• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

amir_taheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
به اطلاع شما عزیزان می‌رسانيم جشنواره پيشنهاد شيرين تابستانی شاتل تا تاریخ ۳۱ شهريور تمدید شد.
(گفتنى است براى سرويس Eco-optimal-110 :
مدت زمان استفاده صد گيگ ترافيك اين سرويس از پنجاه روز به صد روز تغيير كرده است.)

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
به اطلاع شما عزیزان می‌رسانيم جشنواره پيشنهاد شيرين تابستانی شاتل تا تاریخ ۳۱ شهريور تمدید شد.
(گفتنى است براى سرويس Eco-optimal-110 :
مدت زمان استفاده صد گيگ ترافيك اين سرويس از پنجاه روز به صد روز تغيير كرده است.)

یکم بیشتر توضیح مید در مورد شاتل و اینکه کدوم پکیج بهتره + شاتل لند ( یه توضیحی بدید )

من مخابرات نامحدود داشتم افتضاح بود ( البته توی باز کردن صفحات وب - در دانلود مشکلی نداشت )
الان دارم از صبانت استفاده می کنم - سرعتش خیلی خوبه اما همینجوری حجم کم می کنه واقعا من استفاده ای ندارم اما روزی 2-3 گیگ ازم کم میشه !!

می خواهم بیام شاتل و از سیستم شاتل لند و سایتهایی که دانلود ازشون جزء حجم حساب نمیشه استفاده کنم ( یه کم راهنمایی نیاز دارم )

amir_taheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
یکم بیشتر توضیح مید در مورد شاتل و اینکه کدوم پکیج بهتره + شاتل لند ( یه توضیحی بدید )

من مخابرات نامحدود داشتم افتضاح بود ( البته توی باز کردن صفحات وب - در دانلود مشکلی نداشت )
الان دارم از صبانت استفاده می کنم - سرعتش خیلی خوبه اما همینجوری حجم کم می کنه واقعا من استفاده ای ندارم اما روزی 2-3 گیگ ازم کم میشه !!

می خواهم بیام شاتل و از سیستم شاتل لند و سایتهایی که دانلود ازشون جزء حجم حساب نمیشه استفاده کنم ( یه کم راهنمایی نیاز دارم )
اگر مصرف شما زیاده که بهتره Eco-Optimal-110 رو بگیرین. مهلت استفاده از 100 گیگ این سرویس 100 روز هست و مهلت استفاده از 10 گیگ باقیمانده تا انتهای دوره. اگر مصرفتون کم هست ECO-Optimal-60 گزینه خیلی خوبیه. 60 گیگ حجم برای یکسال، البته 60 گیگ حجم برای یکسال کافی نیست ولی حدودا شاتل هر 3 ماه جشنواره خرید ترافیک میزاره با تخفیف. آخرین جشنواره 10 شهریور تموم شد . به اینصورت بود که 100 گیگ ترافیک 100 روزه رو زده بود حدود 55 تومن. و یا 50 گیگ ترافیک تا پایان دوره رو هم همین قیمت زده بود. شما اگر مصرف رو جوری تنظیم کنید که تا جشنواره بعد نیاز به خرید حجم نشه خیلی به نفعتون خواهد بود.
در مورد شاتل لند هم در حال حاظر هزینه اشتراک ماهی 10.000 تومان هست. برنامه ها و یا بازی هایی که داخل شاتل لند هست خیلی محدود و بعضی اوقات خیلی قدیمیه، ولی نکته ی مثبت شاتل لند اینه اولا حجم دانلود کردن ازش در صورت خرید اشتراک نامحدود هست، دوما در سایت 150 گیگ به شما اختصاص داره. به اینصورت هست که برای مثال شما میخواین یه بازی 60 گیگی رو دانلود کنید، میتونید لینک دانلود پارت های بازی رو وارد شاتل لند کنید تا به سرور های شاتل لند منتقل بشه، بعد از شاتل لند به صورت رایگان دانلود کنید. و در انتها هم از روی شاتل لند پاک کنید تا دوباره 150 گیگ شما خالی بمونه. فقط نکته ی مهم اینه که لینک هایی که میخواین وارد شاتل لند کنید حتما باید لینک های مستقیم که حساس به IP نیستند باشند و اینکه حجم دیتای هر لینک کمتر از 2 گیگ باشه.

