• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
دیروز رفتم تو اکانت کاربریم تو سایت پارس

پیام اومده بود که شما برنده 1گیگ ترافیک برای عید شدید

سریع و سریع فعالش کردیم : دی

AtiSE

Registered User
لایک‌ها
4
خسته نباشند برای من 1 ساعت تلفن اینترنتی داده :D:eek:

ادیت: به من يک سال اشتراک آنتی ويروس بيت ديفندر دادند =/

Last edited:

avands

Registered User
لایک‌ها
115
من درخواست هدیه نوروزی رو میزنم این ارور رو میده!

درخواست شما انجام نشدThe server was unable to process the request due to an internal error. For more information about the error, either turn on IncludeExceptionDetailInFaults (either from ServiceBehaviorAttribute or from the configuration behavior) on the server in order to send the exception information back to the client, or turn on tracing as per the Microsoft .NET Framework 3.0 SDK documentation and inspect the server trace logs.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
بله به منم یک ساعت مکالمه رایگان با آمریکا دادن که همشو با اوباما تماس گرفتم :|

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
به من یه ساعت تلفن و یک سال انتی ویروس بیت دیفندر داده.
برای گرفتن انتی ویروسه یه کد میده که باید به یه شماره اس ام اس کنم تا سریال انتی ویروس رو بفرسته , اس ام اس کردم ولی چیزی نفرستاد .
کسایی که گرفتن چجوری بود جریانش؟

AtiSE

Registered User
لایک‌ها
4
بوستر رو غیرفعال کرده امروز دیگه 1 قرون نمیارزه! آماده میشم برای خداحافظی...

peyfa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
امسال عید ترافیک نامحدود هدیه نمیده مثل هرسال؟
واسه منم یه گیگ فرستاد

hamidreza f

Registered User
لایک‌ها
150
با سلام و درود.
دوستان نمیدونید اگه اشتراک پارس آنلاین رو تمدید نکنی بعد اینکه مدت سرویس تموم شد،پورتت رو میبندن یا نه؟ (من از یه ispدیگه دارم استفاده میکنم و یه ماهی هم هست که مدت اشتراکم تموم شده،امروز smsدادن فقط 5روز فرست دارید اشتراکتون رو تمدید کنید).

avands

Registered User
لایک‌ها
115
دوستان من یوزر پسورد رو بدم کسی‌ می‌تونه لطف کنه هدیرو واسه من بگیره؟مال من ارور میده

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
دوستان من یوزر پسورد رو بدم کسی‌ می‌تونه لطف کنه هدیرو واسه من بگیره؟مال من ارور میده
والا منم ۳بار درخواست دادم اما خبری از جایزه نیست.

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
با سلام و درود.
دوستان نمیدونید اگه اشتراک پارس آنلاین رو تمدید نکنی بعد اینکه مدت سرویس تموم شد،پورتت رو میبندن یا نه؟ (من از یه ispدیگه دارم استفاده میکنم و یه ماهی هم هست که مدت اشتراکم تموم شده،امروز smsدادن فقط 5روز فرست دارید اشتراکتون رو تمدید کنید).

شما اگه استفاده نداری حتماً برو شرکت و درخواست تخلیه بده، من چند سال پیش یه جایی مستاجر بودیم، قرارداد پارسم هم تموم شده بود و یه ماهی هم شارژ نکردم، بعد از 6 ماه یه خانومه زنگ زد که شما 6 ماه به ما بدهکار هستید.

الان هم نمیتونم خودم دیگه با کارت ملی خودم ازشون سرویس بگیرم :D تو پارس آنلاین BAN شدم.

