• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

Alinarimanifar

Registered User
لایک‌ها
11
یعنی چی؟
یعنی پارس انلاین اکانت نمیده دیگه؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Alinarimanifar

Registered User
لایک‌ها
11
مودم 8960 گرفتم
حالا رفتم پارس انلاین گفت 1 ماه دیگه نوبتت میشه پورت نداریم
حالا میخوام تا نوبتم شه شاتل بگیرم
به طور انلاین چجور ثبت نام کنم و مودم رو تنظیم کنم؟

goldenp

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من مصرف دانلودم بالاست و نامحدود میخوام بگیرم.اینجور که پیداست شاتل برای دانلودر ها خوب نیست؟
به نظر شما از مجا بگیرم خوبه؟
پارس انلاین به نظرم خوب بود ولی الان انگار سرعتاشون قاطی کرده قضیه چیه؟

Alinarimanifar

Registered User
لایک‌ها
11
من رفتم پارس انلاین ثبت نام کردن
پورت خالی ندارن طول میکشه تا پورت بهم بدن
الانم که میگن وضع پلرس انلاین خرابه
اگه بخوام شاتل بگیرم اوضاع چجوره؟
سرعت دانلود با 512 و سرعت های دیگه چجوره؟
شبانه چی؟
و نامحدود؟

Alinarimanifar

Registered User
لایک‌ها
11
دانلود شبانع تا چه حجمی اجازه داری؟
بنظرتون اقتصادی اداری بگیرم بهتر نیست؟
شبانه که به درد نمیخوره مثه این که
من ماهی تا 30 تومن میتونم خرج کنم
ماهیانه 10-12 گیگ بسمه

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
شاتل اصلاً مشخص نمیکنه چطور محدودیت ایجاد میکنه، چند بار گفتم این موضوع رو تاپیک رو هم بخونید خودتون میبینید، کاربرهایی بودند و هستند که با دانلود 1 گیگ محدود شدند، کاربرهایی هم هستند که چند ده گیگ گرفتند تا محدود شدند. در کل سرویس شبانه اشان برای دانلود نیست، مصرف دانلود داری روی شبانه حساب نکن که محدود میکنندش زیر 8 کیلو بایت در ثانیه.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
2 3 روز پیش شکایت زدم از شاتل به سازمان تنظیم مقررات رادیویی..امروز تماس گرفتن با من از شاتل.

مشکل من این بود که سرویس 8 مگ به من دادن ولی اکثر موقع ها سرعت رو 500 600 هست وقتی قبلا ازشون پرسیدم این علت رو گفتند که سرویس شما 1به 8 اشتراکی هست در حالی که در فروش اینترنت 8 مگ اصلا به چنین چیزی اشاره نکردند که سرویس حجمی 8 مگ شما دارای ضریب اشتراک 1 به 8 هست...وقتی امروز زنگ زدن میگن کلا همه سرویس های اینترنتی ضریب 1 به 8 داره ..بعد بهشون میگم شما در بند فروشتون فقط گفتید سرویس های نامحدود شما دارای ضریب اشتراکی 1 به 8 میشه و کامل این رو نوشتید اونجا..بعد میگه شما به ما پیشنهاد می دادید درست می کردیم چرا شکایت زدید ..بهش میگم با دروغ به من سرویس فروختید انتظار دارید پیشناهد بهتون بدم اصلاح کنید ؟

کلا دوستان اگر به هر نحوی از سرویستون ناراضی هستید به سایت سازمان تنظیم مقررات رادیویی شکایت بزنید پیگیری میکنن .

Alinarimanifar

Registered User
لایک‌ها
11
چند سال طول کشید تا به شکایتت رسیدگی بشه؟

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91
2 3 روز پیش شکایت زدم از شاتل به سازمان تنظیم مقررات رادیویی..امروز تماس گرفتن با من از شاتل.

