• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
تا دو روز قبل سرعت دانلود از هر سروری 100 کیلوبایت بود الآن فقط سرور دانلود ایران این سرعت رو داره سایتهای دیگه مثل آپلودبوی و آپلودباز و.... سرعت بیش از 15 کیلیوبایت حداکثر نمیره به نظر دوستان مشکل از چی هست؟ اینترنت شاتل نامحدود 128 کیلوبایت

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
تا دو روز قبل سرعت دانلود از هر سروری 100 کیلوبایت بود الآن فقط سرور دانلود ایران این سرعت رو داره سایتهای دیگه مثل آپلودبوی و آپلودباز و.... سرعت بیش از 15 کیلیوبایت حداکثر نمیره به نظر دوستان مشکل از چی هست؟ اینترنت شاتل نامحدود 128 کیلوبایت
برا مخابراتم همطوره انگار دارن ملیش میکنن

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
سلام دوستان

الان سرعت 512 شاتل؛ کلاً هر شب (یا اصلاً ماهانه) چقدر باید دانلود کنیم تا محدود نشیم؟؟؟

chaand

Registered User
لایک‌ها
31

دقیقا منم همین مشکل را دارم اصلا بعضی روزها روی 10 کیلو بایته دانلود :blink:اما سرورهای داخلی سرعتش بالاست:eek:

estefani

Registered User
لایک‌ها
49
دوستان واسه یکی از دوستای من امروز اط صبح فقط سایتهای با دامنه آی آر و سرور ایران رو باز می کنه.
پشتیبانی تماس گرفتیم گفتن معلوم نیست کی درست شه.
قضیه چیه ؟

amin1356

Registered User
لایک‌ها
48
دوست عزیز همونطوری که احتمالا" اطلاع دارید برای دانلود از سرورهای ایران نیاز به پهنای باند اینترانت و برای دانلود از سرورهای خارج نیاز به پهنای باند اینترنت هست.
از طرفی قیمت خرید اینترنت نسبت به اینترانت از شرکت زیر ساخت برای ISP ها بیش از 10 برابره.
به همین دلیل ISP ها ترجیح میدن بجای افزایش و خرید پهنای باند اینترنت با کمتر از یک دهم قیمت، پهنای باند اینترانتشونو افزایش بدن.
به همین خاطر اگه تو ساعات رایگان از سرورهای خارجی (که اینترنت لازم داره) زیاد دانلود کنید شما رو محدود میکنن ولی دانلود از سرورهای داخلی (که اینترانت لازم داره) محدودیتی نداره.
حالا راه حل اینه که شما از سرورهای خارجی هم از طریق سرورهای ایرانی دانلود کنید.
با تشکر

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
دوست عزیز همونطوری که احتمالا" اطلاع دارید برای دانلود از سرورهای ایران نیاز به پهنای باند اینترانت و برای دانلود از سرورهای خارج نیاز به پهنای باند اینترنت هست.
از طرفی قیمت خرید اینترنت نسبت به اینترانت از شرکت زیر ساخت برای ISP ها بیش از 10 برابره.
به همین دلیل ISP ها ترجیح میدن بجای افزایش و خرید پهنای باند اینترنت با کمتر از یک دهم قیمت، پهنای باند اینترانتشونو افزایش بدن.
به همین خاطر اگه تو ساعات رایگان از سرورهای خارجی (که اینترنت لازم داره) زیاد دانلود کنید شما رو محدود میکنن ولی دانلود از سرورهای داخلی (که اینترانت لازم داره) محدودیتی نداره.
حالا راه حل اینه که شما از سرورهای خارجی هم از طریق سرورهای ایرانی دانلود کنید.
با تشکر
بله تقریباً خودم هم به همین نتیجه رسیده بودم اما الآن یک هفته شده این شکل هستیم همچنان سرعت دانلود خارجی بهبود پیدا نکرده
ضمن اینکه دوستان راه حلی برای این مورد ندارن؟ مثلا من تا حالا ندیدم سایت فیلمی باشه که سرور دانلود ایران داشته باشه برای این مورد باید چیکار کرد؟!

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482

سلام دوستان
این تست برا یکی از دوستانه

به نظرتون کدوم سرویسه ؟!
سرعتش یک مگ هست؟!شبا رایگانه؟!

Last edited:

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
شاتل هنوز سرویسهای آرت رو با سرعت های بالاتر میبنده ؟! یا واقعی شدن؟! سرعتا؟!

amin1356

Registered User
لایک‌ها
48
بله تقریباً خودم هم به همین نتیجه رسیده بودم اما الآن یک هفته شده این شکل هستیم همچنان سرعت دانلود خارجی بهبود پیدا نکرده
ضمن اینکه دوستان راه حلی برای این مورد ندارن؟ مثلا من تا حالا ندیدم سایت فیلمی باشه که سرور دانلود ایران داشته باشه برای این مورد باید چیکار کرد؟!

دوست عزیز راه حل رفع کندی سرعت دانلود از سرورهای خارجی رو برات PM کردم. لطفا" تست کن و نتیجه رو بگو.
با تشکر

Last edited:

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
دوست عزیز راه حل رفع کندی سرعت دانلود از سرورهای خارجی رو برات PM کردم. لطفا" تست کن و نتیجه رو بگو.
با تشکر
راه حلتون جواب داد و سرعت دانلود از سرورهای خارجی هم خوب شد
ممنون

liti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اینطور که پشتیبانش گفت اگر از مقدار «حداقل تبادل ترافیک»ی که توی لیست قیمت سرویس‌ها نوشته در یک دوره‌ی زمانی بیشتر مصرف کنید، محدودتون می‌کنه. مثل من که آرت ۵ دارم و با ۴ نفر شر شدم و ۱۴k دانلود می‌کنم. وی همچنین ادامه داد که فرآیند دقیق بیرون اومدن از اون لیست رو هم هیچ ابولبشری نمی‌دونه و فقط نرم‌افزاره که می‌دونه کی به حالت عادی بر می‌گردید.

komiser185

Registered User
لایک‌ها
60
چون بیشتر دانلود های من از سرورهای خارجی هست فکر میکردم شبانه محدود شدم تا اینکه فهمیدم شاتل با سرورهای خارجی مشکل داره!
حدود یک هفته ای بود که شبانه محدود شده بودم تا اینکه دیشب اتفاقی یه نرم افزار از یکی سایتای داخلی رو زدم واسه دانلود که دیدم سرعتم ۲۵۰ هست٫

خلاصه تا صبح ۶ گیگ دانلود کردم!

Screen Shot 2013-10-29 at 1.20.36 PM.png

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482

سلام دوستان
این تست برا یکی از دوستانه

به نظرتون کدوم سرویسه ؟!
سرعتش یک مگ هست؟!شبا رایگانه؟!

كسي نميدون!؟
يكي كه سرعتش ٥١٢به بالاست لطف ميكنه يه تست بگيره بزاره اينجا؟!؟

بالا