• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

Persia.1

Registered User
لایک‌ها
7
میشه بگید منظور از این عکس اون کادر قرمز رنگ چیه دقیق؟؟ یعنی من نمیتونم سه ماهه یا شش ماهه غیر سرویس های 2 گیگ بگیییییرم؟

Last edited:

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
تلفن پشتیبانی رو برای همین گذاشتند...

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
سرعتا قرار نیست بهتر بشه واقعا دیگه افتضاح شده ..:wacko:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
دیروز چندبار قطعی داشت زنگ زدم گفتن مرکز مشکل داره

owl.city

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
545
سلام.سرویس من 1مگ تو روز بالای 250 سرعت دانلودم هست تو شب و رایگانشم 100.البته من خوزستانم.به نظرم که خوبه من راضیم

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
دیروز برای برا من هم قطعی داشت
ولی خدایی پشتیبانی شیراز خوب جوابگو هستن ، برخوردشون هم خوبه

matin_sa

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

در مورد مسئله سرعت های بالای 128 سوال دارم ، من در حال حاضر سرویس یک مگ دارم و به نمایندگی پارس هم مدارک رو دادم که برای من سرویس رو وصل کردند اما الان اگر بخوام سرویس ام رو کم یا زیاد کنم باید گزینه ارائه مدرک اداری رو کلیک کنم ، می خواستم بدونم دوستان اطلاع دارند که این گزینه نمایشی هست یا اینکه بعد باید به تهران مدارک ارائه داد؟

ممنون

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
گوگل و جیمیل و کلا هرچی که با https کار میکنه سرعتش خیلی پایین اومده اصلا نمیشه باهاش کار کرد مگه اینکه با apn

javad-ch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اینایی که میان اینجا کامنت میزارن چند ساله پارس آنلاین دارن،الان سه ساله نزدیک 22 بهمن که میشیم وضعیت همینه،چرا شرکت رو میبرین زیر سوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سرعت کمه و قطعی داریم و ....
تحت سلطه‌ی نظامن کاری نمیتونن کنن که ! بزارید بهمن تموم شه اکی میشه !
منی که شبی 4 گیگ دانلود میکردم این چند روز فقط دو و نیم گیگ میگیره !
عادیه این چیزا،به محض اینکه این اتفاقات و راهپیمایی ...شون تموم شه پارسال انلاین برمیگرده به همون روند قبلی که بهترین ای اس پی ایرانه !

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
اینایی که میان اینجا کامنت میزارن چند ساله پارس آنلاین دارن،الان سه ساله نزدیک 22 بهمن که میشیم وضعیت همینه،چرا شرکت رو میبرین زیر سوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سرعت کمه و قطعی داریم و ....
عادیه این چیزا،به محض اینکه این اتفاقات و راهپیمایی ...شون تموم شه پارسال انلاین برمیگرده به همون روند قبلی که بهترین ای اس پی ایرانه !
شما با این وضع دانلودتون غیر از این هم نباید بگی
:cool:برا ما که همیشه بهمنه :wacko:

taxi driver

Registered User
لایک‌ها
3
مقدار دانلود ۲۰ گیگ نامحدود تموم شد و سرعت پایین اومد حدود ۱۴ ۱۵ کیلو ولی این سرعت پایدار هست و به طور مثال شب تا صبح که بگذارید دانلود وسطش قطع نیمشه و حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ مگ میشه با همین سرعت دانلود کرد
ولی نکته جالب اینه که تو این ۴ روز که قرار هست پایین باشه تقریبا نصف روز ( دقیق نگرفتم ولی مثلا دیشب از ساعت ۸ تا الان ۱۲ ظهر ) سرعتم همون ۱۱۰ کیلو هست
حالا نمی دونم این به خاطر ماه اول هست یا مرکز مخابراتی خلوت هست یا آزاد بودن پهنای باند یا برای چیز دیگه که ادامه داشته باشه یا نه

