• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
حتما کسی از اصفهان نیست دوست من ... با خود اون شرکت تماس گرفتی ؟ ...دوستان می گفتن اگه سربرگ شرکت ببری ، بالای 128 هم میدن ... من فقط شنیدم

آره ...

خب ما هم استفاده نمی کنیم دیگه ... عین بچه ها خوب ...
626gdau.gif

نه دوست من .من خودم 64 دارم ولي چون بايد سرعتم حداقل 20 باشه ميخام ART 1 رو بگيرم يعني بيشتر

نه همون 128 ... ولي فکر کنم اينم با اينکه 128 هست جزو اداري محسوب مي کنن :) خب بگو آخه نصف شب

تو ادارت ميشينن دانلود ميکنن که نامحدود ه؟؟ اين بايد براي مصارف خانگي باشه.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
شاتل هم با این سیستم محاسبه ترافیکش ما رو کشت!
5 روزه سیستمشون مشکل داره بعد از 5 روز ترافیک ماه های قبل من رو پاک کردنیعنی صفر کردن!
ترافیک ما قبل رو کردن 7 که قبلش 9.800 مگ بود
ترافیک ماه قبلش رو هم کردن 12 گیگ! که قبلش 10 گیگ بود
اون قدر رند نوشتن که هر کی ندونه فکر میکنه با دست نوشتن!
[img=http://aycu21.webshots.com/image/36460/2001430691468554961_rs.jpg]

[img=http://aycu03.webshots.com/image/35722/2001458030248695890_rs.jpg]

حالا من نمی دونم اون 8 گیگی که زده بدون ترافیک رایگانه یا با اونه !
اخه تو ترافیک روزانه بدون ترافیک رایگان زده 4 گیگ!
پشتیبانی هم که همش اشغاله!

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
دوستان ما اینترتنمون امروز صبح قطع شد وقتی وصل شد فهمیدیم که دیگه ping نمیتونیم بکنیم ،

ممکنه شما یه تست بکنید به من بگید آیا واقعا شاتل پینگ میکنه یا نه ؟ ( چون با یه شاتل دیگه توی شهرستان تست کردیم بازم پینگ نشد )

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
اين شاتل چيكار داره ميكنه.21 روز از ماه داره ميگذره هنوز مقدار ترافيك رايگان را حساب نكردن:blink::blink:
اينها بهتر بود اول برنامشون را درست ميكردن بعد اين امكان را ميذاشتن.اينهم از دومين و بزرگترين شركت PAP ايران.
انگار ميخوان آپولو بفرستن فضا.

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
سلام!

مي بخشيد دوستان من چند روز پيش رفتم براي درخواست ADSL ، اونجا گفتم كه ART 4 رو مي خوام ،خانمه (بخش فروش منظورم هست) هم گفت مشكلي نداره مي تونيم به شما ART 4 رو بديم منم خيلي تعجب كردم، پيش خودم گفتم يعني به همين راحتي!

در همين حال كه فكم چسبيده بود به كف ميز ادامه داد كه" فقط ممكن مشكل حقوقي پيش بياد كه اون وقت بايد ART 4 رو ازتون بگيريم و بجاش ART 1 (يا Home، درست يادم نيست) رو بهتون بديم!":blink:

مي خواستم بپرسم قضيه اين حقوقي چي چيه ديدم اصلا حواسش بمن نيست هي مي رفت و مي يومد!،آخه طفلكي سرما خورده بود:D
چون منم جاي ديگه كار داشتم و عجله!يادم رفت سوال كنم!

حالا اگه امكان داره يكي از دوستان اين قضيه حقوقي رو برام توضيح بده؟!

گفتم مودمي مي خوام كه وايرلس هم باشه براي شير كردن با موبايل و PSP و... كه شاتلم فقط يه مدل داشت كه به من 99000 تومن قيمت دادن به نظرتون اين قيمت مناسبه يا با اين قيمت مودم بهتر از اين مي تونم گير بيارم؟!

در ضمن من فرمو گرفتم آيا جايي كه مختص متقاضي هست رو خودم بايد پر و امضا كنم يا پدرم كه مالك اصلي هست بايد اين كار رو بكنه؟

ممنون كه كمكم مي كنيد!
خيلي لطف مي كنيد راهنمايي كنيد!:blush:

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
در ضمن من فرمو گرفتم آيا جايي كه مختص متقاضي هست رو خودم بايد پر و امضا كنم يا پدرم كه مالك اصلي هست بايد اين كار رو بكنه

پدرتون که مالک اصلیه باید پر کنه:cool:

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
سلام

من سرویس lite دارم و حدود بین 17 تا 23 کیلوبایت\ثانیه داونلود می کنم. به نظرم سرعتش خیلی خوبه ولی ترافیکش (ماهی 2.5 گیگ) خیلی کمه.

