• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
این پارس چرا جنی شده؟ امشب در حد دیال آپ هم نیست مردیم به خدا!
اصلا معلومه اینا چیکار میکنند 25 بهمن هم که تموم شد. باز میکنند باز میبندند -.-

PALLY

Registered User
لایک‌ها
30
پارس افلاین دیگه شورش رو دراورده این دوره نمی خواستم تمدید کنم گفتن رو 4 مگ بستیم سرعتا خوبه منم تمدید کردم 1 ماه اول بد نبود اما بعد اون مشکلات شروع شد 4 مگ با 2 مگ یا 1 مگ هیچ فرقی نکرد و نداره فقط ظاهر اعداد بزرگتر میشه هرچی زنگ و تیکت فقط جواب میدادن با اسپلیتر وصلین میگفتم به پیر به پیغمبر با اسپلیتر وصل نیست به خرجشون نرفت قبل از دهه حجر هم قطعی زیاد و شدید داشتم کلا دزدی ترافیک و زمان قرارداد زیاد میکنن و بس 27500 میدیم برا 3 ماه با ترافیک معیین اما چی گیرمون میاد؟ ترافیک دزدی و بیشتر زمانها هم قطعه پست فطرتها جبران قطعی هم نمیکنن اما وقتی به روزهای اخرقرارداد میرسیم گوشیمون پر میشه از اس ام اس های اینا جناب ... 5 روز و 4 ساعت و25 ثانیه به اتمام قرارداد مانده بیاین تمدید کنید 10 دقیقه بعد یک اس ام اس دیگه جناب.. 5 روز و 3 ساعتو 50 دقیقه به اتمام قرارداد شما مانده برای تمدید قرارداد تشریف بیاورید ما به اینا پول تمدید نمیدیم که در واقع ما به اینا 27500 مجانی هدیه میدیم اینا جوشون زیادی کرده از بس به این بی بوته ها مجانی پول دادیم پول تمدید قرارداد رو که گرفتن خداحافظ تا 5 روز مانده به اتمام قرارداد نه کیفیتی نه کمیتی خب دیگه اول پول رو میگیرن بعد هر جوری دلشون خواست سرویس میدن قطعی یا ترافیک دزدی شد اشکال نداره کیه که بتونه پس بگیره کیه که پس بده

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
پارس افلاین دیگه شورش رو دراورده این دوره نمی خواستم تمدید کنم گفتن رو 4 مگ بستیم سرعتا خوبه منم تمدید کردم 1 ماه اول بد نبود اما بعد اون مشکلات شروع شد 4 مگ با 2 مگ یا 1 مگ هیچ فرقی نکرد و نداره فقط ظاهر اعداد بزرگتر میشه هرچی زنگ و تیکت فقط جواب میدادن با اسپلیتر وصلین میگفتم به پیر به پیغمبر با اسپلیتر وصل نیست به خرجشون نرفت قبل از دهه حجر هم قطعی زیاد و شدید داشتم کلا دزدی ترافیک و زمان قرارداد زیاد میکنن و بس 27500 میدیم برا 3 ماه با ترافیک معیین اما چی گیرمون میاد؟ ترافیک دزدی و بیشتر زمانها هم قطعه پست فطرتها جبران قطعی هم نمیکنن اما وقتی به روزهای اخرقرارداد میرسیم گوشیمون پر میشه از اس ام اس های اینا جناب ... 5 روز و 4 ساعت و25 ثانیه به اتمام قرارداد مانده بیاین تمدید کنید 10 دقیقه بعد یک اس ام اس دیگه جناب.. 5 روز و 3 ساعتو 50 دقیقه به اتمام قرارداد شما مانده برای تمدید قرارداد تشریف بیاورید ما به اینا پول تمدید نمیدیم که در واقع ما به اینا 27500 مجانی هدیه میدیم اینا جوشون زیادی کرده از بس به این بی بوته ها مجانی پول دادیم پول تمدید قرارداد رو که گرفتن خداحافظ تا 5 روز مانده به اتمام قرارداد نه کیفیتی نه کمیتی خب دیگه اول پول رو میگیرن بعد هر جوری دلشون خواست سرویس میدن قطعی یا ترافیک دزدی شد اشکال نداره کیه که بتونه پس بگیره کیه که پس بده

............

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
این ایمیل و sms هاشون واقعا دیوانه کننده هست من که تو اسپم گذاشتم.
با سرعت هم موافقم. قبلا اینجوری نبود ولی الان همشون با دیال آپ زیاد فرقی ندارن.
مشتری زیادی جذب کرده حالا نمیتونه سرویس بده.

