با سلام به دوستان گرامی یه چند تا سوال داشتم جواب بدین ممنون میشم:
1- من یه اینترنت نامحدود لازم دارم که سرعت دانلودش خوب باشه و همچنین به میزان دانلود در ماه گیر ندن، من تقریبا به 100 تا 150 گیگ دانلود در ماه احتیج دارم، میخواستم بدونم اینترنت 2مگابیت مخابرت دانلودش با IDM، از سرورای داخلی، از سرورای خارجی و علی الخصوص(از همه مهمتر) با Torrent چنده؟
2- میزان قطع و وصلش چطور؟ این سیستم مصرف منصفانه شون چطوره؟؟ تا چند گیگ در ماه گیر میدن؟؟؟
خداییش دوستان یه جواب دقیق به من بدید که آخر فروردین دیگه باید بگیرم
اگه تهران هستید که مشکلی ندارید، مخابرات سرویس های نامحدودش واقعاً نامحدوده، بگزار صبح تا شب دانلود کنه. اگه سرور/سیدر مناسب داشته باشی سرعت 2 مگ بین 200 تا 220 میچرخه (تو تورنت کمی کمتر نشون میده بسته به overhead و تعداد کانکشن های اضافه). قطعی هم انگشت شمار و کم. البته باز هم بسته به شرایط متفاوت، ممکنه کیفیت سرویس شما فرق داشته باشه. سیم کشی/نویز/شلوغی مرکز/..... تا نگیری و تست نکنی معلوم نمیشه که دقیقاً چی از آب در میاد.
adsl مخابرات مشهد
دوستان روشی هست که بشه پهنای باند از جایی کم کرد؟؟؟
بعضی از مودم ها این امکان رو دارند، برای مثال توی مودم های Symphony در بخش تنظیمات ADSL شما میتونید محدوده بیت های استفاده شده جهت دریافت و یا ارسال دیتا رو تنظیم و سرعت رو برای آپلود و یا دانلود کاهش بدید. اگه مودم شما این امکان رو نداره با بخش پشتیبانی تماس بگیرید و ازشون درخواست کنید که سرعت رو براتون کمتر ببندند. اگه براتون چنین کاری رو نمیکنند، راه نهایی که براتون میمونه، خرید چند متر سیم تلفن اضافه است، این سیم رو تیکه پاره کنید و در قسمت های متفاوت (بدون ایجاد اتصال بین زوج سیم ها) لخت کنید سیم رو، قطع کنیدش و بستِ دستی بزنید (با بوجود آوردن این بست ها، شما کیفیت سیم رو پایین میارید و مقاومتش رو بالا میبرید، در نهایت روی Attenution و SNR تاثیر گزاشته و مودم رو مجبور میکنید که با سرعت پایین تری به DSLAM کانکت بشه).
ویرایش 1: یه راه دیگه هم تو نت پیدا کردم، شاید برای شما جواب بده، بستگی به مودم شما داره. تغییر SNR با استفاده از
Putty که البته روی هر مودمی کار نمیکنه. یکم در موردش تحقیق میکنم و راهنما مینویسم اینجا اگه تونستم باهاش کاری رو که میخواهید انجام بدم.
ویرایش 2: متاسفانه گویا دستور/تنظیمات مودم با مودم زمین تا آسمون فرق میکنه، هیچ کدوم از مودم هایی که من اینجا دارم نتونستند با موفقیت امکاناتِ مورد نیاز رو در اختیارم بگزارند، باز هم میگردم راه دیگه پیدا کردم پست جدید میزنم یا ادامه مینوسم.