سلام
پارس آنلاین هنوز سرویس 9 مگ رو در تهران راه نیانداخته؟قرار بود از اول مهر سقف رو روی 9 مگ ببندن.
با تشکر
داداش دلت خوشه ها.....تهران رو نمیدونم ولی تو تبریز من نشنیدم خط کسی حتی 4 مگ رو بکشه!!!!!!!سلام
پارس آنلاین هنوز سرویس 9 مگ رو در تهران راه نیانداخته؟قرار بود از اول مهر سقف رو روی 9 مگ ببندن.
با تشکر
نت هم کیلویی شده اگه راست میگند بجای 9مگ همون 1مگ dedicated بدن!داداش دلت خوشه ها.....تهران رو نمیدونم ولی تو تبریز من نشنیدم خط کسی حتی 4 مگ رو بکشه!!!!!!!
داداش دلت خوشه ها.....تهران رو نمیدونم ولی تو تبریز من نشنیدم خط کسی حتی 4 مگ رو بکشه!!!!!!!
دوتا کوچه پایینتره بعد بپیچ دست چپ
مک ویروس نمیگیره:دیوالا افت داره من که اون قیمت پول نمیدم باهاش کار معمولی بکنم
از vista تا الان یه بارم نشده ویروسی چیزی بگیرم مک هم ویروس میگیره هنگ میکنه..
منظورم برنامه viscosity بود
منم دارم ولی کسی نمیاد adsl رو با 3g تست کنه کسی هم نخواست بخواد هم میره تو بخش مربوطه میبینه
رایتل افتضاح آنتن میده به زور قیمتهاشم که... هیچ ربطی به هم ندارند
خطت رو چند مگ بسته شده؟واسه من که میدونم میکشه چون از شهراد اینترنت داشتم سرعت دانلود ۹۰۰ میداد و حتی ۱ مگ هم سرعت دانلود داده ، ولی خب شبانه فاجعه بود به همین دلیل جمعش کردم
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
من شبی 5180 مگابایت رایگان دان میکنم، خیلی حال میده
2048 محدود دارم
مخابرات هم شرکت خصوصیه فقط به درد دان میخوره اگه تو تهران سرویس محدود پرسرعت داشت شاید میشد روش حساب کردمن مخابراتم و نزدیک 6 گیگ. البته با آپلود. ( تورنت ). اما اگه با لینک مستقیم دانلود کنم فک کنم تا 7 گیگم بره.
براستی که من موندم مردم چرا از شرکتای خصوصی سرویس میگیرن! هم قیمتشون و هم دزدی کردنشون خیلی بیشتره. البته مخابرات سرویسای نامحدودش مزخرف ترین تو کل ایرانه.
من مخابراتم و نزدیک 6 گیگ. البته با آپلود. ( تورنت ). اما اگه با لینک مستقیم دانلود کنم فک کنم تا 7 گیگم بره.
براستی که من موندم مردم چرا از شرکتای خصوصی سرویس میگیرن! هم قیمتشون و هم دزدی کردنشون خیلی بیشتره. البته مخابرات سرویسای نامحدودش مزخرف ترین تو کل ایرانه.
منم 2 مگ محدود دارم اما مخابراتم و نزدیک 6 گیگ. البته با آپلود. ( تورنت ). اما اگه با لینک مستقیم دانلود کنم فک کنم تا 7 گیگم بره.
شهرستان محدود داره تو تهران هم شنیدم میخواد راه بندازهمیتونم بپرسم مخابرات کجا سرویس دو مگ محدود ارائه داده؟؟؟
از چه ساعتی تا چه ساعتی تایم دانلود رایگانتونه؟؟؟
شهرستان محدود داره تو تهران هم شنیدم میخواد راه بندازه
جمعیت زیاده سرورها نمیکشند 4مگشم نمیکشهتو تهران راه بندازه بازم سرعت قرار نیست مثل شهرستان باز باشه ، خودشون اینجوری میگفتن ، نمیدونم چرا با تهران مشکل دارن که زیاد باز بزارن ، پارس هم تا ۴ مگ باز گذاشته در صورتی که شهرستان های زیادی رو ۹ مگ بسته
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
جمعیت زیاده سرورها نمیکشند 4مگشم نمیکشه