECO8192 هست می خواستم بدونم کسی این سرویس رو داره ؟ سرعت تایم محدود و تایم رایگانش چه جوریاس ؟ کلا isp خوبیه یا نه ؟
سلام دوست عزیز
سرویس ECO8192 روزانه سرعتش حدودا 1MB/s = 1024KB/s هست و شبانه رایگانش (1 تا 8 صبح) سرعت حدودا" 300KB/s هست. البته دو شب پشت سر هم دانلود کنی مشمول سیاست مصرف منصفانه میشی و سرعتت محدود میشه.
با تشکر

AshkanD

Registered User
لایک‌ها
14
سلام دوست عزیز
سرویس ECO8192 روزانه سرعتش حدودا 1MB/s = 1024KB/s هست و شبانه رایگانش (1 تا 8 صبح) سرعت حدودا" 300KB/s هست. البته دو شب پشت سر هم دانلود کنی مشمول سیاست مصرف منصفانه میشی و سرعتت محدود میشه.
با تشکر

ممنون دوست من از پاسختون ولی یعنی چی 2 شب پشت هم دانلود کنم ؟ من هر شب pc روشن 1 تا 8 non stop دانلوده ! یعنی چقر کم می کنن ؟ شرمنده سوال زیاد می پرسم

amin1356

Registered User
لایک‌ها
48
ممنون دوست من از پاسختون ولی یعنی چی 2 شب پشت هم دانلود کنم ؟ من هر شب pc روشن 1 تا 8 non stop دانلوده ! یعنی چقر کم می کنن ؟ شرمنده سوال زیاد می پرسم

شاتل سیاست مصرف منصفانش در مقایسه با بقیه شرکتها سختگیرانه تره. بعد از محدود شدن سرعت دانلود رایگانتون از سرورهای خارجی میشه در حد دیال آپ!

AshkanD

Registered User
لایک‌ها
14
شاتل سیاست مصرف منصفانش در مقایسه با بقیه شرکتها سختگیرانه تره. بعد از محدود شدن سرعت دانلود رایگانتون از سرورهای خارجی میشه در حد دیال آپ!
پس فکرکنم برای من که بیشتر دانلودم از سایتهای ایرانی هست مناسب باشه ! نهایتابرای سایتهای خارجی از iDownload که معرفی کردین استفاده می کنم ...
ممنون از راهنماییتون ...

بالا