sirus1999

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10

دو دلیل
1. کلا شاتلند چیز درست حسابی نداره که فکر کنی نامحدوده یا 100 گیگ میدن عالیه...در حد یه سایت نرم افزار و یه سایت فیلم و سریال خیلی کوچیکه.
2.هرچی کاربراش بیشتر بشه کیفیتش هم میاد پایین...همین اواخر اینقدر کاربر و آدمای مختلف اومدن سمتش هر دو یا سه روز سرعتت رو در حد دایل آپ میکنن و پیام" میدن برا رضایت بقیه مشتریانمون باید سرعت شما رو کاهش بدیم."
پس جون هرکی دوست داری نرو شاتل

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
در مورد شاتل لند هم در حال حاظر هزینه اشتراک ماهی 10.000 تومان هست. برنامه ها و یا بازی هایی که داخل شاتل لند هست خیلی محدود و بعضی اوقات خیلی قدیمیه، ولی نکته ی مثبت شاتل لند اینه اولا حجم دانلود کردن ازش در صورت خرید اشتراک نامحدود هست، دوما در سایت 150 گیگ به شما اختصاص داره. به اینصورت هست که برای مثال شما میخواین یه بازی 60 گیگی رو دانلود کنید، میتونید لینک دانلود پارت های بازی رو وارد شاتل لند کنید تا به سرور های شاتل لند منتقل بشه، بعد از شاتل لند به صورت رایگان دانلود کنید. و در انتها هم از روی شاتل لند پاک کنید تا دوباره 150 گیگ شما خالی بمونه. فقط نکته ی مهم اینه که لینک هایی که میخواین وارد شاتل لند کنید حتما باید لینک های مستقیم که حساس به IP نیستند باشند و اینکه حجم دیتای هر لینک کمتر از 2 گیگ باشه.

سلام و تشکر

اون وقت اون 60 گیگ از حجم کم نمیشه ؟

خب اونجوری که همه کاربرا می تون چند ترابایت دانلود کنند !!! اول میفرستند توی فضایی که شاتل داده و از اونجا دانلود می کنند ( این جوری باشه که شاتل ورشکست میشه ! )

این رو کسی خبر داره ،

amir_taheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سلام و تشکر

اون وقت اون 60 گیگ از حجم کم نمیشه ؟

خب اونجوری که همه کاربرا می تون چند ترابایت دانلود کنند !!! اول میفرستند توی فضایی که شاتل داده و از اونجا دانلود می کنند ( این جوری باشه که شاتل ورشکست میشه ! )

این رو کسی خبر داره ،
شما اگر اشتراک شاتل لند رو خریداری کنید، حجمی که از شاتل لند دانلود میکنید به صورت جدا محاسبه میشه توی حجم مصرفی و از حجم اصلی کم نمیشه. خب خیلی از لینک ها ممکنه حساس به IP باشن، به همین دلیل نمیشه اون ها رو ریموت کرد به شاتل. یا اینکه ممکنه حجمشون بیشتر از 2 گیگ باشه.

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
شما اگر اشتراک شاتل لند رو خریداری کنید، حجمی که از شاتل لند دانلود میکنید به صورت جدا محاسبه میشه توی حجم مصرفی و از حجم اصلی کم نمیشه. خب خیلی از لینک ها ممکنه حساس به IP باشن، به همین دلیل نمیشه اون ها رو ریموت کرد به شاتل. یا اینکه ممکنه حجمشون بیشتر از 2 گیگ باشه.

