ali_metall
Registered User
- نوشتهها
- 29
- لایکها
- 0
شاتل دوباره سرعتش مثل قبل شده و هیچ مشکلی باهاش ندارم.
فاکتور من که اومده. 1 هفته پیش.دوستان فاكتور اين ماه براي شما صادر شده؟شاتل هميشه تا 4-5 هر ماه فاكتور را صادر ميكرد و با SMS هم خبر ميدادند كه فاكتور شما صادر شده ولي اين ماه تا الان خبري نشده.قضيه چيه؟نكنه ميخوان اين ماه را به عنوان هديه چيزي نگيريند:lol::lol:
بستگی به بازیش داره و اینکه فاصله جغرافیایی شما با سرور چقدر باشه.همین utk4 رو من فان بازی می کنم ( تو ایران قبلا پارس سرور داشت خیلی بهتر بود)چون نمیشه با این تاخیر جدی بازی کرد. ولی غیر اکشن رو راحتتر میشه بازی کرد حتی تو سرورهای خارج.آقا من با سرويس 64 كيلو، ميتونم آنلاين بازي كنم ؟ اگه ميشه يكم راهنمايي كنيد ؟
15 که دیرشونه. 3 ام ماه پیش فاکتور ماه بعد میاد.فعلا اوضاع خوبه. فقط مشکل اینجاست که من هی هر روز برم میزان مصرفم!!! رو چک کنم. که آخر ماه تعطیل نشه.
دوستانی که میگن فاکتور براشون اومده، از 15ام هر ماه واسه ماه بعد فاکتور میاد؟ چقدر زود.
یک سوال: من بخوام ipام عوض بشه، مثلا برای دانلود از رپیدشر، چکار باید بکنم؟ مودم رو که خاموش و روشن میکنم، همون ip قبلی رو باز میگیره.
ممنون
یک سوال: من بخوام ipام عوض بشه، مثلا برای دانلود از رپیدشر، چکار باید بکنم؟ مودم رو که خاموش و روشن میکنم، همون ip قبلی رو باز میگیره.
ممنون
بله .این تاپیک هم در این مورد بحث کردندوستان شنیدم مراکز مخابراتی که از فیبر نوری استفاده می کنن فعلا توسط شرکت ها ساپورت نمیشن
و الان فقط مراکز مخابراتی که روی سیم مسی کار میکنن ساپورت میشن
درسته؟
واسه منم نیومده هنوز ...
من شاتل رو با داتک عوض نمی کنمسلام دوستان يه سوال داشتم اينكه من شاتل دارم ميخوام برم از داتك بگيرم آخه هم نامحدوده هم 128 ش از شاتل ارزونتره
اولا نظرتون چيه ؟ ثانيا شاتل چقدر طول ميده تا خط من رو آزاد كنه ؟
و اينكه من الان eco دارم اگر حجمم تموم شه سرويس قطع ميشه؟
ممنون
من شاتل رو با داتک عوض نمی کنم
با توجه به اینکه برای هر گیگ اضافه 9000 تومن باید پرداخت کنید خط رو قطع نمیکنند. حداقل تا وقتی که به اندازه پول ودیعه نرسیده باشه. 64 شاتل عین 128 داتکه.! منتها باید fair user policy رو کمی رعایت کنی
خب اینطور که شما میگی داتک بهتر از قبل شده .بیشتر کاربرا اینجا ناراضی هستند. در مورد سرویس اختصاصی منظورت راهکارهای خاصه؟ که اونم برای شرکتهاست فقطممنون از جوابت
خوب من الان هيچ پولي تو موجوديم پيش شاتل ندارم تا اگه حجمم تموم شه از اون پول كم بشه اما خودم ميخوام بهشون بگم خط رو آزاد كنن چونكه بنظرم برا من كه دانلود زياد دارم سرويس eco اصلا بدرد نميخوره و همچنين سرويس art هم محدوديت حجم داره هم گرونتر از جاهايي هست كه با همين سرعت نامحدود سرويس ميدن.
در ضمن من از دوستاني كه داتك داشتن درباره ي سرويس 128 شون پرسيدم گفتن هميشه سرعتشون روي 16 هست و تغييري نميكنه يعني اصلا اعتراضي نداشتم.
فقط يه سوال ديگه : منظور از اين سرويس اختصاصي شاتل چي هست كه تو سايتشون آورده؟