• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
شانس هم نداریم...
قرار بود امروز نتم وصل بشه دیدم وصل نشده زنگ زدم ... گفتن مرکز مخابراتیتون کابل برگردون داره :eek:

17 روز نت نداشتم... کلی برنامه ریخته بودم برا دانلود که امروز برم ردیفشون کنم... همه از دم بر...بر شد رفت...

گفتن حدودا 3.4 روز دیگه کابل ها درست میشه3.4 روز هم طول میکشه نت وصل بشه... ما حالا میگیم 10 روز دیگه....... وای خداااا یعنی ترک این نت لعنتی از سیگار هم سخت تره....
تو این مدت چی کشیدم از بی نتی....:({داستان شد LOL })

راستی از اینور .اونور بهم خبر دادن بارس سرعت هاش رو اورده بایین درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟{شانس هم نداریم}

OnlyRealMadrid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ای بابا عجب بدشانسی ای ... :( پس منم باید منتظر بمونم تا اینترنت امیر جان وصل بشه تا ببینم چجوریه. اما امیر فکر نکنم سرعتاش پایین اومده باشه

hamedraha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوستان برنامه ندارید boarband 3 دقیقه یک باز دیس بشه خیلی نیاز دارم ممنون

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
ای بابا عجب بدشانسی ای ... :( پس منم باید منتظر بمونم تا اینترنت امیر جان وصل بشه تا ببینم چجوریه. اما امیر فکر نکنم سرعتاش پایین اومده باشه

نمیدونم والا از چند نفر شنیدم...
ببینیم دوستان تایید میکنن!
رفیقم از بارس داره 128 محدود فکر کنم باید یا 4 گیگ باشه یا 8
90 درصد مواقع بالای 400 دانلود میکنه///

56sx

Registered User
لایک‌ها
4
الان چند وقتیه پارس افتضاح شده
من با رایتل سرعت با ثبات تری دارم تا پارس
پارس انلاین وحشتناک قطع و وصل میشه . میره تا 60 کیلو بایت بعد یهو چند ثانیه صفر میشه و تا اخر همینطور ادامه داره

Arashdn

Registered User
لایک‌ها
47
سلام دوستان
گوگل تاک من از جمعه بعد از ظهر هر کاری میکنم بدون چیز پی ن وصل نمیشه
کسی مشکل مشابه داره؟؟؟

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325

OnlyRealMadrid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
نمیدونم والا از چند نفر شنیدم...
ببینیم دوستان تایید میکنن!
رفیقم از بارس داره 128 محدود فکر کنم باید یا 4 گیگ باشه یا 8
90 درصد مواقع بالای 400 دانلود میکنه///

ایشالا که پایین نیست. امیر جان من تقریبا پشیمون شدم که از پارس آنلاین بگیرم. قیمت های آسیاتک رو دیدم، فوق العاده بود. کلی هم درباره ش تحقیق کردم. میخوام سرعت 2048 نقره ای ( اشتراک 1 به 6 ) آسیا تک رو بگیرم که ماهی 103000 تومانه و 1 سالش هم 24% تخفیف داره. این صفحه رو ببین:

:: ADSL-Tools :: Members Virtual Office ::

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
پورت 25 در پارس آنلاین باز هست یا مثل شاتل بستن و باید از پورتی که خودشون میگن برای فرستادن میل استفاده کرد؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
ایشالا که پایین نیست. امیر جان من تقریبا پشیمون شدم که از پارس آنلاین بگیرم. قیمت های آسیاتک رو دیدم، فوق العاده بود. کلی هم درباره ش تحقیق کردم. میخوام سرعت 2048 نقره ای ( اشتراک 1 به 6 ) آسیا تک رو بگیرم که ماهی 103000 تومانه و 1 سالش هم 24% تخفیف داره. این صفحه رو ببین:

:: ADSL-Tools :: Members Virtual Office ::
والا من انتخابم رو کردم.بولش رو هم حدود25 روزی هست برداخت کردم.والا اسیاتک فکر نکنم زیاد جالب باشه بینگ خیلی بدی داره.
سرعتش هم خیلی نوسان داره/حداقل منطقه ی ما اینطوری هست-
بنظرم اگه 512 رو طبق قرار دادی که ما امضاء کردیم تا 67 گیگ 2 مگ بدن یا حداقل بالای 180 بدن من راضی هستم...
ماهانه هم فکر نکنم بیشتر از 70/80 گیگ دانلود کنم.
با نت قبلی /صبانت/ 512 داشتم 20 گیگ ماهانه میتونم بگم سر ماه با دانلود ی که من داشتم حدود 3.4 گیگ دیکه اخرش 6 گیگ کم میاوردم...
چیزی زیادی دانلود نمیکردم...{الان هم این سرویس رو برای کار جدیدی هست که رفتم توش... حجم مطالب تحقیقاتی/ فیلم های اموزشی که میخوام و...}

javad-ch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوستان سرعت شبانه شمام اومده پایین؟

چن روزه افتضاحــــــــــــــــــــــــه :|

jamal kh

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان سرعت شبانه شمام اومده پایین؟

چن روزه افتضاحــــــــــــــــــــــــه :|

بله افتضاح شده .اینجوری پیش بره من ماهه دیگه انصراف میدم یه فکره دیگه ای میکنم .اصلا دیگه غیر قابل تحمله .دانلودم رو۱۲ -۱۴ بیشتر نیس سرعت 256

javad-ch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
بله افتضاح شده .اینجوری پیش بره من ماهه دیگه انصراف میدم یه فکره دیگه ای میکنم .اصلا دیگه غیر قابل تحمله .دانلودم رو۱۲ -۱۴ بیشتر نیس سرعت 256

من شبی 4 گیگ میگرفتم شده شبی 2 گیگ حداکثر :|
من 1024 استفاده میکنم . . .

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
اقا من چه غلطی کنم خسته شدم... 1 یک ماه شد امروز ساعت 4 زنگ زدن از بارس /برونده ی شما دوباره برگشت خورده /خط شما هنوز جمع اوری نشده :eek:
مگه وقتی چراغ adsl مودم خاموش بشه /خط جمع اوری نشده؟
بس این چی میگه؟ دیوانم کردن اینا به قران به هر کدوم زنگ میزنی یه چیزی چرت برتی جوابت رو میدن :eek::eek:
کسی راه حلی چیزی نداره؟ نمیشه رفت مخابرات شکایت کرد؟

soheilsmart

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من چند سالی هست سپنتا دارم ازش راضیم فقط شاید یکم قیمتاش بالاتر از بقیه باشه ولی کیفیتش انصافا خوبه

soheilsmart

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مصرفم بالاست و کلا از محدودیت خوشم نمیاد :p

کسی نبود که اینترنت 512 نامحدود پارس آنلاین در تهران رو خریداری کرده باشه که بتونه به تمام سوالام بجوابه؟
:D

شما اگه 1مگ نامحدود سپنتا رو بگیری به طور متوسط برات ماهی 107 تومان در میاد. فک می کنم این برات بیشتر بصرفه

javad-ch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من میدونستم یه مشکل کوچیکی پیش اومده و میدونستم سری حل میشه و پارس آنلاین نمیزاره مشتریاش ناراضی بمونن

دوسه شب بود دانلود شبانه خراب شده بود،اما رسید به حد عالی،حد عالیش شبی حداکثر 4 بود،ولی نمیدونستم 5 تا هم میگیره،

2 تا فیلم 1080p
2 تا هم 720p

Love you All Pars

Capture.JPG

بالا