• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
بس از 12 روز adsl رو صبانت قطع کرد!!!!!! تو روحشون...
امروز زنگ زدم مدارکم رو بفرستن مخابرات ! حدودا چند روز طول میکشه وصل کنن؟؟؟؟
بعد بسورد اینا بهم ندادن! اس میکنن؟ یا باید زنگ بزنی بگیری ازشون؟512 نامحدود گرفتم! امیدوارم خوب باشه/
بعد یه سوال کسی 1 مگ یا 2 مگ نامحدود داره؟ سرعتش چنده؟
512 رو بهم گفت 240 تا 300 هم میره که برای من کافیه ///
راستی برای نامحدود طرح تشویقی ندارن برای عید ؟ مثلا 10 روز بیشتر از قرار داد خدمات بدن؟!؟!

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
بس از 12 روز adsl رو صبانت قطع کرد!!!!!! تو روحشون...
امروز زنگ زدم مدارکم رو بفرستن مخابرات ! حدودا چند روز طول میکشه وصل کنن؟؟؟؟
بعد بسورد اینا بهم ندادن! اس میکنن؟ یا باید زنگ بزنی بگیری ازشون؟512 نامحدود گرفتم! امیدوارم خوب باشه/
بعد یه سوال کسی 1 مگ یا 2 مگ نامحدود داره؟ سرعتش چنده؟
512 رو بهم گفت 240 تا 300 هم میره که برای من کافیه ///
راستی برای نامحدود طرح تشویقی ندارن برای عید ؟ مثلا 10 روز بیشتر از قرار داد خدمات بدن؟!؟!

خط معمولا بعد 3 روز کاری رانژه میشه و آماده استفاده است.
اون نصاب هست مه 10 روز ممکنه طول بکشه و به هرحال 15 تومنش رو ازتون میگیرند چه بخواهید چه نه.
من که خودم نصب کردم. پنج شنبه زنگ زدم 2 شنبه خط آماده بود نصاب گفت من شنبه هفته بعد میام. منم خودم نصب کردم تموم شد.
برای کانفیگ به VPI و VCI نیاز دارید + آی دی و پس که آی دی شماره تلفن به این صورت هست : مثلا برای تهران : ********21
ستاره ها شماره تلفن اند.

OnlyRealMadrid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام خدمت تمامی دوستان گلم. من در حال حاضر چند ساله که اینترنت 128 نا محدود شرکت داتک دارم و الآن میخوام 512 نا محدود ADSL2+ پارس آنلاین ( که ماهی 90000 تومان هست ) رو بگیرم. در منطقه 7 تهران هم زندگی میکنم
یکی اینکه جریان این جایزه مصرف منصفانه سرعت 512 نا محدود اون که نوشته 67GB ترافیک جایزه با سرعت دریافت حداکثرتا 2Mbps یعنی چی؟ یعنی 67GB در ماه میتونم با سرعت چقدر دانلود کنم؟ ( زنگیدم به شرکتش و گفت بیس مرکز مخابراتتون که مرکز مخابرات نظری منطقه7 هست، تا 1.5Mbps بازه ) که یعنی با سرعت دانلود 192 کیلوبات تا سقف 67GB میتونم دانلود کنم؟؟؟؟
سوال دیگه م این هست که آیا از سرعت 512 نا محدود اون راضی هستین؟ بعد از اتمام جایزه ش، سرعت دانلود، حداقل تا چقدر پایین میاد؟ دیگه کمتر از 64 تا که نمیشه؟ ( بخش فروششون گفت نمیشه! ) میخوام بدونم واسه شما میشه یا خیر؟ و اینکه با پ ر و ک س ی ف ا ی ر و و ی پ ی ا ن ، آیا سرعت دانلود میاد پایین یا خیر؟ و اگه بیاد پایین، حداقل سرعت دانلود تا چقدر میشه؟

