سلام. چطوری باید 128 نامحدود تمدید آنلاین کرد؟
من الان 128 نامحدود دارم. توی قسمت تمدید اشتراک سرویس 128 نامحدود یا 256 نامحدود نداره که!!
مثل دفعه قبل حتما باید برم شرکت؟ نمیشه آنلاین 128-U تمدید کرد؟
چرا اتفاقا توی قسمت تمدید اشتراک هم 128 و هم 256 نامحدود هست که 78600 , 130 هزینشون هست مشکل چیه
راستی من هم میخوام 128 نامحدود بگیرم سرعتش چجوری هست شما راضی هستین ؟
این مال 2 ماه پیش تقریبا (pol 128 +u)
مشاهده پیوست 292209
البته این را هم بگم خیلی اوقات میشد در طول روز سرعتش 20 یا 30 کیلوبایت بر ثانیه باشه
همچنین بعد از 20 گیگ سرعتت میاد رو 12 و این حدود ها....
سلام دوستان من الان از داتک مرکز شیخ فضل لله سرویس دارم.سرعت دانلود بد نیس اما خیلی روشن حجم رو میدزدن.میخواستم پارس ۱۲۸ نامحدود بگیرم.سرعتش رو چند بسته میشه؟مثل اینکه تا ۲۰گ در ماه میتونی استفاده کنی بعد سرعت کم میشه؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند دیگه خسته شدم از بس هر روز حجم خریدم
دزدی حجم تایید میشه. حتی این قضیه به نظر من مسخره می اومد.
ولی تایید می شه]
در 3 روز اول تمدید 1.1 گیگ از من دزدیده شد . فکر کنم ازشون در رفته بود :/
دزدی کجا بود! من با DU Meter بدقت زیر نظر گرفتمش دقیقا همونقد که مصرف شده بود تو پنل پارس هم کم شده بود.
دوستان سرعت اینترنت من 256 هست به نظر شما سرویس با سرعت 1024 ارزش خرید داره یعنی تفاوت سرعت محسوس هست و اینکه توی سایت پارس آنلاین زده برای سرعت های بالاتر از 128 نامه میخواد یعنی اگه نامه نداشته باشیم سرعت رو به همون 128 کاهش میدن:exclamati
مشکل میدونید کجاست؟ خطها رو 4 مگ بسته و کش هم غیرفعال کرده اینطوری یک صفحه که چهارتا فلش توشه چهاربار باز میکنید خودش میشه 2-3 مگ . حالا تو یه وب گردی ساده در طول روز ببینید چقدر مصرف میشه.
کش رو غیر فعال میکنن! و این هم خودش یه جور حقه زدن هست
عزیز من ما سرعتون از 20 بالاتر نمیاد اینطوریه...
شما سیمتون نشتی داره من مشکلی ندارم![]()
سر این قضیه مجبور شدم نامحدودشو بگیرم ماه پیش 60 تومن فقط پول حجم اضافه دادم!!!
سلام
من دارم استفاده میکنم . مثل تمام سرویسهایی که داره روز خوب داره روز افتضاح هم داره . شاید 10 روز خوب باشه یک هفته انقدر بد باشه که گریتو در بیاره . ولی زمانی که خوبه عالیه و زمانی که بده واقعا غیر قابل تحمله .