Roozbeh0019

Registered User
لایک‌ها
42
95 هزار تومان هزینه نصب ؟ iهمه جا که این رایگانـه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
اقا یه سوال فنی...:Dزمانی که چراغ adsl مودم روشن یعنی تمومه یا اینکه باید بزارم چراغ اینترنت مودم هم روشن بشه؟و اینکه چراغ اینترنت مودم از طرف شرکت وصل میشه دیگه درسته؟///{بعد اینا باید برم برای تنظیم مودم و...}
یه نکته ی دیگه ی وقتی چراغ ADSL روشن شد خودم میتونم زنگ بزنم شرکت نت رو وصل کنه/چراغ اینترنت رو وصل کنه؟!!!:wacko:

و یه زحمت هم برای دوستان یکی لطف میکنه تنظیمات کلی بارس انلاین رو بهم بده... برای تنظیم مودم که دیگه لنگ این بشتیبانی نشم... ممنون

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
اقا یه سوال فنی...:Dزمانی که چراغ adsl مودم روشن یعنی تمومه یا اینکه باید بزارم چراغ اینترنت مودم هم روشن بشه؟و اینکه چراغ اینترنت مودم از طرف شرکت وصل میشه دیگه درسته؟///{بعد اینا باید برم برای تنظیم مودم و...}
یه نکته ی دیگه ی وقتی چراغ ADSL روشن شد خودم میتونم زنگ بزنم شرکت نت رو وصل کنه/چراغ اینترنت رو وصل کنه؟!!!:wacko:

و یه زحمت هم برای دوستان یکی لطف میکنه تنظیمات کلی بارس انلاین رو بهم بده... برای تنظیم مودم که دیگه لنگ این بشتیبانی نشم... ممنون

چراغ ADSL/Status/Link/Qwest نمایانگر رانژه بودن خط شما و ارتباط مودم با DSLAM مرکز مخابراتتون هست.
چراغ Activity/Internet/Data/ISP نمایانگر برقراری ارتباط با سرویس دهنده اینترنت هست.

برای تنظیم مودم هم پشتیبانی تلفنی راهنمایی اتان میکنه و هم میتونید از این لینک راهنمایی های مورد نیاز رو دریافت کنید. البته بهتره با شرکت حتماً برای بار اول تماس بگیرید تا در صورت اکتیو نبودنِ پروفایل شما، مراحل مورد نیاز رو برای راه اندازی سرویستون انجام بدند.

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
برای من و دوستم یک گیگ هدیه رایگان داد.
همین بهتره پارسال واسه ایام عید پهنای باند رایگان بود از وبگردی ساده هم عاجز بودیم!
خواستی بده من تست کنم. ;)
ظاهرا فقط یکبار می تونی ایمیل و شماره تماس رو ادیت کنی ضمن اینکه معمولا ایمل ارسالی به قسمت اسپم ها ارسال میشه...

--------------------------

پ.ن: این ماهی هزار تومان آبونمان مخابرات بخشیده شده؟! :rolleyes:

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
رفقا وی چیز ان ها برای شما کار می کند؟
برای من که همه خطوط قطع است
می خواهم سایت دیور بروم هم فیل است
چکار باید بکنم؟

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
رفقا وی چیز ان ها برای شما کار می کند؟
برای من که همه خطوط قطع است
می خواهم سایت دیور بروم هم فیل است
چکار باید بکنم؟

بعله، همه با وی پی ان مشکل دارند، پورت های استاندار PP2P و L2TP رو زیرساخت بسته (البته زمزمه هایی هست که رو مبین نت هنوز بازه).

HTTPS باز هست، میتونید همچنین از یه نرم افزاری که تونل میزنه مثل فری گیت استفاده کنید. تور و یا نرم افزاری که ارتباط وی پی ان رو روی پورت دیگری غیر از پورت های استانداردش ارائه بده.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
کسایی که انتی ویروس بهشون به عنوان عیدی تعلق گرفته تونستن بگیرن؟؟
ما که هرکاری کردیم نیومد برامون !

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
واسه منم یک گیگ حجم اومد

من قدیمیم , به من یه گیگ حجم ندادن , کارت تلفن دادن و انتی ویروس که انتی ویروسه سریالش برام نیومده.
کسی تونسته بگیره بگه چیکار کرده

بالا