Alinarimanifar
Registered User
- نوشتهها
- 144
- لایکها
- 11
یعنی چی؟
یعنی پارس انلاین اکانت نمیده دیگه؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
یعنی پارس انلاین اکانت نمیده دیگه؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
عجب بی شرفایی هستن! پول 8 مگ میگیرن 4 مگ سرعت میدن!2 3 روز پیش شکایت زدم از شاتل به سازمان تنظیم مقررات رادیویی..امروز تماس گرفتن با من از شاتل.
مشکل من این بود که سرویس 8 مگ به من دادن ولی اکثر موقع ها سرعت رو 500 600 هست وقتی قبلا ازشون پرسیدم این علت رو گفتند که سرویس شما 1به 8 اشتراکی هست در حالی که در فروش اینترنت 8 مگ اصلا به چنین چیزی اشاره نکردند که سرویس حجمی 8 مگ شما دارای ضریب اشتراک 1 به 8 هست...وقتی امروز زنگ زدن میگن کلا همه سرویس های اینترنتی ضریب 1 به 8 داره ..بعد بهشون میگم شما در بند فروشتون فقط گفتید سرویس های نامحدود شما دارای ضریب اشتراکی 1 به 8 میشه و کامل این رو نوشتید اونجا..بعد میگه شما به ما پیشنهاد می دادید درست می کردیم چرا شکایت زدید ..بهش میگم با دروغ به من سرویس فروختید انتظار دارید پیشناهد بهتون بدم اصلاح کنید ؟
کلا دوستان اگر به هر نحوی از سرویستون ناراضی هستید به سایت سازمان تنظیم مقررات رادیویی شکایت بزنید پیگیری میکنن .
یعنی 6144 سرعت دانلوده که میشه 1000kb/s و 1024 آپلوده که میشه 128kb/sسلام
دوستان راجب به سرویس ECO6144 شاتل نظری دارند ؟ اینکه نوشته سرعت تا: 6144/1024* کیلو بیت بر ثانیه دقیقا یعنی چی ؟
اين كه بله اون قسمت "تا" رو نمي فهممیعنی 6144 سرعت دانلوده که میشه 1000kb/s و 1024 آپلوده که میشه 128kb/s
اين كه بله اون قسمت "تا" رو نمي فهمم