الان همه شرکت های اینترنتی ایران نامحدود ها رو هم محدودیت گذاشتن..البته قبلا هم بود ولی ایندفعه شفاف تر کردن ...اکثرا تا 10 گیگ میتونی از سرورهای خارجی با سرعت بالا دانلود داشته باشی و تا 20 گیگ هم از سرور های داخلی با سرعت بالاتر از قرارداد...ولی خب وقتی این حجم تموم بشه شدید سرعت رو میارن پایین به طوری که به زور یه صفحه بعد ده دقیقه باز میشه ..میارن پایین تر از قرار داد و بین 8 تا 10 نفر اشتراکی باید استفاده کنی که سرعتت خیلی میاد پایین.سلام دوستان شاتل شبانه رایگان داره ؟ بعد اگه دانلود زیاد باشه سرعتو محدود میکنه یا نه ؟ ممنون
چاره کار ۴جی هست. خودت رو رها کن از بند تلفن.اقا داستان ما دیگه اخرشه:
من 5 ساله مخابرات گرفتم 100 درصد ناراضیم.هی این ماه میگم دیگه باید عوض کنم کارمم جوری هست که نیاز به اینترنت داره هی مینداختم پشت گوش.یه بار دیگه خیلی اعصابمو خرد کرد رفتم عوض کنم گفتن اقا شما که این همه صبر کردی یکم دیگم صبر کن ببین چی میشه میخوایم کابل نوری بکشیم.منم گفتم کابل نوری خوبه حتما هرجا خونده بودم خیلی خوب بود گفتم شاید میخوان یه حالی به ما بدن بعد این مدت.خلاصه یه 10 روزی به کل اینترنتو تلفنو ...قطع بود که دوستان فیبر نوری بکشن.الان که کشیدن خیلی جالبه سرعت خیلی کمتر شده هزینه ها رو هم بردن بالا.بعد از این جالب تر سیستمی که درست کردن فقط محله ما تو شهر کرمانشاه اینجوری فقط باید مخابرات بگیریم هیچ شرکت دیگه ای اجازه نداره به ما سرویس بده.یعنی یا مخابرات یا هیچی.همینه که هست.اینام برای خودشون اینترنت یک دهم سرعت رو به 10 برابر قیمت میفروشن.همینه که هست
قظیش چجوریه؟منظورت مودم هست؟یکم توضیح بده هزینه ایناش چطوریه؟همه جا هست؟اخه من شهرستانماچاره کار ۴جی هست. خودت رو رها کن از بند تلفن.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
روی گوشی چک کنید ببینید سیگنال 3g و 4g خوب میگیره یا نه .. اگه خوب باشه مشکلی ندارید .قظیش چجوریه؟منظورت مودم هست؟یکم توضیح بده هزینه ایناش چطوریه؟همه جا هست؟اخه من شهرستانما
سلام
من میخوام علاوه بر نامحدود مخابرات
سرویس شاتل هم بگیرم
کسی پیشنهادی داره ؟ در حد ماهی حداکثر 70 تومن
رفتم سایتش هرچی انتخاب کردم ، دیدم غیر فعال کردن !!!!!!
سرویس ART3 بگیرید.
َART2 و 4 حذف شده اند.احتمالا ٣ و ٤ حذف شده
Sent from my iPhone using Tapatalk
برا من متغیره. بین 380-400سلام
کسی میدونه سرویس ART6 نامحدود ( حداکثر دانلود 80 گیگ در ماه )
دقیقاً چند کیلو بایت دانلود میده ؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از پاسختونبرا من متغیره. بین 380-400