komiser185
Registered User
با این وضع به نظرتون دیگه میصرفه تمدبد کرد؟
شرکتای دیگه افزایش قیمت داشتن؟
با این وضع به نظرتون دیگه میصرفه تمدبد کرد؟
من بعید میدونم شاتل بیاد هزینه هاشو الکی ببره بالا که بخواد مشتریاشو فراری بده... احتمالا شرکتای دیگم یه کارایی صورت دادند یا خواهند داد
اینا پدر سوخته تر از این حرفان!!!!
به نظر من بستگی به مصرف یه کاربر داره... مثلا اگه کاربری دانلود میکنه و خیلی مواقع از ساعات رایگان استفاده میکنه، خب میتونه به یک مگ ارتقا بده هزینش هم یه چند تومن بیشتر میشه
این طوری حداقل شبا سرعت بیشتری داره وبیشتر میتونه دانلود کنه
البته همه ی اینا آخرش به نفع شاتل تموم میشه و ... پول ماهاست که بر باد میره
حالا شما اگه شرکت دیگه ای پیدا کردی که همین سرویس فعلیتو ارزونتر میده، عوض کن :happy:
میشه یکی این سیاست مذخرف رو توضیح بده یعنی سرویس دومگ بگیریم میشه 256؟
- سیاست شاتل بر این است که کیفیت و ضریب به اشتراک گذاری سرویس کاربران به مراتب بهتر از الزامات قانونی(ضریب اشتراک یک به هشت موضوع مصوبه جلسه ۱۵۲کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات)و چارچوب قرارداد با آنان باشد. تجربه چندین ساله ی شاتل نیر موید این واقعیت است که تقریبا تمامی کاربران از این ویژگی برخوردار می شوند.اما چنانچه برای سرویس های نامحدود یا در ساعات مصرف رایگان، کاربری به صورت پیوسته با ابزارهای به اشتراک گذاری فایل، به مصرف بی رویه تا جایی ادامه دهد که کاربران دیگر را تحت فشار قرار دهد یا در شبکه یا در مهندسی ترافیک اختلال ایجاد کند، با هدف حفظ کیفیت برای همه کاربران دیگر، به صورت خودکار و تدریجی ضریب به اشتراک گذاری و کیفیت سرویس وی مطابق قرارداد خواهد شد و تا مدت زمانی نمی توانند از این ویژگی فراتر از قرارداد بهره مند شوند.
شاتل-قیمت سرویس ها
میشه یکی این سیاست مذخرف رو توضیح بده یعنی سرویس دومگ بگیریم میشه 256؟
جالبه هیچ حدودی رو هم تعیین نکرده رو هواست
درسته ولی میخوام از کسایی که داشتند هم بپرسم یکی میگفت شبی 7گیگ میگیرهیعنی اینکه اگر هر شب تو ساعات رایگان فایل های سنگین دانلود بکنی سرعتتو اینقدر کم می کنن که نتونی زیاد دانلود کنی!
دانلود شبانه فقط مخابرات! من با 2 مگ با سرعت 265 دانلود می کنم. تو روزم تا 500 میره.
یعنی اینکه اگر هر شب تو ساعات رایگان فایل های سنگین دانلود بکنی سرعتتو اینقدر کم می کنن که نتونی زیاد دانلود کنی!
دانلود شبانه فقط مخابرات! من با 2 مگ با سرعت 265 دانلود می کنم. تو روزم تا 500 میره.
خب چقدر؟سلام دوست عزیز
دقیقا مشخصه چقدر باید دانلود کنم تا محدود نشه
من تازه از شاتل نت گرفتم الان دو شبه که هر شب 5گیگ دانلودم بوده
خب چقدر؟
شبانه ت چند شد الان؟دیروز سرویس اکو ۱۲۸ رو به اکو ۱مگ ارتقا دادم:
سرعت روزانه هیج تغییری نکرده ولی سرعت شبانه تقریبا دو برابر شده!
دیروز سرویس اکو ۱۲۸ رو به اکو ۱مگ ارتقا دادم:
سرعت روزانه هیج تغییری نکرده ولی سرعت شبانه تقریبا دو برابر شده!
۱۲۸ که بودم شبی ۱.۵ گیگ دانلود میکردم ولی با ۱ مگ شبی ۲.۵ گیگ شده! البته همین روزاست که برم تو لیست سیاه!!!شبانه ت چند شد الان؟
درسته٫ولی دوره من هم دقیقا ۲۰ مهر تموم شد!خب سرعت روزانه اش همیشه بالا بوده چون محدودیت ترافیک داره،
ولی به نظرم شما هنوز می تونستی تا پایان قرارداد این دوره اکو 128 ات از ترافیک رایگان شبانه اش استفاده کنی این قانون برای کسانی هست که بعد از 20 مهر مشترک بشن.
سلام دوستان من اسیاتک دارم واقعا دزدن بیام شاتل خوبه؟دانلود شبانه هم ندارم خیلی
سلام دوستان
من یک سال و نیم هست که پارس آنلاین دارم. ساعات رایگانش از 2 تا 7 هست و ساعت 7 هم خواب میمونم که بلند شم قطع کنم و از ترافیک اصلی میره. به خاطر همین میخوام شاتل بگیرم. 128 محدود پارس آنلاین سرعت دانلودش در روز تقریبا تا 2/5 مگ میره (حدود 320 کیلوبایت) و دانلود شبانه هم از 20 کیلوبایت شروع میشه و ساعت 6-7 صبح بالای 100 میشه.
حالا میخوام بدونم:
1- سرعت 128 اکو در روز و در ساعات رایگان شبانه چند کیلوبایته؟
2- مودم رو زوری میدن یا نه؟
3- الان که برای دانلود رایگان ماهی 3500 میگیرن، به نظر شما 128 بگیرم و ماهی 3500 بدم یا اینکه 1024 بگیرم؟
4- قیمتایی که در سایتش نوشته 1000 تومن آبونمان مخابرات هم حساب کرده؟