شما از سرویس 64K خودتون راضی هستید؟ با چه سرعتی داونلود می کنید (در بدترین شرایط و بهترین شرایط و بطور متوسط؟ کیفیتش خوبه؟ درسته اگر زیاد داونلود کنید قطع می کنن؟

دوستان لطفا راهنمایی کنن. به نظر شما 2.5 گیگ با سرعت 128 شاتل بهتره یا سرعت 64 با ترافیک نامحدود شاتل؟

در ضمن اینم داخل پرانتز بگم چند روز پیش هم سرویس تقریبا ساعت 11-12 شب برای چند ساعت قطع شد.

با تشکر

آقا من فکر می کردم واسه همه نامحدود شده ... نگو فقط واسه ما بوده (64k) ... بهرحال حداقل این خاصیت رو داره که دیگه از شر این محاسبه ترافیک راحت شدیم ..
47b20s0.gif

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
در ضمن ترافیکم هم دیر دیر آپدیت میشد. مثلا اون روز های اول مودم (روتر) بدون وقفه و 24 ساعته به adsl وصل بود و 2-3 روز ترافیک آپدیت نشد.

کشف کردم ;) اگر مودم رو (روتر دارم) خاموش روشن کنید ترافیک آپدیت میشه. یعنی هربار قطع و وصل میشید میزان مصرف ترافیک آپدیت میشه.

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
پدرتون که مالک اصلیه باید پر کنه:cool:

خيلي ممنون دوست عزيز از راهنمايي كه كردي.:)

فقط كاش يكي از دوستان دو دقيقه از وقتشو به ما مي داد اون دوتا سوالم جواب مي داد!!

منظورم اين دوتاست:

1- حالا اگه امكان داره يكي از دوستان اين قضيه حقوقي رو برام توضيح بده؟!

2- مودمي مي خوام كه وايرلس هم باشه براي شير كردن با موبايل و PSP و... كه شاتلم فقط يه مدل داشت كه به من 99000 تومن قيمت دادن به نظرتون اين قيمت مناسبه يا با اين قيمت مودم بهتر از اين مي تونم گير بيارم؟!

خيلي مچكر كه وقت گران بهاتون رو در اختيار بنده قرار مي ديد!!!

alternative

Registered User
لایک‌ها
16
خدا کنه افزایش سرعت شاتل قطع نشه سرویس من 128 هست

mi_ra52

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Sony_B
اول بگو اون مودم مشکوک مارک و امکاناتش چيه تا ببينيم مي ارزه يا نه .

دوم حقوقي يعني ما از شما پول اون سرويس غير حقوقي رو مي گيريم بعد اگه مخابرات بو برد و گير داد سرويس شما رو به يه سرويس حقوقي تبديل مي کنيم .

حالا سوال اينجاست پس اون پولي که من دادم اين وسط چي ميشه ؟
پس ازشون بپرس .

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
mi_ra52 عزيز

راستش تا همين دو هفته پيش من اين مودم رو داخل مدل هاي مختلف شاتل تو سايت كرجشون ديدم كه اون موقع قيمت زده بودن 140.000 تومان ! ولي وقتي رفتم پرسيدم گفتن 99.000 تومان! .منه خنگم يادم رفت اسم و مدل مودم رو يادداشت كنم.

الانم كه چند روزه سايتشون چت زده ! اگر شما تونستيد بريد تو قسمت تجهيزات قيمت و مدل مودم را بايد زده باشن ...
کد:
http://karaj.shatel.ir

البته همين الان كه به سايت تبريز سر زدم ديدم بله اونجا هنوز سرپاست مي تونيد از اينجا مودم رو ببنيد:

"از بالا به پايين سومي هستش!"
کد:
http://tabriz.shatel.ir/farsi/hardware.php

حالا بنظرتون اين خوبه يا يه يو اس روبوتيك بگيرم(هزينه برام مهم نيست ، كيفيت برام مهمتره!)
حتما نظرت رو در اين مورد بگو چون در اين مورد خودشون فكر نكنم درست جوابم رو بدن!

درباره خط دومتون هم بله، متوجه شدم حقوقي يعني چي!(يكي از اون قانون هاي من در آوردي
...) !!

حالا سوال اينجاست پس اون پولي که من دادم اين وسط چي ميشه ؟

مي خواستم همين سوال رو بپرسم كه شما غافلگيرم كرديد:D

آخه چرا بايد اينطوري باشه! من كه مي خوام ماهي 60 -70 به اينا سود برسونم چرا نبايد هوامو داشته باشن ...

بنظرم بهتره ايندفعه كه خراب شدم رو سرشون بيشتر سوال كنم...

