درسته ولی چون همون روز اول از حجم مورد نظر شاتل بیشتر استفاده میشه همیشه رو 16 کیلوبایتهArt1 بر روی ۱ مگابیت بر ثانیه یعنی ۱۲۸ کیلوبایت بسته می شود و در صورت لیمیت شدن تا ۱۶ کیلوبایت کاهش دارد.
کلا مشکل پهنای باند دارند و کاری نمیشه کرد. سرعت تمامی سرویس های آرت کاهش یافتهدوستان شاتل منو محدود کزده چقد باید صبر کنم تا درست بشه چون که با تمدیدم درست نشد
نامحدود ازت 1
کلا مشکل پهنای باند دارند و کاری نمیشه کرد. سرعت تمامی سرویس های آرت کاهش یافته
Sent from my iPhone using Tapatalk
سایت های داخالی محدود نمی شوید. بر روی سایت هایی که بر روی هاست های خارجی هستند محدود می شوید.نه عزیز محدود شدم سرورای داخلی هنوز روی همون سرعته
بارها عنوان شده قاعده و قانون خاصی نداردسلام
ی سوال لطفا اگه اطلاع دارین جواب بدین.
با سرویس اکو چقدر مجاز هستیم دانلود رایگان داشته باشیم که بعدش سرعت رو محدود می کنن؟؟ و اینکه تا مدت سرعت محدود می مونه؟؟
الان ۵۰۰گیگ دانلود رایگان داشتم سرعتم رو محدود کردن:general711:
الآن سخته گفتن اینکه کدوم شرکت بهترین سرعتو میده . من هر شرکتی رفتم سرعت دانلود بالای یه مگ داشتم . چه بسا که این سرعت به دردی نمیخوره همه جا . مثلا صبانت یا پارس آنلاین که شبانه ندارن .بنده بنظرم شاتل بهترین سرعت اینترنت رو داره
+سرویس نامحدودش بسیار بهتر از نامحدود آسیاتک هست
البته میدونید که نامحدوده نامحدد نیستند علاوه بر اینکه بعد از مدتی مصرف سرعت افت میکنه زیاد مصرف کنید جریمه هم میشین و حتی تا 1 ماه با سرعت پایین تر باید استفاده کنید
----------------------------------
مهم ترین مشکل شاتل گرونیش هست فقط دو ماه در سال خوبه که طرح هایی هستند هر گیگ رو 1000 میفروشند
-------------------------------
هرکس قیمت براش مهم نیست و اینترنت خوب میخواد شاتل پیشنهاد میشه
وگرنه های وب هم بسیار خوب هست.
ماشالا دانلوددانلود رایگان این ماه من از 1 خرداد تا امروز 22 خرداد
دانلود رایگان این ماه من از 1 خرداد تا امروز 22 خرداد
من از مخابرات مهاجرت کردم شاتل ، فقط و فقط بخاطر دانلود های رایگانش از شاتلند و نماوا که عالیه
ولی هزینش فوق العاده گرونه ....
مگر اینکه پیشنهادات ویژه ش که اومد سریع ی 200 300 گیگی خریداری بشه
پینگش نسبت به مخابرات سرور های ایران همشون 20 30 میلی ثانیه بیشتره ، چند تا روتر اضافه میشه سر راه
در کل اگه پیشنهادات ویژه رو تعدادشو بیشتر کنه و رایگان های شاتل لندش رو همیشگی کنه معقوله وگرنه مخابرات حداقل اینجایی که من هستم رو پیشنهاد میدم ، چون هم تعرفه گیگ ش خیلییییی کمتره ، هم حجم رایگان میده رو هر شارژ ، هم دانلود شبانه رایگان داره و روتر کمتری سر راهشه
در کل غیر از مخابرات شاتل در شرایط خاص پیشنهاد میشه ، بقیه پرووایدر ها که اصلا
سلام دوستان
اینجا کسی ازین طرحای تشویقی یِکساله 20 گیگ 39900 که شامل اینترنت رایگان شبانه هم میشه ،استفاده کرده؟ یا همه نامحدودین
اومدم ثبتش کنم جلوترش توشته بود eco128
من دانلود زیاد ندارم ،همون شبانه کارمو راه میندازه ،میخاستم بدونم سرعت دانلودش چجوریاس و شبی چند گیگ میشه دانلود کرد باهاش؟