Tehranshahr
کاربر قدیمی پرشین تولز
خوب اونجا مرکزش فرق داره.ولی من مرکز توحید هستم(6694) و هنوز مشکل داره و چند تا از دوستان با پیش شماره های 6694 و 6692 هم همین مشکل رو دارن
اینجا که من رفتم خلوته خلوت بود و خیلی راحت کارم انجام شد.
خوب اونجا مرکزش فرق داره.ولی من مرکز توحید هستم(6694) و هنوز مشکل داره و چند تا از دوستان با پیش شماره های 6694 و 6692 هم همین مشکل رو دارن
یکی از دوستانم رفته مرکز شهید باهنر گرفته سرعت دانلودش 240-250 کیلوبایت در ثانیست ! مث اینکه یادشون رفته شیر فلکرو ببندن :دی
این بنده خدا هم تو کو*نش عروسیه :دی
تقریبا 3 روز طول کشید تا وصل شه !
نه مودم سازگاره.از اونجائي كه من 10 روزه نتونستم كه كانكت بشم و هر موضوعي ميتونه زمينه ساز مشكل ما بشه آيا كانكت نشدن من ميتونه دليلش مودم باشه؟
D-Link DSL-200
اين مشكل ما انقدر جالب و حاد شده كه به زمين و زمان شك كردم ، به قول قديمي ها شايد برام دعا نوشتن تا نتونم با adsl مخابرات به اينترنت وصل بشم
شیطونه میگه زنگ بزنم ریپورت بدم :دیاتفاقا من هم از باهنر دو روزه گرفتم و سرعتم بعد از 1 هفته هنوز 100-200 هست! اولش فکر کردم درست میشه ولی فعلا که به قوت خودش باقیه!!!
خُب خدا رو شكر كه مودم مشكلي ندارهنه مودم سازگاره.
شما مودم رو روی حالت Bridge تنظیم کردی؟
پس احتمالا DSLAM نصب شده توی مرکز مشکل داره.الان 2 تا مودم از دوستام گرفتم و امتحان كردم
يكيش Asus هستش و اون يكي هم TP-LINK
هر دو مودم هم سالمن و بازم مشكل بر سر جاي خود پابرجاست
روي لپتاپ برادرم هم امتحان كردم و بازم ارور ميده ، لپتاپ يكي از دوستان رو گرفتم و رو اون لپتاپ هم همين مشكل هستش :hmm:
يوزر و پسورد رو دادم به يكي از دوستانم(مركز حافظ) و اون به راحتي كانكت شد و داره استفاده ميكنه :wacko:
با اين تفاسير صددرصد مطمئن شدم كه مشكل از خط هستش
پ.ن. : از دوستان عذر ميخوام كه اينقدر تو اين تاپيك روده درازي كردم :blush:
صددرصد مشكل از مركزهپس احتمالا DSLAM نصب شده توی مرکز مشکل داره.
تو مركز اشرفي اصفهاني هم ميدندوستان سمت مخابرات اشرفی اصفهانی هم میده ADSL پیش 3306 - وضعیت دانلود از تورنت چجوریاست /؟
http://www.tct.ir/pagecontent.php?rQV==wHQ2QjN0cDQ6IXZi1WduRWSldWYwxHQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfAlDOxkDQ6UGb0lGd
من كه تا حالا نتونستم وصل بشم و كلا پشيمون شدم از اينكه از مخابرات سرويس گرفتم چون مشكل من ذره اي براشون اهميت نداره و من رو ميفرستن دنبال نخود سياه(منظور همون 1899) ، دوستاني كه تونستن وصل بشن ميتونن راهنمائيتون كننممنون دوست عزیز فقط این تورنت چجوریه کار میکونه یا نه
اعتراض؟چند نفری برین اعتراض کنین شاید جواب داد!
براي چي ميخواد 50 تومن بگيره؟دوستان با سلام
من امروز با مدارک کامل رفتم مخابرات سلمان فارسی با پیش شماره ی 2236 که برای گرفتن سرویس اقدام کنم اولا که اون دوست مسئولمون با اخلاق خیلی گ ن د خودشون ما رو به فیض رسوندن و کلی از مدارک ما ایراد گرفت بعد از کلی صحبت من گفتم اصلا اگه من تمام مدارکم کامل باشه حله؟ گفت نه شما 50 تومان برای هزینه نصب می ریزین به حساب بعد ما مسئولهای این کار رو می فرستیم برای وصل کردن و این که به خط شما بشود سرویس داد 50% است و اگر نشه 50 تومن پریده.
حالا از شما می خواستم کمک کنید ببینیم قضیه چی هست و این چیزی که این آقا می گفت درست هست یا صرفا یک بهانه ی الکی هست یا اگه درست می که چجوری خودم می تونم بفهمم خط من قابلیت سرویس دهی دارد یا نه؟
با تشکر