مرسي......خواهشا نظرت رو هم در مورد مودم بگو:blush:

mi_ra52

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Sony_B
مارک خوبيه ، امکاناتشم نسبت به قيمتش مي ارزه و منصفانست ( گرچه همه شرکتا 5000 تا 10000 تومن رو قيمت مودمشون ميکشن ! )

اما در مورد USR 9108 مزيتش داشتنه قابليته jet print ( جت پرینت قابلیتیه که میتونی یک پرینتر را با استفاده از این سیستم در شبکه Share کنی ، با این تفاوت که در این حالت نیازی نیست که کامپیوتری روشن باشه ! با روشن بودن پرینتر کلیه کامپیوترهای شبکه میتونن با پرینتر مذکور کار کنن ! )

در کل با هيچکدوم شخصا کار نکردم و از روي امکاناتش نظر ميدم .

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
Sony_B
مارک خوبيه ، امکاناتشم نسبت به قيمتش مي ارزه و منصفانست ( گرچه همه شرکتا 5000 تا 10000 تومن رو قيمت مودمشون ميکشن ! )

اما در مورد USR 9108 مزيتش داشتنه قابليته jet print ( جت پرینت قابلیتیه که میتونی یک پرینتر را با استفاده از این سیستم در شبکه Share کنی ، با این تفاوت که در این حالت نیازی نیست که کامپیوتری روشن باشه ! با روشن بودن پرینتر کلیه کامپیوترهای شبکه میتونن با پرینتر مذکور کار کنن ! )

در کل با هيچکدوم شخصا کار نکردم و از روي امکاناتش نظر ميدم .

اين سيستم تشكر و قدر داني هم خوب چيزيه ها!!
قربون معرفتت .... !

الان ديگه افتاد :D

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
سلام

من سرویس art lite دارم و سرعتش خیلی خوبه ولی ترافیکش خیلی کمه (سرعت داونلود به 23 هم میرسه)
به این فکر افتادم که سرویس 64k بگیرم که محدودیت نداره.
سرعت داونلود 64k چقدر هست؟ کیفیتش (از نظر قطعی و ...) با سرویس های دیگه شاتل که محدودیت ترافیک دارن فرق میکنه؟

با تشکر

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مدت بود که تماسی با پشتیبانی شاتل نداشتم. امروز برای مدت کوتاهی اینترنت نداشتم. زنگ زدم بهشون یه بابایی تلفن رو با لحن غیر محترمانه ای جواب داد. خیلی بهم برخورد. باز یاد برخورد پشتیبانی شاتل در اوائل افتادم که رفتار بسیار بی ادبانه ای با مشتری داشتند. که اینجا هم در موردش نوشتم. بعد از اون مدتی نحوه برخورد اونا با جایگزینی ادمهای دیگری خیلی بهتر شد. تا امروز که یکی از ارازل و اوباش منطقه رو گذاشتند اونجا بعنوان پشتیبانی. در کمال گستاخی به من می گفت که نه مشکلی نداریم. . بعد از چند بار پینگ کردن و پرسیدن شماره ای دی من اینترنت من وصل شد . ولی در آخر اعتراف کرد که مشکل packet loss داشتیم! اگر اونجا بودم با لنگه دمپایی میزدم(با دمپایی کفش ملی خودش. احتمالا با پیژامه اونجا نشسته بوده) تو دهنش تا از این به بعد یاد بگیره با مشتری درست صحبت کنه. اسمش یادم نیست. جلوی خودمو گرفتم تا چیزی بهش نگم. اینطوری عادت کردیم که تو سرمون هم زدند بگیم ممنون! لات بی تربیت!!!

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام

من سرویس art lite دارم و سرعتش خیلی خوبه ولی ترافیکش خیلی کمه (سرعت داونلود به 23 هم میرسه)
به این فکر افتادم که سرویس 64k بگیرم که محدودیت نداره.
سرعت داونلود 64k چقدر هست؟ کیفیتش (از نظر قطعی و ...) با سرویس های دیگه شاتل که محدودیت ترافیک دارن فرق میکنه؟

با تشکر
من سرویس 64 دارم و کاملا راضی هستم ... سرعت هم خیلی خوبه و در واقع 96 کیلوئه ... (دانلود= 13)

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
13 داونلود میکنه؟ اینطوری خیلی خوبه (پایداری داره یا زیاد افت میکنه؟)
احتمالا من هم همین رو میگیرم. چون دیگه تو پلان های جدیدش art lite نیست. با این حدود قیمت یا باید اولین پلان eco رو انتخاب کنم یا 64k مربوط به پلان های art رو انتخاب کنم

من سرویس 64 دارم و کاملا راضی هستم ... سرعت هم خیلی خوبه و در واقع 96 کیلوئه ... (دانلود= 13)

بالا