• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

mp009

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

پارس آنلاین هنوز سرویس 9 مگ رو در تهران راه نیانداخته؟قرار بود از اول مهر سقف رو روی 9 مگ ببندن.

با تشکر

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
سلام

پارس آنلاین هنوز سرویس 9 مگ رو در تهران راه نیانداخته؟قرار بود از اول مهر سقف رو روی 9 مگ ببندن.

با تشکر

دقیقا به منم همینو گفتن که از اول مهر روی ۹ مگ میبندن ولی هنوز خبری نیست

البته اینم بگم شاید همین ۴ مگ که الان بستن بهتر باشه چون برای بعضی دوستان ۹ مگ که تغییر دادن خیلی نویز بالا رفته و حتی سرعت دانلودشون نسبت به قبل نصف شده

Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro

mohijon

Registered User
لایک‌ها
16
سلام

با تشکر
داداش دلت خوشه ها.....تهران رو نمیدونم ولی تو تبریز من نشنیدم خط کسی حتی 4 مگ رو بکشه!!!!!!!

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
داداش دلت خوشه ها.....تهران رو نمیدونم ولی تو تبریز من نشنیدم خط کسی حتی 4 مگ رو بکشه!!!!!!!
نت هم کیلویی شده اگه راست میگند بجای 9مگ همون 1مگ dedicated بدن!
من که ندیدم به 3مگ برسه...

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921

واسه من که میدونم میکشه چون از شهراد اینترنت داشتم سرعت دانلود ۹۰۰ میداد و حتی ۱ مگ هم سرعت دانلود داده ، ولی خب شبانه فاجعه بود به همین دلیل جمعش کردم

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
منم دارم ولی کسی نمیاد adsl رو با 3g تست کنه کسی هم نخواست بخواد هم میره تو بخش مربوطه میبینه
رایتل افتضاح آنتن میده به زور قیمتهاشم که... هیچ ربطی به هم ندارند

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
والا افت داره من که اون قیمت پول نمیدم باهاش کار معمولی بکنم
از vista تا الان یه بارم نشده ویروسی چیزی بگیرم مک هم ویروس میگیره هنگ میکنه..
منظورم برنامه viscosity بود
مک ویروس نمیگیره:دی
هنگم نمیکنه:دی
اونا ماله os قدیم بوده الان اکثرا هارداشون ssd هست هنگ من بدون اغراق بگو شاید ۳ ماهی یه دور!
ویروسم هم نمیگیره هر ۴-۵ ماه یه بار ممکنه بگن مثلا فلات تروجان اومده اینا اما اون محدود ۳-۴ روز بعدم خود اپل درست میکنه با پچ
حالا لازم نیست ۶ تومن بدی الان با ۳ تومن میتونی ایر ۲۰۱۱ بگیری خوبم هست
برنامه ویسکوزیتی که برنامش مهم نیست مهم کانکشن هست همون کانکشن میتونی با تونل بلیک هم کار کنی اون کانکشن از میگذره اول بعد وصل میشه واسه همین سرعت خوب نیست! چون از نگذره بلاک کردن سیستمش رو!

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
اوکی که اینطوره ولی رو win که جواب میده سرعتش هم مثل بقیه
نگرفتی منظورم این بود که این کارها رو هر سیستمی انجام میده اینکه از امکانهای خاص مک استفاده بکنی مهمه
با 3 تومن هم میشه i7 بگیری lol من که ios دارم خیلی مذخرفه هیچی win نمیشه :D

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
منم دارم ولی کسی نمیاد adsl رو با 3g تست کنه کسی هم نخواست بخواد هم میره تو بخش مربوطه میبینه
رایتل افتضاح آنتن میده به زور قیمتهاشم که... هیچ ربطی به هم ندارند

الان اينجا شما چكاره اي دقيقا؟! مدير بخشي؟!
از پارس انلاين پول ميگيري يا چون پارس انلاي داري فن بويشي!؟؟

