• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

saba3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مودمي كه به من دادن Billion BIPAC 7300G هست كه 99 حساب كردن، البته بماند كه قول Paradyne 6388 داده بودن! ولي موقع قرار داد دبه كردن، ديگه منم زياد وسواس به خرج ندادم...!

ولي اون طوري كه درباره امكانات اين مودم داخل سايتش خوندم نبايد خيلي بد باشه! بنظر قابل تحمل مي ياد...

درباره قيمت بالا هم حق با شماست، منم موافقم واقعا گرون فروشي شاتل رو دست نداره، اصولا همينه كه شاتل رو از باقي ISP ها متمايز كرده ديگه:D

بله saba3 عزيز، همون داريوش رفتم.

درباره PCM هم اين تعريفي بود كه وقتي ازشون سوال كردم دادن:

"اگر كانكت شدنت در اكثر اوقات با سرعتي بيش از Kbps 46 باشه اونوقت به احتمال قوي خط نبايد مشكل داشته باشه."

مودمت رو نميدونم چه امكاناتي داره ولي قيمتش خيلي بالاست حتما امكانات خوبي بايد داشته باشه.
من خودم مودم SUZUKI 704 گرفتم كه علاوه بر پورت USB ، چهار تا پورت اتصال به شبكه هم داره قيمتش هم چهل و دو و نيم شد .و رفتم دفتر شاتل تستش هم كردم جواب داد.
Sony_B عزيز من يه آشناي دور تو مركز حصارك كرج دارم اگه تونستم باهاش هماهنگ كنم بهت خبر ميدم تا هماهنگ كني بري پيشش تا كارت رو زودتر راه بندازه. البته قول نميدم .اگه تونستم خبرت ميكنم

ممنون

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
پس اميدوار باشم كه خطمPCM نيست؟
راستي خودمون ميتونيم بريم امور مشتركين بپرسيم كه خطمون PCM هست يا نه؟

ممنون
آره ... تا اونجا که من می دونم می تونی بری و بپرسی ... یعنی در واقع " باید بهت جواب بدن " ...

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
تایید میشه ... مسخره اس و به نظر میاد که باید برعکس باشه ... یعنی باید پهنای بیشتری به اینجور مشتری ها بدن ؛ اینطوری که رسما دارن به همه میگن " همون ماه به ماه بدین بهتره ! " ...

آره، خیلی عجیبه!

payam_2002us

Registered User
لایک‌ها
1
من یک کارت تخفیف 10000 تومانی شاتل دارم به اولین کسی در خواست بده میدهم البته 2 تا شرط داره یکیش اینکه باید تازه بخواهد یوزر شاتل بشه و در ثانی باید معرفش رو در شرکت من رو معرفی کنه که زیر مجموعه من بشه

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یک کارت تخفیف 10000 تومانی شاتل دارم به اولین کسی در خواست بده میدهم البته 2 تا شرط داره یکیش اینکه باید تازه بخواهد یوزر شاتل بشه و در ثانی باید معرفش رو در شرکت من رو معرفی کنه که زیر مجموعه من بشه
همش یدونه داری؟;)

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62

من 3 تا از اين كارتهاي تخفيف 10 هزارتوماني دارم.نيازي نيست كه به طرف مقابل بگيد كه حتما شما رو معرفي كنه چرا كه كارتها داراي سريال ميباشه و اتومات پس از رسيدن كارت طلايي بدست شاتل آنها بر اساس شماره سريال موجود آنرا به حساب صاحب كارت خواهند گذاشت.

alternative

Registered User
لایک‌ها
16
کسی با شاتل از تورنت دانلود کرده
من می خواهم دانلود کنم میگه پورت ها بسته است
Welcome to the µTorrent Port Checker.
A test will be performed on your computer to check if the specified port is opened.

Checking port 54004 on 85.15.25.25...

Error! Port 54004 does not appear to be open.

Please see www.portforward.com for more information about how to map a port.

Please make absolutely sure that PeerGuardian2 or Protowall is allowing utorrent.com (72.20.34.145) in either of those programs. Those of you using ipfilter.dat should make sure the list does not include the website's IP. After making sure of this, re-run this test by refreshing the page (F5​
).

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
کسی با شاتل از تورنت دانلود کرده
من می خواهم دانلود کنم میگه پورت ها بسته است
Welcome to the µTorrent Port Checker.
A test will be performed on your computer to check if the specified port is opened.

Checking port 54004 on 85.15.25.25...

Error! Port 54004 does not appear to be open.

Please see www.portforward.com for more information about how to map a port.

Please make absolutely sure that PeerGuardian2 or Protowall is allowing utorrent.com (72.20.34.145) in either of those programs. Those of you using ipfilter.dat should make sure the list does not include the website's IP. After making sure of this, re-run this test by refreshing the page (F5​
).
من که هر روز دارم دانلود می کنم .. مشکلی ندارم .. به نظر میاد مشکل از یه پورت خاص باشه ... همونطور که توی اون پیام گفته ، روشی برای فوروارد کردن پورت هست که البته من بلد نیستم ... فقط اسمش رو شنیدم و ظاهرا مشکل رو حل می کنه ...

