صادق چی چی هستن؟:دی
چون مثلا میگه اختلال هست خدافظ یعنی خوبه؟:دی
الان اینجا تاپیک مخابرات دیگه پشتیبانی مخابرات رو داریم ازش میگیم بقیه شرکتها هم آره به قول خودت داغونن!
عزیزم شما اگه ۴ ماه مخابرات گرفتی
من الان ۱.۵ سالی میشه دارم
یعنی چی ۱۱ به بعد زنگ بزنم؟!
هر موقع مشکل باشه باید زنگ بزنم دیگه ۱۱ به بعد وقتی مثلا مشکلی نیست زنگ بزنم چی بگم؟
تیکت هم گذاشتم زنگم بهم زدن، اما باز همون رو میگه اون ساعت ترافیک زیاده اینجوری میشه! این که نمیشه جواب که!
اما با همه اینا چون پینگش یه سرو گردن نسبت به بقیه شرکتها گمتره کاری نمیشه کرد به جز تحمل
شاید ۲۰ روز دیگه طبق گفته خودشون که ۳۰٪ قراره به سرعتشون اضافه شه مشکل سرعت ما درست شه تو روز
تو شب مشکلی نیست
نه امین جام منظور از صادق این بود که بی رو دربایستی بهت میگه که کاری نمیتونه بکنه.
این شرکتیا چون از شغلشون می ترسن و میخوان خیلی جنتلمن باشن سعی می کنن بپیچونن آدم رو بعدشم که هیچ نشد تو دلت بگی بابا ایول حداقل یه 10 مین وقت گذاشت..
مثلا پارس آنلاین خیلی مودب باشه میگه ببخشید من رو خططتون الان نویز نمیبینم ! آیا با کایل وصلید ؟ آیا خشتکتون سر جاشه ؟ که وصل نیست ؟ مودم چیه ؟ پینگ مودم رو بگیرید!
دی ان اس ست کردید ؟ فایروال مودم بابا ! اصن موشکل از همون فایرواله به غرعان !.... :| ام تی یو !
بعدشم مودم روشن خاموش... از نواینترلیو به اینترلیو و Vice Versa تغییر میدن. برست رو کم می کنن.. اما درست نمیشه که ! بعدشم شما خسته میشی 2 حالت داره. یا سرافکنده از زحماتش تشکر می کنی یا فش میدی قط می کنی.
اما مخابرات اینطوری نیست.
و این آف تاپیک رو بگم که پارس آنلاین هم 2 هفته ست افتضاح شده. پینگ روی 450 هست الان. گوگل 2 هفته ست باز نمیشه .. و از همه جالبتر شبانه رو مث آسیاتک رو 1 مگ محدود کرده.
خیلی خوشحالم که مخابرات رو دارم کنارم..