سلام
میخوام پی اس 4 آنلاین بازی کنم
باید شاتل چه سرعتی بگیرم ؟ فقط سرعت بالا کافیه یا باید پهنای باند اختصاصی هم گرفت ؟
ممنون
برای بازی پینگت باید بالا باشه، وقتی داری قرارداد میبندی بگو گیمر هستی که برات فعال بکنه، برای من اینکارو کردند، تاکید کن بهشون پینگ بیشتر از 100 باشه نمیخوام، من ایکس باکس لایو با اکانت 8 مگ شاتل مشکل نداشتم، ولی شب ها که رایگان میشه مشکل دار میشی، بازم بستگی به اون بازی هم که داری میکنی داره !
دوست عزیز پینگ داخلی باید زیر ۱۰۰ باشه یا خارجی؟
منظورم از داخل سرورهای خود شاتل و شرکت زیر ساخت و خارجی هم سرورای حایی مثه گوگل
الان شما لطف میکنی از دوتا آدرس زیر یه تست کنی ببینم وضعیتت چحوریه؟
8.8.8.8
217.218.127.127
راستی تو پست بالا درباره سرعت و دانلود ریت پرسیده بودی خب دانلود ریتی که تو مودم میبینی ربطی به سرعتت نداره اون یعنی تا اون مقدار پهنای باندت باز هست نه اینکه حتما اون سرعت رو میگیری ، سرعت بستگی به پهنای باند مرکزتون و ضریب اشتراک داره خب صبحها معمولا شبکه و مرکز مخابراتی خلوتتر هست و تو میتونی تمام پهنای باند رو دریافت کنی
اگه اون پینگ هم بگیری ممنون میشم
سلام
میخوام پی اس 4 آنلاین بازی کنم
باید شاتل چه سرعتی بگیرم ؟ فقط سرعت بالا کافیه یا باید پهنای باند اختصاصی هم گرفت ؟
ممنون
پینگ با سرور گیم باید زیر 100 باشه برای بازی. حالا اگه سرورتون توی آلمان باشه، پینگ با آلمان باید زیر 100 باشه. اگه تو تهرانه، با تهران زیر 100 باید باشه.....
در کل برای بازی های آنلاین، مخصوصاً بازی های real time پینگ بالای 100 آزار دهنده است. عدم وجود packet lost نیز یکی از موارد مهم در سرویس برای گیم میباشد.
پینگ با DNS ها ملاک نیست برای گیمینگ و شما باید آدرس سرور رو پینگ کنید.
به دلیل اینکه سیستم روتینگ زیرساخت در اکثر موارد بسته ها رو در جهاتی که پهنای باند آزادتری دارند میفرسته، ممکنه یکی از سرورهایی که شما برای مثال در آلمان پینگ میگیرید، با وقفه 150 میلی ثانیه ای جوابش برگرده، آدرس سرور دوم همان سرویس دهنده در همان مقصد ممکنه پینگ 300 برگردونه.
پیشنهاد میکنم اگه امکانش رو دارید سرویس های وایرلس تهیه کنید برای گیم. پینگ های خیلی بهتری دارند.
دوست عزیز پینگ داخلی باید زیر ۱۰۰ باشه یا خارجی؟
منظورم از داخل سرورهای خود شاتل و شرکت زیر ساخت و خارجی هم سرورای حایی مثه گوگل
الان شما لطف میکنی از دوتا آدرس زیر یه تست کنی ببینم وضعیتت چحوریه؟
8.8.8.8
217.218.127.127
راستی تو پست بالا درباره سرعت و دانلود ریت پرسیده بودی خب دانلود ریتی که تو مودم میبینی ربطی به سرعتت نداره اون یعنی تا اون مقدار پهنای باندت باز هست نه اینکه حتما اون سرعت رو میگیری ، سرعت بستگی به پهنای باند مرکزتون و ضریب اشتراک داره خب صبحها معمولا شبکه و مرکز مخابراتی خلوتتر هست و تو میتونی تمام پهنای باند رو دریافت کنی
اگه اون پینگ هم بگیری ممنون میشم
شک نکن وایرلست هک شدهجریان این ترافیک دزدی چیه ؟
الان چند روزه می بینم حجمای بالا از سرویسم خورده میشه 7 گیگ 6 گیگ 4 گیگ ! که هنوز علتشو پیدا نکردم و معمایی شده برام البته مطمعن نیستم کار شاتل باشه ولی اینجا خوندم یوخته مشکوک شدم
لطفا یه توضیحی بدید
هرکول پوآغو درونم هم همین حدس رو زد برا همین چند روز پیش پسوردمو عوض کردم اما دیدم باز داره ترافیک میخوره حالا دیروز دوباره یک رمز عجیب گذاشتم ببینم طرف چقدر پشتکار دارهشک نکن وایرلست هک شده
یکی ازش استفاده میکنه
نوع رمز نگاری رو باید عوض کنی مهمترین کار همینههرکول پوآغو درونم هم همین حدس رو زد برا همین چند روز پیش پسوردمو عوض کردم اما دیدم باز داره ترافیک میخوره حالا دیروز دوباره یک رمز عجیب گذاشتم ببینم طرف چقدر پشتکار داره
کاملا درست گفتی چون امروز اومدم دیدم باز 1 گیگ دیگه خورده خلاصه گذاشتم رو همین چیزی که گفتی تا ببینیم اینبار چه می کنه این سارق سختکوشنوع رمز نگاری رو باید عوض کنی مهمترین کار همینه
واسه تو احتمالا wep هستش که این نوع رمزنگاری رو هر کار کنی بازم هک میشه
بزار رو wpa2-psk فعلا بالاترین بهترین هستش البته اگه مودمت داشته باشه
دوست عزیز هک این نوع رمزگذاری تقریبا غیر ممکنهکاملا درست گفتی چون امروز اومدم دیدم باز 1 گیگ دیگه خورده خلاصه گذاشتم رو همین چیزی که گفتی تا ببینیم اینبار چه می کنه این سارق سختکوش
امریکا-اروپا اکثرا بین 250 تا 350 هستشدوستان شاتلی یه پینگ با سرور امریکا یا اروپا می گیرین بزارین....خواهشا خیلی مهمه....مثلا پست قبلی دوستمون پینگش49 هست ولی با سرور تهران و این هیچ معنی خاصی نمیده و فایده نداره چون پینگ بین تا سیستم داخل ایران هست