از کسایی هم که تو شاتل کار میکنن خواهش می کنم این عملکرد رو بذارن کنار و یکم به مشتری توجه بیشتری کنن مخصوصا کاربران قدیمی ( و کسایی که از اینترنت استفاده ی بیشتری می کنن ) که حرفشون تو آشنا ها و نزدیکانشون برای انتخاب کردن سرویس مهم هست
لطفا هم به همکارانتون بگید دیگه مزاحم نشن چون بنده قصد ندارم اینجا از کسی بیخودی بد بگم یا تعریف الکی بکنم و قبلا هم گفتم بنده سرویس شاتل رو با تمام خوبی ها و مشکلاتش فسخ کردم و دلیلی نداره زیاد در موردش صحبت کنم
ممنون

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
گوگل و جیمیل و کلا هرچی که با https کار میکنه سرعتش خیلی پایین اومده اصلا نمیشه باهاش کار کرد مگه اینکه با apn

خدا از دهنت بشنوه حاجی !!!

ما WOW رو با tunnel بازی می کنیم که هست و از پورت های https مثل 443 و 22 استفاده می کنه.
قطع نیستن اما فوق العاده کند شدن !!! حالا همه آی اس پی ها اینطور شدن یا فقط پارسه ؟ اینو خبر داری ؟ منم با پشتیبانی هزار بار حرف زدم به جایی نرسیدم.

خیلی وقته ما این مشکل رو داریم...!!
همین مشکل پورت ها حدود 1 ماهه وجود داره نه 9 روز....

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
ما WOW رو با tunnel بازی می کنیم که هست و از پورت های https مثل 443 و 22 استفاده می کنه.
قطع نیستن اما فوق العاده کند شدن !!! حالا همه آی اس پی ها اینطور شدن یا فقط پارسه ؟ اینو خبر داری ؟ منم با پشتیبانی هزار بار حرف زدم به جایی نرسیدم.

از زیر ساخته، من سه تا سرویس دارم و همشون همین آش و همین کاسه هستند، پارس/پیشگامان و مخابرات. من خودم از lowerping استفاده میکنم و این چند وقته واقعاً این مشکلی که به وجود آورند داره رو اعصابم راه میره.

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
از زیر ساخته، من سه تا سرویس دارم و همشون همین آش و همین کاسه هستند، پارس/پیشگامان و مخابرات. من خودم از lowerping استفاده میکنم و این چند وقته واقعاً این مشکلی که به وجود آورند داره رو اعصابم راه میره.

اِ ؟؟ یعنی بقیه هم مشکل دارند ؟ الهی شکر خیالم راحت شد..
الان 20 روزه نمیتونم WoW بازی کنم یه لحظه درسته یه لحظه غلط. من با zapper میرم معره کست.
lowerping خوبه ؟ آخه من trial شو دارم اما کانکت نمیشه سرور هاشم 3 تاش کار نمیکنه بقیه هم پینگش بالای 200 هست... برنامه ش هم کلی باگ داره و گیر می کنه.

انشا .. این زجر https زود تموم بشه.

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211
الان ساعت رایگان شبها چند تا چنده؟ مگه 2 تا 7 نیست؟

از من همینطور بیخودی ترافیک کم میشه !!!

Ashkan_Crash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
اِ ؟؟ یعنی بقیه هم مشکل دارند ؟ الهی شکر خیالم راحت شد..
الان 20 روزه نمیتونم WoW بازی کنم یه لحظه درسته یه لحظه غلط. من با zapper میرم معره کست.
lowerping خوبه ؟ آخه من trial شو دارم اما کانکت نمیشه سرور هاشم 3 تاش کار نمیکنه بقیه هم پینگش بالای 200 هست... برنامه ش هم کلی باگ داره و گیر می کنه.

انشا .. این زجر https زود تموم بشه.
سلام
کوشا ping zapper چقدر تاثیر داره با وضعیت نتای ایران پاسخ گو گیم هست؟!
من تریالش رو برای AION امتحان کردم زیاد جوابگو نبود برای بازی HoN هم که کلا تست نداره

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
سلام
کوشا ping zapper چقدر تاثیر داره با وضعیت نتای ایران پاسخ گو گیم هست؟!
من تریالش رو برای AION امتحان کردم زیاد جوابگو نبود برای بازی HoN هم که کلا تست نداره

فوق العاده است. معرکه !!!

فقط الان که پورتا داغونه که نه..

بالا