• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

psychoboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من سال 88 هم از پارس آنلاین سرویس گرفتم دقیقا 2 روز بعد پس دادم سر همین موضوع.

جالبه که control panel کاربری من از صب تاحالا آپدیت نشده و همون عدد دیشب رو نشون میده، چطوری این عدده مگه هر لحظه نباید آپدیت باشه؟

آواتارت کاور مجله Time بوده، درسته؟ جدیدا یه جا دیدم ازش الهام گرفتن و بهش homage دادن، هرچی فک میکنم یادم نمیاد.

هر موقع مودم رو خاموش روشن کنی تا آی پی جدید بگیره میزان حجم مصرفی آپدیت میشه

بله کاور مجله تایم بوده

Is God Dead? - Wikipedia, the free encyclopedia

psychoboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
یک نکته رو بگم اینکه سرعتی که تو internet download manager میزنه الکیه 10 درصد بالاتر میزنه که بگه برنامه سریعی هست.
بهشونم گفتم زیر بار نمیرند. با Free Download Manager یا بقیه برنامه ها سرعت بگیرید و جو گیر نشید.

internet download manager بر حسب تعداد کانکشن که برای دانلود هر پارت فایل مورد نظر موجوده سرعت رو نشون میده

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
internet download manager بر حسب تعداد کانکشن که برای دانلود هر پارت فایل مورد نظر موجوده سرعت رو نشون میده

بعد Free Download Manager یا بقیه از رو هوا نشون میدن؟

من دیشب داشتم تو تنظیمات مودم می چرخیدم که دقیقا نمی دونم چی کار کردم ولی می دونم که بهش گند زدم :دی

حالا از دیشب چراغ اینترنت روشن نمی شه. الان اینو چی کارش کنم، چه جور تنظیمش کنم؟ نیاز هست چیزی از تنظیمات داخلی مودم عوض شه؟

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم

از پشتیبانی پارس آنلاین هم هیچ وقت خیری به من نرسید. می گه کیس رو با مودم بردار بیا

چه مودمی دارید؟

psychoboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
ریست کردم مودم رو ولی کماکان چراغ اینترنت خاموش

چک کن ببین یوزر و پسورد کانکشن تو بخش wan inerface اشتباهی پاک کردی یا نه

اگه اشتباهی پاک نکردی بقیه تنظیمات رو چک کن یا اگر از تنظیمات روتر از قبل بکاپ داری بکاپ رو ریستور کن

حتما این تنظیمات کانکشن wan رو چک کن

Mode:PPPoEVPI:0
VCI:35
Encapsulation:LLC
Enable NAPT
Channel Mode:1483 bridged
Connection Type:continues

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
VCI رو 35 کن. user و pass رو هم تو همون pppoe بده.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384

نتها برنامه ای که دقیق سرعتو نشون میده DU Meter هست و البته تو نتظیماتش باید میانگین سرعت رو به 1 ثانیه کاهش داد.

behnam__007

Registered User
لایک‌ها
60
واسه مشخص شدن مقدار حجم مصرفی من با برنامه Networx کار میکنم و با تنظیماتی که روش انجام میدید دقیق بهتون همه چیز رو مشخص میکنه

test84

Registered User
لایک‌ها
2
واسه مشخص شدن مقدار حجم مصرفی من با برنامه Networx کار میکنم و با تنظیماتی که روش انجام میدید دقیق بهتون همه چیز رو مشخص میکنه

منم از Networx استفاده میکنم، نکته اینجاست که وقتی از چیز پی ان استفاده کنی، حجم مصرفی میره داخل Dial up connections و فکر کنم تو حجم کلی حسابش نمیکنه. البته تو اینکه اینا از حجم مصرفی ما بیشتر حساب میکنن که هیچ شکی نیست، بعلاوه اینکه بعضی شرکت ها آپلود رو ضرب در 2 (یا یه عدد دیگه) میکنن و با حجم دانلود جمع میکنن و کل اینا رو از حجم شما کم میکنن ولی باز مثلا باور اینکه پارس آنلاین از حجم من زیادی کم کنه برای من یکم سخته و ایراد رو از سمت خودمم میدونم، مثله همین مثله چیز پی ان.

این قضیه که باید مودم رو خاموش روشن کنی تا سایتشون آپدیت بشه هم کار رو برای اندازه گیری دقیق سخت تر میکنه. حالا من آخر هفته یه تست مبسوط انجام میدم.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
من امروز ترافیکم تموم شد بعد از 16 روز
با اینکه فقط یه بار اونم یه فایل 650 مگی دانلود کردم 8 گیگ تموم شد
دیدم اینجوری فایده نداره یه 128 نامحدود گرفتم ببینم اگر خیلی از نظر سرعت فرق نمیکنه همین رو تمدید کنم

2472919690.png

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
https رو بستند جیمیل و گوگل به سختی باز میشه.
دوباره گرونی شده ترسیدند پس بترس از روزی که وقتش برسه.

behnam__007

Registered User
لایک‌ها
60

والا من موندم تو کار اینا . از پارس آنلاین بگیر تا اوضاع مملکت به این بزرگی. باز پارس آنلاین اگه 10 روز بد باشه حداقل 2 روز خوبه ولی اوضاع مملکت عزیزمون خیلی وقته روی خوشش رو از ما برگردونده و این روی همه چیز از جمله اینترنت هم تاثیر بسزایی میذاره . چی بگم ؟ فقط اینو بدونید به امید خدا ​یه روز خوب میاد ...

all4sell

Registered User
لایک‌ها
436
امروز کرج از صبح تا یه نیم ساعت پیش قطعی داشت یا افت سرعت دیگه شورشو در اوردن

test84

Registered User
لایک‌ها
2
من امروز ترافیکم تموم شد بعد از 16 روز
با اینکه فقط یه بار اونم یه فایل 650 مگی دانلود کردم 8 گیگ تموم شد
دیدم اینجوری فایده نداره یه 128 نامحدود گرفتم ببینم اگر خیلی از نظر سرعت فرق نمیکنه همین رو تمدید کنم

مشاهده پیوست 290401

شما از چیز پی ان زیاد استفاده میکنی؟

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513

test84

Registered User
لایک‌ها
2
استفاده از چیز پی ان در زودتر تمام شدن حجم تاثیر دارد؟

بله، هم رو دانلود وهم رو آپلود تاثیر داره، شما اگه میتونین حجمتون رو رو سیستمتون مونیتور کنین میتونین اینو چک کنین.

DarkLords

Registered User
لایک‌ها
6
هیچ تاثیری نداره. من همیشه چک میکنم و همیشه هم از وی پی استفاده میکنم و همیشه هم سر ۳۳ گیگ محدود میشم. نه کمتر نه بیشتر.

Sent from my HTC Sensation 4G using Tapatalk 2

بالا