• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

shadowir

Registered User
لایک‌ها
144
اینقدر کلیپ آموزشی ازش دانلود کردم که خدا میدونه ، خداییش عالیه ، من که راضیم
در مورد نماوا هم با ما باش ;) بله در حالت عادی دکمه دانلود نداره ;) نه در حالت غیر عادی :D
تنها را مقابله در برابر حملات یوزرها به سرورهای شاتل لند اینه که کلا رایگان بشه شاتل لند . من خودم چند روز دانلود اصن نمیتونستم بکنم . ضمن اینکه از نماوا که نمیشه دانلود کرد . همچین مفید هم نیست .

mehdiek

Registered User
لایک‌ها
325
شاتل + شاتل لند + باشگاه خبرنگاران جوان + ............. همه ترکیدن هیچکدوم باز نمیشه

Last edited:

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
شاتل + شاتل لند + باشگاه خبرنگاران جوان + ............. همه ترکیدن هیچکدوم باز نمیشه
از وقتی شاتل لند و میگن فلان مدت رایگان و این حرفا... کلا سرورا به فنا میرن. باید رایگان باشه کلا که این مشکل پیش نیاد

Sent from my HTC One dual sim using Tapatalk

Skeepie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام. کسی سرویس واقعی نامحدود میشناسه؟ یا سرویسی که حداقل اول دوره ریست بشه؟

الان من محدود شدم و هیچ راهی هم برای رفع محدودیت ندارم به جز ART8 بگیرم که اصلا به صرف نیست. راضی هستم همین الان هزینه دوره بعدی رو بدم و رفع محدودیت بشم ولی شاتل این امکان رو نمیده! دنبال سرویس نامحدود واقعی هستم.

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969

الان من محدود شدم و هیچ راهی هم برای رفع محدودیت ندارم به جز ART8 بگیرم که اصلا به صرف نیست. راضی هستم همین الان هزینه دوره بعدی رو بدم و رفع محدودیت بشم ولی شاتل این امکان رو نمیده! دنبال سرویس نامحدود واقعی هستم.
داداش شما از ارت 1 شروع کن برو بالا از ارت های بالاتر شروع نکن

أرسلت من HTC One dual sim بإستخدام تاباتلك

نادر.

Registered User
لایک‌ها
483

خودتون میدونید هیچ آی اس پی نمیاد نامحدود واقعی بده ! اصلا بصرفه نیست براشون . این نام گذاری هم یه جور اصطلاحه گول زنکه .

Skeepie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
داداش شما از ارت 1 شروع کن برو بالا از ارت های بالاتر شروع نکن

أرسلت من HTC One dual sim بإستخدام تاباتلك
فرضا هم که از art1 شروع کرده باشم الان که به اینجا رسیدم، راهی هست غیر از اینکه برم ART8؟
پشتیبانی گفت که تنها راهش خرید پهنای باند اختصاصی هست که احتمالا خدا تومنه.

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
فرضا هم که از art1 شروع کرده باشم الان که به اینجا رسیدم، راهی هست غیر از اینکه برم ART8؟
پشتیبانی گفت که تنها راهش خرید پهنای باند اختصاصی هست که احتمالا خدا تومنه.

سروش رفیعی هم اعلام کرده به دوستاش نیم فصل به استقلال میاد
فقط الان نیاز داریم به حاج صفی چون بزرگترین مشکل استقلال این بوده که همیشه یک جناح قویتر از جناح دیگش بوده و از وقتی جباری رفت حرکت از عمق هم تو استقلال مرد و فقط شر سانتر خسرو
با اومدن حاج صفی و خرید های جدید استقلال متوازن ترین تیم لیگ میشه و این یعنی قهرمانی
بنظرم امسال اگر بتونیم تیم خوب نتیجه بگیره سال دیگه تو آسیا میریم برای ستاره ی بعدی

فقط ترس من بوجود اومدن اختلاف بین علی منصور و رحمتی هست
امیدوارم با توجه به اختلاف سنی کمشون مثل دو تا برادر باشن با هم

اره عزیز شما برای تمدید ماه آیندتون زنگ بزنین پشتیبانی بگین ارت 1 یا هر سرویس دیگه ای به غیر از سرویس حال حاضرو براتون فعال کنن برای تمدید هرماه به همین صورت

Skeepie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سرعت دانلود سرویسهای آرت با هم تفاوتی نداره؟

Skeepie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
معلومه که فرق میکنه
الان که از art7 به 8 رفتم هیچ فرقی نکرده. شاید فقط در مورد این دوتا سرویس اینطوری هست.
حالا سوال من کلا این هست: من تا آخر دوره که یک هفته میشه سرویسم رو بردم روی art8. بعد از یک هفته برگردم روی art7 اون محدودیت حذف میشه؟ یا نه یک ماه کامل رو باید روی سرویس art8 بمونم؟

arsalan7

Registered User
لایک‌ها
15
دوستانی که نا محدود دارن میشه بگید بعد از چند گیگ سروریس های ART1-2-3 سرعتش محدود میشه ؟ و تا چقدر میاد پایین ؟
اینکه میگید محدود شدی برو روی ART بالاتر یعنی سرویسه جدید بخرم تمدید کنم ؟ یعنی چی ؟

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
الان که از art7 به 8 رفتم هیچ فرقی نکرده. شاید فقط در مورد این دوتا سرویس اینطوری هست.
حالا سوال من کلا این هست: من تا آخر دوره که یک هفته میشه سرویسم رو بردم روی art8. بعد از یک هفته برگردم روی art7 اون محدودیت حذف میشه؟ یا نه یک ماه کامل رو باید روی سرویس art8 بمونم؟

تغییر سرویس=برداشته شدن محدودیت چه یک روز باشه چه یه ماه
ولی کم و کیف مبلغشو نمیدونم
من خودم تا حالا بالاتر از ارت2 نیاز نشده برم

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
دوستانی که نا محدود دارن میشه بگید بعد از چند گیگ سروریس های ART1-2-3 سرعتش محدود میشه ؟ و تا چقدر میاد پایین ؟
اینکه میگید محدود شدی برو روی ART بالاتر یعنی سرویسه جدید بخرم تمدید کنم ؟ یعنی چی ؟

جند گیگ نیست عزیز استفاده مداوم و پشت سر هم محدود میکنه ممکنه یکی هرروز 2گبگ محدود نشه یکی یه روز 4گیگ مصرف کنه محدود شه

Skeepie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
این سرویس بدرد نمیخوره من خطم رو تا آخر ماه جمع میکنم. دو روزه اکانت رو شارژ کردم محدود شدم!! میگه یک ماه دانلود نکن تا محدودیتت حذف بشه!!!! مسخره است.

ادیت: دوستان من یک شرکت که نامحدود واقعی میده پیدا کردم. اگر خواستید پی ام بدید معرفی کنم.

Last edited:

talebi1372

Registered User
لایک‌ها
256
این سرویس بدرد نمیخوره من خطم رو تا آخر ماه جمع میکنم. دو روزه اکانت رو شارژ کردم محدود شدم!! میگه یک ماه دانلود نکن تا محدودیتت حذف بشه!!!! مسخره است.

ادیت: دوستان من یک شرکت که نامحدود واقعی میده پیدا کردم. اگر خواستید پی ام بدید معرفی کنم.
خوب همینجا بگو خلق الله استفاده کنن !

mehdiek

Registered User
لایک‌ها
325
سرویس اکو 8 مگ شبانه رایگان

photo_2016_08_07_12_46_05.jpg

بالا