فکرشم نکن. مخابرات الان شده آسیاتک دو! سرعت من با 1 مگ نامحدود دور و بره 20 30 هست تازه با IDM!!من پارس انلاین دارم میخوام از مخابرات تبریز(هماراسیستم) سرویس2/4 مگ محدود بگیرم به نظرتون بگیرم یا تو همین پارس انلاین بمونم؟
دوستان من درخواست 1 مگ نامحدود دادم پنجشنبه عصر زنگ زدن که وصله امروز عصر(جمعه) وصلش کردم سرعتش افتضاحه و سرعت دانلود به زحمت به 20 میرسه . میتونم فردا در خواست لغو بدم ؟ و در اینصورت آیا باید پول این ماهو کامل بدم ؟
فکرشم نکن. مخابرات الان شده آسیاتک دو! سرعت من با 1 مگ نامحدود دور و بره 20 30 هست تازه با IDM!!
سرویس های محدود مخابرات وضعشون چطوره؟ از پارس بهتره یا بمونم تو پارس؟بالاخره بعد از قرنی این بخش صورتحساب تهران به کار افتاد!
http://2.177.32.11:8080/AAAPortal/tellin/portal/reloadLogin.action
بنظر میرسه یواش یواش میخوان سرویس های محدود رو هم تو تهران راه بندازن.
تهران هنوز محدود ندارهسرویس های محدود مخابرات وضعشون چطوره؟ از پارس بهتره یا بمونم تو پارس؟
سلام سرویس مخابرات نامحدود روزها خوب هستند
نه نه من سرویس های محدود رو میگم ها! محدود هاش چجوریاست؟
از 30ابان فقط به تعرفه های یک ساله شبانه رایگان تعلق میگیره
اوااا یعنی چیییی؟یعنی مثلا 3 ماهه یا 1 ماهه دیگه رایگان نیست؟عجب کاری کردم مخابرات گرفتم اینجوری باشه عوضش میکنم
متن خبر:
مشترک گرامي
از تاريخ 30/8/92 ترافيک شب رايگان تنها به سرويسهاي 12 ماهه شرکت مخابرات استان کرمان تعلق ميگيرد.
متن خبر:
مشترک گرامي
از تاريخ 30/8/92 ترافيک شب رايگان تنها به سرويسهاي 12 ماهه شرکت مخابرات استان کرمان تعلق ميگيرد.
فکر کنم خوزستانی ها باید برن خدا را شکر کنن نسبت به بقیه شهر ها ! اینجا کیفیتش نسبتاً خوب هست (برای من عالی هست) ، سرعت یکسان هست، پینگ پایین هست، تمام سرویس های مخابرات ارائه میشه (محدود و نامحدود) و اینکه تازگیا نصفه روزه رانژه میکنند (قبلاً! تا 1 ماه طول میکشید)، الان تو دزفول با این همه مشترک داره حرف اول را میزنه!!!!
فقط تنها سوال اینه که چرا سرویس دهی مخابرات در شهر با شهر دیگه متفاوته؟!