• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

BVB

Registered User
لایک‌ها
28
سلام. چطوری باید 128 نامحدود تمدید آنلاین کرد؟
من الان 128 نامحدود دارم. توی قسمت تمدید اشتراک سرویس 128 نامحدود یا 256 نامحدود نداره که!!
مثل دفعه قبل حتما باید برم شرکت؟ نمیشه آنلاین 128-U تمدید کرد؟

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
سلام. چطوری باید 128 نامحدود تمدید آنلاین کرد؟
من الان 128 نامحدود دارم. توی قسمت تمدید اشتراک سرویس 128 نامحدود یا 256 نامحدود نداره که!!
مثل دفعه قبل حتما باید برم شرکت؟ نمیشه آنلاین 128-U تمدید کرد؟

چرا اتفاقا توی قسمت تمدید اشتراک هم 128 و هم 256 نامحدود هست که 78600 , 130 هزینشون هست مشکل چیه
راستی من هم میخوام 128 نامحدود بگیرم سرعتش چجوری هست شما راضی هستین ؟

• Like
Reactions: BVB

shah994

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
چرا اتفاقا توی قسمت تمدید اشتراک هم 128 و هم 256 نامحدود هست که 78600 , 130 هزینشون هست مشکل چیه
راستی من هم میخوام 128 نامحدود بگیرم سرعتش چجوری هست شما راضی هستین ؟

این مال 2 ماه پیش تقریبا (pol 128 +u)

2367570574.png

البته این را هم بگم خیلی اوقات میشد در طول روز سرعتش 20 یا 30 کیلوبایت بر ثانیه باشه
همچنین بعد از 20 گیگ سرعتت میاد رو 12 و این حدود ها....

فایل های ضمیمه

• 2367845496.png
    2367845496.png
    30.5 KB · نمایش ها: 63

feiz

Registered User
لایک‌ها
8
قیمت ها می خواد بره بالا؟

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
این مال 2 ماه پیش تقریبا (pol 128 +u)

مشاهده پیوست 292209

البته این را هم بگم خیلی اوقات میشد در طول روز سرعتش 20 یا 30 کیلوبایت بر ثانیه باشه
همچنین بعد از 20 گیگ سرعتت میاد رو 12 و این حدود ها....

ممنون ..
الان من از 256 محدود استفاده میکنم سرعتم ping 137 - download speed 1.41 -upload .34 هست

Isthmic

Registered User
لایک‌ها
56
سلام دوستان من الان از داتک مرکز شیخ فضل‌ لله سرویس دارم.سرعت دانلود بد نیس اما خیلی روشن حجم رو میدزدن.می‌خواستم پارس ۱۲۸ نامحدود بگیرم.سرعتش رو چند بسته می‌شه؟مثل اینکه تا ۲۰گ در ماه میتونی‌ استفاده کنی‌ بعد سرعت کم می‌شه؟

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند دیگه خسته شدم از بس هر روز حجم خریدم

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
سلام دوستان من الان از داتک مرکز شیخ فضل‌ لله سرویس دارم.سرعت دانلود بد نیس اما خیلی روشن حجم رو میدزدن.می‌خواستم پارس ۱۲۸ نامحدود بگیرم.سرعتش رو چند بسته می‌شه؟مثل اینکه تا ۲۰گ در ماه میتونی‌ استفاده کنی‌ بعد سرعت کم می‌شه؟

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند دیگه خسته شدم از بس هر روز حجم خریدم

دزدی حجم تایید میشه. حتی این قضیه به نظر من مسخره می اومد.
ولی تایید می شه :)]
در 3 روز اول تمدید 1.1 گیگ از من دزدیده شد . فکر کنم ازشون در رفته بود :/

Isthmic

Registered User
لایک‌ها
56
دزدی حجم تایید میشه. حتی این قضیه به نظر من مسخره می اومد.
ولی تایید می شه :)]
در 3 روز اول تمدید 1.1 گیگ از من دزدیده شد . فکر کنم ازشون در رفته بود :/

ممنون.اصلا نمیفهمم چه جوری میتونم روزی 500-600 مگ فقط از وبگردی (اونم نه اینکه هر سایتی میبینم برم،یه سری سایتای خاص) استفاده میکنم:eek:

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
دزدی کجا بود! من با DU Meter بدقت زیر نظر گرفتمش دقیقا همونقد که مصرف شده بود تو پنل پارس هم کم شده بود.

behnam__007

Registered User
لایک‌ها
60

دوستان گلم . شاید برای بعضیها کم شدن حجم واقعا پیش اومده باشه واسه بعضیا نه . طرف نمیخواد خودشو گول بزنه که . مثلا استفاده کرده بگه نکردم . ولی برای من اوایل شک برانگیز بود . برنامه
Networx رو نصب کردم و دقیق میگه چقدر مصرف میکنید .شکم بر طرف شد.فقط بدی پارس آنلاین اینه که لحظهای تو سایتش از میزان مصرف نمیشه متوجه بشی واسه 1 ساعت 2 ساعت قبل رو میزنه . واسه من حتی بعد از دیسکانکت و کانکت مجدد هم به اینصورته.برنامه Networx تازه یه امکان خوبی که داره و به من خیلی کمک کرده اینه که میشه تنظیم کنید مثلا از 70 مگ که در روز میتونید دانلود کنید وقتی به 50% رسید بهتون هر 10 مگ مصرف اضافه رو اطلاع بده .( برای من 1 مگ محدود 6 گیگ در 3 ماه هست و حساب کردم روزی باید 67 مگ مصرف کنم . وقتی به نصف این مقدار میرسه برنامه اخطار میده و متوجه میشم . بعد از اون هر 10 مگ استفاده اضافه رو بهتون اطلاع میده . خیلی کمکم کرده . و در آخر اینم بگم که *** وقتی روشن باشه خیلی بیشتر مصرف میشه .امیدوارم استفاده کرده باشید از این مطلب .

