حتی از سرورهای ایران؟منم سرعتم از هر سروری افتضاحه. 1 مگ نامحدود دارم.
حتی از سرورهای ایران؟منم سرعتم از هر سروری افتضاحه. 1 مگ نامحدود دارم.
حتی از سرورهای ایران؟
والا هارد ریستم کردم مضاف بر اینکه این مشکل همیشه نیست، معمولا در طول روز بیشتره و آخر شب و (نیمه شب) تقریبا مشکلی نیست خودم بنظرم میاد مشکل از مخابرات باشهاین مشکل برای عموی بنده هم پیش اومده بود
یه بار مودمو سخت افزاری ریست کنید!
از اول تنظیماتو پیاده کنین
یعنی در حالت عادی سرعت دانلود شما از سرورهای داخلی و خارجی یکیه؟والا برای من که فرقی با هم ندارن
یعنی در حالت عادی سرعت دانلود شما از سرورهای داخلی و خارجی یکیه؟
آره کرمان که اینجوری محدود
سلام من اینترنت مخابرات دارم. از سرویس ایشون استفاده کردم و خیلی راضی بودم. سرعت همه سرورهای خارجی مثل داخل ایران شده!
دیروز مخابرات سفارش دادم، همونروز شبش وصل شد، 512 نامحدود هم گرفتم خدایی هم سرعت هم پینگ عالیه ! یعنی خاک بر سر من یکی که از اول نرفتم بگیرم و گیر پیشگامان و آسیاتک و شاتل و ... افتادم !
الان دانلودم حدود 100 تا 150 ، آپلودم هم حدود 170-200 و پینگم 30-32 !!!!
تازه جالبیش اینه که زمانی که دانلود میکنه یعنی 2 تا همزمان گذاشتم رو دانلود اصلاً عین خیالش نیست و پیج را مثل حالت عادی باز میکنه :دی !!! خدایی اینجوری بمونه عالیه !
سلام.میشه بگین کدوم شهرین؟
سلامدزفول (استان خوزستان)
تازه اولشه عمو تا 6 ماه دیگه مثل شهرای دیگه میشه
سعی کن دزپیلی بازی در بیاری و به همه بگی اینترنت مخابرات دزفول افتضاحه تا حداقل 1 سال سرعت و پینگت خوب باشه :ی
سلام
فقط یکی دو ماه اول خوبه......................شب دراز و قلندر بیدار
برای من از همون اول 4.2.2.4 بود اما این مشکل همچنان وجود داره!اون دوستانی که میگن بعضی از ساعت ها با باز کردن بعضی سایتا یا دان کردن از بعضی سرور ها مشکل دارن اینکاری که میگم بکنید برای منم همینطوری ولی اینطوری همه چی اوکی شد.
برید dns دستی کارت شبکه تون رو فعال کنید و بزارید رو
4.2.2.4
sent from my LWW