تا دو روز قبل سرعت دانلود از هر سروری 100 کیلوبایت بود الآن فقط سرور دانلود ایران این سرعت رو داره سایتهای دیگه مثل آپلودبوی و آپلودباز و.... سرعت بیش از 15 کیلیوبایت حداکثر نمیره به نظر دوستان مشکل از چی هست؟ اینترنت شاتل نامحدود 128 کیلوبایت
برا مخابراتم همطوره انگار دارن ملیش میکننتا دو روز قبل سرعت دانلود از هر سروری 100 کیلوبایت بود الآن فقط سرور دانلود ایران این سرعت رو داره سایتهای دیگه مثل آپلودبوی و آپلودباز و.... سرعت بیش از 15 کیلیوبایت حداکثر نمیره به نظر دوستان مشکل از چی هست؟ اینترنت شاتل نامحدود 128 کیلوبایت
شما پیگیری نکردی ببینی جریان این سرور ایران و غیر ایران چیه؟برا مخابراتم همطوره انگار دارن ملیش میکنن
تا دو روز قبل سرعت دانلود از هر سروری 100 کیلوبایت بود الآن فقط سرور دانلود ایران این سرعت رو داره سایتهای دیگه مثل آپلودبوی و آپلودباز و.... سرعت بیش از 15 کیلیوبایت حداکثر نمیره به نظر دوستان مشکل از چی هست؟ اینترنت شاتل نامحدود 128 کیلوبایت
دوست عزیز همونطوری که احتمالا" اطلاع دارید برای دانلود از سرورهای ایران نیاز به پهنای باند اینترانت و برای دانلود از سرورهای خارج نیاز به پهنای باند اینترنت هست.تا دو روز قبل سرعت دانلود از هر سروری 100 کیلوبایت بود الآن فقط سرور دانلود ایران این سرعت رو داره سایتهای دیگه مثل آپلودبوی و آپلودباز و.... سرعت بیش از 15 کیلیوبایت حداکثر نمیره به نظر دوستان مشکل از چی هست؟ اینترنت شاتل نامحدود 128 کیلوبایت
بله تقریباً خودم هم به همین نتیجه رسیده بودم اما الآن یک هفته شده این شکل هستیم همچنان سرعت دانلود خارجی بهبود پیدا نکردهدوست عزیز همونطوری که احتمالا" اطلاع دارید برای دانلود از سرورهای ایران نیاز به پهنای باند اینترانت و برای دانلود از سرورهای خارج نیاز به پهنای باند اینترنت هست.
از طرفی قیمت خرید اینترنت نسبت به اینترانت از شرکت زیر ساخت برای ISP ها بیش از 10 برابره.
به همین دلیل ISP ها ترجیح میدن بجای افزایش و خرید پهنای باند اینترنت با کمتر از یک دهم قیمت، پهنای باند اینترانتشونو افزایش بدن.
به همین خاطر اگه تو ساعات رایگان از سرورهای خارجی (که اینترنت لازم داره) زیاد دانلود کنید شما رو محدود میکنن ولی دانلود از سرورهای داخلی (که اینترانت لازم داره) محدودیتی نداره.
حالا راه حل اینه که شما از سرورهای خارجی هم از طریق سرورهای ایرانی دانلود کنید.
با تشکر
بله تقریباً خودم هم به همین نتیجه رسیده بودم اما الآن یک هفته شده این شکل هستیم همچنان سرعت دانلود خارجی بهبود پیدا نکرده
ضمن اینکه دوستان راه حلی برای این مورد ندارن؟ مثلا من تا حالا ندیدم سایت فیلمی باشه که سرور دانلود ایران داشته باشه برای این مورد باید چیکار کرد؟!
دوستانسلام دوستان
الان سرعت 512 شاتل؛ کلاً هر شب (یا اصلاً ماهانه) چقدر باید دانلود کنیم تا محدود نشیم؟؟؟
راه حلتون جواب داد و سرعت دانلود از سرورهای خارجی هم خوب شددوست عزیز راه حل رفع کندی سرعت دانلود از سرورهای خارجی رو برات PM کردم. لطفا" تست کن و نتیجه رو بگو.
با تشکر
خواهش میکنم دوست عزیزراه حلتون جواب داد و سرعت دانلود از سرورهای خارجی هم خوب شد
ممنون