• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

behnam__007

Registered User
لایک‌ها
60
سلام
سرعت پارس آنلاین 1/4 شده . الان 10 روزه که منتظرم درست بشه ولی همین طوری بدتر شده . سرعت 250 - 300 الان 70 تا نهایت 100 . برای دوستان دیگه هم به همین صورته ؟ 1مگ محدود دارم از شهرک ناز کرج...
شدیدا افتضاح شده . یه چیزی وقتی خوب باشه و تعریف کنی ازش به جای اینکه بهتر از قبل بشه ، بدتر میشه . خواهشا بگید واسه شما هم اینطوریه یعنی سراسریه یا نه ؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
سرعت منم از دیروز اومد روی 30ک، نمیدونم برای طرح `نا نامحدود` شونه یا مشکل دارن

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
سلام
سرعت پارس آنلاین 1/4 شده . الان 10 روزه که منتظرم درست بشه ولی همین طوری بدتر شده . سرعت 250 - 300 الان 70 تا نهایت 100 . برای دوستان دیگه هم به همین صورته ؟ 1مگ محدود دارم از شهرک ناز کرج...
شدیدا افتضاح شده . یه چیزی وقتی خوب باشه و تعریف کنی ازش به جای اینکه بهتر از قبل بشه ، بدتر میشه . خواهشا بگید واسه شما هم اینطوریه یعنی سراسریه یا نه ؟

تایید میشه.
مال من 1 ماه بود از 16 بالاتر نمیاومد ( 128 رو 4 مگ ) زنگ زدم با آقای اکبری دیروز صحبت کردم.
صحبتش رو رو پیسی ورلد گذاشتم!! هی می گفت ما موظف نیستیم بالاتر بدیم و این حرفا. منم بهش گفتم سر اون بحثی نیست اما وقتی خط بین 40 نفر هم شیر باشه با این پنل های 2 گیگ و 3 گیگ که شما دارید امکان نداره کسی در روز دانلود کنه !
حتما مشکلی هست. خلاصه ما رو سرویس کرد آخر سر دیدم سرعت اومد رو 300 :) نمی دونم چی رو تغییر داد اما تنظیمات پروفایل نبود. الانم رو 70 هست اما حد اقل 16 نیست...
افت سرعت رو منم به شدت حس می کنم.

psychoboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
درود

سرعت شبانه 1 مگ محدود پارس چطوره؟

الان خودم 512 2 گیگ دارم و از p2p تو تایم رایگان زیاد استفاده میکنم میصرفه سرویسمو به 1 مگ ارتقا بدم؟

arashghazali

Registered User
لایک‌ها
62
دوستان با سرعت يك مگ سرعت دانلودتون تا چند ميره تو دانلود منيچر
ممنون ميشم زود بگن دوستان
نوع شروسي و محل سوكونت هم بگيد لطفا

Sent from my iPhone using Tapatalk

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
امروز صبح که کلا قطع بود و خیلی نوسان داره.

دوستان برای هر کسی یه جور هست پس سوال نکنید حتی تو منطقه مخابراتی یکسان بازم ممکنه فرق کنه.

behnam__007

Registered User
لایک‌ها
60
درود

سرعت شبانه 1 مگ محدود پارس چطوره؟

الان خودم 512 2 گیگ دارم و از p2p تو تایم رایگان زیاد استفاده میکنم میصرفه سرویسمو به 1 مگ ارتقا بدم؟

دوست عزیز بری صفحه قبل موردی که گفتم رو بخونی بیخیال میشی .

psychoboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوست عزیز بری صفحه قبل موردی که گفتم رو بخونی بیخیال میشی .

ممنون دوست عزیز

برای من هم سرعت دان تو تایم رایگان میاد پایین از 400 کیلوبایت میرسه به 160 تا 190 کیلوبایت ولی 4 به بعد دوباره میره رو حالت نرمال (برای من فقط شب جمعه ها سرعت خیلی میاد پایین)

من فکر میکردم پارس سرعت دان 1 مگ محدود روی 500 الی 600 کیلوبایت میبنده

test84

Registered User
لایک‌ها
2
سلام،

من سرویس نامحدود 256 دارم ولی چون دانلود رایگان نداره میخوام به محدود 512 با دانلود 30 گیگ تغییرش بدم، از کسایی که دقیقا این سرویس یا این سرویس با سرعت متفاوت یا حجم متفاوت دارن چنتا سوال داشتم:

1) لطفا سرعت دانلود شبانه در ساعات رایگان خودتون رو با نوع سرویس محدودتون بگید. میخوام ببینم محدود 512 دانلودش به صورت متوسط شبا چقدره.

2) آیا با پارس آنلاین مشکل در محاسبه حجم دانلود داشتید؟ یعنی آیا خودتون دانلود و آپلودتون رو لاگ کردید و با میزان گزارش پارس آنلاین تفاوت زیادی داشته؟

ممنون.

psychoboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام،

من سرویس نامحدود 256 دارم ولی چون دانلود رایگان نداره میخوام به محدود 512 با دانلود 30 گیگ تغییرش بدم، از کسایی که دقیقا این سرویس یا این سرویس با سرعت متفاوت یا حجم متفاوت دارن چنتا سوال داشتم:

1) لطفا سرعت دانلود شبانه در ساعات رایگان خودتون رو با نوع سرویس محدودتون بگید. میخوام ببینم محدود 512 دانلودش به صورت متوسط شبا چقدره.