با تشکر از تمامی دوستان و پیشاپیش ممنونم اگه تمامی سوالاتم رو جامع و دقیق پاسخ بدین؛ چون 1 ساله میخوام با 15% تخفیف پرداخت کنم و مبلغش میشه 918000 تومان و مبلغ کمی هم نیست که اگه بگیرم و بعدش پشیمون بشم و واسم مهم نباشه. چون سربازم و پولدار نیستم که بگم کیفیت نداشت که نداشت! پس میخوام اول کاملا مطمئن بشم، بعدش اقدام به خرید کنم. بازم مرسی

yaionknowho

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
دوستان اخیرا کسی مشکل قندشکن نداره؟
واسه من فقط با SSTP کونکت میشه که بطبع سرعتش پایینه
پینگم که سر به فلک کشیده موندیم گریه کنیم یا بخندیم

naghash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستان اخیرا کسی مشکل قندشکن نداره؟
واسه من فقط با SSTP کونکت میشه که بطبع سرعتش پایینه
پینگم که سر به فلک کشیده موندیم گریه کنیم یا بخندیم

منم مشکل دارم .SSTP م ندارم

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
سلام خدمت تمامی دوستان گلم. من در حال حاضر چند ساله که اینترنت 128 نا محدود شرکت داتک دارم و الآن میخوام 512 نا محدود ADSL2+ پارس آنلاین ( که ماهی 90000 تومان هست ) رو بگیرم. در منطقه 7 تهران هم زندگی میکنم
یکی اینکه جریان این جایزه مصرف منصفانه سرعت 512 نا محدود اون که نوشته 67GB ترافیک جایزه با سرعت دریافت حداکثرتا 2Mbps یعنی چی؟ یعنی 67GB در ماه میتونم با سرعت چقدر دانلود کنم؟ ( زنگیدم به شرکتش و گفت بیس مرکز مخابراتتون که مرکز مخابرات نظری منطقه7 هست، تا 1.5Mbps بازه ) که یعنی با سرعت دانلود 192 کیلوبات تا سقف 67GB میتونم دانلود کنم؟؟؟؟
سوال دیگه م این هست که آیا از سرعت 512 نا محدود اون راضی هستین؟ بعد از اتمام جایزه ش، سرعت دانلود، حداقل تا چقدر پایین میاد؟ دیگه کمتر از 64 تا که نمیشه؟ ( بخش فروششون گفت نمیشه! ) میخوام بدونم واسه شما میشه یا خیر؟ و اینکه با پ ر و ک س ی ف ا ی ر و و ی پ ی ا ن ، آیا سرعت دانلود میاد پایین یا خیر؟ و اگه بیاد پایین، حداقل سرعت دانلود تا چقدر میشه؟

با تشکر از تمامی دوستان و پیشاپیش ممنونم اگه تمامی سوالاتم رو جامع و دقیق پاسخ بدین؛ چون 1 ساله میخوام با 15% تخفیف پرداخت کنم و مبلغش میشه 918000 تومان و مبلغ کمی هم نیست که اگه بگیرم و بعدش پشیمون بشم و واسم مهم نباشه. چون سربازم و پولدار نیستم که بگم کیفیت نداشت که نداشت! پس میخوام اول کاملا مطمئن بشم، بعدش اقدام به خرید کنم. بازم مرسی

شما اگه مصرفت بالا نیست ۵۱۲ ۳۰گیگ بگیر سرعتش تا ۴مگه و شبانه رایگان هم داره و ارزونتره.

naderblue

Registered User
لایک‌ها
17
شما اگه مصرفت بالا نیست ۵۱۲ ۳۰گیگ بگیر سرعتش تا ۴مگه و شبانه رایگان هم داره و ارزونتره.

سلام.

این اعلامیه پارس آنلاین مبنی بر اینترنت رایگان

اینترنت پرسرعت | جشنواره استقبال از بهار پارس آنلاین

بدین معنیه که مفتی مفتی میان واست اینترنت راه میندازن بدون پرداخت حتی یک ریال ؟

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
سلام.

