OmiDexteR
کاربر تازه وارد
کنار مخابرات هستید ؟!سرویس اکو 8 مگ شبانه رایگان
کیفیت خطتون عالی باید باشه که 4 مگ سرعت بهتون بده ...
کنار مخابرات هستید ؟!سرویس اکو 8 مگ شبانه رایگان
محدودیت شبانش چطوریه ؟سرویس اکو 8 مگ شبانه رایگان
شب ساعت 1 - 3 محدود میشه ولی 3 تا هشت صبح همون سرعت روز هستمحدودیت شبانش چطوریه ؟
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
از نظر حجم چی ؟شب ساعت 1 - 3 محدود میشه ولی 3 تا هشت صبح همون سرعت روز هست
سلام خدمت شما دوست عزیزشب ساعت 1 - 3 محدود میشه ولی 3 تا هشت صبح همون سرعت روز هست
نه بیشتر از یک ساله دارم استفاده میکنم اصلاً مشکلی نداشتم جز همون ساعت 1 تا 3 شباز نظر حجم چی ؟
یکی از دوستان شاتل داره اگه هر شب بیشتر از یه گیگ دانلود کنه میره تو باک لیست و سرعتش میشه ۱۰ کیلو !
سلام خدمت شما دوست عزیز
داداش تا اونجایی که من خبر دارم هر خط کابل مسی در بهترین شرایط دان استریم میشه 25Mbps و اپ استریم میشه 3Mbps که این خط ها هم به ندرت پیش میاد مشتریکی داشته باشه! (این یه بعد قضیه)
بعدش کل isp ها تا اینجا پورت رو حداکثر رو 16mbps میبندن که میشه حوالی 2048 کیلوبایت این اواخر صبانت روی 18 میبنده که بعیده خطی این کش رو داشته باشه بدون نویز اونم میشه 2304 کیلوبایت در هر صورت میشه نصی سرعت شما(اینم مورد دوم)
یه مورد سومی هست اونم اینکه شما لودبالانس کرده باشین و از تجیمع دوتا خط این مورد رو مهیا کرده باشین ممنون میشم در صورت امکان این مورد رو مطرح کنید و اگر اره میشه لطفا بفرمایید با چه تجهیزاتی و کدوم منطقه هستین!؟ تهران یا ...
یه خط در بهترین شرایط با شاتل میشه این:
پیشاپیش از پاسختون ممنونم
همه میتونن استفاده کنن ؟ چه شرایطی داره ؟سلام
برای تمام حرف همای شما یک جواب کافیه
اینترنت من روی خط تلفن نیست و از اینترنت بی سیم شاتل استفاده میکنم
سلام و ممنون از پاسختونسلام
برای تمام حرف همای شما یک جواب کافیه
اینترنت من روی خط تلفن نیست و از اینترنت بی سیم شاتل استفاده میکنم
همه میتونن استفاده کنن ؟ چه شرایطی داره ؟
سلام و ممنون از پاسختون
همون سرویس PTP میشه بفرمایید هزینه های به چه صورت هستش؟! و قیمت و ترافیک و پهنای باند
حداکثر پهنای باند قابل تخصیص!؟!بله ، هزینه یه رادیو میکروتیک ۲۰۰ تومن
کابل مشخص نیست ، روتر
باقی هزینه ها مثل ADSL هست
حداکثر پهنای باند قابل تخصیص!؟!
اگر لطف کنید با اسپید تست از ایران و المان و فرانسه و امریکا یه تست بذارین ممنون میشم!
بی نهایت ممنون!
سلام خدمت شما!
سرور ها رو دقیق مشخص کنید تا بذارم
در حال حاظر شاتل در جشنواره تابستانی سرویس های خوبی رو داره ارائه میده. به نظر من برای ثبت نام جدید بهترین گزینه هست.دوستان شاتل تازه اومده تو شهر ما
تا الان های وب داشتم که ساعت رایگان رو حذف کرد و فشفشه 50 گیگ هم رو اینترنت یک ماهه نمیشه فعال کرد!
سرویس هاش چطوره؟ تا قیمت 30 تومن کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
سرویس شاتل لند رایگانه؟ میشه فایل ها رو ریموت آپلود کردو بعد رایگان دانلود کرد؟
در کل کدوما رو پیشنهاد میدین؟