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
دزدی کجا بود! من با DU Meter بدقت زیر نظر گرفتمش دقیقا همونقد که مصرف شده بود تو پنل پارس هم کم شده بود.

خب برای ما که اینجوریه و گاو هم نیستیم :) :blush:

من هم به دقت زیر نظر داشتم. 4 دفعه این قضیه پیش اومده در چند ماه که من به خودم می خندیدم که این چه حرفیه. اما الان ایمان دارم !! حالا اسمش رو Traffic Drain می خواهید بذارید یا دزدی یا System Malfunction..

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
مشکل میدونید کجاست؟ خطها رو 4 مگ بسته و کش هم غیرفعال کرده اینطوری یک صفحه که چهارتا فلش توشه چهاربار باز میکنید خودش میشه 2-3 مگ . حالا تو یه وب گردی ساده در طول روز ببینید چقدر مصرف میشه.
کش رو غیر فعال میکنن! و این هم خودش یه جور حقه زدن هست

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
دوستان سرعت اینترنت من 256 هست به نظر شما سرویس با سرعت 1024 ارزش خرید داره یعنی تفاوت سرعت محسوس هست و اینکه توی سایت پارس آنلاین زده برای سرعت های بالاتر از 128 نامه میخواد یعنی اگه نامه نداشته باشیم سرعت رو به همون 128 کاهش میدن:exclamati

behnam__007

Registered User
لایک‌ها
60
دوستان سرعت اینترنت من 256 هست به نظر شما سرویس با سرعت 1024 ارزش خرید داره یعنی تفاوت سرعت محسوس هست و اینکه توی سایت پارس آنلاین زده برای سرعت های بالاتر از 128 نامه میخواد یعنی اگه نامه نداشته باشیم سرعت رو به همون 128 کاهش میدن:exclamati

سلام
من دارم استفاده میکنم . مثل تمام سرویسهایی که داره روز خوب داره روز افتضاح هم داره . شاید 10 روز خوب باشه یک هفته انقدر بد باشه که گریتو در بیاره . ولی زمانی که خوبه عالیه و زمانی که بده واقعا غیر قابل تحمله .

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
مشکل میدونید کجاست؟ خطها رو 4 مگ بسته و کش هم غیرفعال کرده اینطوری یک صفحه که چهارتا فلش توشه چهاربار باز میکنید خودش میشه 2-3 مگ . حالا تو یه وب گردی ساده در طول روز ببینید چقدر مصرف میشه.
کش رو غیر فعال میکنن! و این هم خودش یه جور حقه زدن هست

عزیز من ما سرعتون از 20 بالاتر نمیاد اینطوریه...

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
عزیز من ما سرعتون از 20 بالاتر نمیاد اینطوریه...

شما سیمتون نشتی داره من مشکلی ندارم
352nmsp.gif

سر این قضیه مجبور شدم نامحدودشو بگیرم ماه پیش 60 تومن فقط پول حجم اضافه دادم!!!

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
شما سیمتون نشتی داره من مشکلی ندارم
352nmsp.gif

سر این قضیه مجبور شدم نامحدودشو بگیرم ماه پیش 60 تومن فقط پول حجم اضافه دادم!!!

نه من وایرلسی کار می کنم :) مشکلی هم ندارم. اون 3 نقطه آخر خطاب به ISP محترم بود..!!

من سر همین قضیه و افت سرعت و کیفیت برعکس شما عمل کردم و الان ارزون ترین تعرفه رو تمدید می کنم.

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
سلام
من دارم استفاده میکنم . مثل تمام سرویسهایی که داره روز خوب داره روز افتضاح هم داره . شاید 10 روز خوب باشه یک هفته انقدر بد باشه که گریتو در بیاره . ولی زمانی که خوبه عالیه و زمانی که بده واقعا غیر قابل تحمله .

راهنماییتون برام خیلی مفید بود
ممنون

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
منم با وب گردی 8 گیگ ترافیکم تو 16 روز تموم شد!
ترجیح دادم نامحدودش کنم الکی پول ترافیک ندم

Persia.1

Registered User
لایک‌ها
7
سلام.من میخوام تمدید اشتراک کنم ولی ی سوال برام پیش اومده.الان 256 سه ماهه ماهی 2 گیگ دارم ولی الان من میخوام سرویس POL-256-8G سه ماه که ماهی 8 گیگ هست رو بخرم ولی نمیدونم این سرویس تو شهرستان من اصلا به مشتری داده میشه یا نه!!! یا نه همه سرویس هارو میشه از هرجایی از طریق سایت خریداری کرد و ربطی به شهر نداره؟ کدومش درسته؟

بالا