مشکل من این بود که سرویس 8 مگ به من دادن ولی اکثر موقع ها سرعت رو 500 600 هست وقتی قبلا ازشون پرسیدم این علت رو گفتند که سرویس شما 1به 8 اشتراکی هست در حالی که در فروش اینترنت 8 مگ اصلا به چنین چیزی اشاره نکردند که سرویس حجمی 8 مگ شما دارای ضریب اشتراک 1 به 8 هست...وقتی امروز زنگ زدن میگن کلا همه سرویس های اینترنتی ضریب 1 به 8 داره ..بعد بهشون میگم شما در بند فروشتون فقط گفتید سرویس های نامحدود شما دارای ضریب اشتراکی 1 به 8 میشه و کامل این رو نوشتید اونجا..بعد میگه شما به ما پیشنهاد می دادید درست می کردیم چرا شکایت زدید ..بهش میگم با دروغ به من سرویس فروختید انتظار دارید پیشناهد بهتون بدم اصلاح کنید ؟

کلا دوستان اگر به هر نحوی از سرویستون ناراضی هستید به سایت سازمان تنظیم مقررات رادیویی شکایت بزنید پیگیری میکنن .
عجب بی شرفایی هستن! پول 8 مگ میگیرن 4 مگ سرعت میدن!
احتمالا تا چند روز دیگه از سازمان تنظیم مقررات باهاتون تماس بگیرن و پیگیری کنن که چی شد. حتما بهشون بگید چه جواب مسخره ای دادن.
این قانون اشتراک 1 به 8 بهانه خوبی براشون شده تا کم فروشی شون رو توجیه کنن. 8 مگ باید 1 مگابایت در ثانیه سرعت بده. به هر حال اگه وضعیت بهتر نشد دوره بعد تمدید نکنید و به پارس آنلاین کوچ کنید. در پارس دیگه مجبور نیستید پول بیشتری بدید. سرعت 256 هم که بگیرید خط رو بدون هیچ منتی میذارن روی 9 مگ و سرعت در روز به راحتی به 1 مگابایت در ثانیه میرسه.

Gamerr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر میکنید پارس انلاین خوبه؟ من یه دوست دارم که 2 مگ پارس انلاین داره هر روز داره قطع و وصل میشه .
و من یه چیز بگم واسه کسایی که گیم بازی می کنند. شاتل نگیرید. پینک شاتل از 8.8.8.8 400 و 500 هستش و زنگم که میزنی میگن سرور خرابه داریم فیکس میکنیم. ولی تا اخر قراردادت همین میمونه و درست نمیشه. 2.png

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
سلام
دوستان راجب به سرویس ECO6144 شاتل نظری دارند ؟ اینکه نوشته سرعت تا: 6144/1024* کیلو بیت بر ثانیه دقیقا یعنی چی ؟

Gamerr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان راجب به سرویس ECO6144 شاتل نظری دارند ؟ اینکه نوشته سرعت تا: 6144/1024* کیلو بیت بر ثانیه دقیقا یعنی چی ؟
یعنی 6144 سرعت دانلوده که میشه 1000kb/s و 1024 آپلوده که میشه 128kb/s

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
دیشب یه جا بودم شاتل داشتن . یه 2 ساعتی حداقل تستش میکردم . به نسبت سرعتش از صبانت تو همون منطقه پایینتر بود. البته من تو منطقه فرهاد تو مشهد تست گرفتم.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
دوستان وضعیت سرویس های نامحدود ART به چه صورته؟‌ منظور از این "حداقل تبادل ترافیک/گیگابایت" که نوشته توی مشخصات این سرویسها چیه؟ با سرویس های نامحدودشون چه قدر دانلود در ماه را تحمل می کنن؟

gamer5

Registered User
لایک‌ها
439
دوستان برای شما هم با قیلتر شکن و اینا مشکل داره؟وایبر هم بعد یه مدت قطع و وصل میشه هی درسته؟

بالا