912
Registered User
شما حدودا در ماه چقدر دانلود دارید؟برای من بین 900 تا 1 مگ سرعت میده
شما حدودا در ماه چقدر دانلود دارید؟برای من بین 900 تا 1 مگ سرعت میده
زیاد نیست شاید 10 گیگشما حدودا در ماه چقدر دانلود دارید؟
ایول داداش دمت گرم/این جشنوارشون فردا تموم میشه ببینیم چی میشهداداش عکس پروفایلتو عشقه .. تاج اسیا ..
می تونی وایرلس از شاتل بگیری ..یکی از اشناها گرفته راضیه ..البته بستگی به منطقه و دید رادیو ها و ...داره کلا
اگه تو ایام جشنواره شاتل باشه معمولا تو مراکزی که متقاضی زیاده و ظرفیت کم اینا الکی میگن پورت نداریم و اینا ولی بعد از جشنواره به طرز معجزه اسایی پورت ها خالی می شه ..یعنی اخر 2 درباز هستن اینا
ISDN یعنی چی ؟
این 9500 تومن و 5000 تومن رانژر پول زوره که باید بدی در مقابل این 9500 تومن هیچ کالا و یا خدماتی دریافت نمیکنی اگه میخای حضوری بیان نصب کنن باید الاوه بر این 9500 تومن + 5000 تومن + تعرفه اینترنت , چند هزار تومنی هم باید بابت نصب حضوری بدین . در مملکت آخ...دی شما چیزی به نام اینترنت و... خوب نخواهید داشت چه جورییه که هسته اتم حق ما هست ولی اینترنت و... حق ما نیست؟ بینهایت حرف برای گفتن هست ولی برای حفظ امنیت خودم حرفی نمیزنم...دوستانی که شاتل دارن این هزینه نصب راه اندازی 9500 تومان چیه؟ همونیه که کارشناس میاد خونه برای نصب یا نه اون جداست؟
دوست عزیز 9500تومان هزینه کارشناس نصب هستنش و 5000 تومان هم بابت راه اندازی پورت و رانژه در مرکز مخابراتی. اگر کارشناس نصب بیاد دیگه هزینه جدا نمی گیره اما طوری هم نیست که اگر تلفنی نصب کنید این هزینه حذف بشه.دوستانی که شاتل دارن این هزینه نصب راه اندازی 9500 تومان چیه؟ همونیه که کارشناس میاد خونه برای نصب یا نه اون جداست؟
فكنم تا حالا سرويس وايرلس نگرفتي :|این 9500 تومن و 5000 تومن رانژر پول زوره که باید بدی در مقابل این 9500 تومن هیچ کالا و یا خدماتی دریافت نمیکنی اگه میخای حضوری بیان نصب کنن باید الاوه بر این 9500 تومن + 5000 تومن + تعرفه اینترنت , چند هزار تومنی هم باید بابت نصب حضوری بدین . در مملکت آخ...دی شما چیزی به نام اینترنت و... خوب نخواهید داشت چه جورییه که هسته اتم حق ما هست ولی اینترنت و... حق ما نیست؟ بینهایت حرف برای گفتن هست ولی برای حفظ امنیت خودم حرفی نمیزنم...