سرویس Ecomax تابستونه + بله شیبانه رایگانهماشالا دانلود
سرویستون چیه؟ دانلود رایگانتون شبانس؟؟؟
سرویس Ecomax تابستونه + بله شیبانه رایگانهماشالا دانلود
سرویستون چیه؟ دانلود رایگانتون شبانس؟؟؟
تنها را مقابله در برابر حملات یوزرها به سرورهای شاتل لند اینه که کلا رایگان بشه شاتل لند . من خودم چند روز دانلود اصن نمیتونستم بکنم . ضمن اینکه از نماوا که نمیشه دانلود کرد . همچین مفید هم نیست .
از وقتی شاتل لند و میگن فلان مدت رایگان و این حرفا... کلا سرورا به فنا میرن. باید رایگان باشه کلا که این مشکل پیش نیادشاتل + شاتل لند + باشگاه خبرنگاران جوان + ............. همه ترکیدن هیچکدوم باز نمیشه
داداش شما از ارت 1 شروع کن برو بالا از ارت های بالاتر شروع نکنسلام. کسی سرویس واقعی نامحدود میشناسه؟ یا سرویسی که حداقل اول دوره ریست بشه؟
الان من محدود شدم و هیچ راهی هم برای رفع محدودیت ندارم به جز ART8 بگیرم که اصلا به صرف نیست. راضی هستم همین الان هزینه دوره بعدی رو بدم و رفع محدودیت بشم ولی شاتل این امکان رو نمیده! دنبال سرویس نامحدود واقعی هستم.
سلام. کسی سرویس واقعی نامحدود میشناسه؟ یا سرویسی که حداقل اول دوره ریست بشه؟
الان من محدود شدم و هیچ راهی هم برای رفع محدودیت ندارم به جز ART8 بگیرم که اصلا به صرف نیست. راضی هستم همین الان هزینه دوره بعدی رو بدم و رفع محدودیت بشم ولی شاتل این امکان رو نمیده! دنبال سرویس نامحدود واقعی هستم.
فرضا هم که از art1 شروع کرده باشم الان که به اینجا رسیدم، راهی هست غیر از اینکه برم ART8؟داداش شما از ارت 1 شروع کن برو بالا از ارت های بالاتر شروع نکن
أرسلت من HTC One dual sim بإستخدام تاباتلك
فرضا هم که از art1 شروع کرده باشم الان که به اینجا رسیدم، راهی هست غیر از اینکه برم ART8؟
پشتیبانی گفت که تنها راهش خرید پهنای باند اختصاصی هست که احتمالا خدا تومنه.
سروش رفیعی هم اعلام کرده به دوستاش نیم فصل به استقلال میاد
فقط الان نیاز داریم به حاج صفی چون بزرگترین مشکل استقلال این بوده که همیشه یک جناح قویتر از جناح دیگش بوده و از وقتی جباری رفت حرکت از عمق هم تو استقلال مرد و فقط شر سانتر خسرو
با اومدن حاج صفی و خرید های جدید استقلال متوازن ترین تیم لیگ میشه و این یعنی قهرمانی
بنظرم امسال اگر بتونیم تیم خوب نتیجه بگیره سال دیگه تو آسیا میریم برای ستاره ی بعدی
فقط ترس من بوجود اومدن اختلاف بین علی منصور و رحمتی هست
امیدوارم با توجه به اختلاف سنی کمشون مثل دو تا برادر باشن با هم
سرعت دانلود سرویسهای آرت با هم تفاوتی نداره؟
الان که از art7 به 8 رفتم هیچ فرقی نکرده. شاید فقط در مورد این دوتا سرویس اینطوری هست.معلومه که فرق میکنه
الان که از art7 به 8 رفتم هیچ فرقی نکرده. شاید فقط در مورد این دوتا سرویس اینطوری هست.
حالا سوال من کلا این هست: من تا آخر دوره که یک هفته میشه سرویسم رو بردم روی art8. بعد از یک هفته برگردم روی art7 اون محدودیت حذف میشه؟ یا نه یک ماه کامل رو باید روی سرویس art8 بمونم؟
دوستانی که نا محدود دارن میشه بگید بعد از چند گیگ سروریس های ART1-2-3 سرعتش محدود میشه ؟ و تا چقدر میاد پایین ؟
اینکه میگید محدود شدی برو روی ART بالاتر یعنی سرویسه جدید بخرم تمدید کنم ؟ یعنی چی ؟
خوب همینجا بگو خلق الله استفاده کنن !این سرویس بدرد نمیخوره من خطم رو تا آخر ماه جمع میکنم. دو روزه اکانت رو شارژ کردم محدود شدم!! میگه یک ماه دانلود نکن تا محدودیتت حذف بشه!!!! مسخره است.
ادیت: دوستان من یک شرکت که نامحدود واقعی میده پیدا کردم. اگر خواستید پی ام بدید معرفی کنم.
http://www.cyber.ir/cyber-adsl-pricelist-unlimited-cbr-fa.aspxخوب همینجا بگو خلق الله استفاده کنن !