این حساس به IP رو متوجه نمیشم منظورتون لینک هایی هست که از آپلود بوی میگیریم و محدود به آی پی هست .

mihanazmalab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

amir_taheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
این حساس به IP رو متوجه نمیشم منظورتون لینک هایی هست که از آپلود بوی میگیریم و محدود به آی پی هست .
بله درسته. چون در حقیقت با این کار مثل این میمونه که شاتل اون لینک رو دانلود میکنه و روی سرور خودش قرار میده، بعد ما از شاتل دانلود میکنیم. و نکته ی دیگه اینکه معمولا اینجور سایت ها مثل آپلود بوی در صورتی که اشتراک خریداری نشه سرعت دانلود رو محدود میکنن. در اینصورت اگر هم ip مشکل ایجاد نکنه با توجه به محدودیت سرعت اعمال شده ممکنه انتقال فایل به سرور شاتل طول بکشه.

amir_taheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
بسته‌های ترافیک ۵٠ گیگابایتی و ۲٠ گیگابایتی شاتل تا روز ۲۲ شهریور ۹۵ با تخفیف‌های ویژه به مشتریان فعلی شاتل ارایه می‌شوند.
به گزارش روابط عمومی شاتل، به دنبال استقبال بی‌نظیر کاربران از جشنواره‌های قبلی خرید بسته‌های ترافیکی، مشتریان فعلی شاتل می‌توانند از ۱۶ تا ۲۲ شهریور ۱۳۹۵، بسته ترافیک ۵۰ گیگابایتی شاتل (با اعتبار ۱۰ روزه) را با قیمت استثنایی ۱۵،۰۰۰ تومان و بسته ۲۰ گیگابایتی شاتل را با ۴۰ درصد تخفیف تنها به قیمت ۲۵،۴۴۰ تومان خریداری کنند. مهلت استفاده از بسته ۵۰ گیگابایتی ۱۰ روز است. همچنین مبلغ مالیات بر ارزش افزوده نیز به قیمت هر بسته اضافه خواهد شد.
این شرایط در کلیه شهرهای کشور در اختیار مشتریان خواهد بود. گفتنی‌ست، این تخفیف تنها ویژه این بسته‌های ترافیکی‌ست و دیگر بسته‌های ترافیک شاتل از این تخفیف برخوردار نخواهند بود.
کاربران سرویس‌های خانواده اکو، می‌توانند برای خرید این بسته‌ها به سایت my.shatel.ir مراجعه فرمایند، یا از اپ مای شاتل برای این خرید استفاده کنند.

Ali Senator

Registered User
لایک‌ها
17
سلام
من بیست روزه یه سرویس ارت 6 از شاتل خریزن و ده روزش مونده... تو توضیخات سرویس زده بود 55 گیگ خداقل تبادل ترافیک.... من نمیدونستم چیه و روحساب نامحدود خریدم و تو این بیشت روز 186 گیگ دانلود داشتم اما دو سه روزه سرعتم رچ اوردن رو 30 کیلوبیت و زنگم میزنن میگن زیاد مصرف داشتی.... باید مصرفو کنترل کنی تا درست بشه.... ازشون میپرسم چقدر دول میکشه هیچ جوابی نمیدن
میخاستم اگه کسی اطلاع داره کمک کنه لطفا

Skeepie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
من بیست روزه یه سرویس ارت 6 از شاتل خریزن و ده روزش مونده... تو توضیخات سرویس زده بود 55 گیگ خداقل تبادل ترافیک.... من نمیدونستم چیه و روحساب نامحدود خریدم و تو این بیشت روز 186 گیگ دانلود داشتم اما دو سه روزه سرعتم رچ اوردن رو 30 کیلوبیت و زنگم میزنن میگن زیاد مصرف داشتی.... باید مصرفو کنترل کنی تا درست بشه.... ازشون میپرسم چقدر دول میکشه هیچ جوابی نمیدن
میخاستم اگه کسی اطلاع داره کمک کنه لطفا

شاتل نگیرید. منم آخر دوره جمع میکنم میرم یه جای درست درمون. یه ماه نبودم هیچی دانلود نداشتم اونو حساب نکردن. یه هفته دانلود کردم سرعتم اومده زیر 50.

