من 512 مخابرات دارم و نامحدود با پیش شماره 4410
الان زنگ زدم 2020 گفت بالای 512 باید حجمی بگیری .
شما چطوری گرفتی ؟ دوستان ما تعداد خانوارمون زیاده و توی ماه اخیر ریز مصرف رو دیدم 50 گیگ ترافیک داشتیم :|
غیر از مخابرات با تفاسیر بالا و نامحدود کجا رو پیشنهاد میدید ؟
اون خرید قدیم بود، قبل از اینکه نامحدود های 1 مگ و 2 مگ رو از تو سرویس ها حذف کنند (یا به عبارت دیگر، قبل از اینکه پسرفت کنند در ارائه تکنولوژی).
الان هم دیگه ندارمش، همه سرویس های مخابراتم رو بعد از اینکه رو قبض ها نوشتند مصرف منصفانه میخواند اعمال کنند قطع کردم، نه تنها مال خودم رو، برادرم هم داشت رفتم باهاش قطع کردیم، به تمام دوستان و آشنایانی هم که داشتند گفتم قطع کنند و برند سمت وایرلس و های وب و سیستک.
با مصرفی که شما دارید، روی همون 512 نامحدود بمونید، حجمی ها فعلاً هیچ جایی برای شما به صرفه نیست. هیچ گونه اجباری هم به تغییر سرویس اجازه ندارند بهتون اعمال کنند. مگر اینکه خودتون بخواهید سرویس یا مکان استفاده رو تغییر بدهید.
اگه مشکل پهنای باند دارید و بدجوری سرویس سریعتر میخواهید، حجمی های کمپین مخابرات فعلاً به صرفه ترین سرویس هایی هستند که میتونید تهیه کنید، منتها! باید نهوه مصرف ترافیک رو در منزل کامل کنترل کنید، به مصرف کنندگان بسپرید چگونه کنترل کنند استفاده اشان را و مونیتورینگ دقیق ترافیک هم باید انجام بدید چون گویا مخابرات سیستم اکانتیگش یا باگ داره یا دزدی میکنه از ترافیک و باید حواستون خیلی باشه.
* اگه یه دو دوتا بکنید، میبینید که هیچی جز نامحدود نمیتونه کاربرد شما و خیلی از دوستان دیگه رو که میخواهند اینترنت رو در خونه و با فامیل و آشنایان به اشتراک بگزارند تامین کنه. روی همون 512 نامحدود بمونید. یه خط دیگه بخرید، با یک 512 نامحدود دیگه و برای کاربرد خودتون از اون استفاده کنید، و خط اول رو در خونه به اشتراک بگزارید.