ظاهرا چند روزه شیر فلکه رو باز کردند البته نامحدود که داستانش فرق داره.
تائید.فعلا سرعت خوبه!
ظاهرا چند روزه شیر فلکه رو باز کردند البته نامحدود که داستانش فرق داره.
پارس افلاین دیگه شورش رو دراورده این دوره نمی خواستم تمدید کنم گفتن رو 4 مگ بستیم سرعتا خوبه منم تمدید کردم 1 ماه اول بد نبود اما بعد اون مشکلات شروع شد 4 مگ با 2 مگ یا 1 مگ هیچ فرقی نکرد و نداره فقط ظاهر اعداد بزرگتر میشه هرچی زنگ و تیکت فقط جواب میدادن با اسپلیتر وصلین میگفتم به پیر به پیغمبر با اسپلیتر وصل نیست به خرجشون نرفت قبل از دهه حجر هم قطعی زیاد و شدید داشتم کلا دزدی ترافیک و زمان قرارداد زیاد میکنن و بس 27500 میدیم برا 3 ماه با ترافیک معیین اما چی گیرمون میاد؟ ترافیک دزدی و بیشتر زمانها هم قطعه پست فطرتها جبران قطعی هم نمیکنن اما وقتی به روزهای اخرقرارداد میرسیم گوشیمون پر میشه از اس ام اس های اینا جناب ... 5 روز و 4 ساعت و25 ثانیه به اتمام قرارداد مانده بیاین تمدید کنید 10 دقیقه بعد یک اس ام اس دیگه جناب.. 5 روز و 3 ساعتو 50 دقیقه به اتمام قرارداد شما مانده برای تمدید قرارداد تشریف بیاورید ما به اینا پول تمدید نمیدیم که در واقع ما به اینا 27500 مجانی هدیه میدیم اینا جوشون زیادی کرده از بس به این بی بوته ها مجانی پول دادیم پول تمدید قرارداد رو که گرفتن خداحافظ تا 5 روز مانده به اتمام قرارداد نه کیفیتی نه کمیتی خب دیگه اول پول رو میگیرن بعد هر جوری دلشون خواست سرویس میدن قطعی یا ترافیک دزدی شد اشکال نداره کیه که بتونه پس بگیره کیه که پس بده
این ایمیل و sms هاشون واقعا دیوانه کننده هست من که تو اسپم گذاشتم.
با سرعت هم موافقم. قبلا اینجوری نبود ولی الان همشون با دیال آپ زیاد فرقی ندارن.
مشتری زیادی جذب کرده حالا نمیتونه سرویس بده.
شما هم هنوز مشکلتون برطرف نشده ؟؟؟؟دقیقا. پینگ های Unstable نشون میده..
من برا داییم گرفتم فعلا که فیکس 1مگ میگیره.دوستانی که سرویس 128 نامحدود دارن لطف کنند یه تست با تهران بذارن . بعد واقعا تا 20 گیگ سرعت تا 1 مگ بازه ؟ نه 15 گیگ دانلود کنیم سرعت بشه 16 !!![]()
منم همینطورم..
کلا پارس انلاین ترافیکو الکی کم میکنه.ولی احتمال داره تنظیمات اپدیت ویندوزت هم فعال باشه که اونم بد جوری کم میکنه .همچنین تنظیمات اپدیت کارت های گرافیک و مادربورد مه اونم از من خیلی کم میکرد که غیر فعالشون کردم خوب شد.ولی من دیگه تو پارس انلاین دزد نیستما دیگه
Let me google that for youداداش واسه ویندوز8چه جوری این ابدیتارو غیرفعال کنم ؟؟ ۷ گیگ رو تو یک ماه ازش ۲ گیگ مونده استفاده ای هم نداشتم به اونصورت . مرسی
خیلی با صراحت بگم که گه خوردم قبلا اینقدر از این شرکت تعریف می کردم.
هر روز یه مشکل داریم. الانم اینترنت کلا قطعه زنگ می زنم میگه 20 مین دیگه تماس بگیرید الان نمیتونم براتون چک کنم.
ت*م سگ تو روح این شرکت مفت خور مزخرف که تازگیا حجم هم کم می کنه.
من خیلی زود به زود ترافیکم تموم میشه
دانلودم فقط شبانست!