ILOOP
Registered User
- نوشتهها
- 214
- لایکها
- 140
منم همین طرحو دارممخابرات مشهد نامحدود طرح طلایی 180 هزار تومن.الان طرح نقره ای 4 گیگ 15500
سرعت شما چطوره؟؟
منم همین طرحو دارممخابرات مشهد نامحدود طرح طلایی 180 هزار تومن.الان طرح نقره ای 4 گیگ 15500
منم همین طرحو دارم
سرعت شما چطوره؟؟
اگه فیبر نوری نیستی و میتونی از شرکت دیگه ای سرویس بگیری اصلا سمت مخابرات نیامن حقیقتش هنوز نگرفتم ولی فکر کنم نقره ای 4 گیگ خوب باشه شما که استفاده میکنی چطوره؟دانلود شب رایگانه سرعتش تو چه مایه هایی هست؟
به نظرتون کجا بریم از مخابرات ؟
شرکتی هست ماهی 2 گیگ رو با شبانه ی رایگان بشه ازش 10 تومن گرفت ؟ چون ماهی 10 تومن بیشتر در توانم نیست برا اینترنت بدم .
کجا دیگه ۲ مگ نامحدود میدن؟ من الان ۲ مگ مخابرات دارم سرعت قبلا ۲۵۰ کیلو بایت بود ولی الان با ۱۰ تا کانکشن دانلود منجر به زور ۱۰۰ میده کانکشن معمولی هم فکر کنم ۵۰ کیلو بده افتضاح شده. کجا پیشنهاد میدید؟
کجا دیگه ۲ مگ نامحدود میدن؟ من الان ۲ مگ مخابرات دارم سرعت قبلا ۲۵۰ کیلو بایت بود ولی الان با ۱۰ تا کانکشن دانلود منجر به زور ۱۰۰ میده کانکشن معمولی هم فکر کنم ۵۰ کیلو بده افتضاح شده. کجا پیشنهاد میدید؟
وایمکس ایرانسل ۲ مگ نامحدود رو میده ۱۲۵ (البته با مالیات ۱۳۳ تقریبا)
سرعتش هم معمولا ۲۰۰ تا ۲۵۰ البته شاید ۱ یا ۲ ماه هم در سال سرعت کم باشه
این مشکلات مخابرات هم که به خاطر بدهیش به زیرساخت هست و فکر کنم تا چند وقت دیگه درست بشه
با تک کانکشن سرعت دانلود چنده؟تایید
من خودم وایمکس دارم تو مغازه ۲مگ نامحدود ماهی ۱۴۰
دانلود هم ۲۳۰ ۴۰ هست
ارسال شده توسط اسپمر پی تی
اگه درست نشه که مجبورم ولی با نصف این پول مخابرات سرویس ۲ مگ رو میده حیف شد سرویساش قبلا خوب بود ولی الان مثل اینکه سیاستش عوض شده فکر کنم بیشتر از ظرفیت داره اورسل میکنهوایمکس ایرانسل ۲ مگ نامحدود رو میده ۱۲۵ (البته با مالیات ۱۳۳ تقریبا)
سرعتش هم معمولا ۲۰۰ تا ۲۵۰ البته شاید ۱ یا ۲ ماه هم در سال سرعت کم باشه
این مشکلات مخابرات هم که به خاطر بدهیش به زیرساخت هست و فکر کنم تا چند وقت دیگه درست بشه
دوستان چند وقتیه که کلا اینترنت مخابرات بهم ریخته گویا (مرکز کلانتری) ولی مشکل من جدا مضحکه!بدون هیتلر شکن تو هیچ سایتی نمیره ولی با هر نوع هیتلر شکنی مثل مازراتی کار میکنه و سایتا رو باز میکنه! زنگ زدم پشتیبانی خندش گرفت گفت پس دیگه مشکلت چیه ولی چیز اعصاب خورد کنیه... دوستان راهی پیشنهادی بنظرتون نمیرسه واسه این مشکل؟
رو چند تا کامپیوتر امتحان کردم تنظیمات مودم هم ور رفتم چیز غیر عادی توش نبود!
این مشکل برای عموی بنده هم پیش اومده بود
یه بار مودمو سخت افزاری ریست کنید!
از اول تنظیماتو پیاده کنین
خدا گیره چه کسایی افتادیم
زنگ میزنم پارس انلاین میگه به مجتمع ها adsl2+ نمیدیم
فهمیدین منظورم چیه دیگه ها منظورم اینه اپارتمان ما کمپلیت رو فیبر نوریه بعدش یه سر به اینجا بزنید
درخواست ADSL ویژه مجتمع ها ی تجاری و مسکونی
میبینید که گفته درخواستتو بده من هم به جایه ارسال اطلاعات زنگ زدم میگم چجوریه میگه اووو بابا اون برای تهرانه دیگه همونم دیگه نیست الکی تو سایته
به فن اوا زنگیدم میگه به فلان ایمیل بده کلا اینگاری این مخابرات مارو ول نمیکنه
حالا میخوام مخابرات بگیرم بعد عوض کنم منظورم مسی که کردنش کوچ کنم رو شرکت خصوصی بعد دیدم دیگه این روش هم قدیمی شده گویا دیدنه کابل مسی هم فیلتر شده ههههه.
دارم دیونه میشم الانه که ننه ی سازمانو ب..هم:wacko:
بعدش یارو میگه وایرلس بگیر گفتم خوب شرایطش چیه چند معلومه گرونه دیگه
اونم گفت نه زیاد نیست بزار وصلت کنم به بخش وایرلس ما هم صبر کردیم بعد یه دفعه یه نره قول جوابمو داد گفت بله بفرمایید گفتم اره این طوریه اون طوریه اونم گفت اسمه سازمانتون چیه من هم ساکت شدم گفتم اقا من یه ساعت دارم چی بلقور میکنم
کلا امیدمو از دست دادم
باید به فکر زدن سازمان باشم مثلا سازمان حمایت از بی سرپرستگان اینترنت ایران
سیفون توالت دانلود کن جواب میده
خواستی من خودم سرور دارم یه یوزر رایگان هم به شما میدم