تو سایتش نوشته:
شرکت پارس آنلاین در نظر دارد تا امکان ارتباط متقاضیان جدیدی که در بازه زمانی 15 بهمن 1391 تا پایان فروردین 1392 اقدام به خرید ADSL2+ از پارس آنلاین می نمایند به شبکه اینترنت پرسرعت را به ساده ترین راه ممکن و کاملاً رایگان میسر نماید.

• یک ماه اینرنت پرسرعت ADSL2+
• بدون هزینه آبونمان مخابرات
• بدون نیاز به پرداخت هزینه مالیات و عوارض

خوب معنیش اینه که حتماً باید ازشون خرید داشته باشی، اکثر دوستان هم که به تازگی قصد خرید داشتند که با بهانه های بخش فروش پارس آنلاین نظیر " فقط سرویس 1 مگابیت 1 ساله در مرکز شما پورت خالی داره" و نظیر اون آشنایی دارند. در یک کلام میان بهتون یه ماه رایگان میدند روی یک سال خریدتون، اون یک ماه رایگان مالیات و عوارض و آبونمان نداره.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
سلام.

این تکنیک جذب مشتریه ، ماه اول رو رایگان میده که مشتری شی.

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
چَ کار کنیم حالا !!!

راه برای رفع فیلتر که خیلی زیاده حتی بدون دم و دستگاه اما کارای ما همه لنگ موند :((

پورتای https بازه. فایر کار می کنه . your-freedom هم همینطور

AtiSE

Registered User
لایک‌ها
4
با یوزر و پسورد کس دیگه ای میشه رو خط دیگه کانکت شد اگه هردو مال پارس باشند؟

سلام به همه.

این سرویس نامحدود POL-128-U رو کاراین 20 گیگ دانلود بکنی بعد لیمیت میشه؟

گفته شده که 1 مگ اسپید داره ایا واقعا 120 تا دانلود داره؟

و اینکه من به تازگی می خوام به پارس آنلاین ملحق بشم آیا چند روز طول میکشه که سرویس رو برای ما نصب کنن؟

خیلی ممنون

لیمیت میشه درحد دیال آپ البته بستگی داره

OnlyRealMadrid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9

مصرفم بالاست و کلا از محدودیت خوشم نمیاد :p

کسی نبود که اینترنت 512 نامحدود پارس آنلاین در تهران رو خریداری کرده باشه که بتونه به تمام سوالام بجوابه؟
:D

AtiSE

Registered User
لایک‌ها
4
مصرفم بالاست و کلا از محدودیت خوشم نمیاد :p

کسی نبود که اینترنت 512 نامحدود پارس آنلاین در تهران رو خریداری کرده باشه که بتونه به تمام سوالام بجوابه؟
:D
تو خود سایتش توضیح داده دیگه دقیقا مثل همونه!

OnlyRealMadrid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
تو خود سایتش توضیح داده دیگه دقیقا مثل همونه!

تو خود سایت که خیلی چیزا میگن! اما آدم با تحقیق و تبادل نظر میتونه واقعیت ماجرا رو بفهمه. یعنی قطعی و اذیت کردن و افت سرعت فاحش نداره؟! الآن سرویس شما دقیقا چیه؟

AtiSE

Registered User
لایک‌ها
4
از اون حجم مجاز بگذره سرعت کم میشه!

دهنشون سرویس امروز رسما قطع کردند ظاهرا تجهیزات جدید بلوکه کردن رو دارن میبندند خوبه آسیاتک کار میکنه وضعی شده شب عیدی...

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325

فکر نکنم :)
چون هر خط برای خودش رانژه شده !

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
بستگی به خود پارس داره که این اجازه رو داده باشه یا خیر ، قبلنا با داتک میشد اما یکم بعد ترش دیگه نمیشد.

ercxar

Registered User
لایک‌ها
42

شدنش میشه ولی یه سیستم داره که چک میکنه این رو اگه بفهمه ممکنه اخطار بیاد فقط و مشکلی پیش نیاد ولی الان نمیدونم ممکنه جزء قانونشون باشه که فسخ شه قرارداد ولی هیچکاری نمیکنن که مشتری از دست بدن!
واسه همین تا امتحان نکنی معلوم نمیشه:))

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

بالا