Ali Senator

Registered User
لایک‌ها
17
شاتل نگیرید. منم آخر دوره جمع میکنم میرم یه جای درست درمون. یه ماه نبودم هیچی دانلود نداشتم اونو حساب نکردن. یه هفته دانلود کردم سرعتم اومده زیر 50.
واقعا آشغالن همشون....دیشب سرعتم رو پنج و شیش بود......شما چه سرویس و چ شرکتیو پیشنهاد میکنی؟

sirus1999

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
من در ماه بالای 200 گیگ دانلود دارم....شما چه سرویسشو پیشنهاد میکنی ؟؟؟
برا بازی خوبه ؟؟؟پینگش چطوره؟؟؟
عایا محدود میکنه؟
خب شما که بالا 200 گیگ دانلود میکنی دیگه دنبال چه سرویسی هستی بگو کدوم سرویس رو استفاده میکنی ما هم بریم اون رو بگیریم...والا من ماهی 70 گیگ مصرف دارم اون وقت شرکت های اینترنتی مثل اسکلای سرخوش تبلیغ میزنن هی جشنواره فش فشه و شاد باشی و جشن پاییز و تابستون و پیشنهاد ویژه و ....یه سال اینترنت 40 تومان با ماهی 1 گیگ حجم :))

Ali Senator

Registered User
لایک‌ها
17
خب شما که بالا 200 گیگ دانلود میکنی دیگه دنبال چه سرویسی هستی بگو کدوم سرویس رو استفاده میکنی ما هم بریم اون رو بگیریم...والا من ماهی 70 گیگ مصرف دارم اون وقت شرکت های اینترنتی مثل اسکلای سرخوش تبلیغ میزنن هی جشنواره فش فشه و شاد باشی و جشن پاییز و تابستون و پیشنهاد ویژه و ....یه سال اینترنت 40 تومان با ماهی 1 گیگ حجم :))
شاتل ارت6 دارم تو بیست روز 185 گیگ مصرف داشتم محدودم کردن ....زنگ زدم پشتیبانی میگن یه ماه باید کم مصرف کنی

ariux

Registered User
لایک‌ها
36
کوچ کردم به آسیاتک از هر نظر عالیه.
من 3 ساله آسیاتک دارم و این اواخر سرعت دانلود شبانه کاهش چشمگیری پیدا کرده به نحوی ک شما اگر بخواید در ساعات مصرف رایگان دانلود داشته باشید با هر سرویسی چ 128 چ 10 مگابیت سرعتتون بیش از 100 تا 130 کیلوبایت در ثانیه نخواهد شد و البته ک اگر از idm استفاده کنید دیگه در کنار دانلود سایتی رو هم نمیتونید باز کنید ، حالا با این اوصاف میتونم بپرسم منظور شما از هر نظر عالی چیه !؟

برای دانلود حجیم فقط ایرانسل پیشنهاد میشه ک اون هم نیاز ب یک منطقه با پوشش 4g و یک گوشی با کلاس cat حداقل 5 میباشد + پرداخت شبی حدود 4 هزار تومان برای خرید بسته .

Last edited:

h_p609

Registered User
لایک‌ها
40
این افت سرعت ها در بعضی شبها پیش میاد
اما من شاتل دارم و سرعتش محشره. توی طرح گرفتم. شبانه رایگان داره و نامحدوده شبانش! هر سرعتش و هم حجمش
از لحاظ قیمتی هم قیمت بسته هاش مثه بقیه هست. اما توی تخفیفهای منظمش میشه کلی ارزون خرید کرد. فقط شاتل

sirus1999

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
این افت سرعت ها در بعضی شبها پیش میاد
اما من شاتل دارم و سرعتش محشره. توی طرح گرفتم. شبانه رایگان داره و نامحدوده شبانش! هر سرعتش و هم حجمش
از لحاظ قیمتی هم قیمت بسته هاش مثه بقیه هست. اما توی تخفیفهای منظمش میشه کلی ارزون خرید کرد. فقط شاتل
شاتل سرکاری و دروغگو هستش...من الان چندساله دارمش فقط یکی دو روز مونده به آخر ماه سرعت رو میبرن بالا بقیه روز رو هر سرعتی باشی به بهونه اشتراکی بودن رضایت بقیه مشتریان و ......سرعت رو میارن پایین حتی شده کمتر از سرعت دایل آپ در حد 4 یا 5 کیلوبایت.
شرکت های دیگه بدترن توی نامحدود...همش هم زیر سر زیرساخت و دست و فرمایشات پشت پرده و بالا بالایی هاست سرعت بالا رو برا ملت حرام میدونن

بالا