داخلی 10 تا 20
خارجی 90 تا 320
(خارجی بستگی به سرور داره)
یعنی من که الان آسیاتک دارم از خود سرور آسیاتک هم پینگ گرفتم ۴۰ کمتر نمیشه خیلی خرابه؟
داخلی 10 تا 20
خارجی 90 تا 320
(خارجی بستگی به سرور داره)
زیاد حساس نباش خیلی فرقی ندارهیعنی من که الان آسیاتک دارم از خود سرور آسیاتک هم پینگ گرفتم ۴۰ کمتر نمیشه خیلی خرابه؟
زیاد حساس نباش خیلی فرقی نداره
دقیقا همه دنبال جواب همین سوالن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!من سرویس حجمی ماهی 4 گیگ با سرعت 1024 شو دارم.تا چند گیگ میشه دانلود کرد توی ساعت شبانه و محدود نشد؟
من سرویس حجمی ماهی 4 گیگ با سرعت 1024 شو دارم.تا چند گیگ میشه دانلود کرد توی ساعت شبانه و محدود نشد؟
دقیقا همه دنبال جواب همین سوالن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حدودا هم کسی نمیدونه؟[/QUOTEمن تو 15روز سی گیگ دانلود کردم از ساعت یک تا دو شب بلاکم کردن
خیلی ممنون بابت جواب.من تو 15روز سی گیگ دانلود کردم از ساعت یک تا دو شب بلاکم کردن
قبلا با 50 درصد تخفیف اون بود الان با 25 درصد تخفیفقیمت دانلود شبانه هم که از 3500 کردن 5250! تازه برای سرویس 4 و 6 و 8 مگ قبلا رایگان بود الان برای اونا هم گذاشتن اینو!
شما کارتو بگو اگه کسی داشت جواب میدهدوستان کسی طرح گیم شاتل داره ؟
همین الان منظورمه...
شما کارتو بگو اگه کسی داشت جواب میده
داش شانسیه هر کی باید خودش امتحان کنه تا جوابشو بگیره ولی در حالت کلی 80 درصد پینگ داخلی رو میاره پایین و رو پینگ خارجی فقط 10 درصد تاثیر دارهداداش منظورم اینه که کسی داره؟چطوره ؟ میتونه تو این شرایط درست حسابی انلاین بزنه؟
طرح گیم شاتل چیه؟ در این رابطه تو سایتش چیزی ندیدنمداش شانسیه هر کی باید خودش امتحان کنه تا جوابشو بگیره ولی در حالت کلی 80 درصد پینگ داخلی رو میاره پایین و رو پینگ خارجی فقط 10 درصد تاثیر داره
توسایتش چیزی نداره باید به پشتیبانی بگی برات فعال کنن البته برای یه سری های خوب جواب میده برای یه سری ها بدطرح گیم شاتل چیه؟ در این رابطه تو سایتش چیزی ندیدنم