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
این ایمیل و sms هاشون واقعا دیوانه کننده هست من که تو اسپم گذاشتم.
با سرعت هم موافقم. قبلا اینجوری نبود ولی الان همشون با دیال آپ زیاد فرقی ندارن.
مشتری زیادی جذب کرده حالا نمیتونه سرویس بده.

دقیقا. پینگ های Unstable نشون میده..

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
دقیقا. پینگ های Unstable نشون میده..
شما هم هنوز مشکلتون برطرف نشده ؟؟؟؟
من سرعتم دوباره از دیروز افتضاح شده :( زنگم میزنم همون موقعه خوبه بعد دوباره افتضاح میشه

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
دوستانی که سرویس 128 نامحدود دارن لطف کنند یه تست با تهران بذارن . بعد واقعا تا 20 گیگ سرعت تا 1 مگ بازه ؟ نه 15 گیگ دانلود کنیم سرعت بشه 16 !! :)

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
دوستانی که سرویس 128 نامحدود دارن لطف کنند یه تست با تهران بذارن . بعد واقعا تا 20 گیگ سرعت تا 1 مگ بازه ؟ نه 15 گیگ دانلود کنیم سرعت بشه 16 !! :)
من برا داییم گرفتم فعلا که فیکس 1مگ میگیره.

jamal kh

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان سرعت ۱۲۸ با ۲۵۶ خیلی فرق داره ؟؟ من امروز شش ماهه ۱۲۸ خرید کردم خواستم ببینم فرقش محسوسه یا نه درضمن شهرستان هستم خراسان.

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
منم همینطورم..

کلا پارس انلاین ترافیکو الکی کم میکنه.ولی احتمال داره تنظیمات اپدیت ویندوزت هم فعال باشه که اونم بد جوری کم میکنه .همچنین تنظیمات اپدیت کارت های گرافیک و مادربورد مه اونم از من خیلی کم میکرد که غیر فعالشون کردم خوب شد.ولی من دیگه تو پارس انلاین دزد نیستما دیگه

jamal kh

Registered User
لایک‌ها
9
کلا پارس انلاین ترافیکو الکی کم میکنه.ولی احتمال داره تنظیمات اپدیت ویندوزت هم فعال باشه که اونم بد جوری کم میکنه .همچنین تنظیمات اپدیت کارت های گرافیک و مادربورد مه اونم از من خیلی کم میکرد که غیر فعالشون کردم خوب شد.ولی من دیگه تو پارس انلاین دزد نیستما دیگه

داداش واسه ویندوز8چه جوری این ابدیتارو غیرفعال کنم ؟؟ ۷ گیگ رو تو یک ماه ازش ۲ گیگ مونده استفاده ای هم نداشتم به اونصورت . مرسی

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
من خیلی زود به زود ترافیکم تموم میشه
دانلودم فقط شبانست!

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
خیلی با صراحت بگم که گه خوردم قبلا اینقدر از این شرکت تعریف می کردم.
هر روز یه مشکل داریم. الانم اینترنت کلا قطعه زنگ می زنم میگه 20 مین دیگه تماس بگیرید الان نمیتونم براتون چک کنم.

ت*م سگ تو روح این شرکت مفت خور مزخرف که تازگیا حجم هم کم می کنه.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
خیلی با صراحت بگم که گه خوردم قبلا اینقدر از این شرکت تعریف می کردم.
هر روز یه مشکل داریم. الانم اینترنت کلا قطعه زنگ می زنم میگه 20 مین دیگه تماس بگیرید الان نمیتونم براتون چک کنم.

ت*م سگ تو روح این شرکت مفت خور مزخرف که تازگیا حجم هم کم می کنه.

حالا انقدر حرص نخور اعصابتو کنترل کن XD
یه زمانی خوب بودا، گند زد به همه چیز با این محدودیت هاش.
عملا فقط میشه نامحدودش رو استفاده کرد که اون هم سر 20 گیگ سرعتش دیال اپ میشه

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
فکر کنم بزودی با افزایش قیمت ترافیک هم روبه رو میشیم!

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
کلا همینه نه فقط این مورد، جو گیر میشند کلی مشتری جذب میکنند بعد نمیتونند سرویس بدند خودشون سرویس میشند :wacko:

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
تقصیر شماهاست که فقط میایید مشکلاتتون رو اینجا با هم درد و دل می کنید. و مطمئن هستم که خیلی هاتون بیش از 8 بار با پارس آنلاین تماس نداشتید...
آقاجان !!! جوری صحبت کنید که کم نیارید . اگر ببینند کسی به پشتیبانی زنگ نمیزنه میگند همه چی خوبه دیگه !!!

اونا کاربر رو بی شعور فرض می کنند و از دانش کم سوء استفاده. اگر بدونی چطور جواب بدی حرفی برای گفتن ندارن..درد و دل اینجا به هیچ کاری نمیاد.

بالا