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
من تازه میخوام ADSL بگیرم توی این منطقه به نظرم شاتل از همه بهتر اومد
چون نمیخوام هزینش از Dial up زیاد بیشتر بشه,سرویس ART Home رو میخوام بگیرم
کسی استفاده کرده؟ سرعت 64 و بدون محدودیت
چجوریاس؟؟؟ نظری چیزی
با تشکر از راهنمایی:happy:

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1

آقا من اولین بار هست که میخوام بگیرم اینو بده به من معرفیت که میکنم هیچ ....:D

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام دوستان
من تازه میخوام ADSL بگیرم توی این منطقه به نظرم شاتل از همه بهتر اومد
چون نمیخوام هزینش از Dial up زیاد بیشتر بشه,سرویس ART Home رو میخوام بگیرم
کسی استفاده کرده؟ سرعت 64 و بدون محدودیت
چجوریاس؟؟؟ نظری چیزی
با تشکر از راهنمایی:happy:
من art home دارم و کاملا راضی ام ... هرچند آخرش به اوضاع منطقه مخابراتی ات برمی گرده ... اگه بتونی یکی دو نفر که شاتل دارن در اون منطقه پیدا کنی ، خیلی بهتره ...

کدوم منطقه ای ؟

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
من art home دارم و کاملا راضی ام ... هرچند آخرش به اوضاع منطقه مخابراتی ات برمی گرده ... اگه بتونی یکی دو نفر که شاتل دارن در اون منطقه پیدا کنی ، خیلی بهتره ...

کدوم منطقه ای ؟

سلام seymour جان
سعادت آباد منطقه مخابراتی اسمش سلمان فارسی هست اینجا بخاطر مرکز مخابراتی فوق مدرنش ADSL کمه من کسی رو پیدا نکردم هنوز

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1

کدوم منطقه ای ؟

یه چیز دیگه!Seymour جان شما که استفاده میکنی این سرویس ART Home هم 3000 تومان روی قبض + 6% رو داره؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
یه چیز دیگه!Seymour جان شما که استفاده میکنی این سرویس ART Home هم 3000 تومان روی قبض + 6% رو داره؟
اون 3000 تومن رو ما هم میدیم ... 20 تومن در ماه میشه دقیقا ... (15800 + 3000 + 1000 تومن هزینه های متعلقه) ... یعنی باید ماهی 20 تومن بدی ... (بجز ماه اول که هزینه مودم و نصب و اینا داری)

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
اون 3000 تومن رو ما هم میدیم ... 20 تومن در ماه میشه دقیقا ... (15800 + 3000 + 1000 تومن هزینه های متعلقه) ... یعنی باید ماهی 20 تومن بدی ... (بجز ماه اول که هزینه مودم و نصب و اینا داری)

بازم ممنون
به شما چه مودمی دادند؟ 59 تومان؟ من میخوام خودم مودم رو بگیرم نصبش هم فکر نمیکنم مشکلی باشه آخه نوشته 15 تومان نصب!!:blink:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
بازم ممنون
به شما چه مودمی دادند؟ 59 تومان؟ من میخوام خودم مودم رو بگیرم نصبش هم فکر نمیکنم مشکلی باشه آخه نوشته 15 تومان نصب!!:blink:
مودم من : asus aam6000 - سال پیش همین موقع 38 تومن

والا زمان ما که نصبش زوری بود ! ... الان رو نمی دونم ...

saba3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازم ممنون

سلام دوست عزيز
بايد خدمتت عرض كنم كه اون هزينه نصبي رو كه شركتها ميگيرن به قول خودشون هزينه نصب و راه اندازي ADSL برروي خط(يا همون رانژه كردن) است البته اين هزينه متفاوته مثلا شاتل 15 تومن ميگيره،بعضيا 20 تومن بعضيا هم 10 تومن ميگيرن البته من كمتر از 10 تومن نديدم.
بايد بگم كه شاتل (و به احتمال زياد همه شركتها) بعد از رانژه شدن خط حداقل يكبار به صورت رايگان بايد بيان در محل (منزل يا ...) و مودم رو نصب كنند و به قولي اينترنت ADSL رو به شما تحويل بدن.فقط اين قسمتش رو شما ميتونيد خودتون انجام بديد.
البته اگه شما از همون اول بگيد كه نميخوام كسي بياد براي نصب مودم و با چونه زني شايد(تاكيد ميكنم شايد) بتونيد يه چيزي از اون 15 تومن كم كنيد وگرنه بايد كل 15 تومن رو بديد.

ممنون

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
saba3 جان مشكل شما بالاخره حل شد؟! البته مي بخشيد كنجكاويه منو.

امروز يعني ديروز! با من تماس گرفتن گفتن امروز ميان براي نصب.:D ايول سرعت عمل...!

saba3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
saba3 جان مشكل شما بالاخره حل شد؟! البته مي بخشيد كنجكاويه منو.

امروز يعني ديروز! با من تماس گرفتن گفتن امروز ميان براي نصب.:D ايول سرعت عمل...!

الحمد لله كه كار شما راه افتاد
براي من كه بعد از يكماه گفتن خطت PCM هست(خدا بگم چي كار كنه اون منشي هاي مسئوليت پذيرشون!!!!!!!! و بقيه كارمنداشون رو) البته چون يه خط ديگه داشتم اين دفعه با مدير بخش فني صحبت كردم مدارك جديد رو بهش دادم
دوست عزيز هر وقت كامل برات نصب كردن سرعتش رو با سايتهايي مثل www.speedtest.net چك كن و اينجا بذارش تا ببينم چه جوريه .من هم اگه برام نصب كردن اين كار رو ميكنم(ساعت تستت رو هم ذكر كن )

ممنون

بالا