Last edited:

mohijon

Registered User
لایک‌ها
16
واسه من که میدونم میکشه چون از شهراد اینترنت داشتم سرعت دانلود ۹۰۰ میداد و حتی ۱ مگ هم سرعت دانلود داده ، ولی خب شبانه فاجعه بود به همین دلیل جمعش کردم

خطت رو چند مگ بسته شده؟

javad-ch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من شبی 5180 مگابایت رایگان دان میکنم، خیلی حال میده :)

2048 محدود دارم :)

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
من شبی 5180 مگابایت رایگان دان میکنم، خیلی حال میده :)

2048 محدود دارم :)

منم 2 مگ محدود دارم اما مخابراتم و نزدیک 6 گیگ. البته با آپلود. ( تورنت ). اما اگه با لینک مستقیم دانلود کنم فک کنم تا 7 گیگم بره.:p

براستی که من موندم مردم چرا از شرکتای خصوصی سرویس میگیرن! هم قیمتشون و هم دزدی کردنشون خیلی بیشتره. البته مخابرات سرویسای نامحدودش مزخرف ترین تو کل ایرانه.

Last edited:

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
من مخابراتم و نزدیک 6 گیگ. البته با آپلود. ( تورنت ). اما اگه با لینک مستقیم دانلود کنم فک کنم تا 7 گیگم بره.:p

براستی که من موندم مردم چرا از شرکتای خصوصی سرویس میگیرن! هم قیمتشون و هم دزدی کردنشون خیلی بیشتره. البته مخابرات سرویسای نامحدودش مزخرف ترین تو کل ایرانه.
مخابرات هم شرکت خصوصیه فقط به درد دان میخوره اگه تو تهران سرویس محدود پرسرعت داشت شاید میشد روش حساب کرد

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
من مخابراتم و نزدیک 6 گیگ. البته با آپلود. ( تورنت ). اما اگه با لینک مستقیم دانلود کنم فک کنم تا 7 گیگم بره.:p

خب برادر ، خودتم داری میگی دیگه ! تو تهران متاسفانه فقط نا محدود هست و اصلا به کار ما نمیاد ، در صورتی که من با ۲۴ تومن که دادم واسه ۲ ماه به پارس آنلاین دارم شبی ۶.۵ گیگ دانلود میکنم

javad-ch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
منم 2 مگ محدود دارم اما مخابراتم و نزدیک 6 گیگ. البته با آپلود. ( تورنت ). اما اگه با لینک مستقیم دانلود کنم فک کنم تا 7 گیگم بره.:p

میتونم بپرسم مخابرات کجا سرویس دو مگ محدود ارائه داده؟؟؟

از چه ساعتی تا چه ساعتی تایم دانلود رایگانتونه؟؟؟

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
میتونم بپرسم مخابرات کجا سرویس دو مگ محدود ارائه داده؟؟؟

از چه ساعتی تا چه ساعتی تایم دانلود رایگانتونه؟؟؟
شهرستان محدود داره تو تهران هم شنیدم میخواد راه بندازه

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
شهرستان محدود داره تو تهران هم شنیدم میخواد راه بندازه

تو تهران راه بندازه بازم سرعت قرار نیست مثل شهرستان باز باشه ، خودشون اینجوری میگفتن ، نمیدونم چرا با تهران مشکل دارن که زیاد باز بزارن ، پارس هم تا ۴ مگ باز گذاشته در صورتی که شهرستان های زیادی رو ۹ مگ بسته

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
تو تهران راه بندازه بازم سرعت قرار نیست مثل شهرستان باز باشه ، خودشون اینجوری میگفتن ، نمیدونم چرا با تهران مشکل دارن که زیاد باز بزارن ، پارس هم تا ۴ مگ باز گذاشته در صورتی که شهرستان های زیادی رو ۹ مگ بسته

جمعیت زیاده سرورها نمیکشند 4مگشم نمیکشه

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
جمعیت زیاده سرورها نمیکشند 4مگشم نمیکشه

نه آقا اصلا نزن این حرفو ، میگم من قبلا از شهراد که نمایندگی آسیاتک هست داشتم راحت تا ۹۰۰ سرعت دانلود رو باز گذاشته بودن

بالا