2) آیا با پارس آنلاین مشکل در محاسبه حجم دانلود داشتید؟ یعنی آیا خودتون دانلود و آپلودتون رو لاگ کردید و با میزان گزارش پارس آنلاین تفاوت زیادی داشته؟

ممنون.

سرعت دانلود شبانه رو پارس محدود میکنه ولی 3.30 به بعد دوباره خوب میشه. در بهترین حالت با تورنت 4 گیگ و 600 مگ گرفتم

در مورد محاسبه حجم هم من زیاد مشکل واسم پیش اومده. مثل خوره حجم رو میخوره برای حل این مساله هم نرم افراز bwmeter رو ریختم تا سرعت رو تایم معمولی مدیریت کنه

behnam__007

Registered User
لایک‌ها
60
ممنون دوست عزیز

برای من هم سرعت دان تو تایم رایگان میاد پایین از 400 کیلوبایت میرسه به 160 تا 190 کیلوبایت ولی 4 به بعد دوباره میره رو حالت نرمال (برای من فقط شب جمعه ها سرعت خیلی میاد پایین)

من فکر میکردم پارس سرعت دان 1 مگ محدود روی 500 الی 600 کیلوبایت میبنده

برو خداتو شکر کن . فقط همینو میتونم بگم . شما کدوم شهر کدوم مرکز مخابراتی هستید ؟

test84

Registered User
لایک‌ها
2
سرعت دانلود شبانه رو پارس محدود میکنه ولی 3.30 به بعد دوباره خوب میشه. در بهترین حالت با تورنت 4 گیگ و 600 مگ گرفتم

در مورد محاسبه حجم هم من زیاد مشکل واسم پیش اومده. مثل خوره حجم رو میخوره برای حل این مساله هم نرم افراز bwmeter رو ریختم تا سرعت رو تایم معمولی مدیریت کنه

شما چه سرویسی دارین؟

مشکل حجمش خیلی عجیبه! من از ساعت 10 که رسیدم خونه تا ساعت 1، میگه 1.6 گیگ از حجمت رو مصرف کردی، برنامه NetWorx میگه 310 مگ مجموع دانلود و آپلودت هستش، میتونم عکس بگیرم ببینید.

psychoboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
شما چه سرویسی دارین؟

مشکل حجمش خیلی عجیبه! من از ساعت 10 که رسیدم خونه تا ساعت 1، میگه 1.6 گیگ از حجمت رو مصرف کردی، برنامه NetWorx میگه 310 مگ مجموع دانلود و آپلودت هستش، میتونم عکس بگیرم ببینید.

512 2 گیگ

متاسفانه خیلی از isp ها روی سرویس های محدود حجم رو میدزدن.

بهتره سرعت دانلود رو تو روز با bwmeter محدود کنی

test84

Registered User
لایک‌ها
2
512 2 گیگ

متاسفانه خیلی از isp ها روی سرویس های محدود حجم رو میدزدن.

بهتره سرعت دانلود رو تو روز با bwmeter محدود کنی

من سال 88 هم از پارس آنلاین سرویس گرفتم دقیقا 2 روز بعد پس دادم سر همین موضوع.

جالبه که control panel کاربری من از صب تاحالا آپدیت نشده و همون عدد دیشب رو نشون میده، چطوری این عدده مگه هر لحظه نباید آپدیت باشه؟

آواتارت کاور مجله Time بوده، درسته؟ جدیدا یه جا دیدم ازش الهام گرفتن و بهش homage دادن، هرچی فک میکنم یادم نمیاد.

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
من دیشب داشتم تو تنظیمات مودم می چرخیدم که دقیقا نمی دونم چی کار کردم ولی می دونم که بهش گند زدم :دی

حالا از دیشب چراغ اینترنت روشن نمی شه. الان اینو چی کارش کنم، چه جور تنظیمش کنم؟ نیاز هست چیزی از تنظیمات داخلی مودم عوض شه؟

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم

از پشتیبانی پارس آنلاین هم هیچ وقت خیری به من نرسید. می گه کیس رو با مودم بردار بیا

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
یک نکته رو بگم اینکه سرعتی که تو internet download manager میزنه الکیه 10 درصد بالاتر میزنه که بگه برنامه سریعی هست.
بهشونم گفتم زیر بار نمیرند. با Free Download Manager یا بقیه برنامه ها سرعت بگیرید و جو گیر نشید.

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
من دیشب داشتم تو تنظیمات مودم می چرخیدم که دقیقا نمی دونم چی کار کردم ولی می دونم که بهش گند زدم :دی

حالا از دیشب چراغ اینترنت روشن نمی شه. الان اینو چی کارش کنم، چه جور تنظیمش کنم؟ نیاز هست چیزی از تنظیمات داخلی مودم عوض شه؟

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم

از پشتیبانی پارس آنلاین هم هیچ وقت خیری به من نرسید. می گه کیس رو با مودم بردار بیا

تنظیماتش خیلی ساده است.
حتی بعضی مودمها خودش تنظیمات پارس آنلاین رو داره به صورت پیش فرض و شما کافیه یوزر پسورد رو به مودم بدین.
زنگ بزنید پشتیبانی بگید میخوام مودم رو ریست کنم،راهنمایی بخواید.
نحوه ریست کردن هم باید یه چیز تیز بکنید تو یه سوراخ که پشت مودم هست و 10 ثانیه نگه دارید.
البته اول با پارس آنلاین تماس بگیرید.

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
ریست کردم مودم رو ولی کماکان چراغ اینترنت خاموش

بالا